Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Γυναίκες 3 ταχυτήτων!

Εσείς με ποια είστε;

Οκ, ξέρουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι ξενέρωτες. Το λένε τα άρθρα, τα σχόλιά σας, το γκάλοπ.

Όμως έστω ότι αποφασίζουν να σταματήσουν να είναι ανέραστες και να σοβαρευτούν. Πως είναι στις σχέσεις τους;

Με την μέχρι σήμερα εμπειρία μου έχω καταγράψει τρεις κατηγορίες γυναικών. Ας τις εξετάσουμε προσεκτικά. Στο τέλος του άρθρου θέλω να μου πείτε με ποιες από τις παρακάτω γκόμενες ήσασταν πιο συχνά όπως και ποιες θα θέλατε να είχατε πιο συχνά. Γιατί όπως ξέρετε...δεν έχουμε πάντοτε αυτό που θέλουμε.

1)Οι αδιάφορες
Είναι το κλασικό ξεκολλάκι που συχνάζει στα clubs και φασώνεται με όποιον βρει. Είναι τελείως ΟΦΑ και το βλέπεις από τον τρόπο που μιλάει κι από το βλέμμα της που κοιτάζει όπου στον πούτσο να 'ναι ΕΚΤΟΣ από σένα. Νομίζει ότι είναι τέλεια κι ότι της αξίζει να γαμιέται με τον πιο τέλειο γκόμενο. Τον celebrity, τον φραγκάτο, τον, τον, τον. Οτιδήποτε κάτω από αυτό την αφήνει παγερά αδιάφορη.

Η αδιάφορη γκόμενα είναι ότι πρέπει για αυτόν που θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του αλλά το τελείως αντίθετο για εκείνον που θέλει να κάνει κάτι το σοβαρό. Εξουσιάζει με το νιμού της 5-10 μουνόδουλους για πλάκα, ειδικά αν μετράει σαν εμφάνιση. Αν είσαι ρομαντικός τότε τη γάμησες, γιατί θα στο παίξει στην αρχική ρομαντική για να σε ρίξει και μετά από 3-4 μαμήσια (και άμα, γιατί συνήθως ένα ή κανένα ρίχνεις) θα εξαφανιστεί. Έτσι, στην ψύχρα γιατί "δεν είναι για πολλά", γιατί "περνάει φάση", γιατί... στ'@@ μας γιατί τέλος πάντων.

Που θα τις βρεις: Σε clubs, σε bars/beach bars με δυνατή μουσική και κυρίως σε Βόρεια και Νότια Προάστια και στη Μύκονο.

2)Οι απρόβλεπτες
Η μέση γυναίκα ακολουθεί την νοοτροπία του μέσου άντρα. Είναι πότε κρύο, πότε ζέστη. Τη μία θα νομίζεις ότι περνάτε καλά, την άλλη θα τσακώνεστε. Ζηλεύει αλλά με μέτρο. Της αρέσει να διασκεδάζει με καλή παρέα, θέλει να προσέχεις τον εαυτό σου όπως τον προσέχει κι αυτή κι έχει από σένα απαιτήσεις όπως έχεις κι εσύ. Κοιτάει ακόμα και την εμφάνιση και δεν συμβιβάζεται με κάτι που είναι κατά πολύ κατώτερό της. Άλλωστε...το ίδιο κάνεις κι εσύ.

Οι απρόβλεπτες γκόμενες είναι το ίδιο απρόβλεπτες όσο ένας άντρας. Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσουν και να σε έχουν βαρεθεί. Μπορεί να της φερθείς χάλια μια μέρα και να μην σου το συγχωρέσουν ποτέ. Όπως μπορεί κι εσύ να τις βαρεθείς ή να τις κερατώσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν για να είσαι μαζί τους είναι να κρατάς το ενδιαφέρον τους αμείωτο και να μπορείς να τις καλύψεις σε όλα. Φρόντισε μόνο στο μέλλον να μην σου βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.


Που θα τις βρεις: Στις καφετέριες, στη σχολή, στη δουλειά και στα bars με χαλαρή μουσική.

3)Οι ζηλιάρες
Είναι αυτές που θέλουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Θέλουν να τους τονώνεις το ηθικό καθημερινά και να προσέχεις μόνο αυτές και καμία άλλη. Οποιοδήποτε "στραβοκοίταγμα" είναι με τη μία κέρατο και στο καπάκι σου "λερώνει το ποινικό μητρώο"! Θα έδιναν τα πάντα για μια σχεση όπου ο γκόμενος θα τις θεωρούσε Νο.1 σε όλα, ξεχνώντας το ίδιο λεπτό όλες του τις πρώην.

Οι ζηλιάρες όταν ζηλεύουν είναι χειρότερες κι από...αγριόγατα, καθώς μπορούν να σε γδάρουν και να σου κάνουν το σπίτι άνω κάτω! Θέλουν όλη μέρα γλυκόλογα, σου απαγορεύουν να έχεις φίλες (ή έστω να είναι πιο άσχημες από αυτές και πολύ έμπιστες) και δεν θα διστάσουν να σου ψάξουν το κινητό απ' τη ζήλια τους. Απ' την άλλη...έχουν το καλό ότι είναι πολύ πιστές. Εσύ αντέχεις;

Που θα τις βρεις: Στο cinema, σε χαλαρή καφετέρια ή σπίτι τους να σερφάρουν στο FB και να βλέπουν κανα DVD.

ΕπιλέξτεΑπό τις παραπάνω κατηγορίες με ποια έχετε μπλέξει πιο συχνά και με ποια θα θέλατε να μπλέξετε; Αφήστε σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου. Επίσης οι παλιοί αναγνώστες αν θέλετε προβλέψτε με ποια κατηγορία έχω μπλέξει αυτό το καιρό (θυμίζω ότι είναι η περίπτωση HB9), ώστε να δω αν πέσατε μέσα.