Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

80χρονη παντρεύεται 35 χρονο: "Αισθάνομαι και πάλι παρθένα!"

 


Γνωρίστηκαν μέσω Facebook.

[Είδηση του αναγνώστη Arkhon]

H Iris Jones, μια 80χρονη και ο 35χρονος άνεργος Αιγύπτιος Mohamed Ahmed Irbriham γνωρίστηκαν στο Facebook. Ο κεραυνοβόλος έρωτας ξέσπασε όταν αποφάσισαν να συναντηθούν για να γνωριστούν καλύτερα από κοντά. Η Βρετανίδα συνταξιούχος αποφάσισε να τον παντρευτεί παρά το γεγονός πως είναι 45 χρόνια μικρότερός της.
Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στην πρώτη τους συνάντηση στο Κάιρο αλλά για κακή τους τύχη δεν τελέστηκε ο γάμος λόγο λανθασμένων εγγράφων που είχαν πάρει μαζί τους. Σκοπεύουν όμως να το ξανακάνουν, αυτή τη φορά με σωστά έγγραφα.

Η 80χρονη είναι σίγουρη πως το αγόρι της δεν την χρησιμοποιεί για να μετακομίσει στην Βρετανία αλλά έχει καλές προθέσεις. Η οικογένειά της όμως δεν συμφωνεί.

“Αν με παντρευτεί για τα λεφτά μου, δυστυχώς θα απογοητευτεί γιατί ζω με τη σύνταξή μου” λέει η Iris. Επίσης είπε πως στην Αίγυπτο πέρασε υπέροχα με τον αγαπημένο της. Πήγανε στα καλύτερα εστιατόρια και χωρίσανε στα δύο ότι παρήγγειλαν για να φάνε.

4 σχόλια:

  1. Άντε και καλούς απογόνους🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να τον κατηγορησουν για νεκροφιλια, παει με την μουμια, για να το παιξει νορμαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα εχει λεφτα πολλα η κωλογρια βρε,θα κληρονομησει ο μαγκας σε λιγα χρονια και μετα θα βρει το θεομουνο με HLB 9.5-10!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή