Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Pickup Game: Παίζω για να σκοράρω!

Η θα παίξεις για να βάλεις γκολ ή γάμησέ το.

Όποιον PickUp Artist έχω δει μέχρι σήμερα, όλοι τους έχουν ένα ρητό: "Κάνω game γιατί μου αρέσει και το διασκεδάζω".

Οκ, καταλαβαίνω ρε ψηλέ. Έχεις μπει...και σε 1.500 σετάκια στη ζωή σου, είσαι natural, και τουλάχιστον ένα βράδυ θα ανοίξεις 10 set και θα σου κάτσουν ένα με δύο Day 2. So far so good. Πας, κουβεντιάζεις, γνωρίζεις κόσμο, διασκεδάζεις, αποκτάς εμπειρία και γίνεσαι άνετος με το αντίθετο φίλο.

Και ρωτάω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό: Σε ένα set που η μία είναι HB5 και η άλλη HB2 απόγονος των αρχαίων μαμούθ που εξαφανίστηκαν, τι σκατά θα μπεις να κάνεις; Δηλαδή για να σας το κάνω πενηνταράκια, αν δεν σε ενδιαφέρει η άλλη με ποια λογική πας και μιλάς; Για να το παίξεις pussyteaser και άλλα πολλά εμπριμέ; Για να πάρεις τηλέφωνο και στη τελική να μη το χρησιμοποιήσεις ποτέ;

Όσο τις λέμε ξενέρωτες άλλο τόσο μπορούνε να μας πούνε ξενέρωτους αν πάμε, μπούμε σε ένα set, γνωρίσουμε κόσμο και πάρουμε τηλέφωνο από κάποια αλλά δεν το χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Θα μας πούνε "κότες λιράτες", θα πούνε "δεν υπάρχουν άντρες" και άλλες τέτοιες μαλακίες. Θα δώσουμε αφορμή για σχόλια τέλος πάντων.

Η λογική μου λοιπόν είναι: "Μόνο αν σε ενδιαφέρει κάποια τότε θα κάνεις κίνηση". Αλλιώς άστο. Και άμα μου λένε παπαριές περί διασκέδασης οι (natural) PUA εγώ διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια, με τρίλιζα, με φιδάκι κι όπως αλλιώς θέλετε. Δεν υπάρχει καμία λογική στο "Πάω και μιλάω με όποια κάτσει". Γιατί πολύ απλά κι ο τρελός της γειτονιάς πάει και μιλάει με όποιον κάτσει. Το να πας σε ένα μαγαζί και να μιλήσεις σε όλα τα ελεύθερα set είναι λογική ΓΤΠ για πολλούς και διάφορους λόγους:
1ον)Δίνεις αξία σε όλες τις γυναίκες: Αν μιλάς σε 10 κάθε βράδυ, σύνολο 30 το ΠΣΚ, σύνολο 120 το μήνα, σύνολο 1.440 το χρόνο, ε γάμα το. Άλλοι 1.000 PUA να βρεθούνε πιάσαμε εναμιση εκατομμύριο. Μετά οι γκόμενες βαριούνται το καμάκι και θεωρούν ότι μας έχουν όποτε θέλουν (που οι περισσότερες το έχουν καταλάβει πλέον).
2ον)Γίνεσαι ψιλορόμπα στο μαγαζί: Δεν μιλάω για το Code ή το Γκαζάκι στο Γκάζι, όπου οι σερβιτόροι είναι καριόληδες (ναι παλιομαλάκες για εσάς έλεγα την προηγούμενη φορά, δε σας χάλασε!) Αυτούς τους γράφουμε στα παπάρια μας, το μόνο σίγουρο. Λέω για τον στάνταρ κόσμο που μαζεύει. Για τον κοινωνικό κύκλο του μαγαζιού. Άλλο να την πέσεις σε 1-2 σετ κι άλλο να την πέσεις όπου έχει θηλυκιά γάτα. Στη δεύτερη περίπτωση το έχεις "κάψει" το μαγαζί και όταν τύχει π.χ. η barwoman να καλέσει 3-4 φίλες της ή η τάδε θαμώνας να έχει ladies night ή γενέθλια ξέρω γω, όλες εκεί μέσα θα ξέρουν πόσο πέφτουλας είσαι.
3ον)Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα ξανασυναντήσεις: Βρήκες π.χ. ένα HB5.5 κι ένα HB6, τους μίλησες, πήρες τηλέφωνο απ' τη μία αλλά δεν την κάλεσες ποτέ. Την επόμενη φορά που θα σκάσουν στο ίδιο μπαρ αλλά αυτή τη φορά θα φέρουν την HB8.5, εσύ θα την έχεις πέσει για την εμπειρία στην HB6 και θα έχεις χάσει τη φίλη της που είναι η θεογκόμενα της παρέας. Γιατί μη νομίζεις, αν ξαναμιλήσεις στην ίδια παρέα θα πέσει ρουφιανά απ' τη φίλη με το καλησπέρα. Οπότε...μπράβο μαλάκα, μόλις έχασες!

Όλα αυτά στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις. Γιατί αν κάποιος από εσάς είναι από επαρχιακή πόλη...τότε πραγματικά την έχει άσχημα. Δηλαδή αν στην πόλη σου παίζουν όλα κι όλα 1.000 targets κι αρχίσεις και τα καις κάθε Σαββατοκύριακο, ε μέσα σε ένα χρόνο θα τα έχεις κάψει όλα. Η μάλλον μπορεί και στα μισά του χρόνου να έχει μαθευτεί σε όλες ότι είσαι μέγιστο καμάκι. Και μετά θα γίνει η κλασική μαλακία που υπάρχει στον εγκέφαλο κάθε ξενέρωτης: "Α, αυτός την πέφτει σε όλες". Το ότι έχουμε δικαίωμα να την πέσουμε σε όλες μέχρι να γίνει κάτι, σας λέει τίποτα; Μπα, δε νομίζω.

Πραγματικά όταν κάνω game, πάω για να μπω στο γήπεδο και να σκοράρω. Διαφορετικά δε βρίσκω νόημα. Και κάτι τελευταίο: Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Το ότι θα σκοράρουμε ή το ότι κάποιοι είναι PUA, δε πάει να πει ότι μετά θα αποχωρήσουν. Παίζουμε φουλ 90λεπτο και ξέρουμε που πατάμε και τι θέλουμε. Η τουλάχιστον όσοι θέλουν απλά να περάσουν την ώρα τους το ξεκαθαρίζουν απ' την αρχή για να ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Αλλά επειδή έχω φίλους PUA, απ' τους 4 natural PUA που ξέρω, θα σας πω ότι τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα. Οι 2 κοιτάνε για κάτι σοβαρό και οι άλλοι 2 πηδάνε και φεύγουνε. 50% λέει το δείγμα ladies. Δεν είναι μεγάλο δείγμα, απλά το λέω προς ενημέρωση.

Tip of the Day: Φλερτ για αρχάριους (girls don't read this)

2 σχόλια:

  1. Να σου πω μονο οτι οταν λεμε "αυτος την πεφτει σε ολες" εννουμε σε ΟΛΕΣ! Δεν γινεται να ειμαστε μια παρεα 5 φιλες και να αρχισει να κανει παιχνιδι με ολες ( μελαχρινες, ξανθιες, κοκκινομαλλες, κοντες, ψηλες, χοντρες, αδυνατες) ολες στο ιδιο τσουβαλι. Αλλο να προσεγγισει μια κοπελα ΗΒ9 να φαει ακυρο και να παει σε αλλες τοσες ιδιου επιπεδου και αλλο οποια βρει μπροστα του (ΗΒ9 ΗΒ5 ΗΒ2 ΗΒ8 ΗΒ3). Ε συγνωμη, αλλα εκει δινει την εντυπωση ..."Οτι κινηται το πηδαω και δεν με χαλαει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 'χετε κάψει με τα νεγκς και μεγκς. Συνέλθετε πριν να είναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή