Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Γάμησα στην καραντίνα!

 
Ασιάτισσα HB8 μέσα σε λίγες ώρες!

Αυτό που έγινε δεν το πίστευα. Ενώ νόμιζα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσω εν μέσω καραντίνας, τελικά όχι μόνο τα κατάφερα αλλά το έκανα και την ίδια ημέρα!

Μπήκα στο Badoo και βρήκα μία Ασιάτισσα HB8, 27 χρονών, από Φιλιππίνες. Τρελό γκομενάκι. Μοντέλο. Καστανό μαλλί, αδύνατο, πολύ ωραίο πρόσωπο, γλυκούλα. Είχε κατέβει μέχρι και σε καλλιστεία στη χώρα της.

Στο Badoo έβαλε δύο ονόματα οπότε κατάφερα από αυτά να την βρω στο Facebook. Της πιάνω την κουβέντα, την ρωτάω για δουλειές και ασχολίες και μου λέει "Τι θέλεις από μένα;" Ε εκεί πάω direct! "Θα ήθελα να σε γνωρίσω και να τα πούμε γιατί είσαι πολύ γλυκιά και μου αρέσεις". Και της προτείνω για Σαββατοκύριακο, μην φανώ και needy! Κι αυτή μου λέει "Μπορώ και σήμερα!"

Τα πάντα είναι θέμα timing μάγκες! Της λέω "Στείλε SMS για super market!" Γέλαγε. Ε ναι, τι να κάνουμε. Κατεβαίνει σε στάση μετρό, την παίρνω με το αυτοκίνητο, την φέρνω σπίτι. Βάζω μουσική, κρασί, χαμηλώνω και το φως στο δωμάτιο και την παίζω NLP. "Τι ωραία που θα ήταν όταν θα λήξει η καραντίνα να ήμασταν σε μία παραλία, σε κάποιο beach bar αλλά στις πρώτες ξαπλώστρες μπροστά στη θάλασσα και να βλέπαμε μόνο το φως των αστεριών, να ακούγαμε τον ήχο των κυμάτων..." τσακ γλωσόφιλλο.

Έριξα τα ατελείωτα γαμήσια. Παίζει να έχυσε δύο φορές τουλάχιστον και μετά εγώ. Της έφτιαξα φαγητό και λόγω καραντίνας είχαμε κανονίσει από πριν να μείνει σε μένα. Την επόμενη μέρα την γύρισα.

Δύο μέρες μετά ξανά το ίδιο. Μέχρι τώρα τραβιόμαστε. Είναι πολύ γλυκιά, χαμηλών τόνων, συναισθηματική και ντροπαλή. Αλλά στο κρεβάτι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ! Έχει παιδί 8 χρονών από την πρώτη της μεγάλη σχέση που είχε κάνει στη χώρα της, το οποίο δεν έχω δει ποτέ. Αλλά σίγουρα είναι ένα βασικό turn-off για να μην το συνεχίσει κάποιος σοβαρά.

Και τώρα πείτε μου: Υπήρχε ποτέ περίπτωση καμιά ελλ(ε)ηνίδα μέσα σε λίγες ώρες από το πρώτο μήνυμα να έρθει σπίτι σας; Οι Ασιάτισσες τελικά είναι οι πιο εύκολες. Μετά πάνε οι Αφρικανές, οι Λατίνες, μετά οι Ρωσίδες και μετά όλες οι άλλες.

8 σχόλια:

  1. η μονη περιπτωση, αυτην την εποχη, να δεχτει να ερθει γυναικα (Ελληνιδα), σπιτι σου τοσο ευκολα, ειναι να ειναι μελος σπειρας με σκοπο να σε ληστεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Theo Krommydas: Δεν χρειάζεται να είναι μέλος συμμορίας, μπορεί να είναι απλώς και η γκόμενα σου. Διάβασα σήμερα στις ειδήσεις, μια περίπτωση στο Βόλο οπου μια 25χρονη πήγε στο σπίτι του συντρόφου της, ο οποίος είχε γενέθλια και ήθελε να της κάνει το τραπέζι. Η λεγάμενη, αφού έριξε υπνωτικό στο ποτό του, πήρε τη χρεωστική του κάρτα και σήκωσε 700 ευρώ απο το λογαριασμό του. Μετά έβαλε την κάρτα στη θέση της και τον παράτησε ναρκωμένο στον καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αφορμή το σχόλιο αυτό, διάβασα την υπόθεση. Εδώ δεν είναι μόνο ότι του έριξε υπνωτικό και του ξάφρισε τα λεφτά, είναι και το ότι τα λεφτά που πάρθηκαν ήταν από επιδόματα ανεργίας και αλληλεγγύης. Εύχομαι να του έρθουν πίσω εις πολλαπλούν.

      Διαγραφή
    2. Απίστευτο! Το προγραμματίζω για είδηση.

      Διαγραφή
  3. μεγαλο θρασος η κοπελια ε; εδω εχουμε 3 παραβασεις. 1) κανονικη παραβαση , νομικη, που αν τη κυνηγησει ο τπος, λογικα θα δικαιωθει, 2) ο ορισμος της συμφεροντολογας, (νταξει ρε κοπελα, ειπαμε πρεπει να εισαι απο τους χαρακτηρες "το συμφερον πανω απ'ολα", αλλα υπρχει και οριο)!!! 3) εμπιπτει και στη κατηγορια, "Σημερα εχεις γενεθλια: Τι δωρο θα μου κανεις;;;" που εκτος ολων των αλλων, ειναι και τσιπικο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Η γυναικα αυτη σε καμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει το συνολο των γυναικων στην Ελλαδα, παρα μονο ενα ποσοστο: (Δεν ξερω ποιο ειναι αυτο!!!!! αλλα (στατιστικα) αποκλειεται να ειναι το συνολο!) Απολαμβανουμε υπευθυνε!!! (κι εχουμε τον νου μας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και θα το κυνηγήσει δικαστικά, αφού πήγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. Όταν μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις απο τη λεγάμενη για τα χρήματα που έλειπαν απο το λογαριασμό, αυτή του είπε οτι πήρε "μόνο" 300 ευρώ, και οχι 700, γιατί τα είχε άμεση ανάγκη και δεν μπορούσε να τον περιμένει να ξυπνήσει για να του το πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή