Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

To ραντάρ


Το παν είναι να ελέγχεις καλά τον χώρο γύρω σου.

Όταν βγαίνουμε έξω για καμάκι, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέγουμε μέρη όπου μπορείς να πας και να μιλήσεις (μπαρ και όχι clubάκια). Μια κλασική περιοχή με τέτοια μπαρ είναι το Γκάζι.

Με το που θα μπούμε σε ένα μπαράκι, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να σκανάρουμε καλά με το…ραντάρ για το τι παίζει γύρω μας. Με απλά λόγια, μην πας να κάτσεις κατευθείαν χύμα στο πρώτο σημείο που θα βρεις ελεύθερο. Άμα κάτσεις σε πόστο με 4 ψωλοπαρέες γύρω σου έχεις ελπίδες να βγεις κερδισμένος; Φυσικά και όχι.

Δες προσεκτικά τι παίζει και τσέκαρε όλα τα ελεύθερα σημεία. Έχει δίπλα κάποια γυναικοπαρέα που να αξίζει; Αν ναι, χώσου. Αν όχι, ίσως θα είναι καλύτερα να κάτσεις λίγο στο όρθιο και να περιμένεις να ελευθερωθεί κάποιο καλό σημείο. Πέρα από την καλή γυναικοπαρέα, παίζει ρόλο και το να μπορείς να μιλήσεις απευθείας χωρίς να κάνεις κίνηση. Όπως για παράδειγμα στο μπαρ, στα μεγάλα τραπέζια ή σε δύο πόστα που είναι κολλητά μεταξύ τους. Είναι τελείως διαφορετικό το να στρίψεις λίγο το κεφάλι και να ζητήσεις φωτιά απ’ το να περπατήσεις 10 μέτρα και να το κάνεις. Στη δεύτερη περίπτωση, ο λιγούρης κάνει μπαμ…από χιλιόμετρο!

Αν δε γουστάρεις το σημείο που έκατσες μπορεί επίσης να κάνεις και την καγκουριά να αλλάξεις τραπέζι και να μετακομίσεις κάπου όπου θα έχεις πρόσβαση σε καλύτερα μωρά. Κι αυτό είναι καλό, αρκεί να μην σε μυριστούν. Θα μου πεις “Ρε φίλε πήγα να πιω ένα ποτάκι χαλαρό με ένα φίλο μου και θα κάτσω να στήσω σκηνικό;”. Ναι, οκ. Άμα γουστάρεις κι αν είσαι στο κλίμα του blog, πρέπει να εξαντλήσεις κάθε πιθανότητα. Να πεις “Να ρε μαλάκες, εγώ την ματώνω την φανέλα κι ορίστε το αποτέλεσμα”. Ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε ποια υπάρχει στο μέρος όπου βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή.

Το σχέδιο πρέπει να εκτελεστεί πάντως, γιατί οι περισσότερες γκόμενες δεν είναι χύμα. Κακά τα ψέματα. Πρέπει να δράσεις χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι. Έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή, οι πιθανότητες να πάρεις τηλέφωνο (πόσο μάλλον να κανονίσεις ραντεβού) τείνουν προς το μηδέν. Τις ξέρουμε, τώρα θα τις μάθουμε;

Δες επίσης και τις κινήσεις που κάνουν μερικές γύρω σου. Σε κοιτάει κάποια; Σου χαμογελάει; Μιμείται τις κινήσεις σου; Ειδικά στην περίπτωση που σου κοιτάει και χαμογελάει, πάει να πει ότι γουστάρει. Αυτά δεν πρέπει να τα χάνεις. Δηλαδή ακόμα και για το ντέρμπι Παο-Ολυμπιακός να έχετε ανοίξει κουβέντα κόψε λίγο τι παίζει στα γύρω τραπέζια.

Όσο για την…χρήση του ραντάρ, μην το ανοίγετε σε φουλ ένταση. Δηλαδή οκ,  να σκανάρεις τον χώρο. Μην καρφώνεσαι όμως. Κάντο διακριτικά. Με κλεφτές ματιές και όχι επίμονες. Να στρίβει και λίγο το κεφάλι αλλού για ξεκάρφωμα.

Τέλος, επειδή τα τελευταία χρόνια κάποιοι την τρίζουν την όπισθεν, όταν δεις γυναικοπαρέα με άντρα, πρόσεξε καλά αν είναι φανατικός ή όχι. Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς να πας να μιλήσεις κανονικά.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι ψεύτικη και δεν θα την δεις ποτέ στην Ελλάδα. Επειδή όμως υπάρχουν και τουρίστριες, άμα σου τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, σκέψου κάτι καυτό για να σου σηκωθεί. Με το που θα τον δουν "φουσκωμένο" δεν θα παίρνουν το βλέμμα τους από πάνω σου (του).