Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το πιστόλιασμα!


"Που είναι οι φίλες μου;"

(Email του αναγνώστη doctorakos)

Διαβάζω καιρό το site και έχω μάθει πολλά πράγματα τα οποία εφαρμόζω και στη καθημερινότητα.Καταρχήν και ένα μεγάλο respect στο Ξενερωμένο για το blog και μακάρι να συνεχίσει έτσι τη καλή δουλειά.Πάμε τώρα στο story μας.

Ιωάννινα,η δεύτερη κατά πολλούς φοιτητούπολη μετά τη Θεσσαλονίκη (εδώ συμφωνώ και εγώ που είμαι Σαλονικιός). Παρασκευή βράδυ πάμε σε πάρτυ σε μεγάλο κλάμπακι.Είμαστε σε ένα τραπέζι περίπου 20 άτομα,συμφοιτητές και φίλοι από άλλες σχολές.Στην παρέα προστίθεται και μια τριάδα κοριτσοπαρέα από άλλη σχολή με HB5,HB7 και ΗΒ7,5.Φυσικά μου γυαλίζει το ΗΒ7,5.Αρχίζουμε να μιλάμε,της λέω τη σχολή είμαι,εντυπωσιάζεται,με ρωτάει για αυτή περαιτέρω και συνεχίζουμε να μιλάμε (σημειώστε παρακαλώ ότι κάθε φορά που πάει στο συγκεκριμένο club ισχυρίζεται ότι φεύγει 6-7) .

Στη συνέχεια χορεύουμε,τριβόμαστε λίγο και πιανόμαστε από τη μέση χορεύοντας.
Σενάριο 1ο:συνεχίζουμε όλο το βράδυ έτσι,παίρνω τηλέφωνο και facebook για να βγούμε για καφέ Σάββατο ή Κυριακή.Αυτό βέβαια ενέχει το κίνδυνο να ξενερώσει  αν περιμένει κάτι παραπάνω εδώ και τώρα.
Σενάριο 2ο: Κάνω κίνηση για kiss-close μόλις έρθουμε πολύ κοντά και χαμηλώσουν λίγο τα φώτα.Υπάρχει ενδεχόμενο να μου ρίξει ‘’άκυρο’’ και να μαζέψω τα κουβαδάκια μου για άλλη παραλία.

Τελικά,συγκεντρώνοντας όση αυτοπεποίθηση διαθέτω,πάω για το 2ο .Φυσικά βασιζόμουνα στα τρέλα ΙΟΙ και τα ΚΙΝΟ που είχα.

Χαμηλώνουν τα φώτα λοιπόν και ενώ είμαστε πολύ κοντά πάω για kiss-close.Αρχικά ανταποκρίνεται και εκεί που λέω ότι ‘’τη πήραμε τη πόλη’’,ξαφνικά απομακρύνεται και αρχίζει να ρωτάει που είναι οι φίλες της.Της λέω ότι πιθανότατα πήγαν τουαλέτα και πάει να τις βρεί.Γυρνάνε και με τη δικαιολογία πώς κουράστηκαν την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.Τη ρωτάω να μου πεί τουλάχιστον facebook αλλά λέει θα με βρεί μέσω του φίλου της παρέας που μας γνώρισε.

Το ρολόι έγραφε 4.30 τα ξημερώματα.(πιστόλιασμα κανονικό δηλαδή!).Εγώ φυσικά ξενερώνω τη ζωή μου,γιατί άμα δεν θες κουκλίτσα μου,τι μας κολλάς?

Την Κυριακή τη βρίσκω στο facebook και χωρίς να την κάνω add της στέλνω μήνυμα:’’μου χρωστάς ένα τελευταίο χορό,πές μου ώρα και μέρος για καφέ’’.Εκείνη μου απαντάει και μου στέλνει:’’θα σου στείλω από αύριο να πάμε για καφέ γιατί όντως έφυγα πολύ βιαστικά J’’ και ταυτόχρονα με κάνει και add.

Όπως καταλάβατε ακόμα στέλνει……
Σημείωση 1:κανείς από τους δύο μας δεν είχε πιεί.
Σημείωση 2:έμαθα αργότερα από συμφοιτήτρια της ότι χώρισε πρόσφατα.

5 σχόλια:

  1. 1ος κανόνας: Δεν την πέφτουμε από την αρχή. Καλύτερα στο 2ο ραντεβού ή στη χειρότερη στο 1ο αν έχεις τα απίστευτα IOI.
    2ον. Δοκίμασες τα εργαλεία έλξης? Ψυχολογικό τεστ της έκανες να δει οτι και καλα την καταλαβαινεις? Βρηκες κοινα ενδιαφεροντα? Εκανες "Connection" ωστε να κανονισεις με δικαιολογια εναν καφε? Ητανε λαθακι το οτι πηγες για φιλι.
    3ον. Ποτε δεν παιρνεις FB. Της λες π.χ. "Ααα σου αρεσει κι εσενα η σειρα Lord of the Rings? Κι εμένα! Βγαινει ο Hobbit την Πεμπτη κι εχω κερδισει 2 εισιτηρια απο διαγωνισμο σε ραδιοφωνο και δεν εχω ουτε ενα φιλο μου να παμε. Εχει 9.1 στο Imdb" (παπαρια μαντολες δεν εχεις κερδισει εισητηριο, αν σου πει ναι πας και τα βγαζεις λιγες ωρες πριν).

    Και την κλεινεις σε φαση "Οκ να ανταλλαξουμε τηλεφωνα και να κανονισουμε να παμε την Παρασκευη/Κυριακη". ΔΕν της λες ποτε Σαββατο μη σε περασει nolifer.

    Ε αυτα σε γενικες γραμμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλτατε συντακτα σε παω με τα χιλια..αλλα θα σου παω λιγο κοντρα στους κανονες σου...
      1ος κανονας: μια χαρα τα εκανε ο φιλος..περασε στην τακτικη της φουλ επιθεσης,στην βράση κολλαει το σιδερο,πως θα εκανε δευτερο ραντεβου οπως λες αφου δεν γουσταρε καν το ξενερωτο ον να βγει μαζι του γενικα?
      2ος κανονας: καλα και αγια αυτα που λες αλλα για να εφαρμοστουνε θελει και το καταλληλο αποδεκτη των ¨εργαλειων" οπως λες..η τυπισσα ηταν μια κοινη ξενερωτη ελληνιδα,δεν γουσταρε εξαρχης και απλα επαιξε μαζι του γιατι απλα βαριοταν αυτα τα λιγα λεπτα που βρισκοταν στο κλαμπ και ηθελε καπως να γεμισει την μιζερη ζωουλα της...
      Μεγα λάθος παντως αυτο το τελευταιο που ειπες...ΠΟΤΕ δεν λες Κυριακη/Παρασκευη (με αυτη την σειρα)...γιατι πολυ απλα θα θεωρησει οτι το Σαββατο το έχεις καβατζωμενο για την σχεση-γκομενα. Εχεις πολλες φιλες οπως λες δεν στο εχουν πει αυτο? Οτι και καλα ειναι κλασικο τεστ απο τις γκομενες για να δουν οτι εχεις αλλη

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Καλως ήρθες στην παράλογη και ακατανόητη ψυχοσύνθεση του εξωγηινου ον που λέγεται "ελληνιδα".
      Μια χαρα τα κανεις φιλε dont worry..δεν φταις εσυ αν αυτο που βρισκεται ανάμεσα στα αυτιά μιας ελληνιδας κουβαλαει τονους κομπλεχ και ψωνισμου....

      Διαγραφή