Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Pickup Artist

Πως θα κάνετε καμάκι σε άγνωστη γκόμενα.

Η φράση "Pickup Artist" προέρχεται απ' τις αγγλικές λέξεις "Pickup" και "Artist". Κοινώς, αυτός που ειδικεύεται στο να επιλέγει γκόμενες.

Η λέξη "Pickup" έχει ρίζες απ' το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν άρχισε να διαδίδεται η λεγόμενη "τέχνη του pickup". Επίσημα όμως, εμφανίστηκε σε βιβλίο το 1970 στο "How to Pick Up Girls" του Eric Weber. Ακολούθησε το περιοδικό "Pick-Up Times" και η ταινία "The Pick-up Artist" του 1987. Η ορολογία θάφτηκε, προφανώς διότι οι γυναίκες ήταν πολύ πιο εύκολες τα παλιά χρόνια απ' ότι σήμερα. Παρ' όλα αυτά, με την έλευση της νέας χιλιετίας, όταν και τα ψώνια άρχιζαν να αυξάνονται, το φαινόμενο των ξενέρωτων γυναικών έγινε μάστιγα κι έτσι οι άντρες -ειδικά όσοι δεν είχαν κονέ μέσα από παρέες- έπρεπε να βρουν ένα όπλο για να αμυνθούν. Ως εκ τούτου, το 2005 έχουμε την εμφάνιση του βιβλίο "The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists", το οποίο έγινε best-seller σε σχέση με όλα τα ανταγωνιστικά του.

Μετά την επιτυχία του The Game, το 2007 ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι "The Pickup Artist" στο κανάλι VH1 της Αμερικής κι εκεί πια ο όρος διαδόθηκε με ταχύτητα. Δυστυχώς κράτησε μόλις δύο σεζόν.  Πραγματικά αξίζει τον κόπο να το δείτε γιατί είναι η πρώτη φορά όπου η τηλεόραση προέβαλε το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο μέχρι πρότινος διδάσκονταν από ειδήμονες ή γραφόταν μόνο στα βιβλία. Ευτυχώς διασώζεται σε tοrrent.
Τα βίντεο που πρέπει να δείτε για να καταλάβετε τι σημαίνει PickUp Artist είναι τα εξής:
- Οι δύο σεζόν του τηλεπαιχνιδιού.: Το Α και το Ω για όλους.
- Ο Mystery διδάσκει σε μαθητές του: Επαγγελματικά και εκτός τηλεπαιχνιδιού.
- Love Systems του Mystery: Το οποίο διδάσκει πολλές τεχνικές που θα δείτε στις δύο σεζόν της σειράς.

Είναι σημαντικό να δείτε και τις δύο σεζόν πριν συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο! Πραγματικά θα εκπλαγείτε από το πόσο διαφορετικά θα κάνετε το καμάκι σας ύστερα από αυτό. Δεν σας λέω σώνει και καλά ότι θα ρίξετε γκόμενα (γιατί μπορεί να πέσετε πάνω σε δεσμευμένες άρα να παίξετε με handicap), όμως θα αυξήσετε σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητές σας. Για τον σκοπό αυτό, δημιούργησα για το Facebook ένα group και συγκεκριμένα το facebook.com/groups/greekpua ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις για το PickUp και να εξετάζουμε περιπτώσεις, ατάκες, αντιδράσεις και όλα τα σχετικά.

Εισαγωγή
Ας ξεκινήσουμε όμως με κάποιες βασικές αρχές για το Pickup, όπως τις δίδαξε στους συμμετέχοντες του τηλεπαιχνιδιού The Pickup Artist ο Mystery (Erik von Markovik). Το σημαντικότερο κομμάτι, για το οποίο ξέρω ότι καίγεστε, είναι το πως ανοίγεις μια κουβέντα με μια άγνωστη και πως την κρατάς μέχρι να πάρεις το τηλέφωνό της. Όμως θα φτάσουμε κι εκεί, υπομονή.

Πάμε πρώτα στις βασικές έννοιες. Το "Game" είναι το παιχνίδι που κάνετε για να ρίξετε μια γκόμενα, το "Field" είναι ο χώρος όπου θα γίνει το καμάκι και τα "Skills" είναι ορισμένα "όπλα" που έχετε και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ατάκες για να διατηρήσετε την συζήτηση, ώστε να μην "παγώσει" και κατ' επέκταση απομακρυνθείτε απ' την παρέα, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θέλουμε.

1)Εμφάνιση
Στόχος σας είναι να χτίσετε το λεγόμενο "avatar", δηλαδή μια ιδανική εμφάνιση την οποία θέλετε να έχετε. Εδώ πρέπει να χωρίσουμε το avatar σε δύο τομείς. Πρώτον στις όποιες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστεί να κάνουμε οι ίδιοι και δεύτερον στο ντύσιμό μας.

Καταρχήν για να ρίξεις γκόμενα, δεν έχει νόημα να πας είτε με χωρίστρα στο μαλλί τύπου 90's, είτε με αφάνα, με γυαλιά μυωπίας και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Θα πας να παίξεις στο 100% σου. Η σειρά The PickUp Artist προτείνει:
- Σωστό κοντό κούρεμα
- Ξυρισμένος (ένσταση: οι ελληνίδες αγαπάνε και τα μούσια)
- Αν έχεις γυαλιά βάζεις φακούς επαφής
 - Αποτρίχωση παντού  (έστω στο στήθος θα 'λεγα εγώ)
- Αν έχεις πολύ έντονα φρύδια πας σε αισθητικό να στα "πάρει" λίγο (ένσταση: λίγο μετροσέξουλ ακούγεται το συγκεκριμένο)

Πάμε τώρα στο θέμα της εμφάνισης. Το dressing code απαιτεί να είσαι κυριλέ. Δηλαδή σακάκι, από μέσα πουκάμισο (όχι ίδιο χρώμα με το σακάκι), καλό τζινάκι ή παντελόνι και σωστό παπουτσάκι. Επίσης, ο Mystery προτείνει και αντικείμενα τα οποία "εκπέμπουν ερωτισμό" όπως λέει. Εδώ έχω άλλη μια ένσταση, καθώς η Αμερικάνικη νοοτροπία είναι διαφορετική απ' την ελληνική. Δηλαδή μπορεί μια γκόμενα να ξενερώσει π.χ. αν δει ότι έχεις κάνει τατουάζ ή σκας στο club με καπέλο. Anyway, τα αντικείμενα που προτείνονται είναι τα εξής:
- Armband
- Μενταγιόν
- Γυαλιά ηλίου (για τη μέρα)
- Καπέλο
- Σκουλαρίκι (ένσταση: δεν θα το πρότεινα με την καμία)
- Κασκόλ (ένσταση: μερικές φορές προτείνει ορισμένα φουντωτά, με σκοπό να το τυλίξεις γύρω της. Εμένα πάντως λίγο gay μου έκαναν τα συγκεκριμένα)

Τα παραπάνω υποτίθεται ότι είναι αντικείμενα τα οποία τραβάνε τα βλέματα των γυναικών. Βέβαια πάνω απ' όλα έχει σημασία το γούστο της κάθε γυναίκας, άρα τα πάντα είναι σχετικά.

Φροντίστε επίσης να φοράτε μια καλή κολώνια, όπως:
- Paco Rabane (Ultraviolet)
- Jean-Paul Gautier (οι περισσότερες είναι καλές)

2)Οι βασικές αρχές του PickUp
Για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το PickUp σας θα πρέπει να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας τους παρακάτω κανόνες.
α)Είστε απαθείς: Μην δίνετε καμία απολύτως σημασία στην εμφάνιση οποιασδήποτε γυναίκας που θα πάτε να μιλήσετε. Μην την κοιτάτε στα επίμαχα σημεία, ούτε να τα σχολιάζετε. Πλήρης απάθεια. Ακόμα κι αν είναι θεόμουνο ρε αδερφέ, εσείς βράχος. Πείτε ότι μιλάτε σε μια φίλη σας. Έτσι, θα αρχίσει να αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν "χωθήκατε" μόνο για την εμφάνισή της, όπως τόσοι εκατοντάδες κάγκουρες έχουν κάνει μέχρι σήμερα.
β)Στάση σώματος: Ποτέ μην γέρνετε προς την πλευρά κάποιας όταν της μιλάτε. Έτσι εκθέτετε το ενδιαφέρον σας. Μιλάτε αργά και καθαρά. Αν δεν σας ακούει καλά τότε θα πρέπει να έρθει εκείνη προς το μέρος σας.
γ)Ζείτε στον κόσμο σας: Πρέπει να δείξετε σε κάθε υποψήφια γκόμενα ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό που κάνετε και κυρίως με την δουλειά σας. Όλες τους προσελκύονται από αυτό.
δ)Να έχετε χιούμορ/εξυπνάδα: Προσπαθήστε να την κάνετε να διασκεδάσει, όσο θα διαρκέσει η κουβέντα σας. Αν περάσει καλά θα το εκτιμήσει. Θα πρέπει επίσης να το παίξετε έξυπνος σε οποιοδήποτε θέμα χρειαστεί. Η εξυπνάδα προσελκύει τις γυναίκες.
ε)Μην της δίνεστε: Γίνετε εγωιστής. Ότι κι αν σας ζητήσει θα πρέπει να της το παίξετε δύσκολος, ακριβώς όπως θα σας έκανε εκείνη! Αν για παράδειγμα είστε πιλότος και σας πει "Θα με βάλεις στο πιλοτήριο του αεροπλάνου;" μπορείτε να της απαντήσετε χαμογελώντας "Δε νομίζω, συνήθως χρεώνω για κάθε επίσκεψη". Αντίθετα, αν της πείτε "Ευχαρίστως όποτε θέλεις" τότε γίνεστε χαλάκι. Και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε. Πρέπει να την μαρκάρετε όπως πρέπει και σε απόσταση, ώστε να μην σας θεωρήσει δεδομένο.
ζ)Να είστε κοινωνικός: Σκεφτείτε το απλά. Με το ίδιο μάτι θα βλέπατε μια γκόμενα που κάθεται σε μια άκρη και πίνει το ποτό της με σκυμμένο κεφάλι και το ίδιο θα ήταν αν έμπαινε στο μπαρ, χαιρέταγε τον DJ, χαιρέταγε τον μπαρμπαν και φίλαγε σταυρωτά τον σερβιτόρο; Στη δεύτερη περίπτωση το βλέμμα σας θα πήγαινε κατευθείαν πάνω της και θα λέγατε "Οκ, αυτή μπορεί να έχει όποιον θέλει". Κάτι ανάλογο ισχύει και για εμάς. Όποιος το παίξει κοινωνικός κερδίζει αρκετούς πόντους. Να βγαίνετε πάντοτε με άτομα που ανεβάζουν το status σας. Αν είστε π.χ. ποδοσφαιριστής τότε βγείτε με τον μάνατζέρ σας, όχι έναν φίλο σας που δουλεύει σε οικοδομή. Επίσης, αν ξέρετε τους ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού ή κάποιους διάσημους και σας δουν να τους χαιρετάτε, τότε αμέσως ανεβάζετε το status σας και τραβάτε τα βλέματα των γύρω σας.
η)Να είστε ηγετικός: Αν έχετε μια μεγάλη θέση, όπως προϊστάμενος σε εταιρεία ή δικιά σας επιχείρηση, τότε αυτό τους τρελαίνει τον εγκέφαλο. Η αλήθεια είναι ότι γουστάρουν εξουσία. Το ίδιο είναι ο διευθυντής ενός club και το ίδιο ο ταμίας του σουπερ-μάρκετ; Για σκεφτείτε το λίγο.
θ)Κάντε τις να ζηλέψουν: Όταν σας βλέπουν με άλλες γυναίκες, νιώθουν τον ανταγωνισμό στο αίμα τους. Δεν είναι το ίδιο να είστε μια αντροπαρέα πέντε άτομα και το ίδιο να βγείτε μόνος σας με τέσσερις γυναίκες. Μπορείτε επίσης να τις κάνετε να ζηλέψουν πιάνοντας κουβέντα ακόμα και με την φίλη τους. Θα σκεφτεί η καθεμία αμέσως "Γιατί δεν δίνει σημασία σε μένα;"
ι)Να τις καταλαβαίνετε: Ότι κι αν σας πούνε πρέπει να δείξετε ότι καταλαβαίνετε ακριβώς τον χαρακτήρα τους και συμφωνείτε μαζί τους.
κ)Να είστε θετικοί: Πρέπει πάντα να είστε χαμογελαστοί. Μην παίρνετε ποτέ αρνητική στάση για ότι κι αν σας συμβεί.
λ)Μην δείξετε ότι χρειάζεστε κάποια: Δεν πρέπει να δείξετε σε καμία περίπτωση ότι έχετε την ανάγκη να είστε με μία γυναίκα. Διαφορετικά βλέπουν κάποιον που είναι μόνος του 10 μέρες (σου λέει "είναι περιζήτητος") από κάποιον που είναι μόνος του ένα χρόνο. Δείξτε ότι πραγματικά δεν έχετε ανάγκη από σχέση και ότι -και καλά- απλά δεν έτυχε να είστε με κάποια αυτή την περίοδο.
μ)High Value: Δύο skills που πρέπει να προσέξετε:
DHV: Demonstration of High Value: Δείχνετε πάντοτε ότι έχετε υψηλή αξία. Π.χ. έχετε την κεντρική θέση σε ένα τραπέζι ή έστω αν είστε όρθιοι και υπάρχει μόνο μία θέση στην παρέα σας για να γύρετε με τον αγκώνα σας, την θέση αυτή την έχετε εσείς. Κάτι ανάλογο γίνεται και με τους διάσημους, σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει.
DLV: Demonstration of Lower Value: Είναι κάτι που ΔΕΝ πρέπει να δει. Μην δείξετε π.χ. ότι δεν έχετε πολλούς φίλους, ότι είστε σε δύσκολη θέση αυτή την περίοδο (π.χ. άνεργος), ότι ψάχνετε ένα μέρος "γιατί δεν ξέρετε καλά την περιοχή" και άλλα τέτοια που σας κατεβάζουν την αξία σας στα μάτια της.
μ)Μιλήστε σε ολόκληρη την παρέα: Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, θα πρέπει να κρατήσετε απασχολημένη ολόκληρη την παρέα της! Αν π.χ. είναι με μια φίλη της τότε θα πρέπει να σας συστήσει και σε αυτήν και να μπει κι αυτή στην κουβέντα. Αν δεν το κάνετε, τότε θα παραμείνετε άγνωστος γι' αυτήν κι έτσι κινδυνεύετε να σας πετάξει εκτός. Ακόμα κι αν έχει δίπλα της κανένα εξαφανισμένο μαμούθ από την παλαιολιθική εποχή, δεν θα σας πέσουν τα μούτρα αν την βάλετε κι αυτή στη συζήτηση!
ν)Δεν σας νοιάζει τίποτα: Είστε ευθής και ειλικρινής σε όλα όσα λέτε και δεν φοβάστε τίποτα. Αν δεν κάτσει το καμάκι ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ! Πάμε γι' άλλα!

3)Opener

Το Opener προκύπτει απ' την έκφραση "Open Set" που σημαίνει "ανοίγω μια συζήτηση". Σύμφωνα με τον σωστό Pickup Artist, για να πιάσεις την κουβέντα σε κάποια άγνωστη προϋποθέτει ότι θα χωθείς μέσα σε δευτερόλεπτα και όχι ότι θα περιμένεις να σε κόψει με το βλέμμα της. Η τακτική λέει ότι:
α)Μπαίνεις στο club τελείως άνετος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έστω ότι ψάχνεις κάποιον.
β)Χαμόγελο, όσο το δυνατόν πιο φυσικό.
γ)Προσπαθείς να το παίξεις κοινωνικός. Αν δεις γνωστό τον χαιρετάς.
δ)Δεν στέκεσαι ποτέ τελείως ακίνητος ή σε μία γωνία του club μόνος και απομονωμένος.
ε)Δεν καρφώνεις διαρκώς μια γκόμενα χωρίς να κάνεις τίποτα. Δείχνει δειλία και αναποφασιστικότητα. Θα πρέπει να την "μπανίσεις" διακριτικά.

Μετά απ' όλα αυτά, αφού εντόπισες τον στόχο σου, μέσα σε δευτερόλεπτα τον προσεγγίζεις κι εκεί ξεκινάνε οι βασικές ατάκες του Pickup. Η λογική λέει ότι θα πρέπει να της πιάσεις κουβέντα και να την προσεγγίσεις έμμεσα! Αν πας και της πεις "Γεια σου, είμαι ο Νίκος. Το όνομά σου;" τότε θα καταλάβει αμέσως ότι ενδιαφέρεσαι. Αν όμως σχολιάσεις κάτι που γίνεται εκείνη την ώρα στο club ή την ρωτήσεις να σου πει την γνώμη της για κάτι, τότε θα καταφέρεις να της πιάσεις την κουβέντα.

Έφτασε η ώρα που περιμένετε. Πλησιάζετε και πάτε να μιλήσετε. Θυμηθείτε ότι απ' την πρώτη στιγμή που θα της μιλήσετε θα πρέπει να σταθείτε σε θέση που αρμόζει στη γλώσσα του σώματος. Μην σταθείτε ακριβώς απέναντί της γιατί θα σας δει αμυντικά. Προσπαθήστε αν μπορείτε να είστε πλάι της, δηλαδή "ώμο με ώμο" ώστε να της μιλήσετε εκ του ασφαλούς, χωρίς να νιώσει ότι απειλείται από την παρουσία σας.

Ακολουθούν ορισμένα καλά openers, όπως ειπώθηκαν στη σειρά The Pickup Artist.

- Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Έχω ένα φίλο, ο οποίος (και λέτε μια ιστορία)
- Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Ποιος λέει πιο πολλά ψέματα; Οι άντρες ή οι γυναίκες;
- Έχω μια διαφωνία με ένα φίλο μου, οπότε θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Το φιλί θεωρείται απιστία;
- Μήπως γνωρίζεις το κομμάτι που παίζει τώρα;
- Να ρωτήσω...τι μουσική παίζει το club; Γιατί ερχόμαστε πρώτη φορά με τους φίλους μου εδώ και σκεφτόμαστε το αν θα κάτσουμε.
- Καλησπέρα, θέλω την γνώμη σας για κάτι και μετά θα επιστρέψω στην παρέα μου. Η κοπέλα ενός φίλου μου βρήκε ένα κουτί με φωτογραφίες πρώην του κάτω απ' το κρεβάτι. Πιστεύετε ότι αξίζει κάτι τέτοιο για τσακωμό;
- Μια γρήγορη ερώτηση. Τι γνώμη έχετε για τα τατού (ή piercing) στα κορίτσια; ("Τι θες να σου πούμε;" θα απαντήσει) Έχω μια ξαδέρφη που είναι 19 που έχει γκόμενο για ένα χρόνο και θέλει να κάνει τατού με το όνομά του στο μπράτσο της.
- Σου αρέσει ο Σάκης Ρουβάς; (με περιφρονητικό ύφος, την ώρα που παίζει ένα τραγούδι του).
- Καλησπέρα. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Έχω μια φίλη που έκανε piercing γιατί της το ζήτησε ο δικός της. Θα κάνατε κάτι τέτοιο;
- (Σε eye contact:) Καλησπέρα, δε μου λέτε, είστε ντροπαλές και οι δύο; ("Γιατί το λες αυτό;") Γιατί τόση ώρα είμαι δίπλα σας και δεν έχετε έρθει να μου μιλήσετε!
- Είδατε τους τύπους/τις κοπέλες που πλακωθήκανε έξω;
- Θα έβγαινες ποτέ με κάποιον που τον λένε (εδώ λες ένα περίεργο όνομα)
- Περνάμε καλά; Hi-5! (Δηλαδή κόλλα πέντε. Εδώ είναι σε περίπτωση χορού και αν έχει την διάθεση)
- Σε party: Καλησπέρα. Πως σας φάνηκε το φαγητό στο μπουφέ. Το δοκίμασα και (εδώ λέτε την γνώμη σας).
- Αν είσαι σε ξένη πόλη και βλέπεις ντόπιους λες. "Παιδιά από εδώ είστε" ("Ναι"). π.χ. "Το Λουτράκι είναι μια απίστευτη περιοχή και ξέρετε πραγματικά να το διασκεδάζετε".
- Στο σούπερ μάρκετ στα δείγματα δίπλα σε ωραία γκόμενα: "Λέω να τσιμπήσω κι εγώ ένα, αν δε σε πειράζει."
- Σε party: "Καλησπέρα, τι κάνουμε; Περνάμε καλά; Είμαι ο (τάδε). Από ποια περιοχή είστε;"
- Σε party όπου είστε οικοδεσπότης: Διακόπτω από κάτι; (Όχι) Θα θέλατε ένα ποτάκι; (Ναι) Ακολουθήστε με λίγο.
- Το καλοκαίρι: (Αν τρώει παγωτό): "Τι είναι πιο κρύο; Το παγωτό σου ή εγώ;" "Εσύ!" "Ε τότε γλύψε εμένα!" (κρύα ατάκα αλλά προκαλεί γέλιο)
- Στο αυτοκίνητο: "Κορίτσια καλά πάμε;" "Για που;" "Εκεί που πηγαίνετε κι εσείς!"
- Στο σούπερ μάρκετ: Ρωτάς κάτι για το πως μαγειρεύονται κάποια φαγητά.
- Στο σούπερ μάρκετ: "Μπορώ να έχω τη γνώμη σου; Εσύ ποιο (π.χ.) ψωμί για τοστ θα έπαιρνες;"
- Στο σούπερ μαρκετ, σε κοπέλα με δείγματα: "Τι μου δίνεις τώρα; Θέλεις να με παχύνεις;"

Από όλες αυτές τις ατάκες κρατήστε κυρίως δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να σχολιάσετε κάτι που συμβαίνει στο bar/club και να πιάσετε κουβέντα με βάση αυτό και το άλλο είναι να ρωτήσετε την γνώμη της κοπέλας για κάτι. Αν μπορέσετε να το ταιριάξετε με κάτι που ίσως την ενδιαφέρει τότε ακόμα καλύτερα.

Direct openers
Για όσους θέλουν να πάνε κατευθείαν στο στόχο με πέσιμο! Προσέξτε, όταν θα τα λέτε θα πρέπει να έχετε πάρει ένα ωραίο χαμόγελο.
- Είσαι το πιο χαριτωμένο κορίτσι του club.
- (αν γελάσει) Έχεις το πιο ωραίο χαμόγελο που έχω δει τελευταία.
- (αν χορεύει) Χορεύεις ωραία. Πας σε κάποια σχολή χορού;
- Τι κάνεις εδώ; Είσαι η πιο απίστευτα καυτή γυναίκα που υπάρχει. Έπρεπε να σε κλείσουν σε κλουβί για να σε προστατεύσουν. Πως είναι δυνατόν να περπατάς στους δρόμους; Έπρεπε κανονικά να έχεις γύρω σου ένα μάτσο άντρες να σκοτώνονται με μαχαίρι για σένα, άλλοι να τρακέρνουν στα αμάξια τους, τι κάνεις εδώ, πραγματικά; Δεν θα έπρεπε να βλέπουμε αυτό το θέαμα. Θα έπρεπε κανονικά τώρα να πηγαίνω στη δουλειά μου, που έχω ήδη αργήσει, κι είμαι εδώ γιατί είσαι τόσο κούκλα.
- Μην το πάρεις στραβά.........(παύση).......έχεις απίστευτα χείλια!
- Για να μας περάσεις κάνει 1 ευρώ.

Δικά μου openers
- Καλησπέρα. Θέλω την γνώμη σας για κάτι. Οι φίλοι μου έχουν διαφωνία για το εξής θέμα. Γκάζι ή Γλυφάδα;
- Καλησπέρα. Θέλω την γνώμη σας για κάτι. Θα δεχόσασταν το αγόρι σας να έφερνε μία πρώην του στην παρέα (στο ενδιάμεσο μπορεί να σας προλάβουν και να πουν "Όχι"). Έχω ένα φίλο που το κάνει και πραγματικά οι υπόλοιποι απορούν με αυτό.

FTC (False Time Constraint)
Ένα ακόμη skill που πρέπει να δουλέψετε στο Opener είναι το FTC. Δείξτε ότι είστε χρονικά πιεσμένος. Π.χ. "Θέλω να σας ρωτήσω κάτι και μετά θα επιστρέψω στην παρέα μου". Με αυτό τον τρόπο θα αισθανθούν ότι θα τους φύγετε κι αυτό σε περίπτωση ενδιαφέροντος λειτουργεί θετικά. Μπορεί για παράδειγμα να τους μιλάτε και να περπατάτε κάνοντας ότι φεύγετε. Αν δείτε ότι θέλουν να σας πιάσουν την κουβέντα τότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

4)Comfort
Αμέσως μετά το Opener και αφού "τραβήξετε" το θέμα όσο μπορέσετε, προκειμένου να μην παγώσετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιες random ατάκες για να κερδίσετε χρόνο. Αν συστηθείτε αμέσως το PickUp ΔΕΝ θα δουλέψει. Άρα, δουλέψτε στο μυαλό σας τις παρακάτω ατάκες με τις οποίες θα αποκτήσετε πιο εύκολα οικειότητα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και με την παρέα της (καθ' ότι θα πρέπει να μπείτε στην συζήτηση της παρέας της, έστω για λίγο).

- Είστε κολλητές;
- Ναι, που το κατάλαβες;
- Φαίνεται. Έχετε τις ίδιες εκφράσεις προσώπου σε όλα.

- Ποιο είναι το καλό κορίτσι και ποιο το κακό απ' τις δυο σας;/Πιστεύεις ότι είσαι καλό κορίτσι ή κακό κορίτσι;
- Αυτή είναι!/Καθεμία έχει τον χαρακτήρα της.
- -/Εσένα ποιος είναι ο χαρακτήρας σου.

- Έχετε τις ίδιες εκφράσεις προσώπου. Κι οι δυο σας. Εσύ μοιάζεις η άγρια κι εσύ η καλή.

- Βλεφαρίζεις πολύ, το ξέρεις;

- Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει, αλλά το 93% των γυναικών αυνανίζονται στο ντους. Το άλλο 7%  τραγουδούν. Ξέρεις τι τραγουδούν;
- Όχι (ή παίρνει έκφραση απορίας και δεν απαντάει...)
- Τότε πρέπει να είσαι στο 93% αυτών που αυνανίζονται!

- Εσύ είσαι πολύ χαριτωμένη. Θέλω να σε υιοθετήσω για μικρή μου αδερφούλα.

- (cold reading) Εσύ πρέπει να είσαι η εύθυμη της παρέας κι εσύ η σοβαρή.

- (cold reading και με βάση το ντύσιμο) Εσύ πρέπει να είσαι η κοινωνική της παρέας κι εσύ η λιγότερο κοινωνική.

- (αν πίνετε το ίδιο ποτό) Πίνουμε και οι δύο *όνομα_ποτού* ή μου φαίνεται;

- Από που είστε;
- Από Γλυφάδα.
- Α, έχω ακούσει για εσάς τις Γλυφαδιώτισσες.

- Από που είστε;
- Από το Μπουρνάζι (ή "Από το Περιστέρι)
- "Είμαι όλο νάζι γιατί είμαι απ' το μπουρνάζι"?
- Ναι!
- Αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε.

- Έχεις δει την (τάδε) ταινία;
- Ναι.
- Ο τύπος εκεί απέναντι δεν μοιάζει με τον (τάδε) ηθοποιό;

(Αν η φίλη της έλειπε και έρθει μετά)
- Γεια σου. Η φίλη σου κι εγώ θέλουμε να τα πούμε. Έχεις κάποιο πρόβλημα;

- Το όνομά σου; (το λέει)
- (Λες το δικό σου). Με ποιους είσαι εδώ;
- Με τη φίλη μου.
- Οκ, δε θα τη μου τη συστήσεις; Αυτό θα ήταν το ευγενικό.

- Από τι 1 έως το 10 πόσο καλά περνάτε;

- (Σου λέει) Σου πάει το κοστούμι, αλλά θα πρέπει να ζεσταίνεσαι.
- Είναι καλό, κάποια πράγματα πρέπει να τα θυσιάσεις για να φαίνεσαι καλοντυμένος.

(Σου λέει) Θα βγάλεις το καπέλο σου για μένα; (δεν το βγάζεις)
- Οκ κοπελιά, ας το πάμε πιο χαλαρά! Τουλάχιστον κέρασέ με ένα ποτό πριν έρθεις έτσι χύμα.

(Αν αργότερα φορέσει το καπέλο σου και χορέψει με αυτό)
- Όταν κρατάς το καπέλο με το ένα χέρι θα πρέπει να στριφογυρνάς (εδώ βρίσκεις αφορμή της πιάνεις το άλλο χέρι και την στριφογυρνάς)

Δικές μου ατάκες οικειότητας
(αν είναι τρεις) - Κατά την γνώμη σας, ποια από τις τρεις είναι η πιο όμορφη.
- Καθεμία έχει τον τύπο της.
- Λάθος απάντηση.....αν ψηφίσετε όμως, τότε θα σας πω κι εγώ και θα σας αιτιολογήσω το γιατί.

Τι θα γίνει αν μιλήσει με την παρέα της
Αν δείτε ότι ο στόχος σας πάει να μιλήσει με τις φίλες της σε σιγανό τόνο, σημαίνει ότι κινδυνεύετε να απορριφθείτε και κάτι τέτοιο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβεί. Η κουβέντα πρέπει να μείνει ζωντανή τα πρώτα δευτερόλεπτα και να είναι συνεχόμενη, άρα εκεί πρέπει να τις διακόψετε. Τι κάνετε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Ακολουθούν μερικά παραδείγματα, τόσο από την σειρά The PickUp Artist, όσο κι από δικές μου προσωπικές εμπειρίες.

- (Με χαμόγελο) Επ, είμαι κι εγώ εδώ. Με εμένα μιλάτε!

- (Βάζοντας το χέρι σας ανάμεσα στα μάτια τους) Επ, τι λέτε; Είμαστε κι εμείς εδώ!

5)Συζήτηση
Από εδώ και πέρα, εφόσον έχετε συστηθεί, ξεκινούν τα δύσκολα γιατί για να κρατήσετε μια γκόμενα ζωντανή στη συζήτηση θα πρέπει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον της! Αρχίζει ένας μαραθώνιος γνωριμίας, με σκοπό να μην "παγώσει" η συζήτηση. Ξεκινάτε λοιπόν κάνοντάς της τις κλασικές ερωτήσεις, όπως με τι ασχολείται, τι έχει σπουδάζει, από που κατάγεται κτλ. Όσο περνάνε τα λεπτά, τόσο αυξάνονται κι οι πιθανότητές σας να παραμείνετε στο game. Όταν θα ρωτάει πληροφορίες για εσάς, θα πρέπει να μην τις δίνετε πάντοτε στο πιάτο, αλλά να δημιουργείτε νέα ερωτήματα. Για παράδειγμα αν σας ρωτήσει "Τι δουλειά κάνετε;" και είστε DJ, αντί να της το πείτε ευθέως, της απαντάτε ως "Είμαι αυτός που διασκεδάζει τον κόσμο στα clubs". Τότε θα σας πει "Είσαι DJ? Αλήθεια;" Έτσι, την κάνετε να αναρωτιέται κι έχετε κερδίσει μία ακόμη ερώτηση και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Από την Γλώσσα του Σώματός της θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τις προθέσεις της (υπάρχει και το σχετικό βιβλίο του Λέσεκ Πις μεταφρασμένο στα ελληνικά, το οποίο πρέπει απαραίτητα να αποκτήσετε). Θυμίζουμε ότι όσο μιλάτε δεν θα πρέπει να γέρνετε προς το μέρος της (πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και εκτίθενται) γιατί έτσι αποκαλύπτετε το ενδιαφέρον σας.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το DHV (Demonstration of High Value) στη δική σας γλώσσα του σώματος, αλλά και στα λόγια σας. Αν δείξετε άνετος, τότε το νέτο θα ψαρώσει. Αν οι περιστάσεις δείξουν ότι π.χ. την καλούν και πρέπει να μιλήσει στο κινητό της, τότε κάνετε πίσω, πηγαίνετε στην παρέα σας και ξαναέρχεστε μετά από 5-10 λεπτά.

Όσο για το τι θα συζητήσετε:
α)Το σύστημα ερωτήσεων-απαντήσεων μπορεί να αποδώσει, αλλά μην παίξετε μονόδρομα. Πείτε της για παράδειγμα:
- Ας παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων. Ο ένας θα κάνει ερωτήσεις στον άλλο εναλλάξ. Με κανόνες όμως. Κανόνας 1ος: Δεν μπορείς να κάνεις την ίδια ερώτηση που σε ρώτησα πριν. Κανόνας 2ος: Όχι βαρετές ερωτήσεις, Κανόνας 3ος: Ξεκινάς πρώτη.

β)Αν δείτε ότι το σύστημα ερωτήσεων-απαντήσεων δεν τραβάει, μπορείτε να καθοδηγήσετε την κουβέντα όπου θέλετε. Πως; Πολύ απλά λέγοντας ιστορίες. Ξεκινάτε π.χ. με την φράση "Δεν θα πιστέψεις τι μου έτυχε χθες" και εκεί αμέσως μετά βάζετε ότι θέλετε. Αν είστε λογιστής μπορείτε να πείτε για έναν εξοργισμένο συνεργάτη, αν είστε δικηγόρος για ένα σκηνικό που έγινε με πελάτης σας, αν είστε γιατρός έχετε εκατοντάδες κουφά περιστατικά ασθενών που μπορείτε να πετάξετε στο τραπέζι, οι δημοσιογράφοι μπορείτε να πείτε για τις συνεντεύξεις που έχετε πάρει από διάσημους. Και άλλα τέτοια αμέτρητα. Φέρτε την στο δικό σας κόσμο και παίξτε μπάλα εκεί!

γ)Προσπαθήστε να συμφωνείτε μαζί της: Αυτό θα την κάνει να πιστέψει ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μην της πάτε κόντρα και μην διαφωνείτε σε όσα λέει. Δώστε της την ψευδαίσθηση ότι συμφωνείτε σε πολλούς τομείς, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον της.

Negs
Ενα καλό skill που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικά είναι τα negs. Πρόκειται για πειράγματα, τα οποία λέγονται για να  "ρίξουν" το value της γκόμενας κάτω απ' το δικό σου. Σκοπός του neg είναι να σπάσεις το shield της, να το χρησιμοποιήσεις αντί κοπλιμέντου ώστε να την ρίξεις σε χαμηλότερο βάθρο (κι όχι να την ανεβάσεις σε υψηλότερο με κοπλιμέντα) κι έτσι να αποκτήσεις το πάνω χέρι. Τέλος, οφείλει να μην είναι προσβλητικό. Απλά της δείχνετε κάτι σαν αδιαφορία, που θα την κάνει να σκεφτεί "Όπα, αυτός δεν δείχνει να τρελαίνεται για μένα όπως οι άλλοι και ήρθε απλά για κουβέντα". Έτσι, θα αρχίσει να νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα μαζί σου και την βάζει στη διαδικασία να σε κυνηγήσει για να κερδίσει την έγκρισή σου.

Ορισμένα παραδείγματα από negs που είδαμε στο The PickUp Artist:
- Δώσε μου το χέρι σου...κάνε μια στροφή να σε δω (και της κάνεις στροφή 360 μοίρες)

- Sorry που πήρα την φίλη σου. Απλά συζητάμε, δεν νομίζω να οδηγήσει πουθενά! (γέλιο)

- H φίλη σας ταξιδεύει πάντα τόσο συχνά όσο λέει;

- Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο, πέρα από το ωραίο παρουσιαστικό;

- Από που είσαι;
- Από την (Κρήτη/Μάνη/Σφακιά)
- Ουάου. Έχω ακούσει ότι οι κόρες των Κρητικών είστε πολύ επικίνδυνες.

- Πόσο είσαι;
- 19
- Είσαι μικρή. Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα.

- Για μένα μια γυναίκα πρέπει να έχει 3 πράγματα κι εσύ έχεις 2 από τα 3.
- Τι;
- Α, δεν κάνει να σου πώ.
- Ελα πες.
- (Αφού την κάνετε να λυσσάξει της λέτε π.χ.) Ομορφιά, Ειλικρίνεια και να είναι προσγειωμένη.

- Έχεις το όνομα της πρώτης μου κοπέλας. Εγώ ήμουν 6 κι αυτή 5. Πάντα μου αρέσαν οι μικρότερες.

- Νόμιζα ότι εσύ είσαι το κακό κορίτσι κι εσύ το καλό κορίτσι. Αλλά τελικά εσύ είσαι το κακό κορίτσι.

(Όταν συστήνεις φίλο σου σε γκόμενες που μόλις γνώρισες, ο φίλος σου μπορεί να πει χαμογελώντας:)
- Οκ. Ποια από τις δύο είναι η πιο γαμάτη;

- Η μύτη σου κουνιέται όταν μιλάς, το ξέρεις;

- Δεν έχει καυτές γυναίκες το club σήμερα;

(ενώ χορεύετε τραβιέσαι και την πετάς πίσω στη φίλη της)
- Χμμ, είμαι καλύτερα έτσι τελικά. Συγγνώμη που στην έκλεψα.

(Όταν αρχίσει να μιλάει πολύ)
- Που πατάω το off για να κλείσεις; ή (κοιτώντας την φίλη της) - Που πατάω το off για να κλείσει;

- Τι διαφορετικό έχεις που πιστεύεις ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες γυναίκες εδώ μέσα; Κοίτα στο (π.χ.) μπαρ.

(Aν πει κάτι άσχημο π.χ. πετάξει κανένα μπινελίκι, γυρνάς προς τη φίλη της και της λες)
- Πάντα μιλάει έτσι η φίλη σου;

(Aν σου πει να βγείτε φωτογραφία για κανένα Facebook)
- Όπα, κάτσε. Χρεώνω 5 ευρώ για κάθε photo.

- (Σου λέει) "Να δοκιμάσω λίγο το καπέλο σου;"
- Για να δούμε...συνήθως πάει καλύτερα σε μένα, αλλά...απ' ότι βλέπω ίσως ταιριάζει και σε σένα.

Push-Pull
Δοκιμάστε και κοπλιμέντα συνδυασμένα με negs, τα λεγόμενα push-pull:
- Εισαι η πιο ωραια κοπελα που εχω γνωρισει...τα τελευταια 10 λεπτα.
- Έχεις τα πιο ωραία μάτια που έχω δει...σε αυτό το club.

Δικά μου negs
- Τι φόρεμα είναι αυτό; Έχεις ντυθεί πολύ κυριλέ για αυτό το club.
- Τι σπουδάζεις;
- (Ας πούμε ότι απαντάει) Μαθηματικά/Λογιστική/Οικονομικά.
- Είσαι καλή στα μαθηματικά;
- Πιστεύω πως ναι.
- Πόσες ωραίες γυναίκες έχει το club απόψε;
- Ε, απ' ότι βλέπω...αρκετές.
- Δε νομίζω! Αν θέλουμε το πιστεύουμε.

6)Kino
Η αλλιώς Kinesthetic approach. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, μπορείτε περίτεχνα να την φέρετε πιο κοντά σας και ταυτόχρονα να εξετάσετε την Γλώσσα του σώματός της. Βρείτε ευκαιρία να την αγγίξετε. Διακριτικά στην αρχή, λίγο περισσότερο μετά, ώσπου να κεντρίσετε το ενδιαφέρον της. Αφορμή μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα ένα αστείο που θα πείτε.

Πέρα απ' τα απλά αγγίγματα απ' την μεριά σας, αν δείτε ότι ο στόχος σας ανταποκρίνεται, τότε αρχίζετε και το compliance, τις λεγόμενες "κινήσεις υποταγής". Βάση αυτών, παίρνετε την συγκατάθεσή της για να σας δώσει τα χέρια της με την έγκρισή της, για αρκετά δευτερόλεπτα κι έτσι να αρχίζει να αναπτύσσεται ένας ερωτισμός μεταξύ σας.

Τα συγκεκριμένα παραδείγματα πρέπει να τα δείτε οπωσδήποτε στην πράξη, στο τηλεπαιχνίδι The PickUp Artist. Θα προσπαθήσω όμως να σας τα περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ. Μελετήστ επίσης οπωσδήποτε τα Love Systems Routines Manual, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο ΡirateΒay.

- (Της φτιάχνετε το μαλλί, δήθεν ότι το διορθώνετε. Χωρίς λόγια)

- Πάμε να χορέψουμε (και μέχρι να πάτε στην πίστα την πιάνεις από το χεράκι).

- (Την μυρίζετε) Μυρίζεις ωραία/Έχεις μια οικεία μυρωδιά.

- Να δω κάτι στα νύχια σου...
- Ορίστε
- Τι χρώμα είναι;/Σου έχει φύγει λίγο η βαφή; (neg)

- Να δω λίγο τα χέρια σου;
- Θα με συλλάβεις; (σου τα δείχνει)
- Απ' οτι βλέπω θα ... (εδώ βάζεις κάτι, π.χ. "θα τρακάρεις με λεωφορείο"). Αυτό δεν είναι καλό.

- (σε party κι ενώ κάθεται σε καναπέ) Σε βλέπω κουρασμένη ή κάνω λάθος;
- Ναι, είμαι λίγο.
- Κοίτα, θα σου κάνω λίγο μασάζ αν μου κάνεις κι εσύ μετά. Δίκαιο;

 - Πάμε κάπου πιο χαλαρά (και μέχρι να πάτε να κάτσετε απλώνεις τον αγκώνα σου για να σε πιάσει αγκαζέ).

Δικό μου Kino
- (αν είναι τουλάχιστον 1.70) Τι ύψος έχεις;
- (λέει το ύψος της π.χ.) 1.71)
- Δε σε πιστεύω. Για βγάλε τα τακούνια να σε δω. (τα βγάζει και σε κοιτάει στο κεφάλι προσπαθώντας να μετρηθεί μαζί σου)
- (αν θέλετε το προχωράτε) Για να τα βγάλω κι εγώ.
(και πλησιάζετε σε απόσταση αναπνοής κοιτώντας την στα μάτια. Μπορεί να κοιτάει το ύψος σας αλλά το ότι έρχεστε κοντά σε αυτό το σημείο σημαίνει πολλά).
....οκ αλήθεια λες.

Compliances
Οι λεγόμενες "Κινήσεις συμμόρφωσης".

- (Έπειτα από κάτι που είπε) Ψέματα. Δε σε πιστεύω.
- Αλήθεια σου λέω.
- Για να δω αν μου λες αλήθεια. Θα σου κάνω το Τεστ αλήθειας: Να δω τα χέρια σου έτσι (και της δείχνεις να απλώσει τις παλάμες μπροστά και να κοιτάνε προς τα κάτω...εσύ της ακουμπάς προς τα κάτω, τις κουνάς λίγο και της λες) "Ωραία, κοίτα με στα μάτια τώρα..." (και την ίδια στιγμή ενώνεις τις παλάμες σου με τις δικές της και τις μεταφέρεις ώστε να κοιτάνε προς αυτήν κι οι δικές της προς εσένα. Τις κουνάς αργά αριστερά-δεξιά. Ώσπου λες): "Οκ, λες αλήθεια".
Αν όμως γελάσει τότε: "Ψέματα λες".

Μαγεία: Της ζητάς να γυρίσει τις παλάμες προς τα κάτω ανοιχτές. Εσύ τις έχεις προς τα πάνω, ακουμπάς τις δικές της και τις κουνάς πάνω-κάτω. Τις ενώνεις και λες:
 "Πιστεύεις στη μαγεία;" Κάνε τα χέρια σου έτσι (ενώνεις παλάμες και άνοιξέ τους δείκτες προς τα πάνω). Πες της "Ας πούμε ότι το ψηλό δάκτυλο είμαι εγώ και το κοντό είσαι εσύ. Τώρα είμαστε μαζί, αλλά όπως βλέπεις θα πρέπει να ξαναπάω στους φίλους μου σε ένα λεπτό, οπότε θα είμαστε χώρια (τώρα με τον δείκτη προς τα κάτω κάνεις κύκλους, αλλά οι δείκτες των χεριών της αν τους αφήσει χαλαρούς σιγά-σιγά ενώνονται). Όσο όμως ο χρόνος περνάει, θέλω να νιώσεις εμάς τους δύο να είμαστε πιο κοντά και πιο κοντά και πιο κοντά" (κάνοντας κύκλους με το δάχτυλό σου προς τα κάτω). Μόλις ενωθούν και αν την δεις να χαμογελάει τότε της λες: "Ωπ, αυτό είναι φιλάκι" (και της δείχνεις το μάγουλό σου για να σε φιλήσει).

Ψυχολογικά τεστ: Δείτε αυτό το topic στο forum των PickUp Artists (ζητήστε πρόσβαση πρώτα). Επίσης δείτε αυτό το βίντεο

7)Το κονέ
Οι επόμενες κινήσεις σας θα εξαρτηθούν ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η βραδιά. Το βασικότερο απ' όλα είναι να εισπράξετε απ' την γκόμενα το λεγόμενο IOI (Indicator of Interest), δηλαδή εκδήλωση ενδιαφέροντος ότι όντως σας θέλει. Ότι δηλαδή είστε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό που ψάχνει, άρα την τραβάτε ερωτικά.

Το αν θα κάνετε κίνηση για φιλί άμεσα ή αν θα περιμένετε, εξαρτάται απ' το είδος της γυναίκας. Αν για παράδειγμα δείτε ότι η γκόμενα ανήκει στην κατηγορία του "εδώ και τώρα", τότε το προχωράτε επιτόπου. Για τον σκοπό αυτό, βολεύει πάντα το να βρείτε ένα σημείο να καθίσετε (το λεγόμενο "Bounce") για να τα πείτε καλύτερα. Κατά την μετάβαση από το μπαρ στο σημείο όπου θα καθίσετε, μπορεί να την πιάσετε είτε από το χέρι, είτε αγκαζέ, αν δείτε ότι "σας παίρνει". Τέλος, με . )) την γλώσσα του σώματος και την βοήθεια του Kino που μόλις προείπαμε, την προσεγγίζετε ώσπου να έρθει το πολυπόθητο φιλί.

Ατάκες για πριν το φιλί
Μετά το Kino, η επόμενη κίνηση για να ακολουθήσει φιλί ειναι συνήθως το λεγόμενο "μισοφέγγαρο" που κάνετε με το χέρι σας, χαϊδεύοντας το μαλλί της από το μέτωπο μέχρι κάτω.

- Είσαι τόσο όμορφη που κρατιέμαι για να μη σε φιλήσω (αν ενδιαφέρεται θα έρθει ή ίδια ή θα χαμογελάσει δείχνοντας IOI άρα σήμα του ότι πρέπει να κάνετε κίνηση).

- (H απλά ένα ξερό) Να ξέρεις, κρατιέμαι απ' το να σε φιλήσω....τι λέγαμε; ( !

εδώ ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα)

- Είσαι παρορμητική;
- Ναι.
- Δεν σε πιστεύω. Πρέπει να μου το αποδείξεις (εκεί της χαμογελάτε πλησιάζοντάς την για φιλί).

- Θα ήθελες να με φιλήσεις;
α)- Ναι
- Έλα 'δω (της κάνετε νόημα να έρθει κι εκεί την φιλάτε)
β)- Δεν ξέρω
- Πάμε να μάθουμε τότε (και είτε της κάνετε νόημα να έρθει, είτε την πηγαίνετε κάπου αλλού που θα είστε πιο άνετα).
γ)- Όχι.
- Ρώτησα αν θέλεις. Δεν είπα ότι μπορείς κιόλας (κι εκεί την αποφεύγετε έξυπνα)

Αν παρόλα αυτά θέλετε να κάνετε κάτι πιο σοβαρό και να το πάτε για σχέση, τότε η μόνη λύση είναι να πάρετε το τηλέφωνό της και να τα πείτε κάποια άλλη στιγμή. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα αν κάνετε το εξής. Μην παραμείνετε πολύ στη θέση σας σε βαθμό που να κουράσετε. Θυμηθείτε, ότι έχετε βγει . με παρέα άρα υπάρχει πάντα η ατάκα "πρέπει να επιστρέψω στην παρέα μου". Η αν η παρέα σας φύγει θα πρέπει να φύγετε κι εσείς και να μην κάτσετε μπάστακες. Πρέπει να έχει την εντύπωση ότι δεν της την πέφτετε, αλλά απλά έτυχε και της μιλήσατε καθώς βρισκόταν εκεί. Με απλά λόγια, μην πάτε σαν μαλάκας να της προτείνετε να την γυρίσετε σπίτι. Θα το εκτιμήσει μεν, θα γίνετε καληνυχτάκιας δε! Μην ξεχνάτε ότι μόλις την γνωρίσατε.

Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι πρέπει να σας κυνηγήσει κι ότι δεν είστε διατεθειμένος να την κυνηγήσετε. Κατά βάση, όσο οι γυναίκες επιλέγουν, άλλο τόσο κι εμείς είμαστε κυνηγοί. Αν δεν κυνηγήσουμε δεν πρόκειται να μας επιλέξουν! Να το θυμάστε αυτό.

8)Day game
Μερικές ατάκες που μπορείτε να πείτε σε Day game (αλλά και σε Night game).
- (πιάνει τις περισσότερες φορές) Καλησπέρα, σε είδα να κάνεις Χ και ήρθα να σου πω Ψ (στο day game παίζει πολύ το direct π.χ. "Σε είδα να κοιτάς αυτό το φόρεμα και πρέπει να σου πω ότι θα σου πήγαινε πολύ" ή "Σε είδα πριν να παραγγέλνεις και απλά ήθελα να σου πω ότι έχεις ωραία μάτια".)
- (αν σας κοιτάει σε μετρό/λεωφορείο) Βλέπω ότι με κοιτάς τόση ώρα και πρέπει να σου μιλήσω. Αντί να κοιτάς μπορείς να πεις "Καλησπέρα", δεν είναι κακό.

- (σε μετρό,λεωφορείο)
- Είναι η θέση πιασμένη? ("Όχι")
- Βασικά ξέρω τι σκέφτεσαι. Ότι αυτή τη στιγμή στην πέφτω. Απλά έτυχε αυτή η θέση δίπλα σου να μου αρέσει και να είναι ελεύθερη. Απλά μια σύμπτωση ("Ναι, ναι καταλαβαίνω"). ...
- Όχι ότι δεν θα μπορούσα να στην πέσω, γιατί είσαι γλυκιά, ελκυστική, απλά αυτή τη στιγμή δεν θα σκόπευα να στην πέσω. ("Oκ, oκ, καταλαβαινω").....
- Τώρα όμως θα πρέπει να στην πέσω για να σου αποδείξω ότι θα το έκανα. Οπότε...είσαι γλυκιά, το όνομά σου?

- (Road game) Καλησπέρα, sorry που ενοχλώ...δεν θα σε ληστέψω....μη φοβάσαι. Ούτε είμαι αστυνομικός, δεν θα σε συλλάβω (συνεχίζετε και λέτε διάφορα). Υπάρχει ένα 25% πιθανότητα να θέλω να στην πέσω κι ένα 75% να μην θέλω να στην πέσω. (μετά από λίγο κι αφού λέτε ότι "Δεν κάνετε casting μοντέλων") Υπάρχει ένα 50% πιθανότητα να θέλω να στην πέσω, μικρότερο από 50% μπορώ να πω. (Μετά από λίγο το πάτε στο 75% κ.ο.κ.) Πάτε Direct.

9)Το τηλέφωνο
Στο θέμα του "παίρνω τηλέφωνο από γκόμενα" ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:
α)Φροντίστε να μάθετε το τηλέφωνό της: ΔΕΝ την ρωτάτε. Το παίρνετε ευθέως! Αυτό σημαίνει ότι οι επιτρεπτές ατάκες είναι:
- "Να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να (βάλτε random δικαιολογία εδώ) κάποια στιγμή"
Παραδείγματα: "Να ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να πάμε να δούμε εκείνη την ταινία που έλεγες" ή "...για να πάμε για Latin, να δούμε πόσο καλά χορεύεις"
- "Σημείωσε το κινητό μου για να (βάλτε random δικαιολογία εδώ)";
Αφού σημειώσει το τηλέφωνό σας, μετά μπορείτε να πείτε την ατάκα "Οκ, κάνε μου και μια αναπάντητη". Αν ενδιαφέρεται θα σας κάνει ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Αν όχι τότε δεν θα σας κάνει ποτέ, όπως επίσης πιθανόν να μη σας πάρει ποτέ. Μου έχει τύχει περίπτωση γκόμενας που μόλις της είπα το παραπάνω μου απάντησε "Μήπως θα ήταν καλύτερα να σημειώσεις εσύ το δικό μου;" Οπότε μην το πολυζαλίσετε στο μυαλό σας. Άμα ενδιαφέρεται θα ανταποκριθεί και δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό.

β)Καλέστε την την κατάλληλη στιγμή: Εδώ άλλοι λένε ότι πρέπει να την καλείς την επόμενη μέρα κι άλλοι λίγο πριν το ερχόμενο ΠΣΚ. Πρώτον δεν υπάρχει ιδανικό διάστημα για αυτό. Αν έχετε αφήσει καλή εντύπωση μπορείτε να καλέσετε όποτε θέλετε. Προαιρετικά όμως, μην την καλέσετε την επόμενη μέρα. Την μεθεπόμενη θα ήταν το ιδανικό, ώστε να μην σας ξεχάσει κιόλας. Τα πάντα εξαρτώνται από την αλληλεπίδραση που είχατε μαζί της. Αν μιλάγετε για 2 ώρες και είχατε χορούς, αγκαλιές και πιασίματα, τότε μπορείτε να την καλέσετε μετά από μέρες, κατά προτίμηση λίγο πριν το ερχόμενο ΠΣΚ (π.χ. Πέμπτη). Αν όμως μιλήσατε για μισή ώρα ή (ακόμα χειρότερα) για κάνα τέταρτο και δεν είπατε πολλά ώστε να σας θυμάται ή την είδατε αργότερα να μιλάει και με άλλους, τότε ίσως να πρέπει να την καλέσετε και την επόμενη μέρα, διότι δύο μέρες μετά θα σας έχει ξεχάσει.

Επίσης, την πρώτη φορά μην στείλετε SMS γιατί δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όχι ότι αν σας γουστάρει τρελά θα παίξει μεγάλο ρόλο, απλά εδώ "μαζεύουμε πόντους" αν δεν το έχετε καταλάβει. Προτιμήστε απευθείας το τηλέφωνο.

γ)Όταν την καλείτε: Μην την καλέσετε από απόκρυψη με το σκεπτικό ότι "Αν απαντήσει θα
 αναγκαστεί να δεχτεί το ποτό". Πραγματικά, αν θέλει να σας δει, θα το σηκώσει, θα σας μιλήσει και θα κανονίσετε. Αν δεν το σηκώσει πάει να πει ότι είτε δεν μπορεί να μιλήσει εκείνη την στιγμή, είτε δεν την τραβήξατε ερωτικά. Simple stuff. Από εκεί και πέρα περιμένετε να κάνει αυτή την κίνησή της και να σας καλέσει ή να στείλει SMS. Φροντίστε μόνο άμα σας καλέσει να είστε πάνω από το τηλέφωνο και βέβαια να μην το σηκώσετε στο 1"!

Η πρώτη σας κουβέντα πρέπει . να είναι συνέχεια της προηγούμενής σας βραδιάς. Όταν το σηκώσει μην πείτε σαν φλώροι "Καλησπέρα, η Μαρία;" FAIL! Το ξέρουμε ότι είναι η Μαρία! Απλά πείτε ένα "Καλησπέρα, τι κάνεις;" και μετά κάτι σε στυλ "Πως περάσατε στο club; Μέχρι τι ώρα καθίσατε;" Συνεχίζετε λοιπόν απ' το σημείο που είχατε μείνει. Κάνετε , .
- (ένα αρχικό Opener και μετά λέτε μερικές λεπτομέρειες για το τι θα κάνει αυτή την εβδομάδα, ποιο είναι το πρόγραμμά της κτλ. Τραβάτε την κουβέντα σε χαλαρό tempo και σε μια λογική διάρκεια. Δηλαδή ούτε 2 λεπτά, ούτε μισή ώρα. Φροντίστε να μιλάτε με χαλαρή φωνή και να είστε ευχάριστοι. Οι κουβέντες σας να είναι κατανοητές και με αυτοπεποίθηση. Μην δείξετε ότι είστε αγχωμένοι, ούτε να μιλάτε γρήγορα. Θα . πρέπει η ταχύτητά σας να ταιριάζει με την δική της.

Επίσης, μην μιλάτε εσείς συνέχεια. Δώστε της την ευκαιρία να μιλήσει και να σας πει πράγματα. Οι γυναίκες έχουν την ανάγκη ο άντρας τους να είναι ταυτόχρονα και φίλος, ψυχολόγος κτλ. Ρωτήστε την τι έκανε σήμερα στη σχολή/δουλειά, πως πέρασε χθες (αν π.χ. την καλέσετε Δευτέρα ρωτήστε την τι έκανε την Κυριακή) κτλ. Άλλος ένας λόγος γιατί είναι σημαντικό να μην καλείτε την επόμενη μέρα. Για να έχετε κάτι να πείτε!

Για να μην "παγώσετε" τον διάλογο την ώρα που θα της μιλάτε, ; ( φροντίστε να έχετε ένα "αρχείο" με ιστορίες. Μόλις παγώσει για 2-3" η κουβέντα, τότε παίρνετε μια ιστορία, την χρησιμοποιήσετε και "ξεπαγώνετε" εύκολα τον διάλογο. Για παράδειγμα:
- "Δεν μπορείς να φανταστείς τι μου συνέβη σήμερα" (κι αρχίζετε να λέτε κάτι, με έντονη περιγραφή και λίγη σάλτσα για να εξάψετε το ενδιαφέρον).
- "Πάντως, θυμήθηκα πέρυσι τις γιορτές που η χρονιά μας μπήκε..." (κι εκεί λέτε τι είχε συμβεί πέρυσι και ενδεχομένως . κάποια ευτράπελα που συνέβησαν).

δ)Κανονίζοντας το 1ο ραντεβού: Αφού λοιπόν μιλήσετε στο τηλέφωνο και πείτε τα βασικά, στη συνέχεια πρέπει να της προτείνετε να τα πείτε κάποια στιγμή (για καφέ ή ποτό). Αρχικά την ρωτάτε "Έχεις κανονίσει κάτι αυτές τις μέρες;" κι αυτή θα σας πει το πρόγραμμά της. Εδώ όμως μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να δείξετε κοινωνικοί! Επομένως δείξτε κι εσείς ότι έχετε όντως να κάνετε κάτι μέσα στο ΠΣΚ. Πείτε της π.χ. ότι "σήμερα θα έχω αυτή τη δουλειά να κάνω" ή "την Τετάρτη με έχουν καλέσει εκεί". Άλλο ένα plus στους πόντους σας. Απλά χρησιμοποιήστε το με σύνεση, μην "κλείσετε" εικονικά όλη την εβδομάδα και αφήσετε ελεύθερη μια μέρα στην οποία θα έχει ήδη κανονίσει κάτι που δεν ξεκανονίζεται, π.χ. να πάει σε γενέθλια. Να είστε λίγο λογικός σε αυτό.

Αφού λοιπόν πείτε το πρόγραμμά της, έρχεται η ώρα να κανονίσετε το 1ο σας ραντεβού. Εδώ ισχύει ο εξής κανόνας, ο οποίος είναι νόμος: 

ΜΗΝ την ρωτήσετε, πάρτε πρωτοβουλία!
Δηλαδή τα κλαψομούνικα του στυλ "Δεν ξέρω, αλλά πως θα σου φαινόταν να τα λέγαμε κάποια στιγμή το Σάββατο;" ΔΕΝ ισχύουν! Αυτή φράση περικλείει αβεβαιότητα. Το "Δεν ξέρω" είναι DLV (Demonstration of Lower Value) και το ότι της απευθύνετε μια ερώτηση, την βάζετε σε διαδικασία να απαντήσει.

Αποδεκτές ατάκες είναι οι παρακάτω. Όπου Σάββατο βάλτε τη μέρα που θέλετε (π.χ. Παρασκευή ή Κυριακή, ανάλογα με το τι έχετε συννενοηθεί):
"Το Σάββατο θα περάσω να σε πάρω για ποτό από (μέρος)."
"Επειδή δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω καλά την πρώτη φορά, το Σάββατο θα περάσω να σε πάρω για ποτό από το (μέρος)"
"Το Σάββατο θα περάσω να σε πάρω για ποτό από (μέρος). Ντύσου καλά" (πιο προχώ, την κάνει να αναρωτιέται)

Αν σας πει "Καλά, θα δούμε, θα σου πω" αυτό είναι μη αποδεκτό! Τι θα πει "Θα δούμε;" Εφόσον είναι ελεύθερη δεν έχει μα και μου. Θέλετε ξεκάθαρη απάντηση! Ποιος της είπε ότι θα καθίσετε να περιμένετε σαν μαλάκες πάνω από το τηλέφωνο για να δείτε τι θα κανονίσετε; Εκεί χρειάζεται κάτι σαν "Κοίτα, εγώ πήρα για να κανονίσουμε κάτι. Αν δεν θέλεις αστο, κανονίζω κάτι άλλο". FTC. Κι άμα δεν πιάσει "Γεια χαρά" και πάμε στην επόμενη!

Αν ωστόσο δεχτεί, σας πει μια συγκεκριμένη ημέρα και σας ζητήσει επαλήθευση (δηλ. "ξαναμιλάμε για να το κλείσουμε εκτός απροόπτου"), τότε σε αυτή την περίπτωση μία μέρα πριν, είτε ξανακαλείτε, είτε στέλνετε SMS για τις λεπτομέρειες.

Αφού βγείτε μαζί της, τα υπόλοιπα είναι γνωστά και τα έχουμε ξαναπεί. Κάντε κουβέντα γνωριμίας, τα κοπλιμέντα με μέτρο και κίνηση για φιλί στο 1ο ραντεβού μόνο αν το γουστάρει τρελά. Αλλιώς πάτε για το 2ο (παραπάνω καταντάει ξενέρωτο και σε αυτό αφήστε τις να λένε ότι θέλουνε).

Με παρέα: Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε κανονίσει κάτι με παρέα, που είναι στα ενδιαφέροντά της, και να της προτείνετε να έρθει. Για παράδειγμα μπορεί να της αρέσει το πατινάζ, το cinema ή ένα συγκεκριμένο είδος χορού και να έχετε κανονίσει κάτι τέτοιο με φίλους. Η εναλλακτικά, αν ξέρετε τα ενδιαφέροντά της, μπορείτε να στήσετε μια τέτοια βραδιά με τουλάχιστον δύο φίλους σας ή ένα φιλικό ζευγάρι. Φροντίστε μόνο να είστε 100% σίγουροι ότι οι φίλοι σας δεν θα σας κρεμάσουν! Σε αυτή την περίπτωση, αντιλαμβάνεστε ότι πηγαίνετε στην τακτική του "επόμενο ραντεβού με παρέα, μεθεπόμενο μόνοι μας" (φυσικά μην της το πείτε, απλά σχεδιάστε το).
 
Όταν κλείσετε το ραντεβού, μην...κλείσετε απότομα και το τηλέφωνο. Να θυμάστε να προσθέσετε κάτι ακόμη. Π.χ. μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση για 1-2 λεπτά ρωτώντας την κάτι ή να πείτε μια σύντομη ιστορία ή να κάνετε ένα έξυπνο σχόλιο.

Τέλος, το σημαντικότερο απ' όλα είναι να είστε ο πρώτος που θα κλείσει την συζήτηση στο τηλέφωνο, δείχνοντας έτσι ότι είστε απασχολημένος κι ότι έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε!

The Pickup Artist
Οκ, τώρα που μάθατε τα βασικά δείτε τα και στην πράξη. Κατεβάστε το The Pickup Artist (5GB σε μέγεθος) και μάθετε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Τα περισσότερα απ' όσα λέει ισχύουν, απλά λόγω της Αμερικάνικης νοοτροπίας στην Ελλάδα έχουμε κάποιες βασικές διαφορές, κυρίως στο θέμα οικειότητας αλλά και εμφάνισης. Δε πάει να πει ότι όλες οι γκόμενες (ή έστω οι σοβαρές) γουστάρουν τύπους οπωσδήποτε ξυρισμένους, με σκουλαρίκια στο αυτί, καπέλα, βαμένο μαλλί, βαμένα μαύρα νύχια ή μενταγιόν στο λαιμό (αυτό παλευέται). Τουλάχιστον όμως, βλέποντας τη σειρά, θα ξεχάσετε τον τρόπο που κάνατε πριν καμάκι και θα αναθεωρήσετε εντελώς!

Περιμένω τα report σας και τα πρώτα αποτελέσματα.

Let the game begin!

Βιβλιογραφία
1)The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists (Neil Strauss)
2)Venusian Artist (του Mystery)
3)"Magic Bullets" του Savoy. Είναι οδηγός, manual. Εξηγεί βήμα προς βήμα το "Emotional Progression Model", δηλαδή τη μέθοδο Mystery. (Έτσι το ονομάζει αυτός).
4)Vini Di Carlo: Attraction, Pandora's Box. Επίσης τα workshop του σε βίντεο.
5)"Body Language : How To Read Others Thoughts By Their Gestures" του Alan Pease. Ένα απο τα καλύτερα βιβλία για τη γλώσσα του σώματος. Το θεωρώ MUST. Κυκλοφορεί και στα Ελληνικά.
6)Franco Seduction: 10 Steps Necessary To Become Good With Women (του συγγραφέα Franco)
7)Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων (Covey, Stephen R.)
8)"Direct Game" του Badboy. Ένας οδηγός για το πως να κάνεις φυσικό παιχνίδι και όχι προσχεδιασμένο.
9)Love Systems
10) "Speed Seduction Patterns" του Ross Jeffries. Οδηγός για το μοντέλο Speed Seduction.Μια διαφορετική προσσέγγιση στο θέμα. Προσωπικά το βρίσκω μεγαλειώδες. Ο R.J. είναι μεγαλοφυια.
11) "Εισαγωγή στον NLP" των Joseph o' Conor & John Seymour.
Εξηγεί τον NLP. Δεν είναι μέθοδος για να ρίξεις τις γυναίκες αλλά μια ανώτερη
μορφή επικοινωνίας. Εκεί βασίζεται το Speed Seduction.Αυτό το έχω στα Ελληνικά.
12) "The Ethical Slut" του Dossie Easton & Catherine A. Liszt.
Αυτό το βιβλίο είναι περισσότερο φιλοσοφικό.Ασχολείται με της πολλαπλές σχέσεις και γενικά με τα πλεονεκτήματα του να έχει κάποιος σπουδαία ερωτική ζωή. Είναι MUST για έναν καλλιτέχνη της αποπλάνησης. Όλοι οι μεγάλοι του είδους το έχουν διαβάσε.Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στα Ελληνικά.
13)Double your Dating απο τον David DeAngelo
14)Without Embarrassment , Michael Pilinski
15)ΝΓΠ για πρωτάρηδες
16)Art of Seduction του Green
17)Malcolm Gladwell - Blink

18 σχόλια:

  1. Παλία τέχνη που αν την αναπτύξεις εγγυάται 99% επιτυχία. Για τους ενδιαφερόμενους, από τα μέσα της 10ετιας του 90 και το σχετικό newsgroup του usenet έχει αναπτυχθεί το παρακάτω site/forum http://www.fastseduction.com/. Είστε καλοδεχούμενοι. Θα διαβάσετε και μερικά δικά μου field reports, προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα.

    Και θυμηθείτε, ο πραγματικός PUA, δεν ενδιαφέρεται να ρίξει γκόμενα για σχέση, αλλά να πηδήξει όσες περισσότερες HB 8-10 είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Spacefreak
    καλοδεχουμενα ολα αυτα που αναφερεται στο site αλλά όπως είπες και εσυ η ελληνικη πραγματικοτητα απέχει παρασαγγας απο την εκτος Ελλάδος κοινωνιες,
    η ελληνιδα θέλει διαφορετικό τρόπο προσεγγισης ανάλογο με την προσέγγιση που θα έκανες για να "ρίξεις" το ψυγειο που έχεις στο σπιτι σου(με καταψυκτη παρακαλώ..).Anyway περα από την πλάκα,όπως είπε και σε άλλο αρθρο του ο αγαπητός συντάκτης οι ελληνίδες θελουνε παραμυθα...όποιος νομίζει ότι η ειλικρινια και "το-να-εισαι-καλο-παιδι" περναει σε αυτου του είδους τα πλάσματα είναι βαθιά νυκτωμένος...
    θα πρεπει να σχολιάσω τα εξής:
    το α,β,γ ειναι οντως πολυ σημαντικα
    το θ επίσης πολυ σημαντικό, στο ι επίσης θα προσθέσω ότι οι ελληνιδες δεν γουσταρουνε απαισιοδοξους και κλαψομουνηδες πάντα να έχετε την αισιοδοξια στα λόγια σας.

    Γενικα πάντως είμαι σύμφωνως με άρκετες ατάκες αλλά αρκετές επίσης είναι λίγο άτοπες όπως αυτές στο σουπερ μάρκετ η στο club,δεν χρειάζεται να πεις την σουπερ ατάκα για να σπάσεις τον πάγο και να αρχίσει η συζήτηση,όπως είπες και έσυ φιλτατε συντακτη ριχνεις κάτι σχετικό με το περιβάλλον δηλαδή αν είσαι σε ένα club ρωτας πιο είναι το κομματι που παίζει και μετα συνεχιζεις για τον τραγουδιστη κτλ,η εαν έχει έρθει ξανά σε αυτό το μερος κτλ.
    Ατακες του τύπου: Μπορω να μιλήσω με την πιο όμορφη του bar-club ειναι καταδικασμενες για αποτυχία..
    Γενικά τα παραδείγματα και οι ατάκες που θα μπορούσες να πεις είναι πολλές αλλά γνώμη μου οτι διαφέρουν με την κοινη λογική που υπάρχει στο εξωτερικό..
    Μην ξεχναμε οτι οι ελληνιδες ειναι αλλοπροσαλα οντα και υπάρχει το ενδεχομενο να ακουσετε κανα μπινελικι απο μια απλή ερώτηση που θα κάνετε,για αυτο να ειστε προετοιμασμενοι για άπειρες χυλόπιτες οπότε μην απογοητευεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και έχω ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και εφαρμόσει και εκεί τις τεχνινές του PU, θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία των όσων αναγράφεις giannis. Όσο για την παραμύθα και τις Ελληνίδες, έχεις απόλυτο δίκιο. Αν μελετήσεις καλά το NLP ώστε να τις χειραγωγείς (είναι από τις πιο εύκολα χειραγωγήσιμες γκόμενες στον πλανήτη αφού έχουν ως επί το πλείστον χαμηλή έως ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση) και παράλληλα εξασκήσεις πνευματώδες και διακριτικό παραμύθιασμα, κάνεις θαύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NLP=Neuro-Linguistic Programming αν δεν με απατά η μνήμη μου, δηλαδή το πως κινείται και μιλάει. Για να το καταλαβαίνουν κι οι υπόλοιποι αναγνώστες.

    Ο Γιάννης είπε μάλλον το αντίθετο, ότι είναι ειδική περίπτωση. Άρα δεν θεωρώ τις ελληνίδες εύκολα χειραγωγήσιμες, ακόμα και για έναν PickUp Artist. Αν ήταν εύκολες τότε δεν θα άνοιγα και το blog στην τελική.

    Όσο για το παραμύθιασμα, όντως πιάνει, αλλά πιάνει στα ψώνια. Θα μου πεις "Πλέον πάνω από το 50% τείνουν προς τα ψώνια". Οκ, ας είναι. Αλλά όσο κι αν πουλήσεις το παραμύθι, αν είσαι με ψώνιο, μόλις χαθεί η "μαγεία" (αυτή η μαλακία που έχουν τα ψώνια στον εγκέφαλο) θα βαρεθούν και θα περάσουν στον επόμενο. Προτιμώ να παρουσιάζω το DHV όπως πρέπει, με βάση την δουλειά μου, και να μην πουλάω παραμύθι, ούτε διακριτικά.

    Καθένας βέβαια έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Από αυτή την εβδομάδα θα δημοσιεύσω και results από τα πρώτα τρία pickup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το nlp που το έψαξα λιγάκι, δεν βλέπω κατά πόσο μπορεί να βοηθά...

    http://www.thplayerblog.com/2011/04/%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-nlp-3/

    http://nlpgreece.blogspot.com/2008/12/self-esteem.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά σε όλη την παρέα

    Πριν από κάποια χρόνια έτυχε και διάβασα το βιβλίο "The Game" του Neil Strauss. Μόλις είδα την ανάρτηση του Συντάκτη κατέπνιξα την παρόρμηση να απαντήσω αμέσως, τουλάχιστον μέχρι να δω και τις δύο σεζόν του reality show.

    α)
    Στα αλήθεια πόσοι έχετε διαβάσει ΟΛΟ το βιβλίο. Όχι πόσοι διαβάσατε μερικές συμβουλές για καμάκι. Μήπως προσέξατε ότι ο Μυστήριος κατέληξε με ψυχοφάρμακα; Μήπως είδατε ότι στην τελική ο ένας προσπαθούσε να ρίξει τον άλλον; Πρόσεξε κανείς ότι οι διάφοροι δάσκαλοι χρεώνουν τετραψήφιο αριθμό σε δολάρια για ένα και μόνο μάθημα; Τέλος, καταλάβατε ότι ο συγγραφέας πήδηξε εκατοντάδες γυναίκες αλλά καμιά από τις τεχνικές του δεν έπιασε στην γυναίκα που πραγματικά γούσταρε και έκανε σχέση μαζί της;

    β)
    Είπε ο spacefreak:
    "Και θυμηθείτε, ο πραγματικός PUA, δεν ενδιαφέρεται να ρίξει γκόμενα για σχέση, αλλά να πηδήξει όσες περισσότερες HB 8-10 είναι δυνατόν."
    Όντως έχει δίκιο. Είτε εφαρμόσεις την "Μέθοδο Μυστήριο" με τα ανοίγματα και τα negs, είτε το NLP είτε κάποια άλλη τεχνική ο στόχος σου είναι να υπνωτίσεις την γκόμενα για να σου κάτσει. Με αυτήν την τακτική όμως σχέση δεν κάνεις διότι απλά θα ξυπνήσει και θα πάρει δρόμο.

    Αυτό που πετυχαίνεις είναι να πηδήξεις κάποια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κατάφερνες ούτε να της μιλήσεις. Εάν δε το κάνεις άθλημα, τότε είσαι το ισοδύναμο την γυναίκας που πάει με όλους (aka πουτάνα). Όπως είπε και σε ένα άλλο σχόλιο ο Συντάκτης "με αυτήν την λογική δεν ανοίγεις σπίτι αλλά μπουρδέλο"

    γ)
    Επίσης ας αναφερθεί και η εντελώς ρατσιστική λογική των λεγομένων PUA. Αυτοί είναι τα ΑΛΦΑ αρσενικά (επειδή μάθανε 3-4 ατάκες και υπνωτίζουν τις γκόμενες) ενώ εμείς οι υπόλοιποι είμαστε τα κακόμοιρα Βητα. Δηλαδή εάν θέλω μια σταθερή σχέση, με σκοπό την οικογένεια είμαι ο υποδεέστερος, ο βλακάκος, καληνυχτάκιας και όπως αλλιώς λέτε. Με άλλα λόγια, το να θέλω να έχω μερικές εμπειρίες μέχρι να βρω αυτήν που θα κάνω οικογένεια είναι δείγμα κατωτερότητας ενώ το σωστό είναι να πηδάω σαν σκυλί ότι κινητέ.

    δ)
    Για να καταλάβω, για να μην μείνω με το πουλί στο χέρι πρέπει να αλλάξω την εμφάνιση μου ΚΑΙ με ακραία μέσα όπως piercing, tatoo κλπ παρόλο που δεν μου αρέσουν, να κάτσω σαν μαθητούδι να μαθαίνω προλόγους, ανοίγματα και συνέχειες και ύστερα να κάνω πρόβες σαν ηθοποιός. Έπειτα με όλη αυτή την γνώση σαν ρομποτάκι θα πηγαίνω και απλά θα ρίχνω όποια γουστάρω. Την ίδια ώρα η γυναίκα απλά θα φτιάχνετε και δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να επιλέγει τον μεγαλύτερο φαφλατα.

    Άλλο πράγμα να προσέχεις την εμφάνιση σου, ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα σου και κυρίως να είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ και άλλο να κάνεις το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, το φλερτ, πυρηνική φυσική και μερικούς επιτήδειους πλούσιους.

    ε)
    Τελευταίο προς γυναίκες. Δηλαδή εσείς γουστάρετε αυτόν που θα σας πει το παραμύθι με τον σωστό τρόπο και μετά το πρώτο πήδημα θα σας παρατήσει; Τι στο καλό έχετε πάθει και πέφτετε επάνω τους σαν τις μύγες στην λάμπα; Μυαλό δεν έχετε να σκεφτείτε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αφού την πατήσετε μετά λέτε "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια". Βασικά εσείς φταίτε αφού μόνο στα γουρούνια κάθεστε.

    Και μην πείτε ότι "σε εμένα δεν πιάνουν αυτά", γιατί πολύ απλά πιάνουν. Οι τακτικές αυτές γεννήθηκαν στις ΗΠΑ όπου το marketing είναι η νούμερο ένα επιστήμη (άλλωστε όλα αυτά marketing είναι όπου αντί κονσέρβες πουλάς τον εαυτό σου). Ο στόχος του marketing είναι να σε αποτρέψει από το να σκέφτεις και απλά να αγοράσεις. Εσύ όμως γιατί το επιτρέπεις;

    ΥΓ
    Για αυτό σταμάτησα να ασχολούμαι με γκόμενες. Γιατί πολύ απλά θα πρέπει να γίνω κάτι που μισώ. Άμα πετύχω κάποια που να με γουστάρει όπως είμαι καλώς, καραγκιοζάκι για να τις ρίξω δεν γίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά, ως μια εκπρόσωπος των γυναικών έχω να πω τα εξής: οκ, πολύ καλοί αυτοί οι τρόποι προσέγγισης, αλλά δεν ξέρω, θεωρώ ότι θα έπιαναν περισσότερο στις πιο "ελευθέρων ηθών" κοπελιές, χωρίς να το παίζω παρθενοπιπίτσα. Απλά όταν πλησιάζεις μια κοπέλα σοβαρή,μα αυτόν τον τρόπο, πολύ πιθανό είναι να γελάσει στην καλύτερη, και στην χειρότερη να σ αφήσει στα κρύα του λουτρού.. Χρειάζονται πιο έξυπνες ατάκες. Επιπλέον, καλό είναι να αφήνετε τον χαρακτήρα σας να φανεί, και να μην τν κρύβετε μέσα από προσχεδιασμένους διαλόγους. Τέλος: όχι άλλος εγωισμός στο φλερτ!Μας έχει καταστρέψει!

      Διαγραφή
  7. Τη πέρασα και εγώ τη φάση με το PUA φίλε μου Peripteras. Τέλη 2010- άρχες 2012 είχα και εγώ αυτό το θέμα με την όλη ιδέα της προσποίησης και το να είσαι μέσα στο μυαλό σου("κάνω αυτό σωστά","λέει έτσι το βιβλίο" κτλ).

    Διάβασα David De Angelo (Double your Dating, Body Language),Vin Di Carlo (Attraction Code,Pandora's Box),Dating to Relating From A to Ζ. Γενικότερα μου άρεσαν τα βιβλία και DVD μέ Natural Game κάτα ένα τρόπο, παρόλο που και πάλι δε θα τα έλεγα και πολύ "natural". Neil Strauss και Mystery ήταν πολύ παρεμβατικοί για μένα για το πως θα ντύνεσαι, σε πόσες μοίρες γυρνάς το κεφάλι κτλ.(Όλα torrent αλλιώς 1000$ θα έδινα.)

    Τελικά δέ ένιωσα πολύ γεμάτος με αυτά και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Είδα αυτό το βίντεο απο ένα τύπο που έχει ασχοληθεί με NLP όχι μονο μέ γκόμενες αλλά και γενικότερα. Πολύ καλός αλλά όχι αρκετός για μένα.

    Σου έχω και άλλο βίντεο. Αυτός ο pua είναι ο πιο καλός κατα τη γνώμη μου χωρίς τις παλαβομάρες Mystery με περίεργα ρούχα καί piercings. Μάλιστα αυτός ο pick up artist παραδέχεται οτι το νά είσαι ο εαυτός σου είναι το ισχυροτερό σου όπλο. Πάλι δέ μου έφτανε αυτό.

    Τελικά κατέληξα σε αυτό το site και κατέβασα το δωρεάν ebook και πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια! Όχι μονο στο θέμα γυναικών αλλά και σε άλλα πραγματα στη ζωή. Κατέβασε το ebook ειλικρινά σου λέω θα δείς πόσο αξίζει και είναι τσάμπα.

    Aπλά βάζεις email και θα σου στέλνουν και newsletter απο το οποίο μπορείς να κάνεις unsubscribe. Please Blogger δημοσιευσέ το, αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπουρδες φιλε μου, γραφεις μπουρδες να με συνχωρεις, το καμακι δεν ειναι μαθηματικα, ειναι απλα ενστικτο και τιποτα αλλο, δεν ειναι ολες οι γυναικες το ιδιο για να πηγαινεις σαν το μαλακα και να κανεις ακριβως τα ιδια, εχω παρει τηλ απο κοπελα με εντελως κουλο τροπο και με συμπεριφορα οτι ναναι πολυ απλα γιατι αυτη γουσταρε και εχω φαει ακυρο ενω ημουν πολυ κυριος σε αλλη, αστο καλυτερα επηρεαζεις και τον κοσμο με κακο τροπο με αυτα που γραφεις, η ουσια ειναι να κανεις κινηση, απο εκει και περα οτι ειναι να γινει θα γινει, η εξασκηση φερνει εμπειρια και επιτυχια, και εντελη ο καθενας πρεπει να βρει και το δικο το τροπο να το κανει καθε φορα, καλουπια δεν υπαρχουν σ αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα, ενταξει. Οταν βγεις απο τη μαλακοσφαιρα ελα να ξαναμιλησουμε.

      Διαγραφή
    2. Για να μπω στη δικη σου ρε μεγαλε αστο λεμε, και καταρχην οταν μιλας για γυναικες (μιας και τσεκαρα αυτα που γραφεις γενικως) να γραφεις για ολο το φασμα των γυναικων, ειπαμε ναι ολοι κοιτανε τις ομορφοτερες, αλλα εσυ εδω βλεπω κατα βαση τις κρινεις με βαση τα βυζια τους κωλους κλπ κλπ, εντελως ρηχη προσεγγιση, τεσπα αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι που βγαζεις πολυ αρνητικοτητα απεναντι στις γυναικες με αυτα που γραφεις και δεν ειναι σωστο, και για να κλεισω, εντυπωσιαστηκα με την απαντηση σου, δειχνει πραγματικα ποσο εισαι ηλικιακα!!!

      Διαγραφή
  9. Του 84 ειμαι. Θα τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε μηπως? (τις ηλικιες?)

    Κοιτα, αμα σε χαλαει το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. Μη χαλας τη ζαχαρενια σου. Πουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το dhv πώς το δείχνεις?..Είδα τις 2 season..Αλλα δεν το πολυκατάλαβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α)To δείχνεις ο ίδιος με κάτι που έχει να κάνει με:
      - Τη δουλειά σου: Π.χ. "Είμαι προϊστάμενος στην τάδε εταιρεία" ή "Έχω την τάδε εταιρεία".
      - Γνωριμίες: Π.χ. "Με την Ζέτα Μακρυπούλια βγαίναμε ζευγαράκια στη Δροσιά στο εστιατόριο τάδε. Πολύ καλός άνθρωπος"
      - Χρήματα/Περιουσία: Π.χ. "Ε εντάξει, πέρυσι πήγαμε Οικονομόπουλο κι άνοιξα 2 μπουκάλια για τα γενέθλιά μου"
      - Ταξίδια: "Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, έχω πάει σε αυτές τις χώρες".
      Παραδείγματα αναφέρω.

      Β)Σου κάνει DHV φίλος: "Ο Δήμος είναι ο καλύτερος κολλητός. Μου έχει συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές. Όταν έχουμε προβλήματα με τη σχέση μας σκέψου ότι μας δίνει πάντα τις καλύτερες συμβουλές".

      Good luck.

      Διαγραφή
  11. Υπάρχουν κάπου αυτα τα βηματα?(Building attraction..κτλ).. Έχει κομμένες σκηνες η σειρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να διαβάσεις βιβλία. Κατέβασε ή αγόρασε τα "Attraction" του Vini Di Carlo, το love systems, το "Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων" (Stephen R. Covey), το Double your Dating απο τον David DeAngelo, το "Magic Bullets" του Savoy, του Franco το Seduction κι αν θες να μαθεις πως ξεκινησαν ολα αυτα διαβαζεις το "The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists (Neil Strauss)" που έχει και τον Mystery μέσα.

      Διαγραφή
  12. Παίζει να βρούμε την σειρά με Ελληνικούς υπότιτλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή