Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι γυναίκες επιλέγουν!

Χωνέψτε το.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τσακώνομαι με όλους τους PickUp Artists για το κλασικό θέμα "Ποιος επιλέγει; Ο άντρας ή η γυναίκα;" Φυσικά οι περισσότεροι άντρες απαντάνε η γυναίκα. Οι PickUp Artists λένε "Ο άντρας" γιατί έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο για κάθε αποτυχία. Ε λοιπόν ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα.

Η θεωρία των περισσότερων αντρών είναι: "Αν δω κάποια που να μου αρέσει θα κάνω το πέσιμο, θα προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο και να βγω ραντεβού μαζί της. Αν της κάνω καλή εντύπωση θα μου δώσει τον αριθμό της, αν της κάνω ακόμη καλύτερη τότε θα βγει μαζί μου".

Η θεωρία των περισσότερων γυναικών είναι: "Αν δω κάποιον να μου αρέσει θα τον κοιτάξω 2-3 φορές ώσπου θα έρθει να μου μιλήσει. Αν είναι γνωστός και τον ξέρω φατσικά ίσως στη χειρότερη βρω αφορμή να του μιλήσω και να τον ρωτήσω τι κάνει ο φίλος του για να πιάσουμε κουβέντα. Έτσι κι αλλιώς δεν ψάχνομαι. Μου την πέφτουν μέσο όρο 5-10 άντρες την εβδομάδα και οι περισσότεροι είναι λιγούρια. Για να κάνω κάτι με κάποιον θα πρέπει να τον ξέρω και να μην είναι άγνωστος, εκτός κι αν είναι πάρα πολύ όμορφος/διάσημος/με καλή δουλειά."

Η θεωρία των PickUp Artists είναι: "Δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, παρά μόνο στο ντύσιμο. Αυτό που μετράει είναι το τι θα πω σε αυτή που με ενδιαφέρει. Εγώ κάνω το παιχνίδι, εγώ επιλέγω σε ποια θα την πέσω, άρα εγώ έχω το πάνω χέρι. Δεν υπάρχουν χυλόπιτες, απλά γνωρίζω κόσμο."

PickUp Artists γυναίκες δεν υπάρχουν. Μην περιμένετε τέταρτη παράγραφο.

Γιατί μας επιλέγουν
Υπάρχει μία διάσταση απόψεων ανάμεσα στις γυναίκες και τους PickUp Artists. Οι έμπειροι PickUp Artists που μπορούν και μιλάνε σε όποια άγνωστη θέλουν ζουν στο δικό τους κόσμο. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν. Πρακτικά, για έναν έμπειρο PickUp Artist, στα 10 πεσίματα τα 5 είναι χυλόπιτα (έτσι την λέω εγώ κι ας μην το δέχεστε), τα άλλα 5 καταλήγουν σε ραντεβού και από αυτά το 1 θα καταλήξει σε lay. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι "αυτοί επέλεξαν". Αυτοί ήθελαν και τις 10 και τελικά τους έκατσε η μία.

Το πράγμα ξεκινάει ως εξής. Όταν ο άντρας βλέπει μια ωραία γυναίκα, την θέλει απ' το ίδιο δευτερόλεπτο. Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν ωραίο άντρα, τον θέλει κατά 10-20%. Μετά όταν ξεκινήσουν να μιλάνε τον θέλει για 30%, μετά για 40%, ώσπου όταν φτάνει στο 50%, ο άντρας θα πρέπει να ανεβάσει το ποσοστό του, να το αφήσει στάσιμο ή να πει καμιά μαλακία και να το ρίξει αμέσως. Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον της γυναίκας αργεί να εκδηλωθεί.

Συνοπτικά:
- Ο άντρας επιλέγει σε ποια θα την πέσει.
- Η γυναίκα επιλέγει από αυτούς που θα της την πέσουν.
- ΑΛΛΑ, παράλληλα η γυναίκα επιλέγει "έμμεσα" αυτόν που της αρέσει, στέλνοντάς του σημάδια ενδιαφέροντος.

Απ' τη στιγμή που δεχόμαστε ότι ξεκινάμε έστω με αυτό το 10-20% απ' το ενδιαφέρον της γυναίκας, αν μια γκόμενα θέλει να "επιλέξει" τότε θα στείλει το ενδιαφέρον της με διάφορους τρόπους. Με ένα βλέμμα, χαϊδεύοντας τα μαλλιά της, με ένα μήνυμα "Τι κάνεις;" στο chat του Facebook, θα βάλει την κολλητή της να της κανονίσει καφέ αν τον ξέρει, τέτοια πράγματα.

Απλά, όμορφα κι ωραία. Δεν θα εκτεθεί. Δεν θα έρθει να μας την πέσει χύμα όπως κάνουμε εμείς. Ξέρει ότι εμείς "φαίνεται" ότι έχουμε το πάνω χέρι, ξέρει ότι εμείς θα πρέπει να της ζητήσουμε το τηλέφωνο, να της προτείνουμε καφέ και γενικά να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αυτή είναι ασφαλής, πίσω από την γυναικεία ασπίδα της και δεν της καίγεται καρφάκι. Μπορεί λοιπόν άνετα να δικαιολογήσει τον εαυτό της ότι "Του έδειξα σημάδια ενδιαφέροντος, αν δεν με ήθελε ή αν δεν τα κατάλαβε, πρόβλημά του".

Άρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα, όποιον άντρα θέλουν τον έχουν. Γιατί πολύ απλά είναι έτσι το σύστημα που με 2 στα 3 άτομα μπακούρια, ένα "τσαφ" ενδιαφέροντος να δείξουν, έχουν τον επόμενο γκόμενο στο τσεπάκι. Απλά και συνηθισμένα πράγματα. Οι εποχές των παλιών προξενιών και του άντρα που ως βαρβάτος "επέλεγε" με τη δόξα και το χρήμα, περάσανε. Καλώς ήρθατε στην εποχή όπου οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.

Αλλά όπως είπα και στο προχθεσινό άρθρο μου, όλα αυτά είναι "μέχρι τα 30". Αν μέχρι τα 30 δεν έχετε καταφέρει να επιλέξετε τον κατάλληλο (και θα έχετε κυριολεκτικά χιλιάδες ευκαιρίες) τότε είστε άξιες της μοίρας σας. Μετά η μπογιά σας περνάει και είναι η σειρά μας να επιλέξουμε.

4 σχόλια:

  1. Τα λες σωστά και εύγε και τα συναφή!
    Αν δεν περνάει η μπογιά μου, μπορώ να την αλλάξω και να πάρω άλλο χρωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω πως ναι....

    Υπαρχει το μαυρο του Stealth η αλλιως μαυρο νιντζί (εκ του νιντζα)
    Επισης ειναι η παραλλαγη της θειας
    Μπλε του Viagra
    Κοκκινο duckface
    και ολη η νεα σειρα της Βιβεχρωμ παντος καιρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα μεταξύ μας, κανείς δεν τα βάφει μαύρα. Ο κόσμος κοντεύει 40 και δεν παντρεύεται. Οπότε για όλους υπάρχει άφθονος χρόνος. Απλά μετά τα 30 πρέπει όλοι να αρχίσετε τα κυνήγια. Γιατί όσο πλησιάζεις τα 40 δεν τεκνοποιείς με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα θα γίνουν. Δεν αγχωνόμαστε για τετοια πράγματα. Για όλους έχει ο μπαξές.. Ακόμα και για μένα που βαδίζω προς τα βαθιά γεράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή