Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Φάσωμα και παρά λίγο σεξ με Γερμανίδα τουρίστρια

Ξενέρωτες all over Europe!

Οι ξενέρωτες ζουν και βασιλεύουν σε κάθε χώρα. Η Ελλάδα μπορεί να κατέχει τα πρωτεία παγκοσμίως ωστόσο πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες δεν πάνε πίσω. Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα ως πέρα αληθινή αφού έχοντας να κάνω με τουρίστρια δεν άλλαξα καμία λεπτομέρεια αφού δεν έχω το άγχος ότι η γκόμενα θα καταλάβει ποιος είμαι.

Βρίσκομαι στο Σύνταγμα με ένα φίλο και βγάζουμε εισητήρια για το μετρό, όταν πίσω μας έρχεται μία Γερμανίδα τουρίστρια με τις αποσκευές της. Μόλις που είχε έρθει από το αεροδρόμιο και άλλαξε από την μπλε γραμμή. Μας ρωτάει:
- Μήπως ξέρετε πως μπορώ να πάω σε αυτή τη στάση του μετρό;
Ξ: Ναι, έλα να σου δείξω.
- Ευχαριστώ γιατί έχω χαθεί κάπως.
Ξ: Από που είσαι?
- Γερμανία.
Ξ: Και πόσες μέρες θα κάτσεις?
- Κάπου πέντε μέρες. Σήμερα ήρθα.
Φίλος (στα ελληνικά): Εγώ πάω από την μπλε γραμμή
Ξ (στα ελληνικά): Οκ ρε συ, τα λέμε. Θα βοηθήσω εγώ την κοπέλα.

Ενώ έπαιρνα γραμμή αντίθετη με αυτή της Γερμανίδας, κατέβηκα τις σκάλες του μετρό με την αιτιολογία να την συνοδεύσω για να μην χαθεί (και καλά).

Ξ: Το μετρό σου έρχεται από εδώ. Θα κατέβεις στη στάση Ομόνοια.
- Οκ σε ευχαριστώ!
Ξ: Από ποια πόλη της Γερμανίας είσαι?
- Φρανκφούρτη. Έχεις έρθει ποτέ?
Ξ: Έχω έρθει Γερμανία πολλές φορές για δουλειά (εκεί της εξηγώ λεπτομέρειες κι αυτό είναι το μόνο που θα πρέπει να σας παρακάμψω). Εσύ είσαι μόνη σου?
- Θα έρθουν και οι φίλες μου αύριο.
Ξ: Και πρώτη φορά στην Ελλάδα?
- Ναι, θα κάτσουμε λίγες μέρες και μετά θα πάμε να κάνουμε ένα
tour στα νησιά.
Ξ: Γνωρίζεις πράγματα, αξιοθέατα κτλ.?
- Όχι πολλά. Μόνο την Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Για μέρη που θα βγούμε το ψάχνουμε. Ξέρεις εσύ να μας προτείνεις?
(Εν τω μεταξύ το μετρό ερχόταν σε 1 λεπτό)
Ξ: Ναι, εννοείται. Γράψε το κινητό μου και πες μου και το
Facebook σου ώστε να σας προτείνω μέρη. Και επί τη ευκαιρία ("And by the way" το πέταξα) θα κανονίσουμε να βγούμε παρέα και θα σας πάμε σε καλά σημεία.
- Οκ! Γράψε.

Έγραψα κινητό και
Facebook πολύ απλά για να μην γαμηθούμε στις χρεώσεις αλλά σε κάτι άλλο. Το ίδιο βράδυ της έστειλα στο Facebook και μιλούσαμε. Ίσως θα έπρεπε να της προτείνω να βγούμε επιτόπου το ίδιο βράδυ που δεν θα είχαν έρθει οι φίλες της έτσι για να κερδίσω χρόνο. Η γκόμενα για να μην τα πολυλογώ είχε ματάρες, συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά από την μέση και κάτω μας τα χαλούσε. Χοντρά πόδια δυστυχώς. HB 7/10 με απλά λόγια. 

Όπως και να 'χει την επόμενη μέρα κανόνισα για ποτό στο Γκάζι. Μου βγήκε το λάδι. Δείτε συνομιλία μέσω Φουμπού.

Ξ: Καλησπέρα. Σήμερα θα περάσω να σε πάρω για ποτάκι.
- Οκ, θα πάμε για φαγητό. Θα σου στείλω μετά.
(Εδώ βλέπετε μία γείωση. Η ώρα φτάνει 10...11 το βράδυ...στη μουνάρα της)
Ξ:
Hello. Τι γίνεται εκεί, όλα καλά;
- Ναι, όλα οκ. Έχω φάει του σκασμού και φούσκωσα. Μήπως να το αφήναμε για άλλη μέρα?
Ξ: Χμμμ, δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι σήμερα δεν κανόνισα, κανονίσαμε μαζί να βγούμε και ξαφνικά τελευταίο λεπτό το αλλάζεις και δεν θα βγω ενώ έχω ήδη ετοιμαστεί?
Not good.
- Οκ, καλά θα σου στείλω σε λίγο.
(Οντως μου εστειλε
FB να ξεκινήσω.Όπως βλέπετε έχουμε μια κακή αρχή αφού η γκόμενα μας έχει εξ αρχής του χεριού της).

Day 2
Βρεθήκαμε Σύνταγμα και την πήγα με το αυτοκίνητο στο Γκάζι. Καθήσαμε στο Gazarte. Η ώρα είχε πάει 00:30. Για να μην τα πολυλογώ το Day 2 πέτυχε. Μιλούσαμε για τις δουλειές μας, για το πως είναι η ζωή στην Ελλάδα, στη Γερμανία, για πολιτικά (λέγοντας έκαστος τις μαλακίες της χώρας του χωρίς να κατηγορεί την άλλη), για διακοπές και βέβαια για σχέσεις.

Η τύπισσα δεν ξέρω κι εγώ πόσους μήνες πριν είχε χωρίσει. Μου είπε ότι δεν της αρέσουν και τόσο...οι Γερμανοί! Κακό σημάδι σκέφτομαι. Σαν να λέει ελληνίδα "Δεν μου αρέσουν οι Έλληνες". Για δουλέψτε το λίγο στο μυαλό σας. Τα είχε φτιάξει ακόμα και με Τούρκους και Πακιστανούς. Οκ οι Τούρκοι στη Γερμανία είναι σαν τους Αλβανούς στην Ελλάδα, δηλαδή κάτι το συνηθισμένο. Ενσωματωμένοι. Μέχρι και στην Εθνική Γερμανίας τους βλέπουμε. Αλλά Πακιστανό? Ακόμα και σπουδαγμένο να ήταν το παιδί (αφού έμενε Γερμανία) πως μπορείς να αφήσεις έναν Γερμανό που μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα και έχει την ίδια νοοτροπία και να πας με Πακιστανό? Ναι στο 2016 είμαστε και μην πετάξει κανείς την μαλακία του στα σχόλια. Δεν ψηφίζω καν δεξιά κόμματα. Απλά εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για χάσμα νοοτροπίας, εμφάνισης κτλ.

Η πιο σοβαρή σχέση που είχε στα 24 της χρόνια ήταν με έναν Γερμανό για 2,5 χρόνια. Ο τύπος ήθελε να το πάνε σοβαρά αλλά αυτή δεν ήθελε να παντρευτεί κι έτσι "τον παράτησε γιατί την πίεζε". Δικαιολογία της πλάκας μπορώ να πω που δείχνει ασταθές άτομο αφού θα μπορούσε να του πει να περιμένει. Όπως και να 'χει, δεν θα την παντρευόμουνα, ειδικά έτσι όπως ήταν. Να γαμήσουμε θέλαμε. Οπότε ας περάσουμε στο φλερτ.

Της έκανα διάφορα κοπλιμέντα για τα ωραία της μάτια και το χαμόγελό της. Έδειχνε να ανταποκρίνεται με χαμόγελο. Σε κάποια φάση χτύπησε το Γερμανικό DNA "Καλά τα λέμε μέχρι τώρα αλλά με ένα ποτό θα την βγάλουμε?" είπε το καριολάκι και της είπα "Α βέβαια, μπορείς να παραγγείλεις και δεύτερο. Εγώ θα αρκεστώ στο ένα γιατί οδηγάω". Ξέρετε πόσο βαράνε τις τιμές στο Gazarte άρα αντιλαμβάνεστε μάγκες μου ότι το 30άρι το έσκασα. Και τώρα θα σκέφτονται πολλοί "Ρε θύμα, με 20 ευρώ εγώ γαμάω σίγουρα και μου μένουν και ρέστα". Πάμε τώρα και στο Β' Ημίχρονο του Day 2.

Το Gazarte έκλεινε στις 02:00 και με το που παρήγγειλε το ποτό η Γερμανίδα φίλη μας ήταν ήδη 02:15 και είχαν μείνει 2-3 τραπέζια στο μαγαζί. Τα παλικάρια τα μαζεύανε και κλείνανε. Μου κάνει η σερβιτόρα "Σε λίγα λεπτά θα πρέπει να κλείσουμε" ώσπου φτάσαμε στις 02:30 για να σταματήσουν την μουσική και να αρχίζουν να σκουπίζουν για να ξεκουβαλίσουμε. Όλα αυτά ρε μαλάκες έγιναν για να μην καταφέρω να φασώσω. Δεν πτοήθηκα όμως.

Πάμε πλατεία?
Την πάω στην πλατεία, στο μετρό Κεραμεικού. Αράζουμε σε ένα σκοτεινό σημείο. Στα 15 μέτρα μας για κακή μου τύχη ένας άστεγος κοιμόταν. Κακή εικόνα για την κιουρία από δίπλα.
- Έχετε πολλούς άστεγους? Γιατί κάτι τέτοιο βλέπω.
Ξ: Όχι πολλούς (και καλά). Απλά τώρα με τους πρόσφυγες τυχαίνει και βλέπεις αυτή την εικόνα. Μέχρι τον χειμώνα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Για να μην τα πολυλογώ πιάνουμε κουβέντα λέγοντας τα Θετικά και τα Αρνητικά του χαρακτήρα μας. Της κάνω και το ψυχολογικό τεστ με τις πόρτες. Μου βγαίνει κάπως ρομαντική έως ουδέτερη. Δυσκολεύομαι να την ψυχολογήσω. Μου λέει κάποια πράγματα για αυτήν που την χαρακτηρίζουν και μετά όταν έρχεται η σειρά μου εκεί με κουφαίνει εντελώς.
- Πριν πεις άσε με να μαντέψω. Είσαι ρομαντικός, ονειροπόλος, πολύ εργατικός, δίνεις πολλά στις φιλίες και τις σχέσεις σου, νομίζω ότι αγχώνεσαι λίγο για το αν θα τα καταφέρεις όλα...
Ξ: Καλά, πως κατάφερες και βρήκες όλα αυτά για μένα ενώ με ξέρεις μόλις 2 ώρες? Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει!

Η γκόμενα μου έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Μου έκανε
face reading, με έστυψε και με πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα. Μετά δεν είχα λόγια. Δεν κατάφερα να βρω ούτε τα μισά για αυτήν, ενώ το μεγαλύτερο αρνητικό της που με δυσκολία μου το είπε, ήταν ότι "Θέλει να μεταχειρίζεται τους άντρες και να τους κάνει ότι θέλει" αλλά τελευταία προσπαθεί να το ελαττώσει.

Τέλος πάντων ερχόμαστε πιο κοντά, της πιάνω τα μαλλιά, την παίρνω αγκαλίτσα κι εκεί φασωνόμαστε. Φιλάκια μόνο. Δεν έπιασα κάτι παραπάνω γιατί γύρω μας ήταν κόσμος. Θεώρησα πως είχε γίνει μια καλή άρχή. Να αναφέρω ακόμη ότι την 5η και τελευταία ημέρα θα έφευγαν οι φίλες της, τα κορίτσια θα ξενοίκιαζαν το δωμάτιο στο ξενοδοχείο και αυτή θα έπρεπε να μείνει κάπου αλλού. Σκόπευε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή CouchSurfing στην οποία άτομα που μπορούν να φιλοξενήσουν σπίτι τους άλλα άτομα κάνουν post φωτογραφία τους κι έτσι γίνεται νταραβέρι. Η γκόμενα απ' τη μία έπαιρνε μισθό γραφείου που θα ζήλευαν διευθυντές εταιρειών κι απ' την άλλη τσιγκουνευόταν να βρει κανένα μικρό δωματιάκι να μείνει μόνη και θα πήγαινε σε σπίτι τρίτου. Αυτό δεν της το ανέφερα, το λέω μόνο σε εσάς. Της είπα φυσικά ότι μπορώ να την φιλοξενήσω.

Day 3
Έχει πάει με τις φίλες της παραλιακή για φαγητό και ποτό. Ο λόγος που δεν βγήκαμε παρέα με φίλους μου όπως είχαμε πει αρχικά ήταν ότι η μία της φίλη ήταν παντρεμένη και η άλλη είχε σχέση. Έτυχε να είμαι στο κέντρο και της είπα να βρεθούμε από το Σύνταγμα όπου και θα περνούσε. Αρνήθηκε. Έστω για 10 λεπτά? Ούτε. Ανένδοτη η γκόμενα. Είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη και γύρισε πτώμα. Το βράδυ κάνω την εξής κίνηση στο
Facebook chat που αποδείχτηκε μαλακία.
Ξ: Σκεφτόμουν άμα ήθελες να παρατείνεις την πτήση σου λίγες ημέρες.
- Ορίστε;
Ξ: Ε να, μιας και θα έρθεις να μείνεις σε μένα τελευταία μέρα, σκέψου ότι θα είχες πιο πολλές ημέρες να κάτσεις Ελλάδα, περισσότερα μπάνια, περισσότερες αγκαλίτσες,
you know :-)
- Δεν πρόκειται να αλλάξω το πρόγραμμά μου για κανένα λόγο. Μετά έχω να πάω στο εξοχικό μου να ξεκουραστώ.
Ξ: Οκ
no prob, τα λέμε αύριο.

Ε λοιπόν αυτό ήταν. Η Γερμανίδα μας είχε ξενερώσει -κρατηθείτε- γιατί ΤΟΛΜΗΣΑ να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να της ΑΛΛΑΞΩ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Για τον πούτσο απλά! Τι το θελα κιόλας και το πρότεινα; Τι το 'θελα κι άνοιξα το στόμα μου; Όχι ότι ήταν 100% σίγουρο ότι θα γαμήσω, μιας και στο
Day 3 δεν ήθελε καν να με δει, αλλά οι όποιες ελπίδες είχα έκαναν φτερά μέσα σε ένα λεπτό. Την επόμενη ημέρα δεν μπήκε Facebook και διάβασε τα μηνύματά μου αργά το βράδυ και μου εξήγησε ότι "Ξενέρωσα που μου πρότεινες να αλλάξω το πρόγραμμα".
Ξ: Μέχρι μεθαύριο που φεύγεις θα κανονίσουμε;
- Όχι γιατί το πρόγραμμά μου είναι φουλ.

Ξ: Οκ, μας συγχωρείς κιόλας που απλά προτείναμε κάτι για να σου αλλάξουμε το πρόγραμμα και για αυτό τον λόγο δεν θέλεις να μας ξαναδείς. Άραξε με τον επόμενο Έλληνα με τον οποίο βγαίνεις.

Είπε ο Ξενερωμένος και αναχώρησε για γνωστό νησί των Κυκλάδων όπου και θα σας μεταφέρει σύντομα τις περιπέτειές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου