Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Καλά Χριστούγεννα!

Εύχομαι σε ξενερωμενους και ξενερωμένες Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε τις ωραιότερες γιορτές και ότι επιθυμείτε.

Και φυσικά να το κάψετε στα ρεβεγιόν.

Δυστυχώς δεν έγινε το τέλος του κόσμου και δεν γλιτώσαμε από τις ξενέρωτες. Πολύ θα το θέλαμε άλλωστε.

"Δεν παίζει τίποτα!"
Φέτος θα κάτσω μέσα να σαπίσω στη δουλειά κι ευτυχώς που η δικιά μου με ανέχεται. Άντε με την αλλαγή του χρόνου το πολύ πολύ να κανονίσουμε κάτι. Οπότε "Δεν παίζει τίποτα". Και με αφορμή αυτό θυμήθηκα ένα περιστατικό που μου είχε τύχει με γκόμενα εν καιρώ ξηρασίας, κάπου γύρω στο καλοκαίρι.


Την γνώρισα μέσω φίλου γιατί κλασικά...έψαχνε δουλειά σε εταιρεία. Κι έτσι βρεθήκαμε για καφέ. Εκεί δεν σταμάτησε να με καρφώνει όσο της μιλούσα λέγοντας κάτι IOI σε φάση "Τι ωραία που τα λες" και "Σε θαυμάζω...έχεις κάνει τόσες δουλειές". Ήταν HB7.5 μελαχρινό 22άρα. Μόνο που είχα μάθει απ' το φίλο μου ότι είχε γκόμενο.

Περνάνε οι μέρες, η τύπισσα ήταν fail ως προς το δείγμα εργασίας της, παρόλα αυτά είπα να της δώσω μια ευκαιρία, τεμπέλιασε, δεν ήρθε ποτέ. Μια μέρα κανόνισε ένα party με παρέα και με κάλεσε. Σκάω μύτη με ένα φίλο μου και πιάνουνε την κουβέντα. Εν τω μεταξύ με το που την βλέπω....το HB7.5 έγινε HB7. Περίμενα καλύτερο σώμα. Anyway, εγώ έδειξα σε φάση να ψάχνομαι μπας και βρω κάτι καλύτερο από 8 και πάνω κι αυτός τη φλέρταρε χύμα.

Την ημέρα εκείνη στο party έσκασε και ο "υποτιθέμενος" γκόμενος με τον οποίο δούλευαν μαζί και εκεί γύρω ήταν κι άλλοι συνάδελφοι από τη δουλειά. Όταν τον ρώτησα "Είστε κάτι παραπάνω από συνάδελφοι απ' ότι ξέρω;" μου απάντησε "Εεεε, εντάξει, μπορείς να το πεις κι έτσι". Δεν ξέρω αλλά αυτή η απάντησή του μου φάνηκε σαν να ήθελε να κρύψει κάτι. Τα είχανε και το έκρυβε ή δεν τα είχανε πια κι επίσης δεν το έλεγε ανοιχτά για να μην "του την φάει" άλλος;

Anyway, τις επόμενες ημέρες επειδή μου έπιανε την κουβέντα στο FB όσο ήμουν διακοπές σκέφτηκα με το που γυρνούσα να κανονίζαμε κάτι και μου είχε πει τη μυθική ατάκα "Όποτε θες". Με το που γυρνάω λοιπόν την παίρνω τηλέφωνο.

Ξ: Hellο, τι γίνεται;
HB 7.5: Καλά, εσύ (πως τα περνάς, πως πέρασες στις διακοπές, εγώ πήγα εκεί, προκαραρκτικά και λοιπές μαλακίες).
Ξ: Σε πήρα για να κανονίσουμε να πάμε κάνα ποτάκι με παρέα μωρέ. Εμείς βγαίνουμε συνήθως (της λέω μερικές περιοχές).
HB 7.5: Αααα οκ, καλή ιδέα. Απλά να μωρέ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν παίζει τίποτα. Πρέπει να κάτσω σπίτι να τελειώσω κάτι εργασίες για τη σχολή.
Ξ: Καλά οκ, όταν ξεμπερδέψεις tell me.

Όπως καταλάβατε...ακόμα παίρνει.

Άντε καλές γιορτές σε όλους και καλά ρεβεγιόν. Και μην πάτε σε τίποτα κολομάγαζα για φαγητό. Ένα ποτάκι σε μπαρ να πιείτε και πολύ τους είναι. Να σαπίσουν τα μπουρδέλα με τέτοιες τιμές. Άσε που είναι τίγκα στους παππούδες γιατί αυτοί έχουν φράγκα. Ψηφίζω bars σε Γκάζι, Γλυφάδα και Χαλάνδρι. Χαλαρά και σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου