Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Γκόμενα από Αλβανία κεράτωσε γνωστό και μετά εμένα



[Email του αναγνώστη GP]

Κάποτε αγαπητέ ξενερωμένε είχα σχέση με ένα HB8. Φοιτήτρια αυτή στο 2ο έτος και εργαζόμενος εγώ με σταθερή δουλειά. 2 χρόνια η διαφορά ηλικίας μας (22 εγώ 20 αυτή).

Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και τα είχε με έναν γνωστό μου. Με έψαξε στο FB και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα! Δυστυχώς ενέδωσα και μακάρι να μπορούσα να ζητήσω συγνώμη από το γνωστό μου αλλά του έφαγα την κοπέλα. 

Τέλος πάντων βγαίνουμε Χριστούγεννα μεγαλη παρέα χωρίς να έχουμε κάνει κάτι ακόμα και η κυρία με Π κεφάλαιο έκανε την μεθυσμενη. Εγώ είπα αμέσως σαν κύριος να την πάω σπίτι της αλλά τελικά καταλήξαμε στο δικό μου που εμένα κ μόνος μου. Ο σύντροφος της την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Τον κάλεσε το πρωί κ έλεγε χάλασε το τηλέφωνο μου κτλ κτλ.
Ξεκινήσαμε τη σχέση και όλοι οι φίλοι μου έλεγαν πρόσεχε την.Κερατωσε κάποιον μαζί σου και θα το κάνει και σε εσένα. Δυστυχώς δεν τους άκουγα. 

Πέρασαν τα χρόνια, επένδυσα στη σχέση, γνωριστήκαμε με γονείς, έπιασε δουλειά σε τραπεζικό ομιλονκαινεκει ξεκίνησαν τα προβλήματα.
Η κοπέλα ήταν από Αλβανια και δυστυχώς είχε κάποια πιο δύσκολα χρόνια και φτωχικα σαν παιδί. Όταν λοιπόν έπιασε λεφτά στα χέρια της άρχισε τα περίεργα.
Πρέπει να πάρουμε τζιπ, να φοράμε μόνο ακριβά ρούχα, πρέπει να πηγαίνουμε σε 5στερα ξενοδοχεία διακοπές, σαμπάνιες και όλα τα σχετικά.
Το άντεχε η τσέπη μας και το κάναμε.
Το αποκορύφωμα πρόταση γάμου τον Ιούνιο του 2018 στα Χανιά. Κλάματα, αγκαλιές, φιλιά και το πολυπόθητο ναι. 

Γυρίζουμε Αθήνα και σχεδιάσαμε την επόμενη μέρα. Εδώ να αναφέρω εγώ είμαι Βόρειοελλάδιτης και πάντα έλεγα να φύγουμε και να συνεχίσουμε τις δουλειές μας επάνω στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει εννοείται και αρχίσαμε να ψάχνουμε σπίτι για αγορά κατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Για διαδικαστικους λόγους έπρεπε να ανέβω εγώ 1ος και με το γάμο θα ακολουθούσε και αυτήν. Τυπικο θέμα με χαρτουρα.
Ανεβαίνω Νοέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη μόνιμα. Έρχεται και αυτήν με άδεια και μείναμε στονεξοχικο της οικογένειας μου πλησίον της Θεσσαλονίκης. Θα εμένα εκεί μέχρι να βρούμε σπίτι για ενοίκιο ή για αγορά. Αρχές Δεκεμβρίου έφυγε για Αθήνα και για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια ήμασταν χωριά.
Ξαφνικά δεν απαντούσε, είπε "άρχισε χαλάει το κινητό μου" κτλ. 

Το αποκορύφωμα κατέβηκα 28 Δεκεμβρίου να της κάνω έκπληξη στην Αθήνα και την είδα ψυχρή και να λέει εγώ δεν έρχομαι Θεσσαλονίκη και διάφορα.
Σε ερώτηση μου γιατί μου είπε να κάνω αίτηση μεταθεσης λέει δεν με αφορά τι λεγδαμε τότε.
Νευριαζω και αρχίζουμε φωνές βρισίδια κλπ.
Φεύγει από το σπίτι της Αθήνας θιγμενη και καίμενη. Εγώ με τύψεις πήγα πήρα υλικά και γλυκα. Λεω είμαι υπερβολικός. 

Γυρίζω μαγειρεύω κ έρχεται και κοιμόμαστε μαζί και λέγαμε λεπτομερείες για το γάμο.
Σηκώνεται 31 το πρωί να πάει για δουκεια και κάτι μέσα μου έλεγε να πάω στο ταμπλέτ.
Ξεχασε το τούβλο ανοιχτό το ινσταγκραμ.
Ε εκεί είδα τι έστελνε στο 45χρονονεργενη διευθυντή τράπεζας το μουνι της και τον παρακαλούσε να την γαμήσει. 

Βρήκα το τηλέφωνο του, τον κάλεσα και μόλις του είπα θα σε βρω το έκλεισε.
Γύρισε η λέγαμενηβαρων αρων από την δουλειά της κ έλεγε διάφορες χαζομάρες και ότι θα με πάει στην εισαγγελέα αν πω κάτι γιατί είναι προσωπικά δεδομένα και κάτι χαζά.
Πήρα το αεροπλάνο και γύρισα Θεσσαλονίκη το ίδιο βράδυ.
Στο τηλέφωνο οι δικοί της μου έλεγαν ότι καλά μου έκανε. Η κόρη της δεν) χαραμιοταν με εμένα. Όλα αυτά με μια βαριά αλβανική όμορφη προφορά.
Γύρισα 15 Ιανουαρίου να πάρω τα πράγματα από το σπιτθ και εννοείται μου είχε πάρει μέχρι και τα μακαρόνια.
Δεν ασχολήθηκα να τα ζητήσω πίσω πάρα μόνο της ευχήθηκα να την γαμαει ο παππούς και να τρώει από τα πιάτα μου.
Στο δια ταύτα,το διαβάζω και εγώ και δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο μαλακάς ήμουν και αφελής. Επίσης έμαθα εκ των υστέρων ότι οι γονείς της το ήξεραν και την ενθάρρυναν να συνεχίσει την παράλληλη σχέση. 

Τώρα η λεγάμενη έμαθα ασχολείται με τη ισότητα και την δύναμη που έχουν οι γυναίκες. Στο LinkedIn σχολιάζει σε άρθρα αυτοβελτίωσης σταθερών σχέσεων κλπ. Έχει ένα παλιό διαμέρισμα που του έκανε ανακαίνιση.

Εγώ ο κερατάς ξέμεινα Θεσσαλονίκη και κάνω μια νέα αρχή σιγά σιγά. Είμαι με μια κοπέλα και προσπαθώ να μπω στον ισιο δρόμο. Δοξα το θεό έχω την υγεία μου, την δουλειά μου.
Παιδιά το κάρμα είναι δυνατό και πάντα γυρίζει μπουμερανγκ.
Κέρατο έδωσα, κέρατο έλαβα.
Και για να γελάσουμε, πρωτοχρονιά ήμουν Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Μπαίνω στο 550 από Συγγρού για να πάω στο Χίλτον και η πρώτη μου εικόνα ήταν η μητέρα της λεγαμενης. Λέω Θεέ μου ακόμα γελάς μαζί μου; Περιττο να πάω ότι ασπρισε και ότι με έβγαλε κρυφά φώτο με το κινητό της. Γυρνούσε από σπίτι που δουλεύει σαν καθαρίστρια αλλά δεν το λέει στην κόρη της. Παιδιά ποτέ μην κάνετε κάτι όταν είναι κάποια σε σχέση. Θα το κάνει μετά το κέρατο και με εσάς.

2 σχόλια:

  1. Λυπάμαι πολύ φίλε με την ιστορία σου. Από όσα γράφεις πάντως έκανε μπαμ πως η πρώην σου είναι φύρα. Όταν κάποιος θέλει λούσα θα πάει στο πιο πολλά χρήματα όταν τα βρει. Παθήματα-μαθήματα όμως. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός στη νέα σχέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ο κερατάς είμαι. Δυστυχώς φταίω κ εγώ που δεν έβλεπα καθαρα τα πράγματα.
    Είναι αστείο βέβαια τώρα που τα βλέπω και λέω τι έκανα. Το κακό είναι ότι μερικές φορές ακόμα βγάζω μίσος στις σκέψεις μου ενώ δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας.
    Τέλος πάντων ελπίζω να το διαβάσει αυτή ή ο γέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή