Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Αρσενικές κούκλες του Σεξ και άλλα τέτοια σιχάματα


[Email του αναγνώστη John M.]
Καιρό ήθελα να το στείλω αυτό και ευκαίρησα αυτό το διάστημα.
Σε αυτό το e-mail, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις σχετικά με την ανάρτηση Γυναίκες ρομπότ ανδροειδή.

Ζούμε ήδη μια εποχή που οι άνθρωποι απομακρύνονται από την ανθρώπινη ιδιότητά τους. Ακόμα κι αν φτάσουμε σε αυτή την κατάντια.  Γιατί να μην γαμιούνται και οι γυναίκες με ρομπότ; Στην τελική, πιστεύω πως την έχουν πιο εύκολη την χρήση "βοηθημάτων". Γιατί να μην πιστεύουμε στην θεωρία πως "μέσα στην απόγνωση τους, θα κραυγάζουν", αλλά παρέα με ένα αρσενικό ρομπότ που θα τις ξεμουνιάζει;

Κατάλαβες φίλτατε; Θα πάρεις άντρα τ' αρχίδια σου πέντε φορές περισσότερο απ' ότι τώρα. Εσείς τι πιστεύετε πως θα γίνει; Θα τις πιάσει ξαφνικά το φιλότιμο και θα πούνε: "Αχχ, που είναι αυτά τα καλά παιδιά σαν τον Neo-R να μας γαμήσουν; Γιατί δεν μας ικανοποιεί τίποτα πλέον, γαμήστε μας σας παραλούμε". Αν μεταφερόμασταν ξαφνικά σε αυτό το μέλλον, πιστεύω πως η πραγματικότητα θα έχει ως εξής:
"Ου ρε άχρηστοι που δε μπορείτε ούτε μισό μουνί να γαμήσετε και γαμάτε μόνο κούκλες". (Ακόμα και σαν pre-selection αν το σκεφτείς, θα πέσουμε περισσότερο στα μάτια τους). Και θα τα λένε με θράσος αυτά, ποιες; ΟΛΕΣ. Ακόμα και οι ίδιες καριόλες που έχουν ένα συρτάρι γεμάτο δονητές και πλαστικές πούτσες στο σπίτι και που προτιμάνε να σαπίσουν μια μέρα ολόκληρη με αυτά στο κρεβάτι, παρά να βγουν από το σπίτι για να γνωρίσουν κανέναν άντρα. Που σκέφτονται και δηλώνουν απροκάλυπτα : "Ναι κορίτσι, μπράβο καλά περνάς και μόνη σου! Άντρες, πουουφφφ, περιττοί". [Στην από πάνω περιγραφή, κυριολεκτώ. Την ιδέα με τα "παιχνίδια", την είχα διαβάσει σε άρθρο γραμμένο από γυναίκα που υποστήριζε πως "κάθε κορίτσι πρέπει να έχει στο συρτάρι...". Πολύ ήθελα να το βάλω δίπλα αλλά έχε χάρη που δεν το βρήκα ξανά γιατί μάλλον έχει διαγραφεί.]

Να δεις που σε καμιά 50ρια χρόνια θα δημοσιεύουν και διάφορα άρθρα με τίτλους όπως "τα θετικά του να κάνεις σεξ με κούκλα" και θα συνοψίζονται ιδέες όπως οι παρακάτω:
  • Κάνεις πάντα ό,τι θέλεις και το μόνο που σε περιορίζει είναι η φαντασία σου.
  • Δεν ανησυχείς ποτέ μην κολλήσεις κάποιο νόσημα ή γκαστρωθείς.
  • Δεν αγχώνεσαι μήπως κάτι δεν πάει καλά, γιατί ελέγχεις όλη την κατάσταση.
  • Έχεις όση διάρκεια επαφής θέλεις, όσες φορές το θέλεις -αρκεί να έχεις γεμάτες μπαταρίες-.
  • Γιατί... που να χάσεις και κάνα κιλό για να σταματήσεις να είσαι φακλάνα μπας και σε γαμήσει κανείς; Δε βαριέσαι ;
  • Έχεις το μέγεθος που διαλέγεις (if you know what I mean).
  • Εξ' άλλου για τις περισσότερες πλέον, αξία έχει να κάνεις σεξ με έναν άντρα μόνο αν νιώθεις πως υπάρχει κάποιος λόγος να τον χειραγωγήσεις για να κερδίσεις κάτι από αυτόν. Οπότε γιατί να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο;
  • Ας μην ξεχνάμε πως είσαι πλέον υπερβολικά αναίσθητη και παρτάκιας για να νοιάζεσαι για ένα ανθρώπινο ον δίπλα σου, πόσο μάλλον να ερωτευτείς. Αυτού του είδους οι ικανότητες που οδεύουν στην συντροφικότητα έχουν σταματήσει ήδη από το 2020, όπως αυτή εδώ η μαλάκω καλή ώρα.

Επίσης, απίθανο δεν θα ήταν το σενάριο οι περισσότεροι αρθρογράφοι να τα τσεπώνουν από τις ανάλογες εταιρίες για να κάνουν και διαφήμιση στα προϊόντα τους. Σε αυτό το υποθετικό μέλλον, σιγά σιγά ακόμα και οι πορνοσελίδες θα ανεβάζουν ανάλογα βίντεο για να χειραγωγηθεί και το κοινό στην ιδέα και να μπαίνει στην περιέργεια να δοκιμάσει.

Βέβαια, όταν τα σκεφτόμουν όλα αυτά, δεν φαντάστηκα πως ήταν τόσο μπροστά ήδη σε εξέλιξη. Νομίζεις πως είμαι λίγο υπερβολικός και θες απόδειξη για όσα υποστηρίζω; Πάρε. Δες γυναίκες να πληρώνουν μια περιουσία για να κάνουν σεξ με σιλικονάτο πτώμα. Ετοιμαστείτε να ξεράσετε αίμα άπαντες από τ' αυτιά και τα μάτια.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον τίτλο και μόνο θες να βγάλεις τα μάτια σου και να τα θάψεις. Ήθελα να ξερα ποιανού ήταν αυτή η φαεινή ιδέα τέλος πάντων. Και μια χαρη αγαπητέ αρθρογράφε. μη με μπλέκεις. χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Τώρα καλός κακός δεν ξέρω αν είμαι αλλά σίγουρα δεν είμαι κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή