Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Οι χορευτές και οι επιχειρηματίες έχουν τρυπήσει ότι τρυπιέται!


[Email του αναγνώστη Hulk Hogan]

Αγαπητέ ξενερωμένε,

Σε διαβάζω κάνα χρόνο τώρα. Είμαι στα 35, ζω μόνος, είχα περάσει από φάση συγκατοίκησης για ένα διάστημα, γενικά σχέσεις μέχρι 1-2 χρόνια το πολύ. Έχω καλή δουλειά που με βοηθάει να γνωρίζω γκόμενες μεταξύ άλλων δουλεύω και νύχτα. Κάνω δύο δουλειές αλλά πιο πολλά νιαμού έχω φάει από την βραδινή.

Έχω γνωρίσει ένα σωρό άτομα. Φυσικά η πρωινή δουλειά έχει πιο σοβαρές γκόμενες και από εκεί έχω κάνει κα τις σοβαρές σχέσεις. Στη βραδινή...γάμησε το καλύτερα! Ξεπέτες. Εχει να κανει με διασκέδαση αυτή.

Θέλω να σου πω ότι γενικά πάμε κατά διαόλου. Υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται πανεύκολα ακόμα και μουνάρες, αρκεί να έχεις χρήμα και value. Εγώ για παράδειγμα όταν δούλευα μια μέρα βράδυ. Μου σκάει γκόμενα HB10! Ξανθιά, χειλάρες, προσωπάρα τέλεια, κωλάρα, 1.70, 25, σχετικά καλό βυζάκι. Ε λοιπόν αυτή την είχα δει πάνω από 10 φορές αλλά ήμουν χαλαρός γιατί νόμιζα ότι δεν θα την γαμήσω. Που και που με ρωτούσε διάφορα για την δουλειά από μόνη της και νόμιζα ότι τα έκανε έτσι μόνο για δημόσιες σχέσεις.

Ένα βράδυ έρχεται και μου λέει ενώ δούλευα "Πάμε μια βόλτα να πάρω κάτι στο μίνι μάρκετ"? Πηγαίνουμε, το παίρνει, μετά μου λέει "Πείνασα" (Λέω από μέσα μου "Πούτσο θα θέλει"). Της λέω να πάμε εδώ πιο κάτω, έχει ένα καλό μέρος και τα φτιάχνει γρήγορα, μην αφήσω και πολύ το μαγαζί. Σε κάποια φάση ενώ πηγαίναμε πέφτουν υπονοούμενα κι από τις δύο μεριές και της κάνω "Κάτι άλλο θα φας μου φαίνεται". Μου λέει "Ναι, ε?" και με κοιτάει στα χείλια. Την αρπάζω, την φιλάω, φασωνομαστε και επιτόπου την πάω στο αυτοκίνητο που το είχα σε πάρκινγκ και της ξεσκίζω την μουνάρα! Οταν σου λέω 10....10 όχι μαλακίες! Με τα πολλά γαμηθήκαμε άλλες 2 μέρες μέσα σε ένα μήνα και μετά μου το ξέκοψε.

Επειδή έχω γνωρίσει και άτομα που ειναι χορευτές, πρέπει να σου πω γενικά ότι έχουν τρελό value ρε φίλε. Εντάξει έχουν και σώμα, πρόσωπο, είναι ψηλοί, αλλά οι γκόμενες τους κωλοτρίβονται για να γαμηθούν. Έχουν τρυπήσει ότι τρυπιέται! Και αυτές οι πουτσοπαρακαλιάρες τους ζαχαρώνουν για μήνες, είναι ελεύθερες και κοιτάνε να γαμηθούν με τον ένα και με τον άλλο αλλά η μεγάλη τους καύλα είναι τύποι σαν αυτούς ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Και βλέπεις ξερω γω αυτά τα άτομα να τραβάνε πάνω τους 10 γκόμενες ταυτόχρονα και άλλους να είναι μόνοι τους.

Σου λέω ξέρω άτομα χορευτές που είναι αρραβωνιασμένοι, παντρεμένοι, ρε στ αρχιδια τους όλα. Γαμάνε μουνιά φουλ! Δεν παίρνουν χαμπάρι οι γυναίκες τους. Κάθονται και τρώνε κέρατο φουλ. Οι δε επιχειρηματίες οι περισσότεροι χωρισμένοι έτσι για να γαμάνε. Και οι γκόμενες τους κάθονται για τα φράγκα και είναι ανύπαντρες και βλέπουν τα χρόνια τους να περνάνε.

Μεγάλη αξία η νύχτα φίλε. Μην το ψάχνεις. Και άλλοι δουλεύουν ξέρω γω κάτι άκυρες δουλειές όπως καθηγητές σε παιδάκια ή απο το σπίτι στον υπολογιστή και δεν βλέπουν ποτέ μουνί. Στο λέω γιατί η πρωινή μου δουλειά σε εταιρεία των 10 ατόμων είναι και κάνω την σύγκριση και πέρα από την γραμματέα που μάλλον την γαμάει το αφεντικό βλέπουμε νιαμού μια φορά το τρίμηνο σε καμιά έξοδο. Κουράγιο παιδιά φάγαμε την καραντίνα γαμηθήκαμε άντε τώρα το καλοκαίρι να δω τι θα κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου