Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Δημοπρασία παρθενιάς

Πληρώστε ρε μαλάκες...

Στο αστρονομικό ποσό των 3.8 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν φτάσει οι προσφορές για μία φοιτήτρια από την Αμερική η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω internet την παρθενιά της, προκειμένου να πληρώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, με ειδίκευση στην οικογενειακή συμβουλευτική.

Είναι 22 ετών κι ονομάζεται Natalie Dylan. Μέχρι σήμερα ήταν παρθένα και τώρα περιμένει...τον ένα και μοναδικό από τους 10.000 άντρες που έχουν ήδη προσφερθεί να πληρώσουν το παραπάνω ποσό (ή ακόμα και μεγαλύτερο αν αυξηθεί η προσφορά!) για να πάνε για μια βραδιά μαζί της. Και να δουν βέβαια το πολυπόθητο "αιματάκι".

Οι προσφορές ξεκινησαν από τα 243.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο όταν και ανακοινώθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος και η ανώτατη προσφορά του "τυχερού" κοντεύει να φτάσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια. "Θεωρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου" δηλώνει η 22χρονη.

Επειδή φαίνεται ότι το θέμα είναι μάλλον...οικογενειακό, η Dylan δήλωσε πως πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα από την αδελφή της Avia, η οποία για να πάρει το δικό της πτυχίο εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες. Σημειωτέον ότι σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί πλήρως. Ένα από τα μέρη αυτά είναι η Nevada όπου ζει η Dylan, η οποία απ' ότι φαίνεται. Το νεαρό κορίτσι πουλώντας την παρθενιά της όχι μόνο θα καταφέρει να πληρώσει το μεταπτυχιακό της αλλά θα λύσει και το πρόβλημα της ζωής της για πάντα.

Εννοείται ότι όποιος αναζητήσει το site όπου δημοπρατείται η παρθενιά (το οποίο δεν κατάφερα να βρω δυστυχώς) θα πρέπει να κάνει χτύπημα πάνω από τα 3.8 εκατομμύρια δολάρια.

Ερωτήσεις:
1)Αυτό δεν λέγεται πουτανιά; (αυτονόητη η απάντηση)
2)Το ποσό αυτό δεν αποδεικνύει πόσο μαλάκες είναι ορισμένοι; (τι "ορισμένοι" δηλαδή, εδώ μιλάμε για τον πληθυσμό μιας πόλης).
3)Μαζί με το μεταπτυχιακό, βλέποντας τις αιτήσεις 10.000 καραγκιόζηδων, δεν κάνει μαζί και πτυχιακή εργασία;
4)Κάτι τέτοιες μαλακίες δεν ωθούν τις ξενέρωτες να συνεχίσουν να παραμένουν ξενέρωτες; Κανονίστε ρε καριόλες να πάρετε ιδέες, αυτό σας λέω μόνο.
5)Εγώ που πήδηξα παρθένες στα 27 και στα 30 δεν είμαι πρώτος μάγκας;
6)Εμείς όταν ήμασταν παρθένοι γιατί δεν μπήκαμε σε δημοπρασία; Να βγάλουμε έστω ενα χιλιάρικο για το γαμώτο.