Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Οι γυναίκες βρίσκουν γκόμενο και τον βαριούνται μετά από μήνες

Δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ούτε χρόνο!

Το πρωί της Δευτέρας δεν ανέβασα άρθρο οπότε το προγραμμάτισα για Τρίτη 10:00. Θέλω να κρατήσετε δύο πράγματα:
1)Ότι είμαι σε μία φάση προβληματισμού στη ζωή μου γιατί δεν με ικανοποιούν ούτε τα προσωπικά, ούτε τα επαγγελματικά.
2)Ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα άρθρα Δευτέρας στις 10:00 μπορεί και να μην ανεβαίνουν πάντα στην ώρα τους αλλά σε άκυρες ώρες.

Το πως αισθάνομαι το ξέρουν κάνα δυο άτομα. Τεσπά τώρα θα προγραμματίσω τα άρθρα για τις επόμενες Δευτέρες για να είναι στην ώρα τους στις 10:00. Της Τετάρτης θα το προγραμματίσω Παρασκευή 10:00 μιας και δεν έχω πολλά emails τελευταία (στείλτε ρε συναγωνιστές).

Χρονικά στην ιστορία της ζωής μου βρισκόμαστε αρχές Αυγούστου και είμαι σε φάση να πάω διακοπές. Μέσω παρέας γνωρίζω μια τύπισσα. Γενικά είχαμε βγει τρεις φορές με παρέα, την πρώτη την έκανα add FB, της έστελνα μηνύματα, μου μιλούσε 10-15 λεπτά μετά από ώρες, μετά είχε τύχει να διαβάσει μηνύματα και να μην απαντήσει. Θεώρησα ότι δεν ψήνεται. Την τρίτη φορά την γύρισα σπίτι, αφού ήταν στο δρόμο μου, μην πάρει και ταξί μετά τις 12. Εκεί πιάσαμε την κουβέντα. Είναι 21 (πλέον της ρίχνω δεκαετία, κάπως μικρή για μένα), HB 8.25-8.5 μελαχρινή 1.70 με ΚΩΛΑΡΑ, ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ, καυλωτικό βλέμμα, καυλωτικά χείλια, ψιλοάβυζη, δεν με πειράζει, πάμε παρακάτω.

Είχαμε πιάσει την κουβέντα για σχέσεις, για τα δύο φύλα γενικώς κτλ. Εγώ την γούσταρα και πιθανόν να το είχε καταλάβει αλλά δεν της το είχα δείξει ξεκάθαρα. Μπορεί να το είχε ψηλιαστεί από το πως την χόρευα και από τα μηνύματα στο Facebook.


Της κάνω cold reading πάνω στην κουβέντα και της λέω:
Ξ: Γενικά όπως σε βλέπω μου βγάζεις κάτι χύμα, φλου, από εδώ κι από εκεί, μου φαίνεται ότι δεν είσαι της σοβαρής σχέσης. Σου αρέσει ίσως περισσότερο να περνάς καλά.
HB 8.5: Ναι, που το κατάλαβες?
Ξ: Θα σου εξηγήσω (Της έκανα το ψυχολογικό τεστ με τις πόρτες. Στην κόκκινη πόρτα που συμβολίζει τις σχέσεις είδε ένα κόκκινο κρεβάτι, καρδούλες, τριαντάφυλλα και γύρω γύρω από το δωμάτιο μαύρο τοίχο. Ο μαύρος τοίχος που δείχνει θλίψη με προβλημάτισε)
HB 8.5: Λες, ε? Ναι έχεις δίκιο, έτσι είμαι. Που το κατάλαβες?
Ξ: Ενώ τα τριαντάφυλλα και οι καρδούλες που περιέγραψες δείχνουν ρομαντισμό και το κόκκινο κρεβάτι παθιασμένο έρωτα, λόγω του μαύρου τοίχου στο δωμάτιο, για κάποιο λόγο τα βάφεις μαύρα στις σχέσεις σου.
HB 8.5: Ναι, δεν με καλύπτει ποτέ κάτι και δεν μένω ποτέ ικανοποιημένη. Πάντα οι σχέσεις μου κρατάνε κάτι μήνες και μετά βαριέμαι...φεύγω. Να, τώρα είμαι με ένα παιδί...είμαι και δεν είμαι...κάτι μήνες, και γενικά δεν μπορώ την όλη φάση του ελέγχω και "που είσαι" και "πότε θα τα πούμε". Θέλω να βγαίνω να περνάω καλά και να μην έχω έννοιες. Αν δω μακροχρόνια δέσμευση φοβάμαι και φεύγω.

Έτσι είναι αγαπητοί οι περισσότερες ελληνίδες, πιθανόν και αρκετές ξένες σήμερα. Στη μουνάρα τους όλα μέχρι τα 24-25, αλλά μετά επειδή τους έχει ανοίξει η όρεξη συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο, περνάνε τα 30 και στο τέλος τρέχουν και δεν φτάνουν γιατί δεν καταλαβαίνουν για πότε πέρασαν τα χρόνια.

Κάπως έτσι μετά η συζήτηση πήγε σε διάφορα θέματα περί σχέσεων, γιατί δεν σκόπευα να της λύσω τα προσωπικά και να γίνω παρηγορήτρα. Το πρόβλημα είναι εκεί και παραμένει όμως. Σαν αυτή σκέφτονται πολλές ακόμα και αρκετές επίσης δεν κάνουν ούτε σχέση για να είναι 100% ελεύθερες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερες διαθέσιμες γυναίκες. Και επειδή οι ωραίες είναι ένα 10-20% ακόμη λιγότερες, άρα θα μείνουμε εμείς με το πουλί κι αυτές με το μουνί στο χέρι.

Δεν πιστεύετε ότι θα μείνουν με το μουνί στο χέρι μέχρι να πεθάνουν? Νομίζετε ότι λέω μαλακίες? Οκ δείτε την γιαγιά του παρακάτω βίντεο:

 

Αυτή είναι η αρχιστράτηγος ξενέρωτη από την γενιά των 70's. Όσες ωραίες είστε μόνες σας για χρόνια και δεν θέλετε μόνιμες σχέσεις, μια μέρα θα γίνετε σαν αυτή. 

Καλή χώνεψη καριόλες ξενέρωτες και έρχεται το πλήρωμα του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου