Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Πότε μια γκόμενα δεν είναι ξενέρωτη!

The other point of view.

Πολλές φορές αναρωτιέστε "Η τάδε μου έδειξε ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έκατσε. Είναι ξενέρωτη ή όχι;"

Η απάντηση είναι σύνθετη και κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά.

Περίπτωση 1η: Δεν βγαίνει για καφέ
Την γνωρίζετε, ξέρετε ότι είναι ελεύθερη, σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται από τη γλώσσα του σώματός της ΑΛΛΑ αφού ανταλλάξετε κινητά λέει χίλιες δυο παπαριές για να σας αποφύγει και να μη βγει για καφέ μαζί της. Ποιος ήταν ο σκοπός της; Πολύ απλά να σας κωλοτριφτεί και να πάρει επιβεβαίωση.

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 2η: Βγαίνει για καφέ και είναι ελεύθερη
Πριν από ένα μήνα σας εξήγησα την περίπτωση κάποιας που λόγω ασθένειας δεν θέλησε να κάνουμε κάτι. Η οποία ασθένεια δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρή με αποτέλεσμα ο "επόμενος" να χαρεί το γκομενέτο έτοιμο κι εγώ να έχω φάει την κρυάδα. Η συγκεκριμένη περίπτωση κατ' εμέ ανήκει στις ξενέρωτες γιατί ενώ ενδιαφέρεται φοβάται για τον εαυτό της, έχει ανασφάλειες και χίλιες δυο μαλακίες.

Η θεωρία μας είναι απλή: "Γιατί ο μαλάκας ο επόμενος και όχι εγώ;" Φυσικά δεν θα πάρουμε καμία απάντηση. Γουστάρεις; Έχει καλώς. Μη μας το παίζεις ιστορία, δεν θα κάνουμε χημικό πείραμα, ούτε θα παντρευτούμε αύριο. Να τα φτιάξουμε θέλουμε (όπως λέγαμε και στο school), να δούμε πως θα τσουλήσει. Δε γουστάρεις; Το ξεκαθαρίζεις και τελείωσε.

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 3η: Βγαίνει για καφέ και έχει σχέση
Εδώ έχουμε μια ιδιάζουσα περίπτωση. Για να βγει μια γκόμενα μόνη της μαζί σας προφανώς και την ενδιαφέρετε. Δηλαδή για να το πάρουμε αλλιώς. Έστω εσύ ρε μάγκα που με διαβάζεις κι είσαι σε μια σχέση. Θα έβγαινες με κάποια που γνώρισες μόλις τώρα στο άσχετο αν δεν ενδιαφερόσουνα μαζί της; Φυσικά και όχι.  Εκτός κι αν ήταν καμιά φέτα! Εκεί αλλάζει, δεν θα είχε κι η δικιά σας να ζηλέψει κάτι σε αυτή την περίπτωση.

Αν μια τύπισσα βγει μαζί σας για καφέ κα μάθετε ότι τα έχει με άλλον τότε μη μασάτε. Απλά απολαύστε το καφεδάκι σας κι εξετάστε το κατά πόσο θα θέλατε να ρισκάρετε να κάνετε κάτι μαζί της ή αν θα άξιζε να περιμένετε. Τα πάντα είναι θέμα timing. Τα αναλύτω στο "Να χωθώ - Επεισόδιο 2 - Μέρος Β΄ όπου κατά έναν κωλόφαρδο τρόπο τα έκανα όλα σωστά. Ήταν θέμα timing, έκατσε. Αν γουστάρετε πραγματικά κάποια θα πρέπει να ξέρετε πότε θα της το δείξετε, πως και κυρίως πως θα την πείσετε ότι ο δικός της είναι "από κάτω". Μια καλή τεχνική σε αυτό είναι να το παίξετε φίλος αλλά μέχρι ένα σημείο. Δηλαδή μην εμβαθύνετε στα πολύ προσωπικά. Τα επιφανειακά αρκούν. Αν είναι δυσαρεστημένη, απλά ρωτήστε την ώστε να μάθετε την "πηγή του κακού". 


Σε κάθε περίπτωση δεν είχα ποτέ σκοπό να φάω την γκόμενα κανενός. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Μου έχει τύχει μία φορά να κερατώσει μία κάποιον εν αγνοία μου και να τα έχουμε για ένα μήνα και μια δεύτερη φορά -όπως η παραπάνω- να ρίξει Χ στο γκόμενό της και από την επόμενη μέρα να τον ξαποστείλει. ΑΛΛΑ για ότι κι αν κάνετε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στη σχέση αυτή υπάρχουν προβλήματα.

Μια μέρα βγήκα για καφέ με μια άγνωστη από το Hi5. Ζήτησα να της κάνω εξυπηρέτηση γιατί είδα ότι είχε θέμα. Τελικά δεν χρειάστηκε την εξυπηρέτησή μου, όμως εκτίμησε το ενδιαφέρον μου και στο τελείως άσχετο κανόνισα καφεδάκι με ένα HB8 19 χρονών τελείως άγνωστο. Έμαθα στον καφε ότι μόλις τα έφτιαξε με έναν...5 ημέρες πριν! Γενικά γουσταριζόμασταν μέσω Internet και θα σας εξηγήσω τι και πως και γιατί δεν χώθηκα εγκαίρως.

Εγώ είχα τότε μία σχέση που κράτησε ούτε 2 μήνες. Στις τελευταίες 15 μέρες, αρχές καλοκαιριού, πήγαινε προς διάλυση γιατί η τύπισσα είχε θέματα. Καταρχήν όποτε έμπαινε Facebook, μιλούσε με άντρες και έδειχνε να ψάχνεται, ενώ όποτε πήγαινα να κοιτάξω συζητήσεις της πάντοτε μου έκρυβε τα παράθυρα στα γρήγορα μην τις δω! Σε αντίθεση με μένα που δεν είχα κανένα θεμα να δείξω τις δικές μου. Δεύτερον, ήταν βαμμένη ΠΑΣΠίτισσα και μου την έλεγε για πολιτικά και την ΠΑΣΟΚάρα της, τρίτον κάπνιζε σαν φουγάρο και τέταρτον το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ήθελε να πάει στο χωριό της διακοπές, όπου ήξερε ότι θα βρίσκεται ο πρώην της, με τον οποίο είχε κάποτε μακροχρόνια σχέση. Συνεπώς οκ αφού ψαχνότανε γενικώς το κοριτσάκι και το είχε γαμήσει το θέμα, το τελευταίο 15ήμερο μαζί της ψαχνόμουν κι εγώ γενικώς μέσω Hi5 (γιατί φαινόταν ότι θα πάει για φινάλε και έμενα απλά για να περνάω καλά). Προφανώς ήμουν φάουλ που δεν το διάλυσα νωρίτερα. Όσο ψαχνόμουν στο Hi5 γνώρισα την HB8 19 χρονών. Περίμενα ωστόσο να διαλυθεί εντελώς η σχέση μου πριν βγω μαζί της γιατί όταν βγαίνω έξω με κάποια θέλω να είμαι ελεύθερος και ξεκάθαρος από οτιδήποτε. Επειδή λοιπόν είχα σχέση, μεσολάβησε καλοκαίρι κι έψαχνα κάτι καλύτερο από αυτήν και λίγο πιο μεγάλης ηλικίας...δεν το κυνήγησα. Κακώς. Τελικά χώθηκε άλλος. Θα μπορούσα στο καπάκι να είχα χωθεί κι εγώ γιατί είχα IOI και της πέταξα τρελά κοπλιμέντα, αλλά είπα να το φρενάρω. Ίσως να ήταν καλύτερα γιατί αυτή που είμαι σήμερα της ρίχνει χαλαρά.

Πόρισμα: Δεν είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 4η: Κάνει κάτι κι εξαφανίζεται
Εδώ οφείλετε μάγκες να έχετε εξετάσει απ' την αρχή τα κίνητρα της γκόμενας. Αν δηλαδή σας έχει πει "Εγώ είμαι απαιτητική" ή "Δεν είμαι για πολλά πολλά" ε μην περιμένετε ότι θα την στρώσετε! Δε πα να έρθετε καβάλα στο άσπρο άλογο...θα πηδηχτεί και θα φύγει. Αν φασωθεί και φύγει τότε για μένα είναι φουλ ξενέρωτη

Απ' την άλλη, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι αυτές που είναι "κολλημένες με πρώην" που "θέλουν να μείνουν για λίγο καιρό ελεύθερες" και όλα τα συναφή και που θα κάνουν κάτι μαζί σας...έτσι για να περάσει η ώρα. Ε αυτό είναι ότι χειρότερο καθώς στους περισσότερους θα μας έχει τύχει να πιάσουμε τον σύρτη και τελικά...να μην τον βάλουμε. Απλά ρίξτε τους Χ, φτύσιμο και μην κλαψομουνιάζετε. Περάστε στην επόμενη!

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη υπό προϋποθέσεις


Εσείς με ποιες από τις παραπάνω κατηγορίες έχετε μπλέξει;