Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Σεξ με Γερμανίδα στις διακοπές


Με την εφαρμογή YouLove.

Η ιστορία αυτή μου συνέβη φέτος στις διακοπές όπου τον Αύγουστο ξεκουράστηκα για μία εβδομάδα σε νησάκι. Ενώ λοιπόν δεν έκατσε κάτι από τις κινήσεις που έκανα σε παραλία και μπαρ, εγκατέστησα μερικές επιπλέον εφαρμογές στο κινητό έτσι για την πλάκα.

Μετά από τα Tinder, Happn και Badoo, έβαλα μέχρι και το YouLove και το Lovely, οι οποίες παίζει να είναι της ίδιας εταιρείας. Στο YouLove βρήκα μία τουρίστρια από Γερμανία! Γιατί πολύ απλά μόνο εγώ κι αυτή είχαμε την εφαρμογή στο νησί (που ήταν σχετικά μικρό). Κωλόφαρδος με απλά λόγια.

(Διάλογος στα αγγλικά)
Ξ: Καλησπέρα, πρώτη φορά στο νησί;
Τ: Ναι και είμαι μόνη μου. Δεν μου αρέσει να κάνω διακοπές μόνη.
Ξ: Από που είσαι;
Τ: Από Γερμανία. Εσύ; Είσαι ντόπιος;
Ξ: Όχι, από Αθήνα. Αλλά το ξέρω καλά το νησί. Μπορώ να σε ξεναγήσω.
Τ: Αλήθεια; Δεν σε βάζω σε κόπο.
Ξ: Κανένα πρόβλημα. Τώρα είμαι για μπάνιο, εσύ που βρίσκεσαι;
Τ: Κι εγώ για μπάνιο και σε λίγο θα γυρίσω στο ξενοδοχείο. Μένω στο (μου έγραψε σε ποιο).
Ξ: Οκ να ετοιμαστώ τότε και να περάσω κατά τις 19:00 με το αυτοκίνητο.
Τ: Οκ μια χαρά.

Δώσαμε ραντεβού μέσω της εφαρμογής για να αισθανθεί πιο άνετα. Δεν ζήτησα ούτε Facebook, ούτε κινητό. Ανώνυμα κι ωραία πράγματα. Σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία να ρεφάρω για την Γερμανίδα που φάσωσα και δεν γάμησα στην Αθήνα.

Το προφίλ της δεν φαινότανε καλά και είχε πάρει ύφος για τρολάρισμα. Φοβόμουν μην σκάσει καμιά περίεργη. Επίσης έβλεπα μόνο πρόσωπο και ανησυχούσα μην σκάσει καμιά χοντρούλα .Τελικά σκάει μύτη ένα HB8, φυσική καστανόξανθη, με κανονικό σώμα και βυζάρες! Εδώ είμαστε! Κανονικά ήταν αδύνατη αλλά είχε πάρει λίγα κιλάκια και είχε έρθει στο κανονικό και είχε πετάξει βυζί. Γλυκό προσωπάκι. Ότι πρέπει για σκίσιμο.

Στην αρχή μου είπε το κλασικό "Πεινάω" οπότε την έβγαλα την καριόλα για φαγητό. Άλλωστε για να έρθει σε αυτό το νησάκι ήταν ήδη low budget. Μου είπε ότι δουλεύει σε εταιρεία με ρομποτικά συστήματα, της είπε κι εγώ με τι ασχολούμαι. Έχει έναν αδερφό, ήρθε μόνη της γιατί κάποια φίλη της την πιστόλιασε (μπορεί να ήταν και γκόμενος, ποιος ξέρει).

Μετά πήγαμε μια βόλτα και μετά για ποτό. Καθίσαμε με τις ώρες. Της είπα για το πόσο μου αρέσει που κάνουμε ευχάριστη συζήτηση μαζί και που είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη και που της αρέσει να κάνει πλάκα, ότι έχει χιούμορ κτλ. κτλ. Αυτή προσπαθούσε δήθεν να μειώσει τον εαυτό της λέγοντας πόσο άγαρμπη είναι, πόσο black χιούμορ κάνει και τέτοια, για να της απαντάω εγώ ότι μου αρέσει η αθωότητά της κτλ. κτλ. Ήταν 24 και έμοιαζε με 21. Μου έλεγε για το πως περνάει στη Γερμανία, ότι έχει ένα σκυλάκι, τα χόμπι της, τι μουσική ακούει και πόσο της αρέσει η Ελλάδα.


Κάπου στη μιάμιση ώρα βρίσκω ευκαιρία για kino. 
(Διάλογος στα αγγλικά)
Ξ: Ωραίο tattoo (της λέω) και βλέπω ένα tattoo στο πόδι της. 
HB8: Σου αρέσει;
Ξ: Ναι, τι είναι;
HB8: Το σκυλάκι μου που σου έλεγα πριν.
Ξ: Ααα, πολύ χαριτωμένο. Για να το χαϊδέψω το...σκυλάκι σου (και της χαϊδεύω το μπουτάκι).
HB8: (Χαμογελάει) Ε για σένα την έβαλα την φουστίτσα. Για να μπορείς να μου...το χαϊδέψεις.


Και εκεί της σκάω το γλωσσόφιλο και της έπιανα και το μπουτάκι. Καθότι ήμασταν σε μπαρ δεν φασωθήκαμε εκεί. 

Εν τω μεταξύ η γκόμενα είχε τόσο black humor που άρχισε κάτι ανέκδοτα που ήταν στο όριο να μην χαρακτηριστούν ρατσιστικά. Καταρχήν έκανε πλάκα με τους Έλληνες και την φτώχια λέγοντας "Α έχετε λεφτά για αυτοκίνητο;" , "Έχετε λεφτά για να κάνετε το (τάδε);"Λες και είμαστε ξέρω γω Ναμίμπια ή κάτι τέτοιο.
 
Εν τω μεταξύ επειδή έχω αυτοκίνητο από χώρα εκτός Γερμανίας:
- HB8: Καλά αν ερχόσουν με αυτό το αυτοκίνητο στη Γερμανία να μου πεις να μπω μέσα να πάμε βόλτα ούτε που θα έμπαινα. Μα μία Mercedes χάθηκε; Ένα Volkswagen; 
- Ξ: Θέλεις και δερμάτινα καθίσματα; Θωρακισμένη Mercedes ίσως; (δεν της τραγούδησα Δάκη γιατί που να εξηγώ τώρα...)

Καταλαβαίνετε τι ξενέρωμα είχα φάει. Πούτσα και γεια σας.

Οπότε πέρασαν κάποιες ώρες, της είπα να την πάω σπίτι και όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο της λέω:
Ξ: "Πρέπει να σου κάνω παρέα γιατί έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν περίεργοι στο νησί τα βράδια και κάνουν εφόδους σε ξενοδοχεία" (και καλά, της το λέω με χαμόγελο).
HB8:Ε άμα είναι έτσι ναι, τότε να έρθεις να κάτσουμε αγκαλίτσα γιατί φοβάμαι.

Μπαίνουμε στο δωμάτιο, την φασώνω αργά και διακριτικά, την γδύνω. Μου το έπαιζε δύσκολη. "Βιαζεσαι" μου λέει, "κάτσε να κάτσουμε λίγο στο κρεβάτι". Καθόμαστε, συνεχίζω το φάσωμα. "Α δεν κάθεσαι καλά με τίποτα" μου λέει. Της πετάω έξω το 20ποντο που είχε σκληρύνει και της βάζω και το χέρι" λέγοντας "Έλα να γνωρίσεις για τα καλά τα ωραία της Ελλάδας γιατί ότι προλάβεις είναι σήμερα και αύριο, μετά φεύγω" (και όντως έφευγα).

Μου τον πιάνει, συνεχίζουμε με γλώσσα και της πετάω έξω τα βυζόμπαλα. Μιλάμε για βυζομπαλάρες! Η γκόμενα είχε γλυκούλι προσωπάκι, λίγο ψευδή ήταν (λίγο όμως) και ενώ στις φωτογραφίες την είχα δει τέρμα αδύνατη, είχε πάρει λίγο παραπάνω κιλάκια όπως σας είπα, αλλά ήταν όπως πρέπει. Η κωλάρα της είχε γίνει τουρλωτή. Την έβαλα από κάτω, στα τέσσερα, από πάνω, σε κάθε στάση και  η καριόλα ούρλιαζε όταν έμπαινα, ειδικά στα τέσσερα. Από την 01:00 μέχρι τις 03:00 πότε σκεφτόμουν τι τυχερός είμαι που την ξεπάτωσα και από την άλλη ότι αν μένουν άνθρωποι στα διπλανά δωμάτια και μας ακούσουν, είτε θα μας χτυπήσουν τον τοίχο και μετά θα πρέπει να το κάνουμε σαν χελώνες, είτε θα κάνουν παράπονα στο ξενοδοχείο και η μικρή θα ψάχνει για κάτι άλλο. Ευτυχώς της έβαζα μαξιλάρι και το βούλωνε. Ήξερα να γαμιέται πάντως το ξεκωλάκι.

Πήρα το αίμα μου πίσω με το Χ του προηγούμενου φιλικού με γερμανική ομάδα και έριξα έναν άσσο να έχει να θυμάται. Πάρτα μωρή Μέρκελ που σε χαλάνε και οι Έλληνες.

Έναν πούτσο μόνο με το ζόρι γιατί το έπαιζε ιστορία. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα, την επόμενη μέρα το πρωί ήθελα να της ρίξω και δεύτερο και μου το έπαιζε ότι πονάει από το γαμήσι, ότι μυρίζει η αναπνοή της και πρέπει να φάει κάτι (και μετά έφαγε αλλά δεν *τον έφαγε* γιατί βρήκε ευκαιρία να σηκωθεί και να ντυθεί).

Την δεύτερη μέρα λοιπόν που ήταν και η τελευταία μου στο νησί, από την ώρα που την χαιρέτησα στο δωμάτιο, δεν της έστειλα και δεν μου έστειλε. Το βράδυ πήγα κωριό που είχε πάρτι. Φαντάζομαι τις μέρες που θα περνούσε στο νησί όλο και κανέναν άλλο θα βρήκε να γαμηθεί. Να ξέρετε ότι όσες ταξιδεύουν μόνες τους είναι Νο.1 ΣΤΟΧΟΣ! Γιατί δεν έχουν παρέα!

PickUp: Success

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου