Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Γυναίκα χωρισμένη: "Πήρε αύξηση? Θα του τα πάρω όλα τα λεφτά του μαλάκα!"


Δικαστίνα δικάζει +300 ευρώ και 3 χρόνια αναδρομικά!

[Email του αναγνώστη DG]

Έτσι τίμια και απλά, όταν υπογράφουμε γάμο βάζουμε την υπογραφή της καταδίκης. Γιατί όταν...θα σπάσει το συμβόλαιο, μετά θα έχουμε...πάνω από όλα ισότητα!

Θυμάστε τον συνταξιούχο που από 750 ευρώ σύνταξη έφτασε να δίνει 500 ευρώ στη γυναίκα του και τον πέταξε από το σπίτι λόγω του παιδιού? Τώρα σας έχουμε και άλλη ιστορία.

Ένας τύπος χωρίζει με την γυναίκα του και δικάζεται διατροφή 300 ευρώ. Η γυναίκα του μαθαίνει από κοινό φίλο ότι ο πρώην της πήρε αύξηση. Πήρε αύξηση? Θα του τα πάρω όλα τα λεφτά του μαλάκα!" είπε κατά λέξη! Του κάνει αγωγή γιατί δεν ενημέρωσε ότι πήρε αύξηση και στο δικαστήριο του έτυχε δικαστίνα.

Το αποτέλεσμα? Από 300 ευρώ έφτασε να δίνει 500 ευρώ (έτσι για να τα βάζει στην τσέπη η καριόλα) αλλά δεν έφτανε αυτό. 

ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ 200€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! Δηλαδή 2.400 επί 3 = 7.200

Όσο υπέρ του γάμου ήμουν μέχρι τότε, όταν το άκουσα έμεινα υπερ-μαλάκας, σε φάση "Γαμώ το κέρατό μου που ζούμε ρε!"

6 σχόλια:

  1. Τι λες ρε φίλε με 300 σου μεγαλώνει και παίδι ε??? δηλαδή έχεις μια μαλάκω 24 ώρες να σου μεγαλωνει το παιδί με 300 ??? καλή τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν εγώ θα το δινά 15 μέρες στην μάνα και 15 στον πρώην .. και θα του δίνα 300 ευρώ να το κρατά τις 15 μέρες .. καλή τιμή έ? τι δεν μπορεί ? ας προσλάβει μια νταντά τότε με 300 ευρά αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή