Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γουστάρει κέρατο!

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή ήταν η μόνη φορά που είχα φάει κέρατο στη ζωή μου. Ευτυχώς ήμουν ο 2ος, οπότε δεν ξέρω αν πιάνεται!

Γνωρίζω ένα τρελό νέτο, η οποία έτυχε να είναι συνάδελφος στο αντικείμενό μου. Με τη διαφορά ότι εγώ δούλευα ήδη πάνω στο αντικείμενο κι αυτή ήταν 2ο έτος στη σχολή. 20άρα, μελαχρινό, απίστευτο σώμα, το γλυφες και ήτανε βελούδο.

Κανονίσαμε λοιπόν έναν καφέ, στο δεύτερο έκατσε η φάση. Από εκεί και πέρα όμως είδα ότι η γκόμενα ήταν τελείως στην κοσμάρα της. Έπαιρνα τηλ. και δεν το σήκωνε. Μου το έπαιζε Κινέζα. Έστελνε κανένα μήνυμα 4 ώρες μετά την κλήση να μου πει "Τι κάνεις?" Δηλαδή πούλαγε τρέλα κανονικά! Εγώ την έκοψα ότι ή θα ήτανε με κάποιον ή δεν θα γούσταρε πολλά πολλά. Πήγα με τα νερά της λοιπόν και δεν πολυασχολιόμουν με τηλ και μηνύματα για να μην την..."ζορίσω".

Περνάει καμιά εβδομάδα που βγαίναμε αραιά και δεν είχε μπει το γκολ. Ήθελε λοιπόν τότε να την γυρίσω σπίτι, οπότε της είπα πριν την γυρίσω να πάμε κάπου με το αμάξι να φασωθούμε. Ε με τα πολλά βρίσκω ένα καλό μέρος και πηδιόμαστε στο αμάξι στα γρήγορα. Έφαγα καλά. Τις επόμενες φορές όμως  βγήκαμε με παρέα κι όταν ήταν να κανονίσουμε μόνοι πάντα το ανέβαλε. Ώσπου έρχεται μια μέρα που είπαμε να βγούμε οι δυο μας για καφέ, ήθελε λέει να μιλήσουμε. Επειδή την είχα κόψει την φάση ότι δεν θα βάλω σύρτη 2η φορά, το κάνω αλλιώς. Της είπα "να περάσουμε λίγο απ' το σπίτι να πάρω ένα CD για το αμάξι που είχα ξεχάσει". Με τα πολλά μπαίνει κι αυτή στο σπίτι να το δει (έτσι μωρή περίεργη) κι όποιος μπαίνει μέσα την πετάω στο κρεβάτι και της...πετάω και τα μάτια έξω δυο φορές. Το νέτο ήτανε αστέρι, δεν το συζητάω.

Τελικά πως εξελίχθηκε η φάση; Συνέχισε τα φτυσίματα. Όλο δε μπορούσε και δε μπορούσε, ώσπου σε κάποια φάση μου στέλνει SMS και μου ξεφουρνίζει το μυθικό:
"Ξέρεις, είμαι με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο και απλά θέλω να διασκεδάζω. Είχα εσένα, τώρα βρήκα έναν άλλο καινούργιο. Γενικά μέχρι να παντρευτώ θέλω να δοκιμάζω πολλές εμπειρίες".

Είπαμε ρε κορίτσι μου! Να πηδηχτείς, δεν διαφωνώ. Αλλά όχι και με τη μισή Αθήνα! Το παιδάκι λυπήθηκα μόνο που θα τον είχε κάνει κερατά με τόσους που είχε πάει.

Σε όσες κι αν έχω πει την παραπάνω ιστορία δεν πιστεύουν στα αυτιά τους. Λένε μάλιστα πως "Είναι το αντίστοιχο που κάνετε εσείς οι άντρες". Σίγουρα περισσότερο οι άντρες κάνουν κάτι τέτοια. Απλά ήθελα να το αναφέρω ως ιστορία για να δείτε ότι οι εποχές άλλαξαν.

Και στην τελική γιατί ξέκοψε το κορίτσι; Μάλλον δεν προλάβαινε όλη την πελατεία. Αν μας κράταγε όλους όμως καλά θα πέρναγε.

1 σχόλιο: