Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρεζάκια!

"Ψηλέ παίζει κάνα ευρώ για ζουζού;"

Οκ, δεν ξέρω πόσες από εσάς που με διαβάζετε έχετε μπλέξει με ζάκι έστω μια φορά στη ζωή σας αλλά θα σας πω ένα πράγμα.

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ!

Δηλαδή οκ, πόσο μα πόσο στόκος μπορεί να είναι μια γκόμενα για να κάτσει με έναν τύπο που μαστουρώνεται; Τι μπορεί να της προσφέρει αυτός ο παπάρας σε σχέση με ένα "καλό παιδί"; Α, ξέχασα. Δεν θέλουν τα καλά παιδιά. Θέλουν τους "αλήτες". Αυτοί βγάζουν "βαρβατήλα".

Ε λοιπόν άμα θέλετε αυτούς που "Φέρνει βόλτες ο Φοσ-μπα όταν παίζει το Pro" τότε φάτε τους στη μάπα και κάντε μας χαρούμενους που μένετε καριόλες και γεροντοκόρες για μια ζωή. Γιατί όταν φτάνετε στο σημείο να αναρωτιέστε "γιατί μείνατε στο ράφι" ή "γιατί πήγατε 30 και δεν μετράτε" σας έχω εδώ την απάντηση έτοιμη (για κάποιες από εσάς). Γιατί πολύ απλά επειδή "Μια περίοδο της ζωής σας μαλακιζόσασταν με ένα πρεζάκι".

Δε με νοιάζει αν ήταν μήνες, χρόνος ή χρόνια. Πολύ απλά μαλακιζόσασταν! Δικαιολογίες δε χωράνε. "Ααα, ξενερωμένε, ξέρεις...κόλλησα, ερωτεύτηκα". Στο πούτσο μου λουλούδια! Κι εγώ μπορεί να γουστάρω μια barwoman ή μια που δουλεύει σε κολόμπαρο. Θα τα φτιάξω μαζί της μήπως;

Και για να μη μακρυγορούμε, έχω ζωντανά παραδείγματα από φίλες μου. Θάψιμο που θα πέσει...


Περίπτωση 1η:
Η γκόμενα είναι HB8 και μου την είχε γνωρίσει μια φίλη μου. Μιλάμε για απίστευτο πάτο. Άμα έβαζα εκεί μέσα το μπουρί της σόμπας, τόσο λεπτό που ήτανε θα έκανε "κρακ" και θα την πέρναγα σουβλάκι. Ε λοιπόν αυτό το νέτο όποτε βγαίναμε παρέα το πετύχαινα ασυνόδευτο. Μια μέρα όμως μαθαίνω ότι χώρισε. Ε και της πιάνω την κουβέντα. Είχα ένα ψιλοattraction οπότε είπα να χωθώ. Για την ιστορία της έριχνα 8 χρονάκια.

Ανταλλάσουμε κινητά αλλά εγώ δεν καλώ γιατί ξέρω ότι η φίλη μου θα κανονίσει την επόμενη εβδομάδα. Κανονίζουμε λοιπόν και τα κορίτσια αποφασίζουν club. Εν τω μεταξύ επειδή ξέρω την φίλη μου χρόνια τώρα έχω την άνεση και την ρωτάω τι παίζει με τη φίλη της κι ότι μου "ψιλοαρέσει" (μη δείξω κιόλας ότι τρελαίνομαι, νορμάλ πράγματα). Μου λέει "Είναι καλό κορίτσι, απλά δε νομίζω ότι είσαι ο τύπος της". Όντως η γκόμενα ήταν λίγο μαγκιά αλλά την έβλεπα πολύ ήρεμο χαρακτήρα. Επίσης κάπνιζε κιόλας κάτι που ήταν αρνητικό για μένα. Τεσπά έπιασα τη κουβέντα και το 2ο βράδυ, πήγε καλά αλλά σαν να μην υπήρχε φουλ ενδιαφέρον όπως το περίμενα. Την έκοβα ανήσυχη.

Τεσπά την τρίτη φορά που βγήκαμε παρέα...δεν ήξερα τι θα μας περίμενε. Είμαστε τετράδα στο club (2 άντρες- 2 γυναίκες) και περιμένουμε να σκάσει αυτή. Και σκάει...με τον γκόμενο! Τελικά ο "πρώην" είπε να γίνει "νυν", για λίγο, και για να ρίξει και κάνα λούτσο. Τι το 'θελε και τον κυκλοφόρησε; Μείναμε εγώ κι ο φίλος μου με το σαγόνι να μας πέφτει στο πάτωμα. Βλέπουμε ένα παλικάρι 1.80, με κόκκινα μάτια και να ανοιγοκλείνει τις κόρες των ματιών σε ρυθμό Dt! Περιττό να σας πω, αφήσαμε 10 λεπτά λάσκα (μην καρφωθούμε) και πήραμε πούλο. Που αν δεν την ξέραμε κιόλας κι έσκαγε έτσι, στο λεπτό πάνω θα γινόμασταν Road Runner.

Τι του βρήκες μωρή; Αυτά ήταν τα..."διαφορετικά γούστα";

Περίπτωση 2η:
Έχω μια φίλη HB7 η οποία παρά τις σπόντες που μου πετούσε ξέραμε και οι δύο ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι ή -αν γινότανε- δεν θα πήγαινε για σοβαρά. Κι εγώ επειδή δεν κάνω μαλακίες την κρατούσα πάντοτε φίλη. Μια μέρα πήγαμε Πλατεία Καρύτση για ποτό με δύο φίλους και τρεις φίλες. Την συστήνω και κάνει κονέ με φίλο μου. Τα έχουν κάτι μήνες σε φάση "ελεύθερη σχέση" (@@) και ποτέ δεν θα ξεχάσω τι μου είχε πει για τον πρώην της.

Το τυπάκι -μου είπε- ξεκίνησε κάποτε με μπάφο. Έκανε κι αυτή όμως 5-6 φορές (μπορεί να κάπνιζε ήδη και να παρασύρθηκε...καλό ζώο όμως, δε μπορείτε να πείτε!) αλλά αργότερα το πράμα χόντρυνε. Ο τύπος από το μπάφο το γύρισε στη κόκα και μετά στα βαριά. Ε κι εκεί η γκόμενα έφυγε. Το ερώτημα είναι: Περίμενες να φτάσει στο χείλος του γκρεμού ο μαλάκας για να σηκωθείς να φύγεις; Δηλαδή ο μπάφος δε σου έλεγε τίποτα; Και καλά να κάνεις μπάφο μια φορά το εξάμηνο ξερω γω (που εγώ είμαι κατά, αλλά δεν καπνίζω). Το ότι το παλικάρι το είχε βρει σύστημα καθημερινά δε σου έλεγε τίποτα μπας και χαμπαριάσεις;

Τέλος πάντων, η γκόμενα είναι τόσο ντουβάρι για να καταλάβετε, που επειδή μαλακίζεται όλη μέρα στο Facebook, μια μέρα που της είπα να σβήσει ένα χαζοcomment στο προφίλ της στο οποίο με είχε κάνει tag και τρολαρε σα 12χρονο, εκεί προσβλήθηκε. Και μετά από εκεί που μου έλεγε να βγούμε, κατέληξε να μη σηκώνει το τηλέφωνο. Στο καλό και να μας γράφεις.

Περίπτωση 3η:
Άλλη μια φίλη την οποία ξέρω από το σχολείο. Τα έχει με έναν μπαφάκια δυο χρόνια τώρα. Ο τύπος μοιάζει σε εμφάνιση με τον γνωστό rapper Tus. Απλά οκ, δεν υπάρχει! Το θέμα είναι ότι τα έχουν και απλά "βρίσκονται" και μου λέει ότι "περνάει καλά" και πως "αν έβρισκε κάτι καλύτερο, θα τον άφηνε για τον επόμενο". Friends with benefits δηλαδή.

Και ρωτάω εγώ λοιπόν, με το φτωχό μου το μυαλό:
Όσο μαλακίζεσαι με αυτό το παλικάρι, περιμένεις να έρθει ο ιππότης στο άσπρο άλογο και να σου πει "Έλα μαζί μου κι άσε αυτόν γιατί είμαι καλύτερος;" Η μήπως θα του αρέσει το γούστο σου στους άντρες; Ειδικά άμα του πεις ότι ήταν τίγκα στη μαστούρα δυο χρόνια τώρα; Αααα, θα σε λατρέψει! Θα πει "Να, η κοπελιά ξέρει να διαλέγει. Και διάλεξε εμένα τον μαλάκα τώρα!"

Το μπαφ or not το μπαφ
Όπως οι όμορφοι πρέπει να είναι με τις όμορφες, οι λεφτάδες με τις πλούσιες, οι χοντροί με τις χοντρές, οι barmen με τις barwomen και οι...καπνιστές με τις καπνίστριες (εξυπακούεται) έτσι και τα ζάκια πάνε με τα ζάκια. Όχι, δεν θέλω να σας δώσω κανένα ευρώ. Ξέρατε πολύ καλά ότι σκάψατε το λάκκο μόνοι σας. Θα σας βάλουμε Black list αν από zombies δεν γίνετε humans, όπως black list θα βάλουμε και την οποιαδήποτε ξενέρωτη ασχοληθεί μαζί τους.

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ....ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ 36 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΓΙΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά!
    Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά τα λες. Απλά οι βλαμμένες θεωρούν τον εαυτό τους τόσο high και ότι θα κάνουν το ζάκι άνθρωπό με την παρουσία τους αλλά συνήθως καταλήγουν στο βούρκο μαζί του. Όπως και εμείς δεν του δίνουμε το 1 ευρώ, ας τον φτύσουν και αυτές. Εάν το κάνουν ίσως να τους ταρακουνήσουν και να σκεφτούν την ζωή τους. Εδώ όμως θα μου πεις και με το δίκιο σου, ότι οι ξενέρωτες άμα δουν "καλό παιδί" του αλλάζουν τα φώτα και στο τελειωμένο κολόπαιδο το παίζουν Μητέρα Τερέζα.

    ΥΓ
    Πάντως είσαι λίγο άδικος με το κάπνισμα. Πρώτον το τσιγάρο (κακή συνήθεια φυσικά) δεν είναι το ίδιο με τα ναρκωτικά και δεύτερων ο καπνιστής δεν είναι υποψήφιος μπαφάκιας. Επίσης έχω δει αρκετά ζευγάρια που καπνίζει μόνο ο ένας. Για να λέμε και αλήθειες, οι μη καπνίστριες γυναίκες είναι πιο ανεκτικές απέναντι στους καπνιστές από ότι οι μη καπνιστές άντρες στις καπνίστριες. Τεσπά μεγάλο θέμα, ίσως να αξίζει δικιά του ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιες που είστε αυτό σας αξίζει μόνο....Αν ένας μπαφιάρης αξίζει περισσότερο τότε τι να πω...Είστε άξιες της μοίρας σας...
    Και μη γυρίσει κανείς να μου πει μαλακίες του στυλ " Είσαι ανασφαλής και γι αυτό δε σου κάθονται" και άλλα τέτοια.

    Όλα αυτά τα θεωρώ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΥ κι εσάς ακόμα μεγαλύτερα που ενδέχετε να με κρίνετε χωρίς να με ξέρετε καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μέγεθος της άγνοιας σου είναι πραγματικά τρομακτικό! Μπερδεύεις καταστάσεις και πράγματα για τα οποία προφανώς δεν έχεις ιδέα/βιώματα και απλά βασίζεσαι σε αυτά που σου έλεγε η γιαγιά σου όταν ήσουν μικρός ή σε ότι άκουσες στην τηλεόραση. Ειλικρινά δεν ξέρω από που να αρχίσω! Καλά 2 μπουκάλια ουίσκι ήπιες πριν τα γράψεις αυτά!?!?!?
    Με τη δική σου λογική (όπως μας εξηγείς στο "Το μπαφ or not το μπαφ") ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι με γυναίκες και οι άντρες με άντρες. Δηλαδή αν όλοι πρέπει να είναι με τους όμοιους τους, τότε πρέπει να είμαστε όλοι γκέι.
    Επίσης ο πλούσιος μπορεί να χάσει τα λεφτά του, ο χοντρός να αδυνατίσει, ο καπνιστής να κόψει το κάπνισμα και το πρεζάκι να επανενταχθεί. Βλέπεις πόσο παιδιάστικη είναι η λογική σου?? Ούτε στην Νότια Αφρική του άπαρτχαιντ δεν είχαν τόσο ρατσιστικές και γελοίες αντιλήψεις.
    Το ότι ισοπεδώνεις όλες τις ναρκωτικές ουσίες και τις βάζεις στο ίδιο καζάνι, από τον καπνό μέχρι την ηρωίνη, (εκτός από το αλκοόλ γιατί εδώ που τα λέμε πίνεις και εσύ ο ίδιος και εφόσον το κάνεις εσύ είναι το σωστό) δείχνει την κολοσσιαία άγνοια που σε διακατέχει καθώς και το νοητικό και μορφωτικό επίπεδο σου. Δε θα το σχολιάσω περαιτέρω αυτό.
    Απλά θα πω ότι αν είχε γράψει πρεζάκι αυτή την ανάρτηση θα καταλαβαίναμε περισσότερα, η σύνταξη του θα ήταν καλύτερη. Επίσης όταν εκφράζεσαι με τέτοια μικρότητα και κακοψυχιά για κάποιον άρρωστο (τοξικομανής) πραγματικά δείχνει πως είσαι μόνο για φτύσιμο.
    Και για να σου σκάσω τη φούσκα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. Μην αγχώνεσαι λοιπόν γιατί οι γυναίκες δε σε απορρίπτουν για αυτό το λόγο. Μάλλον σε απορρίπτουν για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Αν θεωρείς τα πρεζάκια τον απόπατο της κοινωνίας φαντάσου που βρίσκεσαι εσύ για να σε φτύνουν για πρεζάκια. Σταμάτα να διαδίδεις την άγνοια σου και διάβασε κανένα βιβλίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Επειδή είσαι τίγκα στη μαστούρα δεν πρέπει να γίνουμε κι εμείς ίδιοι.
      2)Μόλις είπες τα ποτά ναρκωτικά. Καταλαβαίνεις ότι με το μέγεθος της μαλακίας σου καλό θα είναι να ξαναπεράσεις το σχολείο πρώτα και μετά να μπεις ξανά να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
      3)Ολα τα ναρκωτικά έχουν εθισμό. Οκ άλλο μπάφος και άλλο ηρωίνη αλλά άμα το μαμήσεις και στο μπάφο ψόφισε.
      4)Αρρωστος είναι αυτός που έχει Aids. Ο τοξικομανής τα έβγαλε τα ματάκια του.Επίσης το αν είμαι όχι για φτύσιμο θα το κρίνουν οι αναγνώστες που διαβάζουν τόσα χρόνια και ξέρουν το υφάκι μου.Σίγουρα όχι ένα πουτανόσπερμα σαν εσένα.
      5)Οι γυναίκες δεν με απορρίπτουν πλέον γιατί έχω αλλάξει το παιχνίδι μου κι έχω ήδη διαβάσει τα βιβλία που έπρεπε. Έχεις χάσει επεισόδια. Είδες ένα άρθρο, είδες φως, μπήκες, σχολίασες. Στον πούτσο μας λουλούδια. Τράβα σε κανένα άλλο blog άμα δεν γουστάρεις.
      6)Το ότι από όοοολο το άρθρο εσύ κατάλαβες ας πούμε ότι έχω θέμα με τα ζάκια δείχνει πόσο καθυστέρας είσαι.

      Διαγραφή