Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πότε μια γκόμενα δεν είναι ξενέρωτη!

The other point of view.

Πολλές φορές αναρωτιέστε "Η τάδε μου έδειξε ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έκατσε. Είναι ξενέρωτη ή όχι;"

Η απάντηση είναι σύνθετη και κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά.

Περίπτωση 1η: Δεν βγαίνει για καφέ
Την γνωρίζετε, ξέρετε ότι είναι ελεύθερη, σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται από τη γλώσσα του σώματός της ΑΛΛΑ αφού ανταλλάξετε κινητά λέει χίλιες δυο παπαριές για να σας αποφύγει και να μη βγει για καφέ μαζί της. Ποιος ήταν ο σκοπός της; Πολύ απλά να σας κωλοτριφτεί και να πάρει επιβεβαίωση.

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 2η: Βγαίνει για καφέ και είναι ελεύθερη
Πριν από ένα μήνα σας εξήγησα την περίπτωση κάποιας που λόγω ασθένειας δεν θέλησε να κάνουμε κάτι. Η οποία ασθένεια δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρή με αποτέλεσμα ο "επόμενος" να χαρεί το γκομενέτο έτοιμο κι εγώ να έχω φάει την κρυάδα. Η συγκεκριμένη περίπτωση κατ' εμέ ανήκει στις ξενέρωτες γιατί ενώ ενδιαφέρεται φοβάται για τον εαυτό της, έχει ανασφάλειες και χίλιες δυο μαλακίες.

Η θεωρία μας είναι απλή: "Γιατί ο μαλάκας ο επόμενος και όχι εγώ;" Φυσικά δεν θα πάρουμε καμία απάντηση. Γουστάρεις; Έχει καλώς. Μη μας το παίζεις ιστορία, δεν θα κάνουμε χημικό πείραμα, ούτε θα παντρευτούμε αύριο. Να τα φτιάξουμε θέλουμε (όπως λέγαμε και στο school), να δούμε πως θα τσουλήσει. Δε γουστάρεις; Το ξεκαθαρίζεις και τελείωσε.

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 3η: Βγαίνει για καφέ και έχει σχέση
Εδώ έχουμε μια ιδιάζουσα περίπτωση. Για να βγει μια γκόμενα μόνη της μαζί σας προφανώς και την ενδιαφέρετε. Δηλαδή για να το πάρουμε αλλιώς. Έστω εσύ ρε μάγκα που με διαβάζεις κι είσαι σε μια σχέση. Θα έβγαινες με κάποια που γνώρισες μόλις τώρα στο άσχετο αν δεν ενδιαφερόσουνα μαζί της; Φυσικά και όχι.  Εκτός κι αν ήταν καμιά φέτα! Εκεί αλλάζει, δεν θα είχε κι η δικιά σας να ζηλέψει κάτι σε αυτή την περίπτωση.

Αν μια τύπισσα βγει μαζί σας για καφέ κα μάθετε ότι τα έχει με άλλον τότε μη μασάτε. Απλά απολαύστε το καφεδάκι σας κι εξετάστε το κατά πόσο θα θέλατε να ρισκάρετε να κάνετε κάτι μαζί της ή αν θα άξιζε να περιμένετε. Τα πάντα είναι θέμα timing. Τα αναλύτω στο "Να χωθώ - Επεισόδιο 2 - Μέρος Β΄ όπου κατά έναν κωλόφαρδο τρόπο τα έκανα όλα σωστά. Ήταν θέμα timing, έκατσε. Αν γουστάρετε πραγματικά κάποια θα πρέπει να ξέρετε πότε θα της το δείξετε, πως και κυρίως πως θα την πείσετε ότι ο δικός της είναι "από κάτω". Μια καλή τεχνική σε αυτό είναι να το παίξετε φίλος αλλά μέχρι ένα σημείο. Δηλαδή μην εμβαθύνετε στα πολύ προσωπικά. Τα επιφανειακά αρκούν. Αν είναι δυσαρεστημένη, απλά ρωτήστε την ώστε να μάθετε την "πηγή του κακού". 


Σε κάθε περίπτωση δεν είχα ποτέ σκοπό να φάω την γκόμενα κανενός. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Μου έχει τύχει μία φορά να κερατώσει μία κάποιον εν αγνοία μου και να τα έχουμε για ένα μήνα και μια δεύτερη φορά -όπως η παραπάνω- να ρίξει Χ στο γκόμενό της και από την επόμενη μέρα να τον ξαποστείλει. ΑΛΛΑ για ότι κι αν κάνετε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι στη σχέση αυτή υπάρχουν προβλήματα.

Μια μέρα βγήκα για καφέ με μια άγνωστη από το Hi5. Ζήτησα να της κάνω εξυπηρέτηση γιατί είδα ότι είχε θέμα. Τελικά δεν χρειάστηκε την εξυπηρέτησή μου, όμως εκτίμησε το ενδιαφέρον μου και στο τελείως άσχετο κανόνισα καφεδάκι με ένα HB8 19 χρονών τελείως άγνωστο. Έμαθα στον καφε ότι μόλις τα έφτιαξε με έναν...5 ημέρες πριν! Γενικά γουσταριζόμασταν μέσω Internet και θα σας εξηγήσω τι και πως και γιατί δεν χώθηκα εγκαίρως.

Εγώ είχα τότε μία σχέση που κράτησε ούτε 2 μήνες. Στις τελευταίες 15 μέρες, αρχές καλοκαιριού, πήγαινε προς διάλυση γιατί η τύπισσα είχε θέματα. Καταρχήν όποτε έμπαινε Facebook, μιλούσε με άντρες και έδειχνε να ψάχνεται, ενώ όποτε πήγαινα να κοιτάξω συζητήσεις της πάντοτε μου έκρυβε τα παράθυρα στα γρήγορα μην τις δω! Σε αντίθεση με μένα που δεν είχα κανένα θεμα να δείξω τις δικές μου. Δεύτερον, ήταν βαμμένη ΠΑΣΠίτισσα και μου την έλεγε για πολιτικά και την ΠΑΣΟΚάρα της, τρίτον κάπνιζε σαν φουγάρο και τέταρτον το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ήθελε να πάει στο χωριό της διακοπές, όπου ήξερε ότι θα βρίσκεται ο πρώην της, με τον οποίο είχε κάποτε μακροχρόνια σχέση. Συνεπώς οκ αφού ψαχνότανε γενικώς το κοριτσάκι και το είχε γαμήσει το θέμα, το τελευταίο 15ήμερο μαζί της ψαχνόμουν κι εγώ γενικώς μέσω Hi5 (γιατί φαινόταν ότι θα πάει για φινάλε και έμενα απλά για να περνάω καλά). Προφανώς ήμουν φάουλ που δεν το διάλυσα νωρίτερα. Όσο ψαχνόμουν στο Hi5 γνώρισα την HB8 19 χρονών. Περίμενα ωστόσο να διαλυθεί εντελώς η σχέση μου πριν βγω μαζί της γιατί όταν βγαίνω έξω με κάποια θέλω να είμαι ελεύθερος και ξεκάθαρος από οτιδήποτε. Επειδή λοιπόν είχα σχέση, μεσολάβησε καλοκαίρι κι έψαχνα κάτι καλύτερο από αυτήν και λίγο πιο μεγάλης ηλικίας...δεν το κυνήγησα. Κακώς. Τελικά χώθηκε άλλος. Θα μπορούσα στο καπάκι να είχα χωθεί κι εγώ γιατί είχα IOI και της πέταξα τρελά κοπλιμέντα, αλλά είπα να το φρενάρω. Ίσως να ήταν καλύτερα γιατί αυτή που είμαι σήμερα της ρίχνει χαλαρά.

Πόρισμα: Δεν είναι ξενέρωτη


Περίπτωση 4η: Κάνει κάτι κι εξαφανίζεται
Εδώ οφείλετε μάγκες να έχετε εξετάσει απ' την αρχή τα κίνητρα της γκόμενας. Αν δηλαδή σας έχει πει "Εγώ είμαι απαιτητική" ή "Δεν είμαι για πολλά πολλά" ε μην περιμένετε ότι θα την στρώσετε! Δε πα να έρθετε καβάλα στο άσπρο άλογο...θα πηδηχτεί και θα φύγει. Αν φασωθεί και φύγει τότε για μένα είναι φουλ ξενέρωτη

Απ' την άλλη, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι αυτές που είναι "κολλημένες με πρώην" που "θέλουν να μείνουν για λίγο καιρό ελεύθερες" και όλα τα συναφή και που θα κάνουν κάτι μαζί σας...έτσι για να περάσει η ώρα. Ε αυτό είναι ότι χειρότερο καθώς στους περισσότερους θα μας έχει τύχει να πιάσουμε τον σύρτη και τελικά...να μην τον βάλουμε. Απλά ρίξτε τους Χ, φτύσιμο και μην κλαψομουνιάζετε. Περάστε στην επόμενη!

Πόρισμα: Είναι ξενέρωτη υπό προϋποθέσεις


Εσείς με ποιες από τις παραπάνω κατηγορίες έχετε μπλέξει;

10 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι απλά.
    α)Εάν είναι δεσμευμένη και δεν ασχοληθεί μαζί σου είναι σωστή
    β)Εάν είναι δεσμευμένη και ασχοληθεί μαζί σου είναι πουτανάκι
    γ)Εάν είναι ελεύθερη και δεν ασχοληθεί μαζί σου προβάλλοντας χίλιες δύο δικαιολογίες (πρώην, περνάω φάση κλπ) είναι ξενέρωτη.
    δ)Εάν είναι ελεύθερη και ασχοληθεί μαζί σου, απλά δεν της αρέσεις τόσο όσο να προχωρήσει μαζί σου δεν είναι ξενέρωτη, απλά είσαι άτυχος
    ε)Εάν είναι ελεύθερη και ασχοληθεί μαζί σου και της αρέσεις τόσο όσο να προχωρήσει μαζί σου δεν είναι ξενέρωτη και είσαι κολόφαρδος.

    Για πρωτοχρονιάτικο δωράκι, το ΤΡΑΓΟΥΔΙ της ξενέρωτης από τον μέγα Παύλο.
    http://www.youtube.com/watch?v=7aex1zyGWDY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλ μια γκομενα που την γνωριζεις σε κλαμπ παιρνεις το τηλ της, κανονιζετε να να βρεθειτε παλι στο ιδιο μερος σε γνωριζει σε ολους τους φιλους της, μετα απο κανα δυο μερες της στελνεις για καφε δεν απανταει, αλλα σου στελνει για χρονια πολλα στη γιορτη σου τι ειναι?? το χα απορια αυτο, γιατι ηταν φοβερη περιπτωση τουλαχιστον απο εμφανιση σιγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναπάρτην να βγειτε. Αν δεν το σηκωσει και δεν σε παρει πισω τοτε ειναι ξενερωτη.

    Μην τις παιρνετε μηνυματα ρε. Τηλεφωνο. Κι οταν σας στελνουν μηνυμα αντι να σας παρουν πισω παλι τηλεφωνο. Κι αν δεν το σηκωνουν πες "Αν θελεις να τα πουμε παρε με γιατι με μηνυματα μιλουσα στο σχολειο. Αλλιως δεν πειραζει, καλη συνεχεια".

    Μαθετε να μιλατε στην καθε καριολα που το παιζει ιστορια. Εχω εκατονταδες παραδειγματα απο ηλιθιες που τα φτιαξανε και παντρευτηκανε μαλακες που τις κυνηγουσανε πολυ. Θελει κυνηγητο 1-2 φορες και μετα αν δεν θελει, το πουλο. ΕΣΑΣ εχασε, δεν την χασατε εσεις! Αυτες περιμενουν, εσεις επιτιθεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με απασχολει τελευταια μια περίπλοκη περιπτωση..Πρόσφατα(εχει 2 βδομαδες) γνωρισα μια κοπέλα..Προχωρησε το θεματακι μεταξυ μας αλλα δεν ξερω αν θα βγαλει πουθενα...Μου ειπε πως δεν θελει σχεση γιατι χώρισε προσφατα πριν κανενα μηνα...αλλα αμφιβαλλω..πιστευω πως νιωθει κατι για μενα απλα δεν ειναι σε θεση να τ εκφρασει..περναμε ωραια μαζι..αλλα καποες φορες μου ρίχνει ακομα και την ψυχολογικη διάθεση οταν δειχνει αδιαφορια(για 2 μερες)...πιστευεται πως πρεπει να εκφραζεις αυτο που νιωθεις ακομα κ αν σου εχει ξεκαθαρισει πως δεν θελει σχεση..ή ρισκάρεις και συνεχιζεις το παιχνιδακι της?
    Εχει καποιο καιρό τωρα που της ειπα οτι θέλω να ειμαι μαζι της αλλα απομακρυνθηκε για καποιο καιρο..Καποι στιγμη μου μιλησε μονη της βγηκαμε αλλη μια εξω αλλα δεν αλλαξε κατι..Και θα ήθελα να την ξαναδω..Πως θα επρεπε να το αντιμετωπισω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω πάθει ίσα με 2 φορές. Κλάστην.

      Η παίξε FTC. Πάρτην τηλέφωνο και πες της: "Πήρα να σου πω πως επειδή θέλω κάτι σταθερό κι εσύ βλέπεις ότι δεν είσαι σε φάση να κάνεις κάτι σταθερό -άσχετα με το ότι ο πρώην ήταν σταθερός κι εγώ το κορόιδο της υπόθεσης που τρώω το φτύσιμο- αποφάσισα να μην τα ξαναπούμε. Για να βρω κι εγώ κάποια που να ενδιαφέρεται πραγματικά γιατί είμαι λίγο μεγάλος για να παίζω".

      Την ξεραίνεις και πας παρακάτω. Κι αν μετά παρακαλέσει από το φτύσιμο έχει καλώς. Σου δίνω ένα 20%. Τώρα αν παρακαλέσεις έχεις 0%.

      Διαγραφή
    2. Το Θέμα είναι όμως οτι εδω και ενα το πολυ δυο μήνες δεν έχουμε μιλήσει..αλλα ουτε αυτη μου εστειλε fb Οπως εκανε παλιοτερα..Απλα βγήκαμε για καφε και ήταν λιγο αμηχανη η ολη μασ συνάντηση..Μαλλον επειδη την γούσταρα και ήξερα οτι αυτη δεν με βλέπει πλεον ετσι ή τοθλάχιστον αυτο φανταζόμουν..Πως θα γινοταν να ξανααποκτήσω και πάλι επαφη?

      Διαγραφή
    3. Τιποτα κλαστην. Θα βρεις πιο ωραιες.

      Σβηστη απο το Facebook να τσιτωσει.

      Σας εχω πει οτι μετα απο 5-10 χυλοπιτες πρεπει να ειστε βραχοι. Υπομονη μεχρι τις 10. Προς το παρον μην ασχολεισαι και πηγαινε αλλου (σβηστη απο το FB ομως) κι αμα σου πει τιποτα πες "Ε δεν εχει νοημα, αφου δε μιλαμε μωρε". Παιξτο στ'@@ σου και δεν θα χασεις.

      Δεν ειναι γαιδουρια, αυτο θελουνε. Ξερεις ποσες εχω ριξει ετσι επειδη ΑΘΕΛΑ μου της εφτυνα επειδη π.χ. ειχαν γκομενο ή δεν τις ειχα προσεξει κτλ.? Μετραει.

      Διαγραφή
  5. Είπαμε να ξαναβρεθούμε τώρα τις αποκριές..Αλλα δεν ξέρω πως να της φερθώ!!..Να της δείξω πως μου έλειψε..πως δεν επαψα να την θέλω..?..Αν μπορεις δώσε μου καμια ιδεα..Το email μου είναι paokdz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον, γκομενακι απο σχολη:

    ανεβαζω σημειωσεις στο γκρουπ της σχολης.

    μου στελνει ινμποξ να ρωτησει κατι ψιλομιλαμε για ασχετα.

    με κανει αντ.

    ψιλομιλαμε για ασχετα,χαιρετιομαστε στην σχολη μιλαμε FB της

    πεταω ιδεα για καφε (νοεμβρης).Μου λεει "Δεν εχω προβλημα αν και με την καταληψη δεν το βλεπω συντομα"

    "ελα πουλο" σκεφτομαι!
    συνεχιζει να μιλαει που και που αυτη

    μου λεει μια καργιολα φιλη μου "εσυ πρεπει να κινηθεις,και να της πεις την ταδε μερα και οχι αοριστα οποτε μπορει κτλ."

    δεν γαμιεται λεω και ξανα στελνω...

    η απαντηση ειναι "να το κανονισουμε καποια αλλη φορα γιατι τωρα δεν ειμαι σε φαση και οταν λεω σε φαση εννοω ψυχολογικη"

    ενταξει λεω δεν ψηνεται

    Γεναρη μου στελνει για την γιορτη μου,

    μου λεει "να κανονισουμε και για καφε"

    ψηθηκα εγω κανονιζουμε,ανταλλασουμε κινητα προτεινω να παω απο τα μερη της(στου διαολου την μανα) δειχνει να το εκτιμαει πλακιτσα απο δω πλακιτσα απο κει στο τσατ...

    την μερα που εχουμε κανονισει της στελνω για επιβεβαιωση και μου εχει στειλει πιο πριν

    "δεν θα μπορεσω ετυχε κατι σοβαρο σε φιλο και πρεπει να παω στο νοσοκομειο,δεσμευομαι για αλλη φορα"

    απο τοτε εφαγε μεγαλειωδες κλασιμο,

    οποτε με δει με χαιρεταει απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή