Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τελικά είναι όλες οι γυναίκες καριόλες η εσύ είσαι απλά χαλβάς;


[Email του αναγνώστη Phoenix]

Διαβάζω αρκετά χρόνια αυτό blog και βλέπω γενικά πως εμείς οι άντρες βρίζουμε και καταριόμαστε τις Ελληνίδες για αυτό που είναι και για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Αυτά που γράφονται και ο πόνος του καθενός εδώ μέσα είναι ένα κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας. Ξεκάθαρα!

Και ευτυχώς που ο Ξενερωμένος Συντάκτης μας έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν όλες αυτές οι φωνές.

Ναι οι γυναίκες έχουν ξεφύγει.
Ναι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ναι είναι ότι αρπάξει ο κώλος τους και να περάνανε καλά.
Ναι είναι επιεικώς ακατάλληλες για σύντροφοι και για να γίνουν μητέρες.
Ναι οι περισσότερες είναι παρτάλια που θέλουν να βολευτούν με κάποιον που έχει κάνα φράγκο.
Ναι το κέρατο το έχουν για πλάκα στις μέρες μας κ.λπ.
Κάποιος εδώ μέσα έγραφε ότι 80% των γυναικών είναι ακατάλληλες. Απο την δική μου εμπειρία θα έλεγα ότι το 90% είναι ακατάλληλες.
Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!
Το θέμα δεν είναι όμως τι κάνουν οι γυναίκες σύντροφοι. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε…
Εσύ που κάθεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και κλαίγεσαι και λες τον πόνο σου τι κάνεις για αυτά τα δεδομένα;


Το δικό μου ταξίδι
Όπως και πολλοί αναγνώστες εδώ μέσα και εγώ στα νιάτα μου δεν μπορούσα να σταυρώσω μουνί. Ούτε πολύ ωραίος ήμουν, ούτε πολύ κοινωνικός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να ρίξω γκόμενα με τίποτα.
Κάτι που θα έπρεπε να είναι εύκολο, γιατί τι το πιο φυσικό και απλό από το να βρεις έναν άνθρωπο να είσαι μαζί, για μένα ήταν Γολγοθάς.
Δεν αποδέχτηκα αυτή την  πραγματικότητα όμως και δεν το έβαλα κάτω.
Προσπάθησα και ξαναπροσπάθησα και ξαναπροσπάθησα. Ασχολήθηκα με το θέμα όσο δεν πάει άλλο και ξαφνικά άρχισα που και που να ρίχνω κάποια γκομενάκια για να διαπιστώσω τι;
Ότι αυτές που γνωρίζω μόνο γυναίκες για να μείνω μόνιμα δεν είναι! Ότι οι γυναίκες γενικά έχουν ξεφύγει, ότι είναι παρτάλια και ότι δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται.
Ακόμα χειροτέρα έβλεπα ότι αυτές έχουν το πάνω χέρι γιατί μια γυναίκα επιλεγεί ενώ ο μέσος άντρας τρώει όποια του κάτσει (περισσέψει δηλαδή).
Τσαντίστηκα, θύμωσα, τα έβαλα με τις γυναίκες, πουτάνες τις ανέβαζα καριόλες τις κατέβαζα και τι πέτυχα με όλα αυτά;
Να γεμίζω αρνητικά συναισθήματα, να πονάω εσωτερικά και ξανά να μην έχω την γυναίκα που θέλω δίπλα μου...
Μήπως ήταν η λύση στο πρόβλημα μου αυτό;
Σαφώς και όχι και όταν άρχισα να το συνειδητοποιώ άρχισα να αλλάζω προσέγγιση.
Είδα το θέμα από μια τελείως διαφορετική οπτική.

Η λύση στο πρόβλημα
Ωραία αγόρι μου οι Ελληνίδες είναι αυτές που είναι. Εσύ τι κάνεις;
Δεν θα αλλάξεις όλες τις ελληνίδες επειδή τις καταριέσαι και τους τα χώνεις νυχθημερόν.
Όταν παραδέχεσαι ότι το 80% ή το 90% ή οποιοδήποτε άλλο ποσοστό γυναικών είναι για τον που#σο αποδέχεσαι ταυτόχρονα ότι υπάρχει και ένα 10% ή 20% που είναι κατάλληλο για σένα.
Έτσι δεν είναι; Σκέψου το λίγο…
Δεν είναι καλύτερα λοιπόν από το να καταριέσαι την μοίρα σου, τις γυναίκες, τα Νεφελίμ κλπ. να ασχοληθείς με αυτό το 10% ή το 20%;
Μα θα μου πεις με εμένα θα ασχοληθεί αυτό το 10% ρε φίλε; Δεν θα την πιάσει κάποιος άλλος πρώτα;
Πολύ σωστά, αυτό το 10% των γυναικών τείνει να εξαφανίζεται πολύ γρήγορα γιατί άλλοι άντρες (που μετράνε περισσότερο από σένα) θα τις καβατζώσουν μόλις τις μυριστούν.
Επομένως πρέπει να καταλάβεις ότι η μοναδική λύση είναι να γίνεις τόσο καλός με τις γυναίκες που να μπορείς να διεκδικήσεις και ΕΣΥ μια από αυτές τις χρυσές ευκαιρίες που είναι στο 10% των γυναικών.
Θα το καταφέρουν όλοι; Σαφώς και όχι.
Θα το καταφέρουν μόνο όσοι ασχοληθούν πολύ, πάρα πολύ με το θέμα και το θέλουν πραγματικά.
Οι υπόλοιποι είτε:
Α) Θα μείνουν μπακούρια, θα πάνε 30,40,50,60 και θα καταριούνται τις καριόλες τις γυναίκες και την άτιμη κοινωνία.
Β) Θα παντρευτούν καμία καριολίτσα από ανάγκη και θα κάνουν τον μαλάκα μπας και μεγαλώσουν κάνα παιδί μαζί. Ύστερα η καριολίτσα θα τους γεμίσει ψυχολογικά ή θα τους πεθάνει στο κέρατο ή θα τους χωρίσει απλά και θα τους ρουφάει την διατροφή.
Έτσι εσύ θα δουλεύεις σαν πούστης για να ανταποκριθείς ενώ αυτή θα πηδιέται από εδώ και από εκεί μεγαλώνοντας το παιδί σου που δεν θα σε αφήνει να το βλέπεις κιόλας;
Επειδή τα παραπάνω Α και Β δεν αποτελούσαν λύση για μένα έβαλα τον κώλο μου κάτω και ασχολήθηκα με τις γυναίκες όσο δεν πάει άλλο.
Διάβαζα ότι υπάρχει για τις γυναίκες, (pua, ξεpua, ψυχολογία, επιστήμες κ.λπ.)  έκανα καμάκι ασταμάτητα, την έπεφτα σε 20 γυναίκες την ημέρα κάθε μέρα και έβγαινα συνέχεια καινούρια ραντεβού.
Μόλις καταλάβαινα ότι η κυρία που έχω μπροστά μου δεν μου κάνει την έστελνα δίχως δεύτερη σκέψη στην ευχή του θεου και πήγαινα να γνωρίσω την επόμενη!
Με αυτό τον τρόπο έμαθα να διαβάζω τις γυναίκες σαν ανοιχτό βίβλο…
Να φανταστείς καθόμουν συχνά απέναντι από το καινούριο μου ραντεβού και τις έλεγα ποια είναι η επομένη πρόταση που ετοιμάζεται να πει και έμενε με το στόμα ανοιχτό….
Το έκανα αυτό για χρόνια…
Κουράστηκα; Ξενέρωσα;
Σαφώς και κουράστηκα και ξενέρωσα με όλα τα σούργελα που γνώρισα...
Ούτε για μια στιγμή όμως δεν άφησα το εαυτό μού να θυμώσει ξανά ούτε να καταραστεί τις γυναίκες για αυτό που είναι γιατί εγώ είχα τον σκοπό μου και έψαχνα κάτι συγκεκριμένο.
Είχα γράψει μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει η ιδανική γυναίκα για σχέση και πορευόμουν από γυναίκα σε γυναίκα ώσπου να συναντήσω κάποια με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Τελικά την βρήκα…
Μου έφυγε ο πάτος, έφτασα να βγαίνω και δύο-τρία ραντεβού μέσα στην μέρα αλλά μετά από λίγα χρόνια την βρήκα.
Άξιζε τον κόπο θα μου πεις;
Ναι φιλαράκι μου άξιζε με το παραπάνω γιατί τώρα έχω ένα σωστό άνθρωπο διπλά μου.
Και γιατί η επιλογή να μείνεις για πάντα μόνος ή να μείνεις με μία καριολίτσα δεν είναι επιλογή. Θα σου φάει την ψυχή να το ξέρεις…

Εσύ είσαι πρέπει σαν άντρας;
Θα στο ξαναπώ. Οι περισσότερες γυναίκες είναι καριόλες, παρτάλια κ.λπ. Για αυτό δεν μπούμε να κάνουμε τίποτα.
Εσύ όπως είσαι πρέπει σαν άντρας; 
Γιατί αν θέλεις να καυλώνουν οι γυναίκες για πάρτη σου και μάλιστα οι ποιοτικές γυναίκες αλλά εσύ είσαι ότι να ΄ναι σόρρυ αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Όπως εσύ δεν καυλώνεις με ένα μπάζο 322 κιλά που βρομάει έτσι δεν θα καυλώσει και μία γυναίκα μαζί σου αν δεν είσαι ο άντρας που πρέπει. Αν στα μάτια των γυναικών είσαι ένα αντρικό μπάζο τι περιμένεις;
Σκληρό μεν, δίκαιο όμως για να κάνουμε λίγο και την αυτοκριτική μας...
Γιατί και εμείς οι άντρες δεν ξέρουμε τι θέλουμε στις μέρες μας και έχουμε πάψει να είμαστε αρσενικά:
·        Θέλεις να σου ανοίξει τα πόδια όποια σου αρέσει (νομίζεις ότι είναι δικαίωμά σου μάλιστα και βρίζεις όσες δεν το κάνουν!) αλλά θέλεις και η γυναίκα που θα είναι κοπέλα- γυναίκα σου να μην έχει πάει με πολλούς άντρες!
Συγνώμη ρε μεγάλε αλλά αν οι γυναίκες δεν ήταν επιλεκτικές θα πηγαίναν όλες με 100.000 άντρες και ως εκ τούτου θα ήταν όλες ακατάλληλες για σύντροφοι-μητέρες.
Απλή λογική είναι, άσε τα συναισθήματα στη άκρη για λίγο. Η γυναικά δεν πρέπει να πηδιέται έτσι απλά με κάθε μπαγλαμά που την λιγουρεύεται.
Δεν είναι αυτή η φύση της και όσες το κάνουν αυτό σήμερα κάτσε να δούμε σε λίγα χρόνια πόσο καλοί σύντροφοι και μανάδες θα γίνουν.
Οπότε να ευχαριστείς τον θεό που δεν σου κάθονται εύκολα! Να χαίρεσαι που οι γυναίκες είναι δύσκολες.
Να γίνεις εσύ αυτός που πληρεί τα στάνταρ για να σου κάθονται πολλές σου πέρασε από το μυαλό η μπα; 
·        Δεν μπορείς να παρέχεις τα στοιχειώδη σε μια γυναίκα.
Είσαι 35 χρονών, ζεις ακόμα με την μαμά και τον μπαμπά και αντί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση να δεις τι στο διάολο θα κάνεις τέλος πάντων με την ζωή σου παίζεις όλη μέρα παιγνίδια στο υπολογιστή και έβλεπες τηλεόραση.
Ε συγνώμη κιόλας ρε φίλε που δεν καυλώνει η άλλη με την πάρτη σου και δεν θέλει να έρθει και αυτή να ζήσετε εσύ, η μαμά, ο μπαμπάς και ο αδερφός σου μαζί.
Συγνώμη που έχει και μια δόση ρεαλισμού μέσα της η κοπέλα και την διώχνει μακριά σου γιατί δεν μπορείς να της προσφέρεις τίποτα σε αυτήν και τα μελλοντικά παιδιά της…
Επειδή μεγάλωσα σε φτωχή οικογένεια θυμάμαι τον πάτερα μου να λείπει από το σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά! Δεν τον θυμάμαι παρκαρισμένο στην τηλεόραση να κλαίγεται για την άδικη ζωή, ούτε να λέει υπάρχει φτώχια δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσέφερε στην οικογένειά του με κάθε τρόπο.
Εσύ μπορείς να προσφέρεις στην μελλοντική δική σου;
·        Νομίζεις ότι είσαι άντρας και έχεις την απαίτηση να ελκύεις ερωτικά γυναίκες αλλά κλαις σαν αδερφούλα γιατί σε έχουν απορρίψει 5-10 γυναίκες στην ζωή σου και δεν έχεις το θάρρος να ξαναπλησιάσεις γυναίκα!
Σοβαρά μιλάμε τώρα; Μήπως, μήπως λέω εγώ, θα πρέπει λίγο να σκληρύνεις και να ωριμάσεις γιατί έτσι δεν θα πας πουθενά στη ζωή;
Εσύ θα γίνεις ο άντρας προστάτης του σπιτιού σου που φοβάσαι μην σε απορρίψουν 5-10-100 χαζοχαρούμενα κοριτσάκια;
·        Θέλεις να έχεις ωραίες γυναίκες αλλά δεν θέλεις να κουραστείς ιδιαίτερα για τις αποκτήσεις, ούτε να φας ένα βουνό χυλόπιτες!
Αδερφέ σόρρυ αλλά αν δεν σου φύγει ο πάτος μην περιμένεις πολλά, ούτε με τις γυναίκες ούτε γενικά στην ζωή σου.
·        Δεν πιστεύεις στο εαυτό σου, ούτε σε θεωρείς αξιόλογο άντρα κατά βάθος αλλά παραπονιέσαι γιατί δεν σε βλέπουν οι γυναίκες σαν άντρα που μετράει!
Εδώ μού γαμιέται απλά το μυαλό. Πιο εύκολα θα βγάλεις την Ελλάδα από την κρίση πάρα θα προσελκύσεις κάποια αξιόλογη κοπέλα να σε δει ερωτικά όταν εσύ πρώτος δεν καυλώνεις με τη πάρτη σου.
Για δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη αλήθεια, καυλώνεις;
·        Πιστεύεις ότι σε έχουν χέσει, συγκεκριμένα εσένα από τα 7,5 δις ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη. Εσένα έχει βάλει η μοίρα στο μάτι και όλα θα σου πηγαίνουν στραβά!
Ε σόρρυ ρε φιλέ, αφού το πιστεύεις εσύ τόσο πολύ μην περιμένεις και τίποτα καλό στην ζωή σου…

Τι πρέπει να κάνεις για να γνωρίσεις μια σώα γυναίκα.
Θα στο πω ξεκάθαρα: Όσο επικεντρώνεσαι απλά στο πρόβλημα και καταριέσαι την μοίρα σου δεν πρόκειται να βρεις λύση σε τίποτα.
Είσαι και εσύ απλά μέρος του προβλήματος!
Για να δεις άσπρη μέρα πρέπει καταρχήν να επικεντρώσεις την σκέψη σου σε πιθανές λύσεις.
Να τι πρέπει να κάνεις λοιπόν αν θέλεις να γνωρίσεις κάποιο κορίτσι της προκοπής:
1) Να πάρεις ευθύνη! Μπορεί να νομίζεις ότι δεν φταις εσύ για την κατάστασή σου αλλά ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. Ακόμα και αν δεν φταις πραγματικά το να ρίχνεις την ευθύνη αλλού δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα…
Ο άνθρωπος που κατηγορεί εξωτερικούς παράγοντες για την μοίρα του εναποθέτει και σε εξωτερικούς παράγοντες την σωτηρία του οπότε μην περιμένεις πολλά αν έχεις αυτό το μυαλό.
Πάρε την ευθύνη λοιπόν και δες τι μπορείς να κάνεις για να βρεις και να κρατήσεις μια γυναίκα που αξίζει πραγματικά σε σένα!
2) Κάνε την αυτοκριτική σου. Είσαι ένα άντρας που θα προσέλκυε μια αξιόλογη γυναίκα;
Δες τα μούτρα στου στον καθρέπτη και απάντησε ειλικρινά. Αν η απάντηση είναι «ναι» έχει καλώς. Αν είναι «όχι» γιατί είναι όχι; Τι σου λείπει; Τι πρέπει να κάνεις ώστε να γίνεις ένας άντρας που θα καυλώσει μια αξιόλογη γυναίκα;
3) Φρόντισε να γίνεις πολύ καλός με τις γυναίκες και να πηδάς συνέχεια! Η αγαμία βρομάει από μακριά και οι γυναίκες έχουν πολύ δυνατό ραντάρ αγαμίας. Όταν δεν πηδάς είναι σαν να σε έχουν ρίξει σε έναν βόθρο γεμάτο σκατά. Όλοι ξέρουμε ότι βρομάς από χιλιόμετρα…
Όταν είσαι αγάμητος και δεν έχεις επιλογές οι γυναίκες ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι και μπορούν να σε κάνουν ότι γουστάρουν. Άλλωστε για να μην έχεις επιλογές δεν πρέπει να είσαι κανα σοβαρό αρσενικό...
Για αυτό είναι κρίσιμο να αποκτήσεις επιλογές και να μάθεις τις γυναίκες από έξω και ανακατωτά.
Μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό;
Ναι, σχεδόν όλοι οι άντρες που θα αφιερώσουν τον χρόνο και την ενέργεια μπορούν να γίνουν πολύ καλοί στο καμάκι. Δες χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, ούτε να είσαι κούκλος, ούτε να έχεις καυλί 30 εκατοστά.
Αυτά  τα λες στον εαυτό σου σαν δικαιολογίες για να μην κάνεις την βρομοδουλειά.
Αν ασχοληθείς αρκετά, φας άπειρες χυλόπιτες και μάθεις τα κουμπιά τους είναι πολύ εύκολο και προβλεπόμενο το παιγνίδι. Όλες πάνω-κάτω έχουν παρόμοια μοτίβα συμπεριφοράς.
Όταν αποκτήσεις πραγματικά επιλογές μπορείς να γνωρίζεις συνέχεια γυναίκες και θα πηδάς συνέχεια τότε επειδή θα ξέρεις πώς να φερθείς και θα είσαι περιζήτητος είναι πολύ πιο εύκολο να διεκδικήσεις και ένα ποιοτικό κορίτσι.
Να θυμάσαι: Οι αξιόλογες γυναίκες ελκύονται από αγιολόγους άντρες και οι αξιόλογοι άντρες έχουν επιλογές και πηδάνε συνέχεια!

4) Φτιάξε μια λίστα με όλα στα στοιχεία που θέλεις οπωσδήποτε από μια γυναίκα. Οι περισσότεροι άντρες που είναι μόνοι άμα τους ρωτήσεις δεν ξέρουν καν τι γυναίκα ψάχνουν! Πως είναι δυνατόν να βρεις αυτό που ψάχνεις όταν δεν ξέρεις τι ψάχνεις;
Μόλις κατάλαβα ποσό σημαντικό είναι να έχεις μια πυξίδα έφτιαξα μια λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια γυναίκα κατάλληλη για σχέση και ως εκ θαύματος μέσα σε ένα χρόνο την βρήκα!  
Δεν λέω ότι και για σένα πρέπει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, αλλά βρε αδερφέ πρέπει να έχεις ένα μπούσουλα αλλιώς πας στα τυφλά και μην ελπίζεις να καταλήξεις κάπου.
5) Μόλις βρεις αυτό που ψάχνεις αφιερώσου στο να φτιάξεις μια καλή σχέση. Το να βρεις μια καλή γυναίκα είναι απλά η μισή μάχη. Οι καλές σχέσεις που βλέπεις που και που και ζηλεύεις δεν κρατιούνται έτσι από την τύχη ούτε τον θεό έρωτα… 
Κρατιούνται έτσι γιατί και οι δύο ασχολούνται καθημερινά στο να την κάνουν καλή και να την αναπτύξουν. Αν δεν ασχολείστε εσύ και η γυναίκα να φροντίζεται αυτό που έχετε θα παρακμάσει νομοτελειακά.
Ακόμα και ο πιο όμορφος κήπος θα μαραθεί και θα γεμίσει αγριόχορτα αν τον παραμελήσεις...
Ελπίζω αυτά τα λόγια να σε προβληματίσουν προς την σωστή κατεύθυνση…
Σου εύχομαι καλή δύναμη…

Ο φίλους σου Phoenix.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου