Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Διακοπές με φίλες



Ανοίγεις το προφίλ της στο Facebook και βλέπεις:

2008: Μύκονος (Ξεσάλωμα με την αδερφή της στο Super Paradise)
2009: Πάρος (Βρέχει με νεροπίστολο το μαγιώ της στο Punda Beach)
2010: Ιος (Camping με τις ξαδέρφες της στο Far Out)
2011: Μύκονος (Πάλι ξεσάλωμα με φίλες αλλά αυτή τη φορά με διπλάσιες photos).

Αν είσαι γυναίκα, ο μέσος όρος αναμονής για καμάκι  στα παραπάνω νησιά είναι:
Πάρος (Παροικιά):  3' 30"
Μύκονος (Paradise, μετά τις 17:00): 2' 30"
Ίος (Κεντρικός δρόμος στα clubs): 0' 45"

Μετά από όλα αυτά τι θέλει να μας πει το κορίτσι; Ότι δεν βρήκε γκόμενο; Όχι! Πολύ απλά δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια γκόμενο. Ως κλασικό cocktease το μόνο που κέρδιζε στα παραπάνω νησιά ήταν αυτοπεποίθηση. Άντε και 2-3 πηδήματα ίσα-ίσα για να "ξεσκουριάσει".

Μετά από όλα αυτά την κάνεις Add, κάθεσαι και πατάς Like σαν το γίδι στις photos, της πιάνεις την κουβέντα και περιμένεις το θαύμα. Η ακόμα κι αν σε κάνει αυτή Add για να μεγαλώσει την "αυλή" της, έχεις την ψευδαίσθηση ότι σε διάλεξε ανάμεσα σε 3.800 ακόμη μαλάκες που περιμένουν.

Τι την κρατάς φίλη; Νομίζεις ότι θα μαμήσεις; Όχι. Μάλλον περιμένεις να πάρεις μάτι κάθε καλοκαίρι πότε θα ανεβάσει την νέα "πραμάτεια" για να πάρεις "δουλειά για το σπίτι".

Αν είναι σωστή τότε θα δεις στο προφίλ της και φωτογραφίες χωρίς ξεσαλώματα. Όπως π.χ. μερικές photos από νησιά όπου είναι μόνες τους, δείγμα του ότι προφανώς έχουν χωρίσει με τον τότε γκόμενο. Κατανοητό. Εκείνες είναι οι σωστές. Για δοκίμασε και δες τις photos των πρώην σου στο Facebook και θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες έχουν αρκετές τέτοιες φωτογραφίες. Οι άλλες οι ψωνάρες του αρχικού παραδείγματος είναι οι...αγάμητες της υπόθεσης.

Ο λόγος που πολλές επιλέγουν κάθε χρόνο διακοπές με φίλες είναι απλός. Δεν γουστάρουν δεσμεύσεις, δεν γουστάρουν έλεγχο και πάει λέγοντας. Κανα φάσωμα, κανα πήδημα αραιά και που κι αυτό είναι όλο. Μόλις πιάσει καλοκαιράκι...chocolat το χρώμα που λένε και οι Rec. Και μόνο που θα μαυρίσουν έρχονται σε οργασμό από μόνες τους. Δεν θέλουν κάτι άλλο.

Σου λέει "με τις φίλες μου περνάω πάντα καλά". Δεν έχει εσένα να "της τα ζαλίσεις". Φυσικά δεν έχει τον μαλάκα που θα πληρώσει το αμάξι να την πηγαινοφέρνει, που θα κεράσει και κανένα φαγητό και όλα τα συναφή. Κρίμα το κορίτσι.

Κάπου εκεί όμως το παραμύθι τελειώνει. Θα το κάνεις μία, θα το κάνεις δύο, θα ζήσεις τη ζωή σου, στο τέλος θα σου γίνει συνήθεια ρε κοπελιά. Όταν θα έρθει μετά ο δικός σου να σου πει ότι έχει μόνο εκείνη την εβδομάδα άδεια κι εσύ του απαντήσεις "Ναι, μα τότε έχω κανονίσει με τις φίλες μου" θα έχει άδικο άμα σε σουτάρει και σε στείλει πίσω στη μάνα σου; Απλά μόνη σου καύλα θα είναι πότε θα μπει το όνομά σου στο Guestlist.gr και πότε θα κάνεις Check-in στη Μύκονο με το iPhone.

Καλό φθινόπωρο σε όλους και σε όλες. Και του χρόνου το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να ανεβάσετε κι άλλο υλικό για να πάρουμε μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου