Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Παίξτο ιστορία για να καμακώσεις

Τελικά ένα πράμα έχω καταλάβει. Ότι σήμερα θα πρέπει να το παίξεις πολύ ιστορίας για να ρίξεις γκόμενα.

Έχω ένα φίλο για παράδειγμα που παίζει DJ σε ραδιόφωνο. Το τι add στο facebook πέφτουνε δε περιγράφεται. Έχει κι ωραία φωνή ο πούστης κι όλα τα πιπινάκια είναι στα πόδια του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά περίπτωση γκόμενας που την έψηνα ένα χρόνο, είχαμε βγει 2-3 φορές και τελικά κατέληξε να μου την φάει. Την κατάπιε...αμάσητη.

Άμα η γκόμενα μυριστεί ότι είσαι κάτι το ξεχωριστό, έχει υγρανθεί με τη μία. Λίγες εκτιμάνε πραγματικά ότι έχεις π.χ. μία Α δουλειά και βγάζεις το βασικό. Θέλουν να είσαι ΚΑΠΟΙΟΣ. Θέλουν να είσαι ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Δεν γίνεται αλλιώς. Καλά το να είναι αυτές από πάνω είναι αδύνατο. Αλλά ακόμα κι αν είσαι στο ίδιο επίπεδο με αυτές πάλι θα το βρουν δύσκολο.

Έχω ένα φίλο που είναι πορτιέρης σε μαγαζί. Το τι γκόμενες έχει ρίξει δεν περιγράφεται. Μου λέει "Έχω βαρεθεί να πηδάω barwomen και πορτιέρησες". Και όντως δε λέει μαλακίες. Είναι τελείως στ'@@ του ο τύπος και όλες θέλουν να τον έχουν από κοντά. Του κολοτρίβονται. Αυτός το παίζει ιστορία σε φάση "Είχε περάσει η Φουρέιρα από εδώ για ποτό τις προάλλες και μου έδωσε το κινητό της" και κάτι τέτοιες μαλακίες. Και βλέπεις τα 17χρονα και τρελαίνονται.

Ένας άλλος έχει εστιατόριο με live μουσική. Έτυχε λοιπόν το εξής απίστευτο. Εκείνη την περίοδο καμάκωνα μια γκόμενα κι είχαμε βγει δυο φορές για καφέ. Και μου είχε πει στο 2ο ραντεβού μαλακίες σε φάση "Θέλω να το πάμε χαλαρά" και κάτι άκυρα. Με ρώτησε όμως "Μήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλ του φίλου σου να κλείσω τραπέζι;" (και καλά). Ποιο τραπέζι. Που τον παίρνει τηλ να κάνει κράτηση και μετά αρχίζει τα περίεργα SMS στο κινητό σε φάση "Και θα ανεχτείς την γαϊδουροφωνάρα μου που θα είμαι πρώτο τραπέζι πίστα και θα χορεύω;" , "Θα χορέψεις κι εσύ μαζί μας;", "Πόσο είσαι;" και κάτι άλλα που στέλνουν οι χαζογκόμενες. Ευτυχώς ο φίλος μου δεν έκανε κάτι, αλλά μετά μου έδειχνε τα μηνύματα και γελάγαμε. Γιατί η γκόμενα έψαχνε λεφτά, που να έχει μια θέση. Που να τον αγναντεύει να είναι πάνω από το κεφάλι της και να καυλώνει. Εμείς ήθελα να ξερα γιατί δεν έχουμε καύλα με την δουλειά κάποιας; Και γιατί την παίρνουμε και με το βρακί της χωρίς προίκα; Ας μου το εξηγήσει κάποιος!

Θα σου πω κάτι φίλε αναγνώστη αλλά θα μείνει μεταξύ μας. Μόνο εγώ κι εσύ το ξέρουμε, μην το πεις παραέξω. Λοιπόν, σε μια εταιρεία που δούλευα, για μια περίοδο έτυχε να ψάχνουμε γραμματέα. Μπήκα λοιπόν στο δίκτυο, πήρα κάτι docs με βιογραφικά κοριτσιών και τι έκανα; Πολύ απλά όσες ήτανε από 28 και κάτω τις πήρα τηλέφωνο και το έπαιξα διευθυντής! Για να μην τα πολυλογώ, αντί να κανονίζω καφέ στο γραφείο, έλεγα να βγούμε για καφέ έξω. Το χάφτανε το παραμύθι. Όπως καταλαβαίνετε...ακόμα προσλαμβάνονται ως γραμματείς οι κοπελιές. Έφαγα καλά και η πλάκα είναι ότι μετά τους το γύρναγα σε φάση "Δεν θα ήταν σωστό να σε προσλάβω γιατί μετά θα χάλαγε η σχέση μας που θα σου έδινα εντολές κάθε μέρα" και ότι άλλη παπαριά μπορούσε να κατεβάσει ο εγκέφαλός μου.
Τα αποτελέσματα λοιπόν σας τα γράφω παρακάτω:
Ραντεβού: 15
2ος καφές: 8
Γκολ: 3


Γιατί χάλασε το γλυκό; Γιατί πολύ απλά ήταν τόσο πουτάνες, που θέλανε μόνο να τον φάνε και να φύγουνε. Τίποτα παραπάνω.

Παραμύθια θέλετε κορίτσια; Παραμύθια θα λάβετε!

15 σχόλια:

  1. Με βάση τα "στατιστικά στοιχεία" της ιστορίας με το παπατζιλίκι που πούλησες στις κοπέλες (σου έκατσαν 4/15), μπορούμε να συμπεράνουμε οτι η πλειοψηφία των γυναικών δεν είναι τελικά και τόσο πρόθυμες να ανοίξουν τα πόδια τους σε κάποιον μόνο και μόνο για να πιάσουν δουλειά. Φυσικά αναφέρομαι σε μια απλή, καθημερινή δουλειά και όχι σε κανάλια, μπουζούκια, clubs κτλ., όπου εκεί το ποσοστό "προθυμίας" αγγίζει το 100%.
    Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες, εάν θυμάσαι, πόσες απο αυτές τις 15 κοπέλες που γνώρισες είχαν σχέση και πόσες ήταν ελεύθερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μία είχε σχέση και το έκρυψε. Οι άλλες ήταν free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνήσω με τον ανώνυμο. Το ποσοστό, όσο και το δείγμα είναι πολύ μικρό. Χώρια το είδος της εργασίας όπως επισήμανε επίσης. Προτείνω αντίστοιχο πείραμα για δουλειά show biz (ένα άκρο) και 2ο πείραμα για σοβαρή δουλειά αναζήτησης π.χ. πτυχιουχας ανώτερης εκπαίδευσης, βλέπε μηχανικός, δικηγόρος, ανώτερο στέλεχος επιχείρησης κ.α. Εκεί να δούμε την διαφορά.

    Συν ότι δεν μας είπες αν το γκολ μπήκε στον 2ο καφέ ακριβώς ή σε επόμενα ραντεβού και σε ποιο. Τότε θα έχεις δικαίωμα να πεις αν ήταν πουτάνες και θέλαν απλά να τον φάνε και να φύγουνε, ή απλά τους άρεσες και θέλανε να κάνουν κάτι αλλά εσύ το έκοψες γιατί επρόκειτο για πείραμα ή αν δε τους άρεσε το γκολ που φάγανε (χο χο χο!!) και απλά σε γράψανε μετά εκέινες ή ήταν αρκετά έξυπνες και καταλάβανε ότι για να τις καλείς έξω δεν είσαι σοβαρό αφεντικό οπότε ας περάσουμε και μεις καλά και ας τον στείλουμε στο διάολο και δε μας νοιάζει η δουλειά ή πολλά ακόμα ή....

    Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν ουκ ολίγες γυναίκες πλεόν που αρέσκονται στο να ευχαριστιούνται το σεξ με πολλαπλους συντρόφους χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, άσχετα αν το παρόν blog έχει αφιερωθεί στην απόδειξη του αντιθέτου... :) Αυτό δεν είναι μεμπτό... Απλά η κοινωνία μας είναι έτσι δοδμηνένη δυστυχώς, ώστε όταν το κάνεις εσύ (ένας άνδρας) να είναι μαγκιά, ενώ όταν το κάνουν οι γυναίκες, να είναι "τόσο πουτάνες, που θέλανε μόνο να τον φάνε και να φύγουνε. Τίποτα παραπάνω." για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου.

    Κρίμα, γιατί σε άλλες αναρτήσεις σου, αναρωτιέσαι ΠΟΥ είναι κρυμμένες αυτές οι γυναίκες που τους αρέσει να χαίρονται τον έρωτα και καταριέσαι τις δήθεν μυξοπαρθένες, τις ανάφτρες και τις ξενέρωτες και εδώ αυτές που ψάχνεις, τις φιλελεύθερες, τις λες πουτάνες...

    Κρίμα... Περιμένω καλύτερες αναρτήσεις από σένα στο μέλλον γιατί σε βλέπω, έχεις potential...
    Φιλικά, Fraulitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα, μια χαρά τα λέω. Άμα μυριστούνε δουλειά, δόξα, χρήμα και λοιπές μαλακίες αμέσως τσιμπάνε. Τις ίδιες γκόμενες που έριξα αν τους την έπεφτε κάποιος σε club ή κανένας συμφοιτητής τους από παρέα, πιστεύω ότι θα του ρίχνανε ένα άκυρο. Φάγανε κανονικό παραμύθι.

    Επίσης δεν μπορώ να κάνω πειράματα και να το παίζω διευθυντής πρακτορείου μοντέλων π.χ. Εντάξει, αυτό που έκανα έπιασε γιατί ήμουν όντως υπάλληλος. Αλλά μη το μαμήσουμε το θέμα γιατί θα μου τραβήξουν καμιά μήνυση και θα ψάχνομαι.

    Επίσης απ' το τρόπο που γράφεις δεν νομίζω να είσαι Φραουλίτσα, αλλά...Φραουλάκιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη μια απόδειξη ότι το σωστό μπλα μπλά φέρνει αποτελέσματα, σωστός φίλε μου συνέχισε το παραμύθι και καλά χειμωνιάτικα γαμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμώτο, γιατί να είμαι τόσο δυναμική και ανοιχτόμυαλη ώστε να μοιάζω στο γραπτό με άνδρα? Καλά μου το λέει ο κύκλος μου ότι δεν είμαι εγώ γεννημένη για την Ελλάδα με αυτά τα μυαλά... Σε λάθος χώρα γεννήθηκα... Λες να είμαι άνδρας και να γράφω έτσι και στην ιστορία του Billy και να τον κράζω πατόκορφα? Η να έχω βγάλει από το μυαλό μου την ιστορία του Badoo? Ήμαρτον!! Μήπως μισείς πολύ τις γυναίκες και είδες μια που στα λέει αλλιώς από τα χαζογκομενάκια που περιγράφεις στις αναρτήσεις σου και αμέσως σε έπιασε η δυσπιστία? "Δε μπορεί αυτή να είναι τόσο λογική! Δε μπορεί να μην γράφει σα χαζογκόμενα! Αφού όλες είναι ξενέρωτες! Άρα είναι άντρας!!" Μα τι ώριμο συμπέρασμα...

    Ε τώρα τι θες? Να σου δείξω και ταυτότητα? Κάνεις σας αυτούς στο Badoo που σου λεγα ότι δε πιστεύανε ότι είμαι εγώ στις φώτος και ότι είμαι αγόρι και όταν με βλέπανε παθαίναν σοκ και τρέχανε να τα μαζέψουν. μη χάσουν μετά το γκομενάκι!

    Και σταμάτα να γενικεύεις ότι όλες κοιτάνε τα λεφτά και τη δουλειά. Υπάρχουν και γνήσιες υπεράνω γυναίκες, απλά τις φοβάστε και δε τις πλησιάζετε. Προτιμάτε να παίζετε με τα κοριτσάκια στο fb και στα sms.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η εξουσια ειναι το καλυτερο αφροδισιακο δεν το ξερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα μισούσα τις γυναίκες ή θα σταματούσα να κάνω σχέσεις ή θα είχα γίνει gay.

    Δεν προτιμάω να παίζω με τα cocktease του fb και του badoo, γι' αυτό έφτιαξα το blog.

    Κοιτα, εγώ σε πιστεύω. Αλλά με ενα ψευδωνυμο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Κι εχω δει πολλα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ άλλο θέλω να μάθω. Απο τις εφτά που "κόπηκαν" στο πρώτο πόσες έκοψες γιατί δε σου άρεσαν και πόσες δεν ήταν πρόθυμες να συνεχίσουν; Ομοίως για το δεύτερο rendez-vous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Δε μου αρέσει/Δεν δέχτηκε, αν θυμάμαι καλά (γιατί πάει καιρός) πρέπει να πήγε:
    1ο ραντεβού: 5/2
    2ο ραντεβού: 0/4
    3ο ραντεβού: 0/1

    Τα μηδενικά είναι προφανή. Γιατί για να τις πάω σε 2ο ραντεβού (καθ' ότι άντρας) εννοείται ότι γούσταρα.

    Επίσης διορθώνω. Τελικά ήταν 3. Μία χρειάστηκε και 3ο ραντεβού και ακόμα "δεν ήταν σίγουρη". Ε την άφησα σπιτάκι της να συνεχίσει να το σκέφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άρα σου έκατσαν 3/10. Δηλάδη το 30% θα πήγαιναν με άντρα για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμπληρώνω: γραφείου. Άνοιξα και εγώ μπλογκ να λέω την πίπα μου όπως βλέπεις! Μια χάρη: Βγάλε βρε αδερφέ την επαλήθευση λεκτικού κειμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν ημαστε ολλεσ το ιδιο μην γενικευεισ και εμενα με κυνηγουσε ενασ τυποσ αυτοσ ητανε τησ κολητησ μου ο φιλοσ βγαιναμε ολοι μαζι ολλα καλα οταν μια μερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι περναει φαση και οτι θελει να μηλησει μαζι μου και οτι δν μπορει να το πει στην κολητη μου πηγα ητανε προφαση ολλο αυτο ειχε φτιαξει ατμοσφαιρα κτλ και οταν του ειπα τι ειναι αυτα μου ειπε οτι με γουσταρει τρελα και οτι θα αυτοκτονουσε αμα δεν πηγαινα μου την επεσε χοντρα ο μαλακασ ολοι η αντρεσ ειναι γουρουνια για μενα και οποιοσ εχει αντιθετη αποψη να το πει...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στην αρχή λες "δεν είμαστε όλες το ίδιο μη γενικέυεις" και στο τέλος λες πως όλοι οι άντρες ειναι γουρούνια, εσυ δε γενικεύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το ειναι γουρουνια ειναι δικη μου αποψη πιστευω θελω να πω οτι δν ειμαι χαζοκομενιτσα και ουτε πτν για να πεσω με τα μουτρα για αυτο λεω δεν ημαστε ιδιες δν προδωσα τν κολητη μου.....................και αυτο μετραει............

    ΑπάντησηΔιαγραφή