Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κολλήματα

Ότι χειρότερο σ' αυτή τη ζωή είναι να είσαι κολλημένος. Γιατί όταν το καταλάβεις τότε θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο για τον χρόνο που έχασες. Η ζωή είναι μικρή!

Η λογική είναι απλή κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. Άμα το γυαλί ραγίσει ΓΑΜΑ ΤΑ. Ρε δε πα να είναι κι ο Αλέξης Γεωργούλης. Αν δεν σε γουστάρει ρε κοπελιά τι το ζαλίζεις; Θα βρεις άλλον καλύτερο.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες ξεπερνάμε έναν χωρισμό πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Για να στο κάνω πενηνταράκια φίλη αναγνώστρια, ένας είναι ο λόγος. Σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι. Και μόλις το κάτω κεφάλι δει κάτι και ξανασηκωθεί, τότε δίνει εντολή στο πάνω κεφάλι και...τα μυαλά αλλάζουν!

Οι γυναίκες είναι το ανάποδο. Σκέφτονται με το συναίσθημα. Ξεχνάνε όμως κάτι βασικό. Αφού το γυαλί δεν ξανακολλάει, τι κάθεσαι και παρακαλάς τον ίδιο μαλάκα; Χαθήκανε τα αρσενικά; Αν βγεις μια βόλτα έξω με μια φίλη σου και είσαι ωραία, πόσα κινητά παίζει να μαζέψεις; Θα σου πω εγώ. ΑΠΕΙΡΑ. Παράδειγμα σου ανέφερα. Μη μου αρχίσεις τις δικαιολογίες "Έλα μωρέ με τον κάθε μαλάκα που θα μου την πέσει". Γιατί από αυτούς που θα στην πέσουν, υπάρχουν και καλά παιδιά που ψάχνονται σοβαρά. Απλά το πράγμα το φέρνει έτσι ώστε να μην έχουν τα κονέ από τις φίλες τους και να αναγκάζονται να βγουν έξω για κυνήγι.

Πιστεύεις πραγματικα οτι το γυαλι ξανακολλαει; Μόνο 1/10 θα σου πω εγω. Είσαι άραγε τόσο θύμα ώστε να ρισκάρεις;

Ειδικά όσες είναι ακόμα στις πρώτες τους σχέσεις, τρώνε πραγματικά μεγάλο κόλλημα. Με το που θα τους πει κάποιος "Σ' αγαπάω" και θα του το πουν κι αυτές, ΤΣΟΥΠ, δέθηκαν. Πάει, τελείωσε. Ειδικά αν είναι κι ο πρώτος τους, εκεί να δεις κόλλημα. Τον έχουνε εικόνισμα τον μαλάκα. Λες και θα παντρευτούνε με το καλημέρα. Λες κι αυτος θα είναι ο τελευταίος που θα τις καρφώσει.

Αλλά το πιο γελοίο απ' όλα είναι να σέρνεται μία πίσω από κάποιον, αυτός να πηδάει αλλού, να "βρίσκονται" που και που και να θεωρεί ότι περνάει την ώρα της. Μιλάμε έχω ίσα με 3-4 περιπτώσεις γυναικών που είναι σε τέτοια φάση! Δεν κοιτάνε κανέναν άλλο. Είναι κολλημένες με το ίδιο άτομο εδώ και 2 χρόνια. Πέφτει κανένας σύρτης μια στο τόσο και θεωρούν ότι έχουνε και σχέση. Αυτό το "τα έχω και δεν τα έχω" είναι η μεγαλύτερη ξεφτύλα αξιοπρέπειας που έχω δει ποτέ. Εκτός κι αν είστε στην κατηγορία "πηδάω και μαζεύω εμπειρίες". Τότε οκ, πάσω.

Αλλά για να καταλήξουμε κάπου, ξτιάξτα ρε ούφο με κανένα αγοράκι που να σε γουστάρει. Αυτή η χαζομάρα στον εγκέφαλο με τα κολλήματα πότε θα σας φύγει άραγε;

Όσο για μας, εντάξει, το κόλλημα το τρώμε περισσότερο πριν κάνουμε κάτι. Το παίζουμε χαλάκια, καλά παιδιά και δε συμμαζεύεται. Δηλαδή ο άντρας μπορεί να φάει σκάλωμα με μία, μόνο και μόνο επειδή δεν την έχει ρίξει. Επειδή του έχει μείνει απωθημένο. Αλλά άπαξ και βάλουμε γκολ, μετά ο μεγάλος ενθουσιασμός φεύγει κι εκεί ανακαλύπτουμε πραγματικά αν είμαστε ερωτευμένοι ή όχι.

Για να ξεκολλήσουμε πάντως, υπάρχουν λύσεις. Βγαίνεις έξω, chatάρεις στο Facebook ή στο Badoo, κάνεις οτιδήποτε για να "ανοίξει το μάτι" ρε αδερφέ. Άμα ανοίξει, ξεμπλοκάρει ο εγκέφαλος κι επανέρχεσαι.

Περαστικά σε όλους μας.

70 σχόλια:

  1. Ρε φίλε έχεις γαμήσει ποτέ ή μονάχα γαμάς τη χούφτα σου? 2ον) Εχεις εμπειρίες με γυναίκες 3ον) Αν υποθέσουμε ότι έχεις, έχεις μπει ποτέ στο κόπο να ψυχολογήσεις μια γυναικα, η να προσπαθησεις να μπεις μεσα στο τροπο σκεψης της? να σου απαντήσω εγώ ? ΟΧΙ. Και ο μόνος λόγος που έχεις φτιάξει αυτό το blog είναι μάλλον για να βρεις καμία άπειρη-άβγαλτη μπας και σου κάτσει να τη γαμήσεις. Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες θα μυριστούν την ασχετοσύνη σου πάνω στο όλο θέμα και απλώς θα πατήσουν το μαγικό Χ του Internet Browser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον)Ναι και σίγουρα πολύ περισσότερες από σένα.
    2ον)Ίδιο με το 2ο. Είσαι τόσο μαλάκας και ντουβάρι που ρωτάς το ίδιο πράγμα.
    3ον)Ναι, πολλές φορές.

    Μέχρι στιγμής έχω μερικά χιλιάδες views την ημέρα. Οπότε με τη μαλακία στο μυαλό θα μείνεις. Αφιερώνω και κάτι στο μουνί της μάνας σου:
    http://www.youtube.com/watch?v=0IZL6ynQJlE
    Κι άμα θέλω σου σβήνω και τα υπόλοιπα comments...γιατί πολύ απλά έτσι μου καύλωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά του τα πες φίλε ανώνυμε! Όλο το πονηρό κάνει και να με χέσεις αν έχει ιδέα για το πως σκέφτονται και δρουν οι γυναίκες. Επειδή δεν του κάθεται καμία, έχει φτιάξει αυτό το site για να τους τα χώνει. Τόσο κομπλεξικός είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και τα trollάκια...! Έτσι συντάκτη! Είσαι πλέον διάσημος! Παρέα των troll από πάνω: Αν είστε άντρες προτείνω αυτοκτονία ή μετακόμιση στον Αμαζόνιο ή κάπου με προτόγονους γενικά. Αν είστε γυναίκες, είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και εξηγήσεις. Τι θέλετε οι γυναίκες; Τι θέλετε; Εσείς ξέρετε; Αν απαντήσετε πάντως θα γίνετε ρόμπες.
    Αν είστε ομοφυλόφυλοι ανοιχτείτε εκει που μπορείτε!

    Και ΓΑΜΩΤΟ όλο ορθογραφικά κάνω σήμερα. Σόρρυ για κανένα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Master έχω πεθάνει στο γέλιο. Ο ίδιος μαλάκας είναι, αφού βλέπω ότι μπαίνει με την ίδια IP! :-)

    Βρέθηκε ένας μετά από 4 μήνες blog και 300 σχόλια να κράξει. Πολύ χαίρομαι, έτσι να παίρνουν φωτιά τα comments, να ανεβάζω κλικς και να τσιμπήσω και κανένα καλό χορηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1 troll λοιπόν... Και εις ανώτερα! Να τε χιλιάσεις!
    Όσο για χορηγούς, μου δανείζεις κάνενα ψιλό να το κάνω δωρεά; Όταν ανέβουν πολύ τα χιτς, adsense! Να βγάλεις κανένα φράγκο από αυτήν την υπόθεση (γιατί γκόμενα...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα λέω εγώ ότι είσαι γενικώς άσχετος φίλε συντάκτη και ότι κάνεις τον πονηρό δίνοντας δήθεν συμβουλές, δίκιο έχω. Καταρχάς πως είδες ότι η IP είναι ίδια; Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τα δύο μηνύματα έχουν γραφτεί από διαφορετικά άτομα. Θέλω λοιπόν να σε πληροφορήσω ότι είμαι κοπέλα και όχι άνδρας όπως νομίζεις και να σε ενημερώσω ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις. Έχεις πλήρη άγνοια του τι συμβαίνει με τις γυναίκες και ας κάνεις τον ειδήμονα. Το μόνο που καταφέρνεις να πετύχεις μέσα από αυτό το blog είναι να δημιουργείς εσφαλμένες εντυπώσεις σε όλους όσους σε διαβάζουν. Αν λοιπόν ποτέ καταλάβεις πως σκέφτονται και δρουν οι γυναίκες έλα να μας το πεις και εμάς, μέχρι τότε κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου!

    Έφτιαξες και ολόκληρο site για να γράφεις μακακίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι άσχετος μωρή ξενέρωτη? Εχω κάνει τουλάχιστον 12 σχέσεις στη ζωή μου, σε αντίθεση με σένα που πιθανόν να έχεις πάει με 2-3 με το ζόρι. Και ναι, η IP είναι ίδια, το βλέπω από τη διαχειριση του blog.

    Αν δεν ήσουν ξενέρωτη και ήσουν πρόθυμη να κάνεις κάτι (κι όχι να κάθεσαι μόνη σου για χρόνια μέχρι να αραχνιάσεις) τότε σίγουρα δεν θα έκραζες. Πονάει η αλήθεια, γι' αυτό τσιτώνεις.

    Με βάση το γκάλοπ όπως βλέπεις (77%-22% σε 178 ψήφους) οι περισσότερες δυστυχώς είστε ξενέρωτες. Άρα το blog δε λέει μαλακίες. Μαλακία έκανε η μάνα σου που σε μεγάλωσε έτσι για να βγάζεις και γλώσσα και να trollάρεις.

    Η άποψη είναι άποψη και δεν αλλάζει. Κάθε μέρα θα τα γράφω για να τα διαβάζετε. Άμα δεν σ' αρέσει το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία. Στους περισσότερους *και στις περισσότερες* όπως βλέπεις αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπελιά μια απάντηση περιμένω: Τι θέλετε οι γυναίκες; Έστω ειδικά εσύ, τι θες από έναν άντρα; Από μια σχέση; Η απάμτηση όλων ως τώρα είναι
    α) Δεν είναι. Αλλάζουν θέμα αμέσως.
    β) Να σου δώσω στο πιάτο; Να το ψάξεις μόνος σου.
    Δεν μπορεί ούτε μια να έχει απαντήσει κάποτε, οτιδήποτε πέρα απο γενικούρες ή πράγματα ανύπαρκτα; Αφίσα θα την είχαμε κάνει την απάντηση, αν υπήρχε!!! Επιπλέον, Λίτσα (από το trollίτσα), Αν απαντήσεις αυτες τις γενικούρες, και συναντήσεις κάποιον να πληροί(μπορεί και "πληρεί", δε θυμάμαι) τις προυποθέσεις σου δεν θα σε ικανοποιεί. Και δε μιλάω προσωπικά. Έχω αδερφή και φίλες. ΤΟ ΞΕΡΩ. Αλλά η αιτία είναι ότι ΟΎΤΕ ΕΣΎ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ. Βάσικα δεν θες κάτι συγκεκριμένο. Δε θες κάτι καν. Απλά κάτι ψάχνεις, αλλά δεν ξέρεις τι. Έτσι είναι οι γυναίκες. Και συμειώνω: Αντι για ανώνυμος πάτα "όνομα διεύθηνση URL" και βάλε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο συντάκτης λέει αλήθειες γνωστές σε όλους του sportsmen του ευγενούς αθλήματος "γυναίκες". Η επιχειρηματολογία του είναι απόλυτα υγιής και στέρεη, βασισμένη σε παρατηρήσεις και αξιολόγηση ανθρώπινης συμπεριφοράς... Είναι αναμενόμενο να ηχεί ενίοτε δυσάρεστα στο αυτί της οιημένης, απροσάρμοστης και αμόρφωτης νεοελληνίδας των ηλικιών 20-30. Σε όσους βγαίνουν τώρα στο κυνήγι, 1. να μην απογοητεύονται, 2. να μην διστάζουν να ρίξουν αμέσως άκυρο στις σάπιες, 3. να είναι πάντα σωστοί απέναντι στις σωστές, 4. να μην σταματήσουν το κυνήγι ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σου απαντήσω λοιπόν φίλε master τι θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα αφού έχεις τόσο μεγάλη απορία: Μία γυναίκα (όπως άλλωστε και ένας άνδρας) θέλει έναν άνδρα δίπλα της που να την αγαπάει, να την φροντίζει (όχι με υλικά αγαθά όπως όλοι εδώ μέσα λέτε και ξαναλέτε) και γενικότερα να περνάει καλά μαζί του (τόσο απλά). Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις δηλαδή περιπτώσεις γυναικών αλλά και ανδρών που ζητούν πολύ περισσότερα από την εκάστοτε σχέση τους.
    Η πλειοψηφία πάντως των γυναικών θέλει αυτά που σας ανέφερα παραπάνω. Εσάς τώρα πως έχει κολλήσει το μυαλό σας και λέτε όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω; Κάντε μια βόλτα έξω να δείτε πόσα ζευγάρια υπάρχουν που ζούνε ευτυχισμένα χωρίς να ζητάει υπερβολικά πράγματα ο ένας από τον άλλον. Το ότι εσείς δεν μπορείτε να βρείτε γυναίκα δεν σημαίνει ότι φταίνε αποκλειστικά οι γυναίκες. Μήπως το πρόβλημα το έχετε εσείς; Το ότι πας να διασκεδάσεις σε ένα club και η κοπέλα που φλερτάρεις δεν σου δίνει σημασία δεν σημαίνει ότι είναι ξενέρωτη αλλά πολύ απλά ότι δεν της αρέσεις ή ότι δεν ενδιαφέρεται. Και γιατί στο κάτω κάτω θα πρέπει να σου δώσει σημασία μια άγνωστη, ποιος νομίζεις ότι είσαι και θα πρέπει ντε και καλά να σου μιλήσει; Έπειτα λέτε ότι οι γυναίκες είναι ψωνάρες έτσι; Τα ψώνια τους άνδρες δεν τους βλέπετε που κυκλοφορούν γύρω σας με τις αποτριχωμένες μασχάλες και πόδια που κάνουν μια ώρα να ετοιμαστούν για να βγουν έξω; έλεος δηλαδή! Πρώτη και καλύτερη ψωνάρα είναι ο συντάκτης των κειμένων που διαβάζετε που μας έχει πει χίλιες φορές ότι είναι εμφανίσιμος. Σιγά ρε φίλε χαλάρωσε και λίγο ποιος νομίζεις ότι είσαι ο brad pitt; Για αυτό όταν σε φτύνουν οι γκόμενες δεν το ανέχεσαι και τις κράζεις;
    Αυτά ήθελα να πω καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειρήνη, η πλειοψηφία των γυναικών έχει πρόβλημα κι έχεις κι εσύ πρόβλημα αν δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα.
    Το πρόβλημα είναι ότι ο φεμινισμός σας έχει κάψει τον εγκέφαλο. Λες:
    "Μία γυναίκα (όπως άλλωστε και ένας άνδρας) θέλει έναν άνδρα δίπλα της που να την αγαπάει, να την φροντίζει (όχι με υλικά αγαθά όπως όλοι εδώ μέσα λέτε και ξαναλέτε) και γενικότερα να περνάει καλά μαζί του (τόσο απλά)"

    Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους, καμία σχέση. Μια γυναίκα σήμερα θέλει έναν άντρα που να την συντηρεί χωρίς η ίδια να αισθάνεται την υποχρέωση ότι του οφείλει τίποτε, ούτε καν το πήδημα.
    Αυτό δυστυχώς πολλοί δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει και νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι κάποια ρομαντικά πλάσματα που θέλουν στοργή και φροντίδα. Για την ακρίβεια όσο περισσότερο τις φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλάνε.
    Οι γυναίκες ελκύονται από την εξουσία, τη δύναμη και τα φράγκα, όλα τα άλλα είναι για κουβέντα να γίνεται.

    Επίσης εσύ τι ζόρι τραβάς κι έρχεσαι και σχολιάζεις εδώ;
    Έχεις γκομενο; Μήπως εσύ ψάχνεις γκόμενο και γι'αυτό χώνεσαι εδώ πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είπα κάτι για γενικούρες; Συγχαριτήρια, είσαι κι εσύ μια από τις πολλές!!! Πάρε τώρα το βασιλιά αρθούρο στο βουκεφάλα του να μείνετε στο παλάτι της Ισαβελλας της Πρωτοναζι! Και μπόνους δώρο μια κουβερτα για να μην το χάνεις ΟΥΤΕ το χειμώνα! "να περνάει καλά μαζί του". Δηλαδή; Να της λέει καλά ανέκδοτα; Να της αγοράζει τον Αρμάνι για μοδίστρα; Να πηδάει καλά; Συγκεκριμένα, αλλιώς... Παρέα με το Spiderman και κυρίως τις αράχνες! Οτιδήποτε έχει σχέση με την ευρήτερη περιοχή του Beverly hills σας γάμει τον εγκέφαλο. "Χτυποκάρδια στο beverly hills", hollywood, η ανά τον κόσμο show biz... NEEEEEEXT!

    ΥΓ το ξέρω ότι ο αρθούρος ήταν από το κάμελοτ, ο βουκεφάλας ήταν του αλεξάνδρου και η Ισαβέλλα Ισπανίδα. Αν και αμφιβάλλω ότι την ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;;ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΚΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!! ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ !ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!ΟΜΩΣ ΚΑΤΣΕ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα κι από μένα.

    Ειρήνη τα ζευγαράκια που είναι μαζί μόνο τα ίδια ξέρουνε αν είναι ευτυχισμένα η οχι.Εγω εχω φιλη στα 29 ξανθια ψηλη που την λιγουρευομαστε ολοι στην παρεα και καθε 1-2 χρονια αλλαζει γκομενο.Τους χωριζει επειδη "δεν υπαρχει επικοινωνια" και αλλες τετοιες μαλακιες!αιτια ψαχνει γιατι θεωρει τον εαυτο της τελειο και θελει το τελειο. Και το χειροτερο απ ολα?Φιλος μου παντρεμενος με παιδι χωρισε μεσα σε 5 χρονια γιατι η γυναικα του του τα ειχε φαει ολα και του ζητησε να κανει 2 δουλειες για να την συντηρει.Κι αυτη ΚΑΘΟΤΑΝΕ!Ρε δε πατε να...

    Αλλα το κορυφαιο που λες:
    "Το ότι πας να διασκεδάσεις σε ένα club και η κοπέλα που φλερτάρεις δεν σου δίνει σημασία δεν σημαίνει ότι είναι ξενέρωτη αλλά πολύ απλά ότι δεν της αρέσεις ή ότι δεν ενδιαφέρεται. Και γιατί στο κάτω κάτω θα πρέπει να σου δώσει σημασία μια άγνωστη, ποιος νομίζεις ότι είσαι και θα πρέπει ντε και καλά να σου μιλήσει;"
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ! ΓΙατι οταν κοριτσι μου εμεις σας μιλαμε και μας γυρνατε την πλατη μετα μη βγαινετε να λετε στις φιλες σας "δεν υπαρχουν αντρες".Αλλου αυτα!

    Η κοπελα φυσικα και ειναι μπακουρι και μπηκε να σχολιασει.Ας συνεχισει να ριχνει χυλοπιτες σε οποιον ερχεται ωσπου θα μεινει κι αυτη γεροντοκορη οπως πολλες αλλες τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαλησπέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του παρόντος blog.

    Με λύπη μου παρατηρώ να γράφονται εδω μέσα ακραίες απόψεις του στυλ "όλες οι γυναίκες είναι ξενέρωτες ή είναι πουτάνες ή τις ενδιαφέρει μόνο το πορτοφόλι κ.τ.λ.". Όλη αυτή η παραφιλολογία που αναπτύσσεται εδω μέσα, με ευθύνη του συντάκτη του blog, το μόνο που καταφέρνει είναι να οδηγεί σε ανούσιες κόντρες ανάμεσα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες για το ποιος έχει δίκιο και ποιός άδικο.

    Εγώ είμαι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με μία κοπέλα, η οποία μέχρι την ηλικία των 24 που τη γνωρίσα δεν είχε κάνει καμία σχέση στη ζωή της. Όποιος την πλησίαζε, είτε απλά φλέρταρε μαζί του είτε τον απέρριπτε με τη μία. Πολλοί απο εσάς, με βάση τα παραπάνω, θα τη χαρακτηρίζατε τουλάχιστον ξενέρωτη. Είναι όμως έτσι; Σαφώς και όχι. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο που απλώς δε θέλησε μέχρι τότε να είναι με κάποιον μονο για το σέξ ή για να μην νιώθει μειονεκτικά απέναντι στις φίλες της. Περιττό να πώ οτι δεν την ενδιαφέρει φυσικά τι αμάξι οδηγάω ή πόσα λεφτά κουβαλάω στην τσέπη μου. Βλέπετε λοιπόν πώς μια ακραία άποψη μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη εικόνα για έναν άνθρωπο.

    Πάμε τώρα στο θέμα με τα μπάρακια/κλαμπάκια. Είναι αλήθεια οτι οι περισσότερες γυναίκες που συχνάζουν εκεί δεν ανταποκρίνονται στο φλέρτ των ανδρών. Σπάνια θα δείς γυναίκα να ανταποκρίνεται, έστω και αρνητικά (sorry φίλε αλλά δε γουστάρω). Αυτό σημαίνει αυτόματα οτι όλες εκεί μεσα είναι ξενέρωτες ή κοιτάνε μόνο εμφανίσημους/φραγκάτους; Δε νομίζω. Για κάποιες μπορεί να ισχύει για αυτό, όχι όμως για όλες.

    Έχοντας συζητήσει το θέμα με ορισμένες γυναίκες, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι αυτή η συμπεριφορά των γυναικών οφείλεται σε 2 λογους: κατ'αρχάς, οι περισσότερες γυναίκες που συχνάζουν σε αυτά τα μέρη πάνε απλως να πιούν ένα ποτό, να διασκεδάσουν και να πούν καμια μαλακία με τις φίλες τους. Δεν πάνε για να βρούν γκόμενο, ακόμα και άν είναι ελεύθερες και ψάχνονται γενικά. Δεύτερον, οι περισσότερες διστάζουν να μιλήσουν με έναν άγνωστο διότι δε γνωρίζουν τι άνθρωπος είναι. Γι'αυτό και προτιμούν γνωριμίες μέσο φίλων/γνωστών/συγγενών ή με άτομα απο τον εργασιακό τους χώρο.

    Με λίγα λόγια, προτιμούν ανθρώπους "τσεκαρισμένους" απο τρίτους ή ανθρώπους που τους ζούνε καθημερινά και γνωρίζουν το ποιόν τους. Επομένως, η χυλοπιτα που θα πέσει σε ενα μπαράκι/κλαμπάκι δεν είναι απαραίτητα προιόν ξενέρωτης γυναίκας. Καλό είναι λοιπόν να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα και να κρίνουμε τους ανθρώπους ψύχραιμα και νηφάλια. Όσο για τις γυναίκες που απορρίπτουν τους πάντες και μετά ισχυρίζονται οτι δεν υπάρχουν άνδρες, αυτές δεν είναι ξενέρωτες. Είναι ανεγκέφαλες και δεν υπάρχει γι'αυτές καμία γιατρειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω να βρω δίκιο στον απωπάνω ως προς το ότι δεν νιώθουν ασφαλείς με αγνώστους. Αλλά, το κέρατο σου, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΣΩ ΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Δηλαδή, φίλε αποπάνω, υπάρχει περίπτωση να την πειράξω εκεί; Στην τελική, αν δει ότι πάει τουαλέτα και την ακολουθώ, ας πάρει μια φιλη,-ο! Και αν της φανώ ενδιαφέρον, ας βρεθούμε κάπου με πολύ κόσμο! Και με την υποχρέωση να πάει πρώτη και να φύγω πρώτος για να μην κινδυνεύσει... Ασε που, και να τη βιάσω, θα κακοπεράσει! Έχουνε βάλει το μουνί τους πολύ ψηλά λες και νοιάζει εμένα πόσοι την έχουν πηδήξει και πως. Δυστυχώς εκεί είναι όλο το πρόβλημα, στο πόσο κατάπτυστη είναι μια κοπέλα που κάνει σεξ, πλεον ακόμα κι από τις φίλες τις, γιατί αυτές δεν κάνουν επίσης, φοβούμενες την κατακραυγή. Φαυλος κύκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 23 Σεπτεμβρίου 2011 5:10 μ.μ.:

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ!!
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ GAY!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά είναι δυνατόν εν έτη 2011 να λέτε ορισμένοι αυτά τα πράγματα. Ο άλλος λέει ότι όλες οι γυναίκες ψάχνουν λεφτά και να έχει ο άνδρας εξουσία και δύναμη. Τι νομίζετε ότι όλες είναι σαν τα μοντέλα της τηλεόρασης που ψάχνουν κάποιον πλούσιο να παντρευτούν; έλεος δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα; Πού έχετε μείνει στην εποχή των γιαγιάδων σας που οι γυναίκες περίμεναν από τον άνδρα να τους φέρει λεφτά επειδή εκείνες δεν δούλευαν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ξέρετε, οι γυναίκες σήμερα δουλεύουν περισσότερο από τους άνδρες και βγάζουν ίσως και περισσότερα από αυτούς. Ο άλλος λέει ότι τα ζευγαράκια που είναι μαζί δεν ξέρουν αν είναι ευτυχισμένα ή όχι. Και εσύ που το ξέρεις ρε φίλε μαζί τους είσαι; Επειδή μπορεί να έτυχε κάποιο περιστατικό σε κάποιο γνωστό σου που η γυναίκα του-γκόμενα του του φέρθηκα άσχημα, σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για όλα τα ζευγάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα. Κρίμα γιατί είστε και νέα παιδιά και σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο. Κοιτάξτε να αλλάξετε μυαλά γιατί σας βλέπω να μένετε μόνοι για πολλά ακόμη χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. " Γι'αυτό και προτιμούν γνωριμίες μέσο φίλων/γνωστών/συγγενών ή με άτομα απο τον εργασιακό τους χώρο."
    Λάθος.
    Είτε τον γνωρίσεις από φίλο, είτε έναν άγνωστο στο μπαρ, είναι για σένα ΑΓΝΩΣΤΟΣ. Μέχρι το λεπτό που θα τον γνωρίσεις.

    Κι εφόσον έχουμε ισότητα, γιατί εγώ θα μιλήσω και δεν θα παρεξηγήσω κάποια που θα μου δείξει ενδιαφέρον σε ένα μπαρ? (που είναι απειροελάχιστες αλλά λέμε τώρα). Ισότητα δεν θέλετε? Τώρα, αν κάποιος την παρεξηγήσει και την θεωρήσει "της ξεπέτας" επειδή έκανε κίνηση, τότε είναι μαλάκας.

    "οι γυναίκες σήμερα δουλεύουν περισσότερο από τους άνδρες και βγάζουν ίσως και περισσότερα από αυτούς."
    Ειρήνη σε ποιον πλανήτη ζεις? ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ! Μέσος όρος μισθού για άντρες 800 ευρώ, για γυναίκες 400 ευρώ! (εμπίπτουν και οι άνεργες).
    Σιγά ρε που δουλεύευε περισσότερο από εμάς. Ένα 8ωρο είστε, μετά "κλατάρετε". 12ωρα στις οικοδομές οι άντρες βαράνε.

    Sorry κιόλας, αλλά από τον Μάιο είναι το blog, μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ακούσει. Ακου εκει "δουλεύετε περισσότερο" και "βγάζετε περισσότερο". Είναι το ίδιο με το να σου πω εγώ ότι οι άντρες γεννάνε.Χεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγγνώμη, τι κακό έχει να είναι κάποιος gay? Εφ'όσον δεν προσπαθεί να με προσυλιτήσει και δεν μου το παίζει ανώτερος, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά γιατί θα διάβαζε κάποιος gay αυτο ειδικά το μπλογκ; Αφού δεν τον ενδιαφέρει το θέμα!

    Τεσπα. Όντως ήταν βλακεία αυτό που είπες. Κατ'αρχάς γιατί οι γυναίκες δεν είστε φτιαγμένες για να δουλεύετε όπως οι άντρες. Απλά προσπαθείτε να μας καβαλήσετε. Όσοι εδω πέρα έχετε κάτι να πείτε όμορφα διατυπωμένο και αφου (πρόσεξε Ειρήνη: ΑΦΟΥ) το σκεφτείτε, είμαι ανοικτός σε προτάσεις και ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 23 Σεπτεμβρίου 2011 5:10 μ.μ.:
    Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την σχέση σου. Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, μιας και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο τόσο το να αποκτήσεις όσο και να διατηρήσεις μια υγιή σχέση. Δυστυχώς όμως η περίπτωση σου είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

    Κοιτάζοντας γενικά γύρω μου έχω φτάσει στο εξής συμπέρασμα. Στην μεγάλη πλειοψηφία των σχέσεων η γυναίκα είναι από 25 μέχρι 30 χρονών και ο άντρας από 50 και πάνω. Ελάχιστες είναι οι σχέσεις μεταξύ συνομηλίκων ή με διαφορά ηλικίας μέχρι 5 χρόνια. Στην ουσία δεν μιλάμε για σχέση αλλά για μια εμπορική πράξη.

    Φιλέ μου η κοπέλα σου μπορεί να μην ενδιαφέρετε ούτε για τα λεφτά, ούτε για το αμάξι σου και πρέπει να θεωρείς το εαυτό σου τυχερό για αυτό. Καλώς ή κακώς όμως οι περισσότερες θεωρούν ότι κατέχουν το "χρυσό αιδοίο" και πρέπει ο άνδρας να πληρώσει γερά για αυτό.

    Προς Ειρήνη:
    Δώσε μου εάν μπορείς μια σοβαρή εξήγηση για το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες πάνε με 20-25 χρόνια μεγαλύτερους τους. Με πια λογική ένα κοριτσάκι στα 25 θα πάει με έναν 50χρόνο (που θα μπορούσε να είναι και μπαμπάς της); Γιατί το 99% των αντρών που είναι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι είναι μπακούρια ενώ όσοι βγάζουν πάνω από 1000 ευρώ τον μήνα έχουν όποια θέλουν ανεξαρτήτως, ηλικίας, μόρφωσης και εμφάνισης; Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα το 2011 και για αυτό σου το λέω τώρα. Για τα υπόλοιπα που λες διάβασε παρακάτω.

    Προς συντάκτη και Master
    Δεν είναι σωστό να είστε άδικοι, ειδικά αφού και οι δυο έχετε γενικά σωστές και τεκμηριωμένες απόψεις. Όσες γυναίκες δουλεύουν (και δεν ψάχνουν τον βλάκα να κουβαλάει) αξίζουν τον σεβασμό μας. Φυσικά και δεν θα πάνε οικοδομή,γιατί δεν έχουν την σωματική δύναμη, όπως και δεν θα βρούμε άντρα να ασχολείται με την κοπτοραπτική. Για την ιστορία, η Intel στο εργοστάσιο που φτιάχνει επεξεργαστές έχει μόνο γυναίκες γιατί θεωρεί ότι τα πάνε καλύτερα στις λεπτοδουλειές.

    Όπως λέει ο συντάκτης,οι γυναίκες κατά κανόνα βγάζουν λιγότερα από τους άντρες, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταδικάσουμε. Για την ίδια δουλειά πρέπει μια γυναίκα να έχει τις ίδιες αποδοχές με έναν άντρα. Ας προσθέσουμε το γεγονός ότι αρκετοί εργοδότες απαιτούν από μια υποψήφια προς πρόσληψη να υπογράψει ότι δεν θα μείνει έγκυος. Με όλα αυτά τις σπρώχνουμε να πουλάνε τον εαυτό τους στον πρώτο φραγκάτο.

    Για όσους άντρες νομίζουν ότι αυτό δεν τους αφορά, ας σκεφτούν ότι με την σημερινή κατάσταση ο μόνος τρόπος να κάνουν σχέση είναι να βγάζουν αρκετά για να αγοράσουν μια "γκομενίτσα". Εκτός εάν είναι αρκετά τυχεροί για να πετύχουν ελεύθερη, μια γυναίκα που γουστάρει να παλεύει και να μην πουλάει το κορμί της και ταυτόχρονα να τους γουστάρει αρκετά για να τους κάτσει. Πιο πιθανό το Τζόκερ.

    Προς όλους:
    Το δυστύχημα είναι ότι οι γυναίκες μόνες τους απεμπόλησαν τα δικαιώματα που κατέκτησαν μέσω του φεμινιστικού κινήματος. Η μόνη διαφορά με την εποχή των γιαγιάδων μας είναι ότι εκείνες ήταν σκλάβες ενώ σήμερα οι γυναίκες απλά πουλάνε τον εαυτό τους.
    ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περιπτερά (βάζε κι εσύ ένα nick με το Open ID), δεν απαξιώσαμε τις γυναίκες που δουλεύουνε, τις σεβόμαστε. Προσωπικά δεν θα παντρευόμουν ποτέ άνεργη. Απλά δε γίνεται να διαβάζουμε παραπάνω ακραία πράγματα ότι η γυναίκα δουλεύει περισσότερο από τον άντρα (τη στιγμή που είναι στις μέρες του μήνα, σε εγκυμοσύνες κτλ) και ότι βγάζει και πιο πολλά.
    - Ποιοι είναι βουλευτές? 95% άντρες.
    - Ποιοι είναι επιχειρηματίες? 99% άντρες.
    - Ποδοσφαιριστές? 99,9% άντρες.
    - Άλλοι αθλητές? 80% άντρες.
    - Μοντέλα? 99% γυναίκες. (μόνο εδώ κονομάνε)
    - Παρουσιαστές/Μεγαλοδημοσιογράφοι? 75% άντρες.
    Δυστυχώς οι γυναίκες αργήσανε πολύ να "πάρουν παιχνίδια" στα πόδια τους. Μία γυναίκα κυβέρνησε μόνο κάποτε (Θάτσερ 79-90) και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Ιδιωτικοποίηση εταιρειών (βλέπε BP), υψηλές φορολογίες, 3εκ άνεργοι, διαδηλώσεις κτλ. Μας έφτανε το πείραμα, καλά ήτανε. Και μη με πει καμία μισογύνη. Γεγονοτα καταγράφω.

    Όσο για το θέμα ηλικίας, λάθος είσαι. Επειδή κάνω παρέα με γυναίκες από 17 μέχρι 32, απλά θα σου πω ότι στατιστικά πάει κάπως έτσι:
    - Μικροτερους: 4
    - Αυστηρα κοντα στην ηλικια: 10
    - Ιδια ηλικια ή μεγαλυτερους: 20
    - Πολυ μεγαλυτερους (20 χρονια και πανω): 3

    Στο θέμα επιλογής ηλικίας δεν τις κατηγορώ.

    Master, αν ο gay μου την πέσει τότε έχω πρόβλημα που είναι gay. Αλλά και μόνο που θα ξέρεις ότι ο άλλος σε γδύνει με τα μάτια, εμένα με αηδιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για ακόμη μια φορά διατυπώνονται ακραίες περιπτώσεις και παραδείγματα τα οποία δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Για απαντήστε μου λοιπόν, μιας και κάνετε τους έξυπνους για ακόμη μια φορά, η δουλειά μου κάνει μια γυναίκα εντός του σπιτιού δεν θεωρείται δουλεία για εσάς. Ή μήπως μόνο θεωρείται δουλειά ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εργασία. Το ότι μια γυναίκα τη σήμερον ημέρα πέρα του οκταώρου που δουλεύει στο χώρο εργασίας της γυρνώντας σπίτι έχει να μαγειρέψει, να καθαρίσει να πλύνει ρούχα και όλα τα υπόλοιπα, τι θεωρείται για εσάς χόμπι ή έξτρα δουλειά για την οποία δεν αμοίβεται και όλας; Και όλα αυτά γιατί οι περισσότεροι από εσάς έχετε κακομάθει από τις μητέρες σας και τα περιμένετε όλα έτοιμα ή φοβάστε μη μειωθεί ο ανδρισμός σας κάνοντας μια δυο δουλίτσες εντός του σπιτιού.
    Έπειτα, είπα ότι οι γυναίκες κερδίζουν ίσως περισσότερα χρήματα από τους άνδρες, δεν είπα ότι κερδίζουν οπωσδήποτε περισσότερα. Διαβάζετε σωστά και μην προτρέχετε.
    Φίλε συντάκτη μου ανέφερες παραδείγματα επαγγελμάτων που οι άνδρες είναι περισσότεροι και ως εκ τούτου βγάζουν περισσότερα. Μπορώ αντίστοιχα να σου πω παραδείγματα επαγγελμάτων όπου οι γυναίκες είναι περισσότερες όπως καθαρίστριες,νοσοκόμες,νηπιαγωγοί, αισθητικοί κα. Όσον αφορά το παράδειγμα της Θάτσερ που ανέφερες παραπάνω μπορώ κάλλιστα να σου αντιπαραθέσω το χάλι της σημερινής ελληνικής κοινωνίας ως αποτέλεσμα της διακυβέρνησης αντρών πολιτικών όλα αυτά τα χρόνια.
    Όπως καταλαβαίνεις βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα και πίστεψέ με αυτό σου κάνει κακό.
    Σας επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά: μην κρίνετε όλα τα πράγματα από ένα δύο περιστατικά που μπορεί να σας έχουν συμβεί και προς θεού σταματήστε να γενικεύετε. Το ότι πχ κάποιος γνωστός σας μπορεί να την πάτησε από μία γυναίκα, δεν σημαίνει ότι όλες είναι σκάρτες. Επίσης το ότι ορισμένες ψάχνουν άνδρα να τις συντηρεί, δεν σημαίνει ότι όλες ψάχνουν το ίδιο. Καλλιεργείστε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσέξτε την εξωτερική σας εμφάνιση (παίζει σημαντικό ρόλο κακά τα ψέματα) και μην έχετε στο μυαλό σας μόνο το πως θα βγάλετε πολλά χρήματα ώστε να έχετε την γκομενάρα δίπλα σας. Αν κάποια σας θέλει μόνο για τα λεφτά σας και για τα κεράσματα που της κάνετε τότε σε καμιά περίπτωση δεν σας αξίζει.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κι εσύ ακραία παραδείγματα διατυπώνεις!
    Προσωπικά έχω πρόβλημα εξίσου με αυτούς που δουλεύουν αυτοί και οι γκόμενες/γυναίκες τους και τις βάζουν να κάνουν δουλειές στο σπίτι και με αυτές που δουλεύουν μόνο στο σπίτι και απαιτούν από τον άντρα τους να κάνει δουλειές.
    Συντάκτη τώρα θέλω να συμφωνήσεις μαζί μου παρακάτω γιατί έχω δίκιο. Αν εσένα σε αηδιάζει να σε γδύνει κάποιος με τα μάτια γιατί να μην την αηδιάζει την άλλη να τη γδύνεις με τα μάτια; Αλλά θα μου πεις, σωστά, ότι δεν είναι φυσιολογικό. Κι αυτό σηκώνει συζήτηση την οποία βαριέμαι να κάνω. Και βέβαια, σου το είπα, τους gay που μου την πέφτουν ούτε εγώ τους πάω.
    Περιπτερά, κατοχύρωσε το User name γιατί προβλέπω να αρχίζει πολύ σπαμ και τρολλ μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

    Συντάκτη πάλι, τώρα συνειδητοποιεισα ότι το έχεις για Username. πολύ έξυπνο!
    Αν μπορείς βάλε με στα friendly blogs να επωμισθώ την επιτυχία σου!
    btw το πρώτο μου comment ήταν flaming. Έχω μέλλον ή όντως ΤΟΣΟ σκατά γράφω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΤW, μου αρέσει πολύ και το "σχόλια" στα αριστερά στη homepage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @eirini: Μιλάγαμε για εργασία, όχι για δουλειές του σπιτιού. Μην πας να το γυρίσεις όταν βλέπεις ότι δεν σε συμφέρει. Η γυναίκα "τρέχει" περισσότερο από τον άντρα σε μία ημέρα, αλλά ο άντρας στη δουλειά του δουλεύει περισσότερες ώρες. Όσο για τα λεφτά, δεν υπάρχει "ίσως" όταν μιλάμε για τον μέσο όρο μισθού άντρα και γυναίκας. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να βγάζει περισσότερα απ' τον άντρα της συμβαίνει (μοντέλα, δικηγορίνες, ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων κτλ).

    Οσο για τα επαγγέλματα που λες, σου ανέφερα επαγγέλματα ΜΕ ΛΕΦΤΑ (μα πολλά λεφτά. Κι εσύ μου λες:
    - καθαρίστριες: Από 300 μέχρι 700
    - Νοσοκόμα: Ο γιατρός βγάζει πιο πολλά. Οι μεγαλογιατροί είναι άντρες. Να σου θυμίσω μόνο πλαστικούς, ΩΡΛ, Καρδιοχειρούργους κτλ.
    - Νηπιαγωγοί: 600-1000
    - Αισθητικοί: Μόνο αν έχεις δικιά σου επιχείρηση. Αλλιώς είσαι υπάλληλος (σε επιχείρηση με ΔΣ και σε πλειοψηφία αντρική διοίκηση)

    Για το θέμα γυναίκας πρωθυπουργού: Η πλειοψηφία του πλανήτη είναι γυναίκες. Άρα για να εκλέγονται άντρες σημαίνει ότι είτε ΕΣΕΙΣ πρώτες καταδικάζετε την ικανότητά σας, είτε ότι δεν υπάρχει μια γυναίκα ηγέτης. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Α, ξέχασα και το 2ο παράδειγμα. Η Μέρκελ!! Ε ας βγει κι ένα 3ο παράδειγμα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

    Δεν μιλάμε για το αν την "πατήσαμε" ή όχι από γυναίκα! Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί φτιάχτηκε το blog? Γιατί οι περισσότερες γυναίκες ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ σχέση. Το αν θα τα βρεις ή όχι μετά είναι θέμα και των δύο.

    @Master: Καλά πλάκα μου κάνεις? Οτι πιο φυσιολογικό να γδύνω με τα μάτια μια γυναίκα και να με γδύνει αυτή. Που το περίεργο? Οι gay να πάνε να γαμηθούνε. Αμα συνεχίσουν να αυξάνονται στο τέλος θα αφανιστεί το ανθρώπινο είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εννοώ ότι δεν είναι φυσιολογικό να σε γδύνει ο gay! Γράφω λίγο ασυνάρτητα, σόρρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα αυτα:
    - Ποιοι είναι βουλευτές? 95% άντρες.
    - Ποιοι είναι επιχειρηματίες? 99% άντρες.
    - Ποδοσφαιριστές? 99,9% άντρες.
    - Άλλοι αθλητές? 80% άντρες.
    - Μοντέλα? 99% γυναίκες. (μόνο εδώ κονομάνε)
    - Παρουσιαστές/Μεγαλοδημοσιογράφοι? 75% άντρες
    δεν ειναι δουλειες!!!
    ειναι υπερεκτιμημενοι χομπιστες , απατεωνες, χαφιεδες και πουτανες!αυτοι εχουν κανει ετσι την κοινωνια..δεν ειναι παραδειγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καιρό είχαμε να σε δούμε εσένα!
    Όντος, αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο υψηλόβαθμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Hello master!!εχεις δικιο!παρε κοινωνια: υψηλοβαθμοι και αξιολογοι ειναι οι ποδοσφιαριστες οι πολιτικοι τα μοντελα οι μεγαλοδημοσιογραφοι και οι παρουσιαστες!!!βεβαια ξεχασαμε και εναν αλλο κλαδο τραγουδιστες/ριες..ειναι και αυτοι εξεχοντα μελη!!και δεν ειναι μονο οτι ειναι η αφροκρεμα νομιζουν οτι δουλευουν κιολας!ετσι τους εχουν πει!
    ειναι ολοι υποψηφιοι για το βραβειο
    "τζαμπα λεφτα"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν σου κάνει? Οκ, ασε τους 300 βουλευτές και τα μοντέλα που παίρνουν βίζιτες και πάμε αλλού:
    - Ποδοσφαιριστές: Από πότε είναι απατεώνες ή "υπερεκτιμημένοι χομπίστες"? Την δουλειά τους δεν κάνουν?
    - Άλλοι Αθλητές: Το ίδιο. Αν παίρνουν ντόπα οι υπερ-πρωταθλητές του στίβου δεν με ενδιαφέρει. Κακό στην υγεία τους κάνουν, το ψωμάκι τους το βγάζουν και κάνουν και την Ελλάδα υπερήφανη.
    - Επιχειρηματίες: Θέλεις να μας πεις ότι όσοι έχουν από ένα μίνι μάρκετ μέχρι μια εταιρεία που απασχολεί εκατοντάδες υπάλληλους είναι απατεώνες? Το ότι βγάζουν εκατομμύρια, απολύουν υπαλλήλους ή φοροδιαφεύγουν, δεν τους κάνει απατεώνες επειδή κάτι μαλάκες σαν τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη κλέβανε το κράτος και αντί για ισόβια κυκλοφορούν ελεύθεροι! Καλά κάνουν και κλέβουν. Κι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουμε όταν δεν κόβουμε απόδειξη κι εσείς όταν δεν ζητάτε απόδειξη σε καταστήματα (αλλά έκπτωση. ΚΑΝΕΙΣ μας δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει τα δανεικά του κράτους που έπαιρναν οι πρωθυπουργοί του, δεκαετίες τώρα, επειδή έτσι είχαν μάθει να ζουν.
    - Τραγουδιστές: Ναι, ο Θεός τους έδωσε φωνή. Βγάζουν τραγούδια, μας διασκεδάζουν. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Από τα αρχαιότερα επαγγέλματα. Δηλαδή στη Προ Χριστού εποχή όποιος ήξερε να παίζει άρπα ήταν απατεώνας? Η επειδή τους πετάμε λουλούδια και πληρώνουμε αδρά τα κέντρα που δουλεύουν, τους κάνει απατεώνες?
    - Μεγαλοδημοσιογράφοι: Αν δεν υπήρχαν αυτοί τότε σήμερα θα ήσασταν όλοι πρόβατα και δεν θα ενημερωνόσασταν από πουθενά. Εγώ βλέπω την Κανέλλη, τον Χατζηνικολάου ή παλιότερα τον συγχωρεμένο τον Κακαουνάκη να έχουν χιλιάδες views στο youtube. Πόσο μάλλον φαίνεται από τα Like/Dislike το 95% του κόσμου τους γουστάρει.
    - Διευθυντές επιχειρήσεων/Προϊστάμενοι: 80% άντρες. Πάμε παρακάτω.
    - Εργολάβοι, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Κλειδαράδες: 99% άντρες. Λεφτά κάθε μέρα γιατί τους έχεις ανάγκη. Πάμε παρακάτω.
    - Βιομηχανίες δημιουργίας αυτοκινήτων: 95% άντρες. Πάμε παρακάτω.

    Το λάθος με τις γυναίκες είναι ότι...ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ. Σας το πα και πριν, κατά μέσο όρο αν βάλεις και τις άνεργες βγάζουμε τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ από εσάς. Άστο, εκτίθεσαι.

    Κοινωνικός ρατσισμός σε όλα τα αντρικά επαγγέλματα βλέπω. Μπας και πειστούμε ότι βγάζετε περισσότερα! Δεν πάτε να τα πείτε καλύτερα στο 10χρονο ανηψάκι σας? Που αμφιβάλλω αν θα σας πιστέψει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί ρε φίλε συντάκτη υποτιμάς τη δουλειά της γυναίκας μέσα στο σπίτι και μας παρουσιάζεις την εξωτερική δουλεία ως ποιο επίπονη, δεν το κατάλαβα δηλαδή; Τα λεφτά που βγάζουν οι άνδρες των παραπάνω κατηγοριών επαγγελμάτων που ανέφερες, τα βγάζουν έχοντας μια γυναίκα από πίσω να τους κάνει τις δουλείες του σπιτιού είτε αυτή είναι υπηρέτρια είτε η γυναίκα τους. Μη βλέπεις μόνο τα πόσα λεφτά βγάζει ο άλλος αλλά το τι προσφέρει. Σου το είπα και πιο πάνω ότι οι δουλείες του σπιτιού είναι πιο κουραστικές από κάποιες άλλες που υποτίθεται είναι επικερδής. Ρώτα όποια γυναίκα θέλεις να στο επιβεβαιώσει, πρώτη και καλύτερη τη μάνα σου. Πολύ θα ήθελα να δω έναν μεγαλοδικηγόρο ή έναν διευθυντή επιχείρησης να πήγαινε στην δουλειά του με τσαλακωμένο πουκάμισο ή με χεσμένο σώβρακο. Να μου πεις το σώβρακο δεν φαίνεται έτσι!εκεί να δεις πλάκα!
    Οι άνδρες λες δουλεύουν περισσότερες ώρες στη δουλειά τους. Αυτό πάλι από που το συμπέρανες; οκτάωρο και οι μεν, οκτάωρο και δε, υπερωρίες οι μεν, υπερωρίες και οι δε.
    Όσον αφορά τη Μέρκελ που ανέφερες, δεν καταλαβαίνω τι έχει σαν πολιτικός; δηλαδή οι δικοί μας καλύτεροι είναι οι απατεώνες. Τουλάχιστον η Μέρκελ τους έχει όλους σούζα για αυτό ευημερεί το γερμανικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. OK, ωραίο σχόλιο. Εγώ δεν απαντάω γιατί μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νόμιζα ότι αυτό το κομμεντ είχε φύγει εδω και 2 ωρες αλλά είναι ακόμα στο κινητό μ. Πάρτε το τώρα.
    Συντάκτη:
    Δεν έχεις ακούσει το "όταν έχει δίκιο, βούλωνε. Όταν έχεις δίκιο, ζήτα συγγνώμη";
    Πάντως δεν έχεις εντελώς δίκιο. Η Φουρέιρα, η Rihanna, η lady gaga και ο Justin Piper και,και,και,και... Δεν είναι τραγουδιστές! Τραγουδάνε τραγούδια που έχουν γράψει άλλοι και τους "πειράζουν" μέχρι και τη χρειά της φωνής.
    Οι ποφοσφαιριστές και οι αθλητές όντως κάνουν σκληρή δουλεια, το ίδιο και ορισμένοι επιχειρηματίες, κυρίως οι μικρότερου ...διαμετρήματος.
    Προϊστάμενοι και διευθύνοντες σύμβουλοι είναι 50-50. Οι μισοί δε δουλεύουν και οι άλλοι μισοί δουλεύουν στα όρια της βλακείας. Το θέμα μας με τους μουσικούς κι τους αθλητές είναι ότι "δουλεύουν μόνο 2 ώρεσκαι βγάζουν τα κέρατα τους" χωρίς να συνειδητοποιούμε πόσο δουλεύουν. Πχ έμένα μου τη λένε γιατί για 2 ώρες live πήρα 30 €. Κάνει δεν παίρνει υποψη τις 2 εβδόαδα πρόβας ειδικά για το λάιβ και όλους τους μήνες που δούλευα για να το κλείσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παμε παλι για 2η φορά:
    Η κουβέντα ήτανε ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, πως το λένε! Δεν κάναμε κουβέντα για δουλειά μέσα στο σπίτι.

    2ον, εσένα ποιος σου είπε ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι μόνο δουλειά της γυναίκας? Άμα εσένα ο δικός σου δεν ξέρει να βάζει ένα πλυντήριο ή ένα σίδερο τότε μάλλον μπλέκεις με λάθος άτομα!

    Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι βάση των παραπάνω επαγγελμάτων οι άντρες δουλεύουν περισσότερες ώρες από εσάς?
    Επιχειρηματίας: Όλη μέρα στο πόδι. Ειδικά αν έχει την επιχείρηση μόνος του (όπως mini market που ανέφερα) χτυπάει πάνω από 12ωρο!
    Βουλευτής: Ξυπνάει 7, ξυρνάει αργά το βράδυ. Και τα Σαββατοκύριακα, έτσι? Γι' αυτό παίρνουν τόσο βαρβάρους μισθούς.
    Αθλητές: Κάθε μέρα προπόνηση και αγώνες. Και τα Σαββατοκύριακα επίσης.
    Τραγουδιστές: Στις 10 πάνε στο κέντρο, φεύγουν 6 το πρωί. Ένα 8ωρο ύπνος και ξυπνάς στις 14:00! Και μετά έχει εκτός απ'τις καθημερινές δουλειές, να πας και για συνεντεύξεις, για ηχογράφηση δίσκου και χίλιες δυο μαλακίες.
    Μεγαλοδημοσιογράφος: Από το πρωί ως το βράδυ στην τηλεόραση, στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο, στο site κτλ. Αυτόν κι αν τον βλέπει η γυναίκα του.

    Κι άμα θες σου βάζω άλλα 10 παραδείγματα. Και φυσικά μιλάμε για δουλειές που απαιτούν ΔΥΝΑΜΗ. Όποιοι είναι ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, γυψοσανιδάδες και λοιποί, είναι ίδιο το 8ωρο που χτυπάνε με το δικό σου το 8ωρο? Όποιο επάγγελμα γυναίκας κι αν βρεις, και της καθαρίστριας ακόμα, δεν τρώει τέτοιο καθημερινό πακέτο!

    Στο ενδιάμεσο λοιπόν εσύ θα σχολάσεις το 8ωράκι σου, ο αντρούλης θα συνεχίσει να δουλεύει και να φτύνει αίμα κι εσύ μπορείς να είσαι σπίτι και να κάνεις τις δουλειές. Με το πάσο σου, κάνεις και τα διαλείμματά σου. Δεν έχεις κανέναν πανω απ' το κεφάλι σου όπως σε εναν εργασιακό χώρο! Και θα συνεχίζεις τις δουλειές, μέχρι να έρθει ο δικός σου και να τις συνεχίσετε μαζί. Γι' αυτό και θα κάνει λιγότερες δουλειές από σένα, γιατί δουλεύει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και φέρνει ΤΑ ΛΕΦΤΑ στο σπίτι. Καθένας λοιπόν έχει το ρόλο του.

    Και να σου πω και κάτι άλλο δεν υποτίμισα το ρόλο σας ούτε έκατσα να κάνω καμία σύγκριση. Απλά έχεις κάνει 3 κολοτούμπες για να μου αποδείξεις ότι επειδή κρατάτε ένα σπίτι ότι χύνετε περισσότερο ιδρώτα από εμάς. Αφού λοιπόν θέλεις να κάτσεις να συγκρίνεις τα δύο φύλα, θα σου πω στη τελική ότι ένα εργένης που βγάζει καλά λεφτά, άμα θέλει παίρνει και φιλιππινέζα και του τα κάνει όλα. Μία εργένισσα όμως αν δεν έχει δουλειά την έκατσε την βάρκα.

    Αυτά επειδή το πήγες στη σύγκριση.

    Όσο για τη Μέρκελ χαχαχα, ας γελάσω! Η Γερμανία έχει 1.7 ΤΡΙΣ χρέος! Κι αντιστοιχεί στο 77% του ΑΕΠ. Πρώτα μάθε οικονομικά (που δεν είναι το φόρτε σας γιατί οι μεγάλοι οικονομολόγοι άντρες είναι) και μετά βγες να μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι να βουλώσω και τι συγγνώμη να ζητήσω? Διάβασε το κείμενο να ξεστραβωθείς κι όταν τελειώσει η κουβέντα τότε κάνε ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάλι δεν ήμουν κατανοητός. Κάποιος (κωμικός, νομίζω) είπε το παραπάνω για όταν μιλας με γυναίκες. Και καλά ότι δεν πρόκειται να βρεις δίκιο κτλ... Επίσης συμφωνώ ότι το χρέος της Γερμανίας 77% του ΑΕΠ αλλά της Ελλάδας είναι, αν θυμάμαι καλά, πάνω από 300%! Βέβαια, θα μου πεις, ότι οι παλιοί κυβερνόντες της Γερμανίας άντρες ήταν. ΟΚ εγω μαζί σου είμαι (μάλλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οχι, 135% του ΑΕΠ είμαστε εμείς.

    Τοσο γρηγορα αλλαζεις γνωμη? Ρε πηγαινε με τις απεναντι ρε, μην εισαι χαζος. Θα καλοπερασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ήμουν με τις απέναντι! Δεν ήμουν ούτε μάζί σου (στο θέμα της δουλειάς)! Άκουσα απόψεις, σκέφτηκα και αποφάσισα ότι καθαρα στο θέμα ττης δουλειας έχεις σχεδόν 100% δίκιο. Σημειώνω, εδώ, ότι δηλαδή αν υποθέσουμε ότι το ελληνικό λράτος δεν ξοδεύει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για έναν ολακερο χρόνο δεν θα του φτάσει για να ξεχρεώσει.
    Πίσω στο θέμα μας. Αν τώρα μπλέξουμε τη σουλειά στο σπίτι, έχεις απόλυτο δίκιο στο κομμάτι "Άμα εσένα ο δικός σου δεν ξέρει να βάζει ένα πλυντήριο ή ένα σίδερο τότε μάλλον μπλέκεις με λάθος άτομα!", συμπρληρώνω όμως επίσης ότι αν η δικιά σου δεν δουλεύει και απαιτεί να μοιράζεστε της δουλειές στο σπίτι τότε μάλλον μπλέκεις με λάθος άτομα. ΟΚ, ποιος πήγε να σπουδάσει και δεν έμαθε έστω τα βασικά πριν πάει;

    Άντε να δούμε, θα ξανακοιμηθώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κανεις λαθος οτι ειπα για αντρικα επαγγελματα!και οχι δεν αξιζει ενας ποδοσφαιριστης οσο καλος και να ειναι να παιρνει τοσα λεφτα..που στην ελλαδα φυσικα δεν εχουμε ουτε ποδοσφαιρισταραδες , ουτε μοντελαρες ουτε αθληταραδες για να παιρνουν τοσα χρηματα..και δεν τα παιρνουν ολοι φυσικα και δεν ειναι και αναλογου αξιας..δεν μιλησα μονο για αντρες αλλα και για γυναικες..και οχι ενας ανθρωπος που εχει ψιλικατζιδικο δεν ειναι επιχειρηματιας. ουτε θεωρειτα πλουσιος ουτε εξεχον μελος της κοινωνιας και δενμιλησα γιάυτον..δεν θεωρω απλα υγιη αποψη οτι οι ολοι αυοι που αναφερες δουλευουν...δουλευει δηλαδη η φουρειρα, ο ψψωμιαδης, ο παπανδρεου, ο χατζηνικολαου και ολοι αυτοι που βγαζουν τοσα φραγκα..οχι ρε φιλε δεν δουλευουν..και δεν τιμας ετσι ανθρωπους που δουλεουν πολυ περισσοτερο ειναι πιο μορφωμενοι απο αυτους και δεν θα βγαλουν τοσα φραγκα ποτε..δεν αποτελουν παραδειγματα..ειναι αιτιες παρακμης της ελληνικης κοινωνιας...ειναι λαθος προτυπα για παιδια και για ολους...αλλοι δουλευουν 12 ωρες τη μερα και σαββατα και παιρνουν 900 ευρω..
    απο κει και περα αν εσενα σε ευχαριστει να πετας λουλουδια στην καθε ακυρη καντο..ολοι αυτοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι που ειναι και ολημερα στο στουντιο οι καημενοι και δουλευουν μονοι τους βλεπεις δεν εχουν ολοκληρο επιτελειο απο παιδια που εκμεταλλευονται ουτε τα κανουν πλακακια με την εξουσια .γι'αυτο απο το πουθενα βρισκονται ολοι με εφημεριδες και καναλια,,γιατι δεν εχουν σχεσεις με κομματα και εξουσιες..ε φοβερη δουλεια..αξιος μισθος..γι'αυτο παμε σκατα...πεταμε λουλουδια, χαχανιζουμε ακομα και τωρα, και θεοποιουμε ολους τους αχρηστους.
    Μεγαλοδημοσιογράφοι: Αν δεν υπήρχαν αυτοί τότε σήμερα θα ήσασταν όλοι πρόβατα και δεν θα ενημερωνόσασταν από πουθενά. Εγώ βλέπω την Κανέλλη, τον Χατζηνικολάου ή παλιότερα τον συγχωρεμένο τον Κακαουνάκη να έχουν χιλιάδες views στο youtube. Πόσο μάλλον φαίνεται από τα Like/Dislike το 95% του κόσμου τους γουστάρει.
    ακου και τα μεσα ετσι για εγκυρη ενημερωση..δεν ξερω ποιος ειναι το προβατο πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. α και δεν τους γουσταρει το 95% του κοσμου..τους γουσταρει το 95% αυτων που βλεπουνε τα video..δεν ειναι πλειοψηφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Master - βαριεμαι να κάνω login25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 4:34 μ.μ.

    Έχετε και οι δυο τα δίκια σας. Πχ όντως, είπα και πιο πάνω κά´ποιοι τραγουδιστες δε δουλεύουν, και είναι και συνήθος αυτοί που δουλεύουν λιγότερο. Όμως οι αθλητες και οι πολιτικοί κάνουν πραγματικά σκληρές δουλειές. Θεωριτικά. Όντως υπάρχουν πολλοι που κάνουβ σχεδόν εξίσου σκληρές δουλειές και πληρώνονται το 1/8 αλλα αυτό δε σημαίνει ότι οι αθλητές αξίζουν λιγότερο, σημαίνει ότι αυτοί αξίζουν περισσότερο. Η κοινωνία είναι άδικοι, αλλά δε βλέπω κανέναν να προσπαθεί να την αλλάξει. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πωλή ανωρθωγραυηα πάνο^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. όταν πιστευεις οτι ο κακαουνακης σε εκανε να μην εισαι προβατο ναι καλα να παθεις..
    ο αθλητισμος ειναι αλλο και ο πρωταθλητισμος ειναι αλλο..οι αθλητες κανουν κατι που γουσταρουν και πιστεψε με δεν ξερω αν εχεις ασχοληθει αλλα εγω εκανα στιβο επι χρονια και προτιμουσα χιλιες φορες να ημουνα στο ταρταν και να πεθαινα απο τον πονο απο τωρα που δουλευω για 900 ευρω 12 ωρες τη μερα..και ο στιβος δεν εχει λεφτα βεβαια..στην ισπανια τα υπολοιπα τμηματα της barcelona εκαναν διαμαρτυρια για την διακριση μεταξυ του ποδοσφαιρικου τμηματος και των υπολοιων τμηματων της ομαδας θεωρωντας τους υπερεκτιμημενους..και μιλαμε για αθλητες επιπεδου mesi Και οχι τους δικους μας τους ντοπιους ...σκεψου τι βιομηχανια κινειται γυρω απο τους μεγαλους αθλητες και θα καταλαβεις το σαθρο οικοδομημα που χτιζεται πανω τους..φαρμακευτικες εταιρειες, στοιχηματα, στημενα παιχνιδια, αθλητικες μαρκες,προεδροι ομαδων και ξεπλυμα χρηματος...πως σου φαινεται?αρκετα αρχαιο πνευμα αθανατο?και αν πεθανει κανεις αθλητης απο αυτα που τους δινουν δεν το ψαχνει κανεις..ειχε προβλημα στην καρδια και τελος..τα πολλα λεφτα σερνουν απο πισω υποκοσμο..
    οι πολιτικοι δεν κανουν δουλεια...απο οτι εχεις καταλαβει..κανενος η αξια δεν μετριεται με τα λεφτα αλλα και το ποσα λεφτα εχει καποιος δεν σημαινουν απαραιτητα την αξια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ποδοσφαιριστής: Αξίζει να παίρνει τόσα και με το παραπάνω. Τα παίρνει από μία ομάδα η οποία έχει έσοδα από τους οπαδούς, από τα τηλεοπτικά δικαίωματα και από τους χορηγούς. Το πρόβλημά σου δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά το ποδόσφαιρο. Είναι μια δουλειά που βγάζει λεφτά.

    Μοντέλο: Παίρνει τόσα γιατί παρουσιάζει φορέματα από υψηλούς οίκους μόδας. Τα φορέματα αυτά τα αγοράζουν οι γυναίκες των λεφτάδων. Ας τα δίνουν κι αυτές κάπου, τόσα που έχουνε. Το ψωμάκι της το βγάζει. Αν είναι βιζιτού-μοντέλο πας σε άλλη κατηγορία.

    Έταιρεία, Ψιλικατζίδικο, Ιδιωτική επιχείρηση κτλ.: ΟΛΑ αυτά προϋποθέτουν ότι θα ανοίξεις επιχείρηση στην εφορία. Άρα είναι επιχειρήσεις, είτε το γουστάρεις είτε όχι. Τα περίπτερα βγάζουν 3.000.-5.000 ευρώ το μήνα και τα μινι μαρκετ 5.000-10.000 ευρώ minimum. Με 16% ανεργία και με βασικό μισθό 600 ευρώ μια χαρά επιχειρήσεις τα βλέπω.

    Τραγουδιστές: Ναι, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Άμα δεν δουλεύουν τότε μην ξανακούσεις μουσική στη ζωή σου. Μην πας ποτε σε καφετερια, club, μπαρ, γιατι ολα αυτα παιζουν μουσικη.

    Βουλευτές: Δουλεύουν 7 το πρωί με 8-9 το βράδυ + ΣΚ. Το αν κλέβουν είναι άλλο θέμα. Εγώ σου είπα πόσες ώρες είναι στο πόδι. Περισσότερο δουλεύουν στη ζωή τους παρά κάθονται.

    Μεγαλοδημοσιογραφοι: Λες οτι εχουν επιτελειο. Σιγα το επιχειρημα. Παρουσιαζουν δελτιο 1:30 ωρα και 1 ωρα ετοιμαζουν θεματα, καλεσμενους κτλ (δινουν εντολη για το τι θα γινει, αμα περιμεναν απο τους λιγοτερο εμπειρους συνεργατες τους σωθηκανε), ραδιοφωνικη εκπομπη 1 ωρα, μιση ωρα προετοιμασια. Φτασαμε στις 4 ωρες. Βαλε αλλες 2 ωρες να γραψουν τα αρθρα για την εφημεριδα κι αλλες τοσες για το site και εκλεισες 8ωρο. Βαλε να παρουν συνεντευξεις, να κανουν meeting, να δωσουν εντολη στους δημοσιογραφους τι θεματα θα γραψουν κι ολα αυτα ενω θα χτυπανε ολη μερα τα τηλεφωνα και θα πρεπει να μιλησουν με καθε συνεργατη, πολιτικο/ποδοσφαιριστη (αναλογα με το δημοσιογραφο), με τον καθενα που θα θελει αυξηση, που θα εχει προβλημα με το θεμα του, με τον καμεραμαν, με τον ετσι, με τον γιουβετσι, παρε κι απο εκει ενα 12ωρο.

    Το προβλημα σου ξερεις ποιο ειναι? Οτι εισαι 25-30 χρονων μουλαρα ποσο εισαι, και εισαι ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ και ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. Γιατι κανεις διακρισεις για την δουλεια του καθενος. Αυτη τη δουλεια γουσταρει να κανει, κι ετσι κονομαει. Λογαριασμο θα σου δωσει? Συνεταιρακι θα σε κανει?

    Βγαζουν περισσοτερα? Ειναι οι περισσοτεροι απο αυτους αντρες? Εληξε το θεμα. Χώνεψέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. κατσε τοτε να σε καβαλανε οι πολιτικοι και να σε ρουφηξει το star system Και το Lifestyle ..θυμα..κι εσυ και οι ομοιοι σου..δεν με πειραζει που ειναι αντρες και τα βγαζουν..αν ειναι καποιος ρατσιστης εισαι εσυ και οχι εγω..
    δεν γινομαι συναιτερος ουτε με οργανα εξουσιας ουτε με γλυφτες...αν σου γουσταρει εσενα και στους ομοιους σου γινε..κατσε να σε ενημερωνουν τα οργανα του κρατους..αν δεν σε νοιαζει να σε κλεβουν και να ζουν εις βαρος σου περαστικα..
    αν ο μονος χωρος που ακους μουσικη ειναι σε καφετερια και σε κλαμπακι που παιζουν και μουσικαρες τα πιο πολλα μερη μπραβο εισαι φουλ στη μουσικη παιδεια και παλι περαστικα ..και ο αλλος ρε φιλε γουσταρει να πουλαει πρεζα και ετσι οικονομαει ε?και ο αλλος παιρνει μιζα κι ετσι οικονομαει..και γενικα ο σκοπος αγιαζειτα μεσα...
    οικονομαει απο αυτη τη δουλεια γιατι η ελληνικη κοινωνια ειναι δομημενη ετσι εξυπνε και οχι γιατι το αξιζει...
    δεν βγαζουν απλα το ψωμακι τους..απο κατι θυματα σαν κι εσενα ανεβαινουν οιμετοχες τους και μετα τους ξερναει το συστημα λες και ειναι ατομα με ημερομηνια ληξεως..
    σου ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι εννοιες??η εισαι τοσο ρηχος να τις καταλαβεις??παψε να τα χωνεις σε οποιον εκφερει διαφορετικη αποψη απο σενα..κολλημενε..λες και ειναι το ζητημα αντρες γυναικες ακομα και στα επαγγελματα..κοιτα λιγο γυρω σου ανοιξε τα ματια σου κοιτα τι γινεται στον κοσμο...και μετα γινε δικηγορος ολων αυτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ακριβώς τα ίδια επαγγέλματα που είναι και στην Ελλάδα είναι και στο εξωτερικό. Δεν ειναι μονο η "ελληνικη κοινωνια". Αλλα επειδη εισαι φτωχομπινες και δεν εχεις παει ποτε σου εξωτερικο (γιατι εχω παει πολλακις και μαλιστα σε πολλες ηπειρους) καποιος πρεπει να σε ενημερωσει και τι γινεται έξω.

    Επίσης, επειδή προφανώς είσαι στόκος και δεν καταλαβαίνεις, σου λέω απλά για 4η φορα, ότι ΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ? *ΝΑΙ*! Ε βγάλε το σκασμό, τι το πας αλλού το θέμα?

    Απλα εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Αμα δεν γουσταρεις τους τραγουδιστες μην ακούσεις μουσική ποτέ στη ζωή σου. Άμα δεν σου αρέσουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι τότε μην βλέπεις δελτία, μην διαβάζεις εφημερίδες, μην ακούς ραδιόφωνο. Άμα δεν γουστάρεις τους ψιλικατζίδες, μην ξαναπάς ποτέ σε μινι μαρκετ και περιπτερο. Άμα δεν γουστάρεις τα μοντέλα μην ανοίξεις ποτέ την τηλεόραση γιατί είναι γεμάτη από τέτοια.

    Αλλα επειδή όοοολα αυτά τα κάνεις καθε μερα, γι' αυτο κι εισαι κωλοτουμπας. Άλλα λες κι άλλα κάνεις! Κι όταν σου αποδεικνύουν κάτι εσύ τα κάνεις όλα κωλοτούμπα να την πας αλλού την κουβέντα.

    Το που ακουω μουσικη, το ποιον γλυφω, το ποια τηλεοραση βλεπω, το αν ειμαι ρηχος, βαθυς, καυτος ή κρύος, ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Λογαριασμό θα σου δωσω που παω και τι κανω? Ήρθα εγω σπιτι σου να σου πω τι να κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εισαι για γελια !μαθε να μιλας χωρις να προσβαλλεις..ξερεις τι ειναι ο ρατσισμος??πεποιθηση οτι μια κοινωνικη ομαδα η φυλο η φυλη ειναι ανωτερη απο καποια αλλη..αυτο το κανεις εσυ και οχι εγω..!ποσο φαινεται οτι δεν εχεις μαθει να καταλαβαινεις τι σου λεει ο αλλος και να εμμενεις στην αποψη σου αναμασσοντας την ιδια καραμελα...θα μεγαλωσεις (διανοητικα) και θα μαθεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μονο ενας αδαης μπορει να βαλει στο ιδιο καλαθι: μεγαλοδημοσιογραφους, μοντελα (ανεξαρτητου ποιοτητος) τραγουδιστες (ανεξαρτυητου ποιοτητος) και ψιλικατζηδες...φυσικα οι ψιλικατζηδες υπερεχουν απο πολλους των παραπανω κατηγοριων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Master - συνεχίζω να βαριέμαι να κάνω login26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:18 π.μ.

    Επειδή δε το βλέπω το πράμα να τραβάει μιλάω ειδικά για τους τραγουδιστές. ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Οι περισσότεροι (ειδικά των club) απλά ηχογραφούν τους στίχους με ένα ρυθμό, ούτε τη χρειά της φωνής δεν κρατάνε στα στούντιο. ΟΚ1; Όσο για το θέμα της δουλειάς είστε άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ'αυτιά μου! Ο ένας (σωστά) λέει ότι οι άντρες (δίκαια ή άδικα) βγάζουν περισσότερα από της γυναίκες και η άλλη λέει (σχεδόν σωστα) πόσο άδικα είναι δομημένη η κοινωνία. Εγώ απλα θα ακούω και θα κρίνω μετά.

    Αλλά όσο για τους τραγουδιστές, ως μουσικός ΚΑΙ τραγουδιστής, έστω και κατ'ευφημισμόν τραγουδιστής, σου λέω ότι κάνεις τεράστιο λάθος, αλλά και πάνω από τους μισούς γνωστούς μου το ίδιο λάθος κάνουν. Cheers all of you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρατσισμός είναι η μαλακία που έχεις στο κεφάλι σου απέναντι στις παραπάνω κοινωνικές ομάδες! Ακριβώς όπως το έγραψες. Δε χρειάζεται να μεγαλώσω άλλο, σε μερικά χρόνια μπαίνω στην 3η δεκαετία. Σε αντίθεση με σένα που είσαι ακόμα 10χρονο στον εγκέφαλο.

    Φυσικά ανοίκεις στην κατηγορία της ξενέρωτης, πιθανόν και της ανοργασμικιάς και αγάμητης, γιατί άμα κρίνεις τον άλλο από το επάγγελμά του τότε...γάμα τα!

    Άσε τους αδαείς και τις μαλακίες. Επί της ουσίας ΣΕ ΠΙΠΩΣΑ για το ποιος βγάζει τα πιο πολλά. Αντί να το παραδεχτείς μας λες για 6η φορά μαλακίες. Επίσης όταν βλέπω ρατσιστές τους μπινελικώνω, γι' αυτό αν δεν σ'αρέσει όπως μιλάω πάρε το πούλο και φύγε που θα μας πεις και πως θα σου μιλάμε στο σπίτι μας. Δεν ήρθα στη κουζίνα σου να σου πω πως θα φτιάξεις παστίτσιο.

    Master, οι της Pop και λαϊκής βιομηχανίας δεν παράγουν μουσική. Οι rock και οι έντεχνοι όμως τα φτιάχνουν *και οι ίδιοι*.Κανε τον κόπο να ανοίξεις μερικά CD και να δεις ότι πολλοί βγάζουν στίχους και μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. χαχαχαχα!!ειπα εγω αν βγαζει πιο πολλα ο αντρας η γυναικα?ουτε που με νοιαζει χαζοβιολη!με νοιαζει ομως αταλαντοι και οι αταλαντες να βγαζουν λεφτα!με νοιαζει καποιοι να βγαζουν λεφτα εις βαρος αλλων και με οποιο τιμημα..επισης με νοιαζει καποιοι να κανουν τα παντα μονο για τα λεφτα...απο καλλιτεχνες οποιος τα αξιζει να τα βγαλει!αλλα εδω δεν γινεται αυτο.τι δεν καταλαβαινεις?ποσοι τραγουδιστες και ηθοποιοι ειναι αταλαντοι και βγαζουν χρηματα και αλλοι με ταλεντο ειναι σπιτι τους γιατι δεν εχουν τα κονε?
    ναι ρε φιλε κρινω απο το επαγγελμα..
    χιλιες φορες να ειναι ο αλλος οικοδομος παρα αδιστακτος,κλεφτης και ρουφιανος..και εχουμε πολλους!
    και ποιοι βγαζουν πιο πολλα λεφτα?οι εντεχνοι που φτιαχνουν δικια τους μουσικη?τα παιδια που εχουν ενα γκρουπακι και προσπαθουν 100 χρονια να βγαλουν δισκο?αυτοι βγαζουν τα λεφτα?
    τα χεις μαθει ολα..ποτε εγκατασταθηκες στην Ελλαδα και ζεις σαυτη την κοσμαρα.?
    κατι τετοιοι σαν κι εσενα χαλανε τις κοινωνιες και θεοποιουν την κουλτουρα του πρωιναδικου,του πανελ των μμε...ξυπνα πριν ειναι αργα...και ποιος εχει ελλειψη σεξ και μαλιστα μεγαλη φαινεται ...μην σε πιανει ταραχη...αλλα ανσ υνεχισεις ετσι δεν σε βλεπω καλα..πηγαινε καλυτερα για ψαρεμα μηπως ηρεμισεις...διαβασε και κανενα βιβλιο...μηπως πιασει τοπο..οχι τιποτα αρλεκιν η κακακουνακη...πιασε κατι πιο ουσιωδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. λες στον μουσικο να κανει κοπο να να οιξει cd?
    μα εισαι σοβαρος??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γέννημα θρέμα Αθηναίος
    "να οιξει cd?"
    Σε αντίθεση με κάποια που είναι ή αλλοδαπή ή αγράμματη.

    Περί σεξ, δεν απάντησες. Πόσα χρόνια έχεις να βάλεις τον σύρτη? Εγώ για να στη λέω, πάει να πει ότι είμαι χορτάτος.

    Καλα,εγώ θα την χαλάσω την κοινωνία.Ναι, πουλάκι μου, ναι, ο γιατρός είπε να λέμε ναι. Μη μας πάθεις και κανένα νευρικό κλονισμό....χαλάρωσε.χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μα σου απαντησα...δεν ξερεις να διαβαζεις?ο αντρας που ειναι χορτατος απο σεξ ταξιδια ειναι και πανεμορφος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φερεται σαν κι εσενα...η δικη σου στερηση φωναζει απο μακρια..
    το αν εκανα μια φορα λαθος δεν οφειλεται στο οτι ειμαι αγραμματη σαφως και προφανως...
    αγραμματος και αστοιχειωτος εισαι εσυ που δεν εχεις καταλαβει ακομα τις δομες της κοινωνιας στην οποια ζεις...δεν εχεις μαθει να συνθετεις επιχειρηματα χωρις να βριζεις..και κυριως καταπινεις αμασητο το παραμυθι του καλου δημοσιογραφου που κανει τα παντα για να "ενημερωσει" το κοινο του, το παραμυθι του πολιτικου που δουλευει πολυ για να ειναι σωστος απεναντι στον λαο του, το παραμυθι της τραγουδιστριας που ειναι απο φωνη κορμαρα και παιρνει τον εναν πλατινενιο μετα τον αλλο...
    μαζεψε την αμαθεια και τα κομπλεξ σου σε μια τσαντουλα και πηγαινε στο γιατρο σε δει..προβατο..εισαι μικροαστος χωρις ιχνος προσωπικοτητας..

    αλλη μια φορα εισαι και ρατιστης απεναντι σε κοινωνικες ομαδες: μετα τους gay τους ασχημους τους χοντρους επιασες και τους αγραμματους και τους αλλοδαπους...αυτοι καταλαβαινουν πιο πολλα απο σενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ποια στέρηση ρε φουκαριάρα? Που όπως είπα και πριν έχεις να δεις χαρά ανάμεσα στα πόδια σου 3-4 χρόνια? Στο ξανάπα και πριν, εγώ χορτάτος είμαι, πολύ εμφανίσιμος είμαι και δόξα το Θεό τη ζωή μου την έχω ζήσει, γι' αυτό και έφτιαξα το blog. Αν ήμουνα κανένας χοντρομαλάκας με φάτσα ή σώμα που δεν βλεπότανε, ούτε θα έγραφα στα άρθρα "Που πήγες και τον βρήκες αυτόν τον πατσαβούρη" (γιατί οι σαβούρηδες δεν τα λένε αυτά) ούτε θα έλεγα "οι ωραίοι με τις ωραίες κι οι πατσαβούρηδες με τις πατσαβούρες".

    Κι άμα έχεις αμφιβολία τα λέμε κι από κοντά για να δούμε ποιος είναι ο ωραίος και ποια η σαύρα.

    Και ξέρεις από τι φαίνεται ότι είσαι ΑΓΑΜΗΤΗ? Επειδή έγραψες πιο πάνω ειρωνικά "σε καφετερια και σε κλαμπακι παιζουν μουσικαρες". Αν δεν συχνάζεις σε καφέ, μπαρ και clubs τότε είναι φως-φανάρι ότι δεν έχεις παρέες και κάθεσαι όλη τη μέρα μέσα στο PC να μαλακίζεσαι. Εγώ από τον χώρο εργασίας μου στα γράφω άρα στα παπάκια μου. Κάθε μέρα έξω είμαι.

    Τα επαγγέλματα που ανέφερα πριν ήταν για να αποδείξω στη φίλη μας την Ειρήνη ότι οι άντρες βγάζουν περισσότερα. Αλλά επειδή είσαι τόσο ΤΟΥΒΛΟ ούτε με την 5η δεν το έχεις καταλάβει. Έπρεπε να γράψουμε "Μηχανικός αυτοκινήτων", "Επιπλοποιός", "Ιδιοκτήτης της αλυσίδας Γρηγόρης ή Simply Burger" ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη "light" μαλακία, μπας και το καταλάβεις καθ' ότι έχεις @@ στον εγκέφαλο (που μακάρι δηλαδή αλλά κάτι είναι κι αυτό).

    Έχεις πάει να σε κοιτάξει κανένας ψυχίατρος τελευταία?Γιατί απ' ότι βλέπω πρέπει να σου έχουν τελειώσει τα χάπια.

    Πάρε πρώτα το μπλε και μετά το πορτοκαλί είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. κι εγω απλα σου ειπα οτι υπαρχουν κι αλλα επαγγελματα να το δειξεις αυτο και οτι αυτα δεν ειναι παραδειγματα(απο ηθικης αποψης)..
    ζησε τη μιζερη ζωουλα σου τρεχα στα κλαμπακια στην παραλιακη παρακαλα τους φουσκωτους να σου βαζουν μεσα και χτυπα και παλαμακια...
    υπαρχουν και μερη με ωραια μουσικη και εκει παω και ευτυχως δεν ερχονται τυποι σαν κι εσενα,,
    αντε γυαλισε το αμαξι σου μπες μεσα και τρεχα στην παραλιακη τα σκ να λες οτι καντι κανεις...κανε τη ζωαρα σου μικρροαστε!!
    μπες στα κουτακια σου!!εετσι!!και αν δεις και κανεναν celebrity βγες φωτο και ανεβασε τη στη fb.
    απο το χωρο εργασιας ε?και μας δει το αφεντικο τι?λουφαζουμε?η ειμαστε το αφεντικο οποτε τους γαμαμε ολους?και αμα λαχει δεν δουλευουμε και γραφουμε μπουρδες!!
    εγω τουλαχιστον καπου εχω αρχιδια ...γιατι εσυ φαινεται δεν εχεις απο αυτα...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. eisai 27 και εχεις ζησει τη ζωη σου??ελα ρε πρυτανη!τι μας λες??
    α και κατι αλλο για τα περι αγραμματοσυνης:
    ειναι δοξα τω θεω(δοτικη ενικου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. A) αυτό με τα χάπια δεν το έπιασα! ΟΚ, ννομίζω πως έπιασα το μπλε.
    Β) Ποιοι τραγουδιστές όμως βγάζουν τα πιο πολλά;
    1) clubαδικα/λαικά. Στα κλαμπάδικα μόνο κάτι ντράμερ αξίζουν (αλλά μιλάμε ότι γαμάνε άγρια αυτοί οι ντράμερ, πχ αυτός του usher). Στα λαικά οι τραγουδιστές κυρίως τη δομή ή τις βασικές συγχορδίες γράφουν. Οι μπουζουκτσίδες ή οι κλαριτζίδες ή σπανιότερα οι κιθαρίστες (πχ τη μοναξιά φοβάμαι, που δεν είναι ακριβώς λαικό, αλλά ο κιθαρίστας είναι ή ήταν 100000000% μεταλάς, φαίνεται από τις γερές δοσεις van halen( solο στο beat it) και dime. Ξέφυγα πάλι) πραγμαυικάβκουράζονται για να συνθθέσουν.
    2) έντεχνο. Εδώ ο κάθε μουσικός γελάει. Παρότι γουστάρω έντεχνο, πρέπει να σου πω ότι, σε ενάμιση χρόνο (επειδή δούλεψα χοντρα όμως) μελέτης έγραφα ΑΝΕΤΑ 1 έντεχνο τραγούδι την ώρα, στον υπολογιστή, με εισαγωγή, στροφές, ρεφραίν, ίσως και σόλο. Αν ηθέλα να γράψω απλα μια μέλωδία σκέτη ή ένα pattern... Ένα το πεντάλεπτο! Κι αυτά μιλάμε με 100% σωστή θεωρία/αρμονία. Χαλάρα ένα 12χρονο που μόλις έμαθε τις μάτζόρε μπορεί να γράψει έντεχνο τραγούδι αντιγράφοντας proggressions των Maiden, όπως πολλοί διάσημοι επαγγελματίες εντεχνοι καλλιτέχνες.
    3) Κλασσική, rock και παρακλάδια τους. Από άποψη θεωρίας, η κλασσική είναι η πιο τέλεια μουσική. Σπάνια χρησιμοποιούν έστω και δευτερη κλίμακα! Η ροκ, από την άλλη, είναι πιο ελεύθερη. Οι καλλιτέχνες "δημιουργούν" δική τους θεωρία (οι metallica δημιουργουν και αρμονία) η οποία σπάνια δεν έχουν κάποια βάση. Λίγο αταίριαστη η διάλεξη, αλλά αν έχεις κάποια σχέση με μουσική θα καταλάβεις.
    Γ) Γίνεστε και οι δύο ακραίοι, για να στήριξετε τις πιο μέτριες απόψεις σας. Επιπλέον ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, είστε κολλημένοι! Πλέον απλά τσακώνεστε, έχετε αφήσει στην άκρη τις απόψεις σας. Πάντως είχατε και οι δυο τα δίκια σας. Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. εμενα δεν με ενδιεφερε να τσακωθω αλλα αν βλεπω επιθεση ειναι λογικο να αντιδρασω...
    ουτε τον εβρισα ουτε τιποτα..
    αν διαβασεις τι μου εχει σειρει οκ!
    δεν αλλαζουν οι αποψεις και ουτε προσαπθησα για κατι τετοιο...
    δεν ανεφερε πουθενα τους μουσικους master..γιατι τον νοιαζει μονο αυτο που βλεπει...τελος παντων...το ξερουμε οτι οι αντρες βγαζουν πιο πολλα αλλα νομιζω οτι υπηρχαν και αλλα παραδειγματα ..γιατι τα πολλα λεφτα δεν βγαινουν με το σταυρο στο χερι...δεν ξερω αν συμφωνεις... εγω προσωπικα σοσοι καταπατανε δικαωματα αλλων για να πλουτισουν η χρησιμοποιουν δολια μεσα δεν θεωρω οτι δουλευουν.ειναι απλο.δεν μιλαω για ολους..μιλαω για τα πολλα λεφτα που ειπε παραπανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γι' αυτο έγραψα "δίκαια ή άδικα". Το θέμα έκλεισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Επειδή όπως είπα και πριν είσαι μεγάλο μπάζο (και στο μυαλό και πιθανότατα και στην εμφάνιση), τα εχω πει δεκαδες φορες εδω μεσα οτι τα clubs ειναι για τις ψωναρες, συνεπως προτιμω τα μπαρακια. Αλλα με τα αχυρα που εχεις αντι για εγκεφαλικα κυτταρα ειναι αδυνατον να καταλαβεις.

    Το αφεντικό είναι φιλαράκι οπότε στ' μου. Παμε παρακατω. Ειπαμε, λογαριασμο θα σου δωσω για το τι κανω στη δουλεια μου? (για 4η φορα). Πες μου γιατι σε ποναει τοσο, πες μου:
    http://www.youtube.com/watch?v=quoycxT7OSM
    Εσυ που τον παιζεις ολη μερα εδω μεσα γιατι δε τρεχεις να βρεις καμια δουλεια? Αντε ντε, θα πεινασεις. Οπως ειδες ο στιβος δεν απεδωσε.

    Εχεις καπου αρχιδια? Α σορρυ δεν το ξερα οτι μιλαγα με transexual τοση ωρα. Εκτος κι αν σε κανανε τα αναβολικα ετσι. Το παθενετε αυτο εσεις του στιβου η αληθεια ειναι και απο ενα σημειο και μετα μεταμορφωνεστε. Ειστε οι λεγομενες "γυναικες με αρχιδια".

    Τέλος απο τα επαγγελματα που ανεφερα δεν παω με τιποτα τους βουλευτες. Οι υπολοιποι βγαζουν το ψωμακι τους τιμια, γιατι ο κοσμος παει στο γηπεδο, στα κεντρα κτλ. και διασκεδαζει, χωρις να σκαει οπως εσυ για το αν τα βγαζουν μαυρα η ποσα βγαζουν. Αυτη ειναι η ζωη. Οποτε τραβα μια σφαλιαρα στον εαυτο σου γιατι αμα τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα στο τελος θα αυτοκτονησεις. Σου ειπα, ψαξου λιγο με τον ψυχιατρο να σε βοηθσει, να παρεις κανα φαρμακο γιατι δε σε βλεπω καλα. Δε γουσταρεις τα μισα επαγγελματα της κοινωνιας, δεν εμεινε και κανενας φουκαρας. Στο τελος θα παιζεις μπουνιες με ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. μιλα μονος σου μπουλουκο!!διαβασα σε ενα σχολιο εδω μεσα τι εισαι και δεν εχει και αδικο αυτος που το πε!αδικα ασχοληθηκα μαζι σου!!και μην σβηνεις τα σχολια των ανθρωπων φασιστακι..
    α και κοψε και τις φιδιες και τους δρακους που λες!!πινοκιο!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
    δεν τα παιρνω ολα σοβαρα!ας πουμε εσενα και τους ομοιους σου τους χαχες δεν σας παιρνω σοβαρα..ειστε κατωτερο ειδος!δες λιγο τι γινεται γυρω σου και ασχολεισου να εχει και ενα νοημα η υπαρξη σου καραγκιοζακο!
    μαθε να μετρας οι δημοσιογραφοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες οι ποδοσφαιριστες και οι μεγαλοshowmen δεν ειναι τα μισα επαγγελματα της κοινωνιας..ειναι αυτα που ξερεις εσυ!!αλλα υπαρχουν κι αλλα πολλα!!!αλλα η πολλη τηλεοραση σε εχει κανει στοκο πιο πολυ απο οτι ησουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ωραιο τραγουδι βρε...μπραβο!!
    και κατι αλλο ...εγω ειμαι το αφεντικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτές οι γυναίκες την τελευταία λέξη θελουν να έχουνε πάντα! Εγω ένα έχω να πω "Απο τότε που η σερβιέτα έβγαλε φτερά, το μουνί έγινε άπιαστο όνειρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Oύτε εγώ παίρνω στα σοβαρά τα μπάζα και ειδικά τα αγάμητα μπάζα.

    Όχι, εγώ είμαι το αφεντικό. Δεν αναγνωρίζεις τον νταβατζή σου βρε πουτανάκι? :-)

    @Ανώνυμος: Χαχαχαχα! Respect φίλε! Don't worry εγώ θα trollάρω την Βασιλική μέχρι να βγάλει το μουνάκι της βρύα και λεηχήνες. Όχι τίποτα άλλο μου ανεβάζει και τον αριθμό των comments το καυλάκι και πάω να χτυπήσω χορηγό. Θα γίνω κι εγώ ένας μικρός επιχειρηματίας.

    Φτάσαμε τις 1.000 επισκέψεις τη μέρα μέσα σε 4 μήνες. Γαμάει η ομάδα, απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. και εγω στο κλαμπ των χωρισμενων γυναικων ειμαι αλλα περναω και μονη καλα το παιδι που τα ειχα εχει φαει κολημα χοντρο μαζι μου τηλ που ειμαι και τετοια 3 χρονια σχεσης και ακομα ασχολειται μαζι μου πηγε και επιασε τν τωρινη μου σχεση και τν απειλει εγω τι πρεπει να κανω εχω μπλοκαρει περιμενω την αποψη σας.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμη 4:05 μου έχει τύχει το ανάποδο. Μία πρώην που είχα, χωρίς να το ξέρω το παιδί, του έδωσε το κινητό μου κι άρχισε και με τάραζε στα τηλέφωνα και τα sms. Μετά από κάνα χρόνο αραίωσε όταν οι εταιρείες βάλανε ταυτοποίηση στοιχείων στα καρτοκινητά και φοβήθηκε.

    Το θέμα είναι ότι αν ο τωρινός μπορεί να δείρει τον πρώην τότε πες του ότι αν θέλει έχει το ΟΚ σου να τον πλακώσει. Η βάλτον να σηκώνει ακόμα και το τηλέφωνό σου όταν σε παίρνει. Τώρα αν δεν μπορεί να τον πλακώσει σου προτείνω αυτή την περίοδο να βγαίνετε με παρέα και να ενημερώσεις όλους τους φίλους σου για το πόσο μαλάκας και απειλητικός είναι ο πρώην σου. Επομένως...αν τον πετύχετε τον πλακώνετε όλοι μαζί (μιλάμε για χοντρό ξύλο). Από εκείνη τη μέρα δεν παίζει να ξανασχοληθεί.

    Αν κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε φτάνουν στο σημείο να σου καταπατάνε μέχρι και τα δικαιώματα τότε πρέπει να τους πατήσεις το λαρύγγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ευχαριστω πολλυ αλλα οταν εχεις να κανεις με αρωστους στο μυαλο τι να πεις το παιδι που ειμαι μαζι του τωρα αυτος σηκωνει το κινιτο αλλα δεν καταλαβαινει του λεει οτι αν με πετυχει πουθενα την γαμησα ο φιλος μου θελέι να του γαμησει το κερρατο αλλα δν τν βρισκουμε......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή