Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα και στο Facebook

Μετά το προφίλ που άνοιξα στο Facebook (στο email ksenerotes@gmail.com) τώρα έφτιαξα και σελίδα για το blog.

www.facebook.com/ksenerotes

Η είσοδος είναι ανοιχτή. Παρακαλούμε περάστε.

Δε χρειάζεται να πω ότι απαγορεύεται η είσοδος στις ξενέρωτες. Όλες οι άλλες είστε ευπρόσδεκτες!

Eυχαριστώ.

6 σχόλια:

  1. Και γαμω τα μπλογκ! Επιτέλους διαβάζουμε αυτά που σκεφτόμασταν τόσο καιρό!
    Μη μασάς, συνέχισε τη προσπάθεια, χέσε αυτούς που γράφουν βλακείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι γιατι κάποιος έπρεπε να βγεί να τα πεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να βγει να πει ρε κορόιδα! Σας έχει τρελάνει ο άλλος στις μαλακίες και κάθεστε και τον ακούτε και επικροτείτε αυτά που λέει. Βγείτε έξω να δείτε πόσα ζευγάρια υπάρχουν. Μόνο εσείς είστε μπάκουροι γιατί προφανώς έχετε το μαύρο σας το χάλι και μετά κατά τα άλλα φταίνε οι γυναίκες που δεν σας κάθονται. Δουλέψτε τουλάχιστον να βγάλετε κανένα φράγκο μπας και πάτε με καμιά ρωσίδα γιατί οι ελληνίδες σας έχουν κλασμένους προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προηγούμενο σχόλιο ανοίκει σε μένα. Βγαίνω και βλέπω, στην περιοχή μου τουλάχιστον βλέπεις κοριτσοπαρέες/ανδροπαρέες παρά ζευγάρια, μιλάω για ηλικίες 20-25, και στο κάτω κάτω τι να τα κάνω τα ζευγάρια που σήμερα είναι μαζί, αύριο δεν είναι. Θα σου πω κάτι άλλο, με 3-4 φίλους που είμαστε δεμένοι απο εποχή λυκείου σε πληροφορώ σε διάστημα 2 χρόνων κανείς δεν έκανε μια σοβαρη σχέση, κάτι να κρατήσει, και όλοι μας ωραία παιδιά-μπέσα. Επικράτει το εφήμερο και το προσωρινό στις μέρες μας, όλα κινούνται γύρω απο το χρήμα και τα υλικά αγαθά, οι γυναίκες το ίδιο. Έχουνε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Αν δεν είσαι γυμνασμένος, με γεμάτο πορτοφόλι, δουλειά με κύρος (όχι ότι κ ότι), και δεν έχεις στα χέρια σου μοτέρ με μπόλικα άλογα, δεν πας πουθενά. (Πρέπει να έχεις όλο το πακέτο, μόνο τα μπράτσα η μόνο το μοτέρι δεν αρκούν) Έτσι το βλέπω εγώ και επιβεβαιώνομαι καθημερινά, αν κάποιος νομίζει πως είμαι λάθος ας μου το πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τι προτείνεις να κάνουμε ρε Νικόλα αποχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΚΟΡΤ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή