Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πώς να αντιμετωπίσεις την μαλακία των γυναικών


[Email του αναγνώστη Phoenix]
Καλησπέρα φίλε μου!

Διάβασα ότι περνάς δύσκολη φάση στο προτελευταίο σου άρθρο. Είναι πολύ παράξενη η εποχή που ζούμε και χρειάζεται γερά νεύρα.


Αν σήμερα πάρεις πολύ σοβαρά τις γυναίκες θα σου φάνε την ψυχή.Οι περισσότερες είναι κακομαθημένα, εγωιστικά παιδάκια (ακόμα και αν είναι 30+), που άγονται απλά τυφλά τα συναισθήματα και τις ορμές τους. Δεν έχουν αρχές, δεν έχουν λογική και προς θεού σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά σε έναν άντρα.  Έχουν καταλάβει από πολύ μικρή ηλικία ότι τις κυνηγάει μια αγέλη πεινασμένων αρσενικών για αυτό έχουν ξεφύγει.
Ξέρουν ότι θα πουλήσεις και την μάνα σου για να σου δώσουν το γατάκι τους και αυτό τις έκανε νωθρές και αλαζονικές. Δεν χρειάστηκε βλέπεις ποτέ να ζορίσουν λίγο το κωλαράκι τους στα κρίσιμα χρονιά που χτίζει προσωπικότητα ένας άνθρωπος και τις συνέπιες αυτές τις λουζόμαστε όλοι σήμερα.
Αν λοιπόν εσύ δεν ξέρεις να τις χειριστείς θα σε πηδήξουν
Θα σε παίξουν όπως γουστάρουν, θα πάρουν ότι μπορούν από σένα χωρίς να σου δίνουν (σχεδόν) τίποτα, θα σε δεσμεύσουν συναισθηματικά και μετά θα σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού επειδή έτσι της την καύλωσε, θα σε ξεφτιλίζουν επειδή δεν τους αρέσει κάτι πάνω σου κ.λ.π.
Θα κάνουν ότι γουστάρουν μαζί σου. Ξέρεις γιατί;
Γιατί απλά μπορούν!!! Γιατί αυτές έχουν ζήτηση ενώ εσύ δεν έχεις.
Το θέμα μας όμως δεν είναι τι κάνουν αυτές.
Το θέμα μας είναι εσύ πως αντιμετωπίζεις αυτή τη παράνοια της εποχής μας;;;
Όσο και να το έψαξα κατέληγα πάντα ότι η μοναδική ουσιαστική λύση είναι μία: 

Να έχεις επιλογές

Γιατί μόνο αν έχεις επιλογές μπορείς να παίξεις μαζί τους με ίσους όρους.
Αν έχεις να γαμήσεις 14μηνες είναι λογικό να είσαι απελπισμένος και να κάνεις όλα τα χατίρια. Είναι λογικό να σε πιάσει από τα αρχίδια η πρώτη τυχάρπαστη πατσαβούρα και να σέρνει δεξιά-αριστερά.Ο πεινασμένος θα βάλει πολύ νερό στο κρασί του και θα ανεχτεί πολλά ξεφτιλίκια για να "φάει".

Θέλω να καταλάβετε όλοι ένα πράγμα: Οι γυναίκες έχουν υπερβολικά πολλές επιλογές! Για αυτό δεν ξέρουν τι κάνουν.

Γι' αυτό βαριούνται εύκολα, γι' αυτό το παίζουν υπερβολικά δύσκολες και γι' αυτό καυλαντίζουν ασύστολα μέχρι να χτυπήσει το βιολογικό τους ρολόι (κάπου κοντά στα 30) και τότε να θυμηθούν ότι είναι ¨καλά κορίτσια¨ αλλά ¨άτυχα¨! 
Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να είσαι σε θέση ισχύος με τις γυναίκες φρόντισε να αποκτήσεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Μάθε τα κουμπιά τους, γίνε ικανός στο φλερτ ώστε να μπορείς να γνωρίζεις γκόμενες και να τις ρίχνεις συχνά!
Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι να μάθεις να θέτεις όρια. 
Κάθε φορά που γνωρίζεις μια γυναίκα και αρχίζετε να φλερτάρετε θέσε της από την αρχή κάποια όρια! 


ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Η γυναίκα είναι σαν ένα παιδάκι. Θα σπρώχνει τα όρια όσο πάει και θα προσπαθεί να κάνει ότι της κατεβαίνει συναισθηματικά. Είναι δική σου δουλειά να πατήσεις πόδι και να της δείξεις ότι δεν θα ανεχτείς κάποια πράγματα.

Και μπορεί να μην σου αρέσει αλλά τις περισσότερες φόρες όσα σου κάνουν στα κάνουν επειδή είσαι πολύ χέστης για να της τα κόψεις. Επειδή φοβάσαι μήπως "δυσαρεστηθεί η πριγκίπισσα και σε σουτάρει". Και εμείς δεν είμαστε οι καλύτεροι βλέπεις.

Θυμάμαι σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που με είχε ρωτήσει ένας ξένος πως θα περιέγραφα τον νέο Έλληνα σήμερα. Κόλλησα! Πραγματικά δεν ήξερα τι να πω.
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε αυτόματα ήταν: ¨Ότι να ΄ναι¨. Για αυτό το βούλωσα και δεν μίλησα καθόλου.Επιμένω να λέω ξανά και ξανά ότι για την κατάντια της κοινωνίας και των γυναικών τεράστιο μερίδιο έχουμε εμείς οι άντρες.
Είμαστε αδύναμοι, φοβισμένοι, μουνόδουλοι και καλομαθημένοι. Και αυτό το νιώθουν οι γυναίκες και κάνουν ότι γουστάρουν. Για αυτό νομίζω ότι πρέπει ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη και να κάνει την αυτοκριτική του.
Να μάθει να αγαπάει και να σέβεται πρώτα ο ίδιος τον εαυτό του
Μάθε να δουλεύεις σκληρά και να διεκδικείς με αξιοπρέπεια αυτό που σου αξίζει.
Να μπορείς να ρίχνεις ωραίες γυναίκες όταν γουστάρεις και να μην περιμένεις να σου κάτσει κάποια χαριστικά, όπως περιμένει ο ζητιάνος να του πετάξουν κάνα κέρμα.
Αξίζουμε παραπάνω μάγκες. Μην ανέχεστε μαλακίες και μην αφήνετε τις  γυναίκες να σας ξεφτιλίζουν.
Ακόμα και αν έχεις την πιο ωραία γυναίκα του κόσμου δίπλα σου ΒΑΛΕ ΤΗΣ ΟΡΙΑ.
(Λογικά όρια έτσι, να σου φέρεται εντάξει όπως και εσύ τις φέρεσαι εντάξει).
Αν πάλι επιμένει να φέρεται μαλακίσμενα και σε ταλαιπωρεί: 
Delete και next please!
Κρύα και ψυχρά. Αφιέρωσε ένα λεπτό να στεναχωρηθείς για την μαλακίσμενη που πήγε να σε τρελάνει και την σούταρες και μετά την διαγράφεις από την μνήμη σου οριστικά.
Την διαγράφεις και προχωράς μπροστά.
Μην κοιτάξεις ποτέ πίσω γιατί θα γνωρίσεις πολύ καλύτερες γυναίκες.
Μην χάνεις τον χρόνο σου λοιπόν σε κάργιες, κακομαθημένες και ψυχανώμαλες.
Είναι πολύ μικρή η ζωή και ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα δυστυχώς.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ο φίλος σου
Phoenix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου