Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ξενέρωτες στη Γερμανία!

Βάλτε το μνημόνιο εκεί που ξέρετε.


(email του αναγνώστη poul man)

Μένω εδώ και 15 χρόνια στη Γερμανία και όπως είναι φυσικό έχω να κάνω με ξενέρωτες όλων των ειδών .Επειδή μεγάλωσα Αθήνα ξέρω απο πρώτο χέρι τι θα πει ξενέρωτη ελληνίδα,οπότε έχω μέτρο σύγκρισης.

Έχω βγει με το αφεντικό μου και ενα φίλο για φαγητό. Με το αφεντικό μου κάνουμε αρκετή παρέα και βγαίνουμε συχνά, πολλες φορές είναι ο ένας wingman του άλλου.ετσι κι αλλιώς δεν ταιριάζουν τα γούστα μας,οπότε ο καθένας παίζει στο χωράφι του και ο άλλος του κάνει πλάτες. Στο τραπέζι λοιπόν συζητάμε πώς θα πει το αφεντικό μου στην κοπέλα του να χωρίσουν χωρίς να την πληγώσει (για την ακρίβεια ενα πήδημα στις τόσες ρίχνανε κι εκείνη το είχε δέσει κόμπο οτι έχουν σχέση,οπότε λέγαμε πώς να της το πει με ωραίο τρόπο οτι δεν είναι έτσι). Κάποια στιγμή βγαίνω έξω για τσιγάρο και πετυχαίνω ενα ΗΒ9 μόνο του να καπνίζει. Μελαχρινό με πράσινα μάτια,σωματάρα και το πολύ 25 (κούνια που με κούναγε).

Ενώ συνήθως δεν το έχω το πέσιμο στο άσχετο,εκείνη τη στιγμή δεν μάσησα και της έπιασα την κουβέντα

Ε: Να σε ρωτήσω κάτι;

ΗΒ9: I don’t speak german!!

(Το γυρνάω στα αγγλικά και συνεχίζω)

Ε: Εχουμε ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη γνώμη σου.(Εξηγώ την κατάσταση του αφεντικού και την ρωτάω τη γνώμη της. Χέστηκα βασικά για τη γνώμη της,κουβέντα ήθελα να ανοίξω. Μου απαντάει τι θα έκανε εκείνη και πώς και συνεχίζω την κουβέντα)

Ε: Απο που είσαι;

ΗΒ9:Αυστραλία! Εσυ Γερμανός;

Ε: Έλληνας αλλα μένω μόνιμα εδώ.Εσυ επίσκεψη;

ΗΒ9: Είμαι 2 εβδομάδες εδώ ,ήρθα για σεμινάρια και δουλειά και θα κάτσω τουλάχιστον 6 μήνες.

(Που σημαίνει ξέρει ελάχιστους εως κανένα στην πόλη.Μου λέει οτι είναι μισή Ιταλίδα,αλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε Αυστραλία.Μιλάμε για το τι δουλειά κάνουμε και τα σχετικα)

ΗΒ9: Πόσο χρονών είσαι;

Ε: 35, εσυ;

ΗΒ9: 32!!!!! (WTF,με το ζόρι 25 την έκανα )

Ε: Δεν σου φαίνεται! Μόνη έχεις έρθει στο μαγαζί;

ΗΒ9:Ναι,μένω εδώ δίπλα και είπα να περάσω μια βόλτα

Ε: Ελα να κάτσεις μαζί μας αν θες .

ΗΒ9: Θα δούμε

Πάω μέσα,τους λέω για την Αυστραλέζα και με πιάνουν στο δούλεμα «Σιγά ρε κωλόγερε που της μίλησες και σιγα μην έρθει κλπ» ώσπου τσουπ .....σκάει απο δίπλα μας και ρώτάει αν μπορεί να κάτσει! Οι μαλάκες έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα,τρώνε δούλεμα απο εμένα αυτη τη φορά μιας και η γκόμενα δεν καταλαβαίνει γερμανικά!Επίσης για καλή μου τύχη τα αγγλικά τους είναι επιπέδου Έφη Θώδη οπότε την πιάνω μονότερμα!

Μας λέει οτι βρίσκει ενδιαφέρουσα τη δουλειά μας και θα ήθελε κι αυτή στο μέλλον να κάνει κάτι ανάλογο κλπ και όση ώρα μιλάει με κοιτάει στα μάτια. Το αφεντικό απο δίπλα να μου λέει «Μαλάκα,το έχεις σίγουρο αυτο,κοίτα πως σε κοιτάει!»

Τέλος πάντων ,πληρώνουμε και η ΗΒ9 ρωτάει αν θέλουμε να πάμε και κάπου αλλου για ποτό.Έχουμε μείνει μόνο εγώ και το αφεντικό μου(ο άλλος την έκανε για ύπνο),ο οποίος προτείνει ένα μαγαζί εκει κοντά που ξέρει και τον DJ,ωστε να έχει να ασχολείται οσο εγω μιλάω με την Αυστραλέζα.

Πάμε ,παίρνουμε ποτά και καθόμαστε στο μπαρ. Αρχίζει να χορεύει και να μου τρίβεται. Είναι δύσκολο πράγμα να μένεις ψύχραιμος σε μια τέτοια περίπτωση,ειδικά αν έχεις να πας με 9άρι απο την εποχή που ο Νώε είχε το σκαρπέλο στο χέρι φτιάχνοντας την Κιβωτό! Το πάλεψα όμως και τα κατάφερα για αρκετή ώρα .Κάποια στιγμή και αφού μου χορεύει,με κοιτάει straight στα μάτια και με χουφτώνει κιολας,αποφασίζω να κάνω κίνηση ......και τραβιέται!!!! Με κοιτάει ξαφνιασμένη και μου λέει: «you just tried to kiss me!!» (Σώπα!!)

Την κοίταξα σε φάση «Ξεφτέρι μου εσύ» και συνέχισα να πίνω ποτό.Μετα απο λίγο άρχισε πάλι το χορό και τα τριψίματα,αλλά τα είχα πάρει οπότε λίγη σημασία της έδινα. Με τα πολλά με πιάνει εκείνη και αρχίζει να με φιλάει!!Έπεσε χοντρό φάσωμα κλπ,την πήγα σπίτι(μέχρι την πόρτα δηλαδή),έπεσε κι εκεί ένα 5λεπτο φάσωμα και φεύγωντας μου είπε οτι ήθελε να τα ξαναπούμε,μου ζήτησε απο μόνη της τηλέφωνο και fb και την επόμενη με έκανε add!

Μετά απο 2 μέρες της γράφω απο FB τι κάνει και πως περνάει και μου απαντάει μετα απο 2 μέρες οτι έχει πολύ δουλειά κλπ. Το έπιασα το υπονοούμενο (που μόνο υπονοούμενο δεν ηταν)αλλα ρώτησα παρ΄ολα αυτα αν θέλει να πιούμε κάποια στιγμή ενα καφέ (σε αυτή την ερώτηση έχω πάρει απο άλλη τύπισσα την epic απάντηση «δεν πίνω καφέ»!!!! αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία) και μου απάντησε οτι θα μου στείλει αυτή οταν ψιλοξεμπλέξει απο την πολύ δουλειά!

Και φυσικά ακόμα ξεμπλέκει ! !!

Στην πορεία και χωρις να την έχω ξαναενοχλήσει με έσβησε κι απο το fb αλλά χέστηκα κίολας γιατι δεν είχα σκοπό να της ξαναγράψω (αν και τούμπανο ΗΒ9)

Η γκόμενα δεν μου φάνηκε καβαλημένη ψωνάρα ,αλλα όπως λες κι εσυ ,ήταν Ιταλίδα (έστω και μισή) και λογικά μακριά απο την πατρίδα έψαχνε επιβεβαίωση για ακόμα μια φορά!

Πριν περίπου ενα μήνα την ξαναείδα 2 τραπέζια παραδίπλα απο εκεί που καθόμουν πάλι με το αφεντικό μου(αλλα σε άλλο μαγαζί αυτη τη φορά) και φυσικά δεν της μίλησα. Ούτε και εκείνη,αλλα δεν ξέρω αν με είδε καν.



Thanx for reading και ελπίζω να αρχίσεις πάλι να γράφεις συχνότερα στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου