Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τάσεις αυτοκτονίας

Έτυχε να δω το εξής περιστατικό. Όταν συγγενής μου βρέθηκε στο νοσοκομείο, στο διπλανό κρεβάτι ήταν...κοριτσάκι 18 χρονών το οποίο πήγε να αυτοκτονήσει! Με μία κλασική μέθοδο, την υπερβολική δόση χαπιών. Συγκεκριμένα πήρε 10 Buscopan και 20 χάπια χοληστερίνης από τη γιαγιά της. Μόνο το φαρμακείο της γειτονιάς δεν κατάπιε.

Ο λόγος ήταν καθαρά...γκομενικός! Τα είχε με ένα παιδί, με τον οποίο τσακωθήκαν και χώρισαν. Κατά βάση ήταν δική της η πρωτοβουλία. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έπαιζε λίγο ζήλια στη μέση. Τέσπα, μετά τον μετάνιωσε, του κλαιγότανε ότι τον αγαπούσε, αλλά αυτός είχε βρει μια άλλη. Και κατέληξε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό παράλληλα (αν δεν της βγει) να της δώσει και σημασία ο γκόμενος.

Από όλα αυτά βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:
α)Μεγάλη μαλακία η ζήλια: Άμα θέλει να στην κάνει, θα στην κάνει. Μην ασχολείσαι με ποιους βγαίνει. Δε πάει να πει ότι επειδή θα της πεις μια μέρα να κάτσει μέσα ότι την επόμενη δεν θα γκομενίσει. Αν είναι σωστή θα είστε οκ. Αντίθετα όσο ζηλεύεις τόσο της σπας τα νεύρα.  Αν σου δώσει αφορμή (π.χ. δεν σου λέει με ποιον μιλάει στο τηλ ή θέλει να βγει μόνη της με άτομα που δεν είναι φίλοι καιρό), τότε μπορείς να πεις ότι η ζήλια είναι δικαιολογημένη. Υπό άλλες συνθήκες...άστο.

β)Άμα χωρίσεις τέλος: Ράγισε το γυαλί; Άντε γεια. Ολοκαίνουργιος! (και ολοκαίνουργια αντίστοιχα). Αφού 9 στις 10 θα γίνει μαλακία. Το ξέρεις. Κι αν δεν το ξέρεις θα στο πω εγώ. Άρα τι ασχολείσαι; Θα τσακωθείτε για τα ίδια, θα πείτε πάλι τα ίδια και η ζωή επαναλαμβάνεται. Γάμησέ το. ΣΒΗΣΕ το γαμημένο το κινητό και προχώρα παρακάτω.

γ)Οι γυναίκες δεν έχετε ανάγκη: Να πω ότι είσαι άντρας πάει στα κομμάτια. Αλλά τώρα θα αυτοκτονείτε για γκόμενους, όταν μπορείτε να βγείτε έξω με μια φίλη σας και μέσα σε 2-3 ώρες να μαζέψετε 5 κινητά; Η έστω εκ του ασφαλούς, να πάρετε ένα φίλο σας τηλ. και να κανονίσετε να βγείτε παρέα; Ξέρετε πόσα κονέ θα βρείτε; Άπειρα. Πόσο πιο απλό μπορεί να είναι; Και κάθεσαι και κλαίγεσαι για τον μαλάκα; Το ξενέρωμα στο μεγαλείο του.

Βρε τούβλο, εκεί έξω έχει ένα εκατομμύριο άντρες που πολλοί από αυτούς είναι και πιο ωραίοι και πιο καλά παιδιά απ' τον προηγούμενο. Τι το ζαλίζεις; Απλά βαριέσαι να ψάξεις. Εκεί...κολλημένη. Από εγωισμό δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. "Όχι ρε πούστη, θα μου βγει η σχέση" σκέφτεται, "έχω επενδύσει μαζί του". Κι άμα είναι μαλάκας; Με το ζόρι να σου βγει; Πόσο χρόνο θα χάσεις ακόμα;

Κοινώς, το νόημα είναι το εξής
Αντί να είστε θύματα και να σας λένε όλοι "κολλημένες", ξεκολλήστε απ' την πρώτη κιόλας μέρα για να πέρνουν σειρά κι οι επόμενοι. Όσες ασχολείστε με πρώην γελάει ο κόσμος μαζί σας. Όχι μόνο οι φίλοι σας, αλλά και οι φίλες σας. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο που λένε.

Α και που 'στε. Αυτά περί "κόλλησα με τον πρώτο μου" και τα σχετικά, μαλακίες είναι. Ούτε με μένα έχω δει να ισχύει, ούτε με φίλους. Ίσα-ίσα που το 2011 δεν υπάρχει "πρώτος". Ο "τελευταίος" μετράει. Ειδικά μόλις βρεις κάποιον που να την έχει μεγαλύτερη, εκει κι αν θα ξεχάσεις τον πρώτο (λαϊκίστικο μεν, ισχύει δε).

Στην τελική, εδώ χωρίζουν παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά και το ξεπερνάνε αμέσως. Σιγά τα ωά.

6 σχόλια:

  1. Αν την έχει μεγαλύτερη, εκει κι αν θα ξεχάσεις τον πρώτο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή…
    Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.
    Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.
    Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
    Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Νορβηγέ, καλώς ήρθες.
    Ναι, την έρευνα αυτή την έχω διαβάσει. Αν κάποιος βάλει στο Google τις λέξεις: ελληνίδες χωρίς σεξ
    θα τους βγάλει εκατομμύρια αποτελέσματα. Είναι ένας απ' τους λόγους που ξεκίνησα το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειχα μια σχεση με ενα παιδι κρατησε 2 χρονια ολλα καλα πηγαινανε αλλα πολλυ ζηλεια μη πας εδω μη κοιτας δεξια αριστερα καταλαβαινετε καταπιεση δεν αντεχα οσο και να τν αγαπουσα του ειπα χωριζουμε δεν με αφηνε ησηχη ολλο τηλ και που εισε μετα απο ενα μηνα εμαθα οτι εκανε αποπειρα επεσε απο τριτο οροφο αλλα τν προλαβανε και ειναι σε κλινικη και εμεινε αναπηρος το εχω μετανιωσει για αυτο που εγινε θελω να γυρησω τν χρονο πισω αλλα δν μπορω............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ζήλια είναι ότι χειρότερο. Αλλά αν μια σχέση δεν τραβάει δεν φταίει αυτός που χωρίζει επειδή ο άλλος έχει ψυχολογικά και πάει να αυτοκτονίσει!

    Πρέπει όλοι να δώσουν μια σφαλιάρα στον εαυτό τους και να καταλάβουν ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλες 1.000.000 επιλογές, από τις οποίες πολλές είναι καλύτερες από αυτό που έχουν ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι αλλα το εχω μετανιωσει που τν εσπρωξα στην αυτοκτονια γιατι αμα ημουνα ακομα μαζι του ολλα καλα εκεινος με καταπιεζε εγω εκανα λαθος ετσι μου λενε οι φιλοι μου εσεις τι λετε.................παω και τν βλεπω και πραγματικα σιχαινομαι τν εαυτο μου αλλα τν αγαπαω ακομα.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή