Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο υαλοκαθαριστήρας

Μια νέα ιδιότητα των PickUp Artists

Ορισμός:
Υαλοκαθαριστήρας: Ο wingman ο οποίος τρέχει πάνω-κάτω και χρησιμοποιεί κάθε μέσα για να κρατήσει τα obstacles απασχολημένα.

Ένα ΠΣΚ πήγα με δύο φίλους σε γνωστό μπαρ. Οι δύο ήταν επαγγελματίες PUA και παίζουν τρελή μπάλα. Αφού άνοιξαν δύο set, μπαίνοντας ο ένας ως wingman του άλλου και το ανάποδο, ήρθε η σειρά μου να ανοίξω το τρίτο set, το οποίο (για καλή μου τύχη) βρισκόταν ακριβώς δίπλα. Μιλάμε για ένα 4set με ένα HB8.5 μελαχρινό, ένα HB8 ξανθό κι άλλες δύο καλούσικες. Εγώ ήμουν όρθιος, σχεδόν κολλητά δίπλα τους, αυτές επίσης όρθιες. Οι δύο PUA καθόντουσαν σε stand.

Αφού προσπαθώ να ψυχολογήσω την κατάσταση και να βρω την κατάλληλη στιγμή, ο ένας PUA ήταν ανυπόμονος να ανοίξει το set, οπότε...απλώνει το χέρι του και ακουμπάει τον αγκώνα της μίας κοπέλας (HB6 για την ιστορία)! Μετά γυρίζει το κεφάλι του απότομα απ' την άλλη μεριά! Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να γυρίσει και να κοιτάξει εμένα που ήμουν ακριβώς δίπλα της, πιστεύοντας ότι εγώ το έκανα.
Ξ: Αυτός το έκανε (της δείχνω). Είναι το πειραχτήρι της παρέας.
HB6: Οκ (λέει και έχει ένα σύντομο χαμόγελο που το παίρνει πίσω αμέσως).
Ξ: Βασικά είχαμε μια συζήτηση και θα θέλαμε την γνώμη σας. (κι εκεί βάζουμε ένα opinion opener που κλείνει με το κλασικό "Οι άντρες ή οι γυναίκες;") Λέει η καθεμία τη γνώμη της.
PUA1: Δεν σας βλέπω πάντως πολύ ομιλητικές. Ειδικά εσύ (κι απευθύνεται στο HB6) φαίνεσαι πολύ κλειστή.

Πήγε να της κάνει cold reading και γενικά το έπαιζε bad boy.

Ξεχνάω όλες τις θεωρίες των pua κι απομονώνω ένα HB8, ξανθό με ωραία μάτια.
Ξ: Έρχεστε συχνά εδώ;
HB6: Ναι.
Ξ: Τι σας αρέσει πιο πολύ στο μαγαζί;
HB6: Ε ο κόσμος του...ότι βάζει χαλαρή μουσική...
Ξ: Εγώ πάντως έρχομαι πρώτη φορά, γενικά βολεύει γιατί ήρθα κατευθείαν απ' τη δουλειά που είναι εδώ κοντά.
HB6: Που δουλεύεις;
(δημιούργησα το ερώτημα, συνήθως έτσι ανοίγω τα set και λόγω καλής δουλειάς δείχνω DHV)

Η κουβέντα συνέχισε λέγοντάς της για την δουλειά μου, στη συνέχεια την ρώτησα με τι ασχολείται κτλ. Ακριβώς δίπλα μου, ο 2ος PUA (που δεν είχε μιλήσει καθόλου) απομωνώνει το HB6 το οποίο ο 1ος PUA δούλευε προηγουμένως. Άρα είμαστε σε 1 on 1 και μένουν δύο κοπέλες ελεύθερες.

Οπότε εκεί τι έκανε ο 1ος PUA ο μικρόυς Θεούλης; Έπαιξε το σύστημα υαλοκαθαριστήρας! Έλεγε ότι του κατέβαινε στα δύο obstacles, το έπαιζε bad boy και γενικά τις δούλευε τελείως! Τους έλεγε το κλασικό του Mystery "Κάνε μια στροφή", τις χόρευε πάνω κάτω, οι γκόμενες είχαν κάνει κοιλιακούς από τα γέλια! Δεν καθόταν κάτω ο κώλος του τέλος πάντων! Ε όπως καταλαβαίνετε το target μου μοιραία μιλούσε μαζί μου γιατί δεν είχε τι άλλο να κάνει.

Σε κάποια φάση οι δύο κοπελιές κάνουν shit test στον 1ο PUA: "Εσύ έτσι εύκολα πας και μιλάς σε γυναίκες;" Οπότε αυτός απαντάει, βάζοντάς τες στο δικό του frame: "Ναι, μα έτσι απλά δεν γίνεται πάντα;". Τότε του λένε "Δεν το βλέπουμε συχνά!"

Οπότε εκεί τι κάνει; Πάει και ανοίγει μπροστά τους ένα 2set που ήταν ακριβώς δίπλα! Χτυπάει μία στον ώμο και της λέει: "Συγγνώμη να σας ρωτήσω, πιστεύετε ότι οι άντρες σήμερα δεν μιλάνε και τόσο στις γυναίκες;"

Οπότε έχει δύο γκόμενες απ' τη μία και δύο απ' την άλλη, οι οποίες είχαν μείνει κάγκελο! Ναι μεν ο "υαλοκαθαριστήρας" έκανε τα δικά του και ήταν δύσκολο να τον πάρεις στα σοβαρά, αλλά με το να είναι τόσο αυθόρμητος, είχανε καταλάβει όλες τους ότι "αυτός δε μασάει, δεν τον νοιάζει τίποτα". Συν τις άλλοις, άρχισε να μπαίνει ο άνταγωνισμός μεταξύ τους. Γιατί όσο να 'ναι, 4 γυναίκες και 1 άντρας στη μέση πάει πολύ.

Ενώ οι διάλογοι τελείωσαν στο μισάωρο, εγώ εμεινα στο set με το HB8 κάπου μία ώρα. Έκανα το καλύτερο game και έπαιξα και τις καθυστερήσεις κιόλας. Η κοπελιά μου έκανε κι από μόνη της ερωτήσεις κι η κουβέντα κύλισε πολύ ομαλά. Διαρκώς με κοιτουσε πότε στα μάτια και πότε στα χείλια δείχνοντας τρελά IOI. Έκανα και το connection βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα για Day 2. Απλά σε κάποια φάση που οι τρεις φίλες της μιλούσαν κάνω το λάθος και της λέω "Δεν σε απασχολώ από τις φίλες σου;" Ήθελα έτσι να της κάνω shit test. Μου κάνει "Εντάξει, απ' ότι βλέπω μιλάνε μεταξύ τους". Τότε επειδή δεν είχα κάτι άλλο να την ρωτήσω κι ήθελα να πάρω το τηλέφωνό της, γυρνάω στον ένα φίλο μου και του λέω "Που είναι ο "τάδε";" (όνομα PUA 1) Θα φύγουμε σε λίγο; Εκεί την ώρα που μου απαντούσε το ξανθό φεύγει και γυρνάει στην παρέα της! Φυσικά η ερώτησή μου προς αυτήν ήταν λάθος γιατί...την επανέφερα στην πραγματικότητα, ενώ παράλληλα όταν μίλησα στο φίλο μου, αυτή έφυγε από τη θέση της και γύρισε στην παρέα της για να μην χάσει value.

Οπότε για να μην χάσω την ροή κι αφού συννεννοούμαι με τα παιδιά, μετά από 30" την ακουμπάω διακριτικά και της λέω ότι "θα φύγουμε σε 5 λεπτά οπότε γράψε μου το τηλέφωνό σου για να κανονίσουμε..." (αυτό που λέγαμε).

Την καλώ την μεθεπόμενη μέρα. No answer.

Άραγε ο υαλοκαθαριστήρας παρεξηγήθηκε απ' την παρέα και μαζί του πήρε κι εμένα η μπάλα;

PickUp: Failed

1 σχόλιο:

  1. to kalo me sena einai oti prospatheis sixna. nomizw oti tha gineis spoudaios kapoia stigmi.
    kses ti mporouses? mporouses na ths piaseis to xeri otan milages ston filo sou gia na katalavei oti den adiaforeis kai apla les kati ston filo sou gia ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή