Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

19χρονος παντρεύτηκε 72χρονη γιαγιά


Στα 17 του είχε σχέση με 77χρονη!

Ε γαμώ την μάνα σου κι εσένα Παρασκευάτικα ζιγκολό.

Ένας 19χρονος, ο Γκάρι Χάρντουικ που μένει στο Τένεσι της Αμερικής. τα έφτιαξε με την 72χρονη Αλμέντα! Την γνώρισε σε πιτσαρία. Δύο εβδομάδες μετά της έκανε πρόταση γάμου και η γριά δέχτηκε. "Λεφτά" αισθήματα;

Ο Γκάρι Χάρντουικ λέει ότι "ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά" και φανταζόμαστε ότι θα εννοεί την ματιά του στο πορτοφόλι της γριάς (και μόνο) γιατί αν σκεφτούμε ότι η γριά παίζει να έχει καταρράχτη τότε μόνο αυτή την ματιά μπορεί να καταλάβουμε.


Η x 3,7 φορές μεγαλύτερη γριούλα έχει εγγονή που είναι μεγαλύτερή του! Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι πρόπερσι, στα 17 του, είχε σχέση με μία 77χρονη από την οποία έφυγε δυσαρεστημένος. Δηλαδή η πρώην του ήταν x 4,5 φορές μεγαλύτερή του. Προφανώς ήθελε να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Η απλά να κονομίσει.

Ο Γκάρι λέει ότι το πρώτο πράγμα που του άρεσε στην Αλμέντα ήταν τα όμορφα μπλε μάτια της και ο χαρακτήρας της" (γιατί τι άλλο ωραίο θα μπορούσε να έχει ας πούμε;) Του κάνει χιούμορ και έχουν ωραία "χημεία" όπως λέει. Η Αλμέντα δήλωσε "Αν αγαπάς κάποιον η ηλικία είναι απλά αριθμός" Οι δυο τους είναι ήδη παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια και βέβαια αν την θάψει τα παιδιά της θα ξεχάσουν την μισή περιουσία. Ο Γκάρι θεωρεί ότι δεν χάνει τα καλύτερά του χρόνια με το να είναι παντρεμένος μαζί της γιατί δεν του ταιριάζουν οι κοπέλες της ηλικίας του ενώ με την Αλμέντα έχουν κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι.


Οι δυο τους έκαναν έρωτα την βραδιά του γάμου τους, άρα στις δύο εβδομάδες, ενώ ο Γκάρι βρίσκει την γιαγιά υπέροχη. Ο γιος της Αλμέντα δεν της έχει μιλήσει από τότε που γνώρισε τον νεαρό. Η πλάκα είναι ότι ο εγγονός της, Aaron, είναι 22 χρονών και μια φορά είπε τον Γκάρι "παππού" όταν ήταν μεθυσμένος.

Το καλύτερο από όλα δεν σας το είπα! Έχουν κανάλι στο Youtube με 70.000 συνδρομητές όπου ανεβάζουν καθημερινά βίντεο! Έτσι για να δώσουν το σωστό παράδειγμα. Δείτε εδώ παρουσιάζουν sex toys. Χαρά η γιαγιούλα:



Έχουν μέχρι και συλλεκτικά αντικείμενα που πουλάνε στο κοινό τους. Σοβαρά τώρα...ποιος τα αγοράζει; Και επίσης μετά από αυτά τα βίντεο έχει καταλάβει το παιδί ότι δεν παίζει να σταυρώσει φυσιολογική γκόμενα ξανά;

Τώρα τα είδαμε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου