Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Γιατί οι γκόμενες φλερτάρουν ψεύτικα σε Facebook/Instagram


Για επιβεβαίωση και άλλους λόγους.

Όλο αυτό το διάστημα που φλερτάρω με γκόμενες στην καραντίνα, προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στο σάπιο κεφάλι τους και πριν την καραντίνα. Γιατί πολλές φλερτάρουν μαζί μας όλη μέρα χωρίς τελικά να γίνεται τίποτα;

Παρένθεση: Στην καραντίνα φλέρταρα κι εγώ με πολλές. Αλλά με σαφή πρόθεση να τις συναντήσω. Για παράδειγμα φλέρταρα με γκόμενα από νησί και περιμέναμε να λήξει η καραντίνα για να συναντηθούμε. Ωραίο μελαχρινό HB8 με ωραία μάτια, σώμα και γενικά σύνολο. Είχαμε κάνει 3 φορές βιντεοκλήση! Κι ενώ της είχα δείξει τις προθέσεις μου και της είχα πει "Όταν με το καλό έρθεις Αθήνα έλα να σε φιλοξενήσω να τα πούμε" (γιατί έψαχνε δουλειά στην πρωτεύουσα), μία μέρα μετά την τελευταία βιντεοκλήση κι ενώ έδειχνε σημάδια ενδιαφέροντος, ξαφνικά ξέκοψε.

Το τελευταίο μου μήνυμα στο "Καλημέρα, πως τα πέρασες χθες κτλ." έμεινε στο "Διαβάστηκε". Δηλαδή για ποιον πούστη λόγο να κάτσω μωρή μαλάκω να χάσω 10 ΩΡΕΣ από την ζωή μου; Για να μην συναντηθούμε ποτέ; Τι στο πούτσο μπορεί να έχουν όλες αυτές για να μας ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας την ώρα μας καθημερινά; Αντί να δουλεύουμε δηλαδή μας κάνουν Brain Draining. ΞΕΡΑ όμως! Θα καταλήξουμε στο τέλος να τα φτιάξουμε με μια μέτρια γκόμενα, μόνο και μόνο για να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να μην γαμιόμαστε στο chat!

Οι λόγοι που μια γκόμενα φλερτάρει αλλά δεν προχωράει κάτι:
1)Αν έχει σχέση:
Α)Δεν γουστάρει την σχέση της, θέλει να ξενογαμηθεί να ξεσκάσει ή να εκδικηθεί από κέρατο και είσαι το πρώτο υποψήφιο θύμα.  Ε μετά αν την πάρεις στα σοβαρά είναι 101% βέβαιο ότι θα σου κάνει το ίδιο.
Β)Φλερτάρει για επιβεβαίωση, γιατί δεν την παίρνει από την σχέση της. Στην ουσία στα μάτια σου μπορεί να θέλει να δει τον νυν γκόμενό της. Άσε που μετά θα έχει να συγκρίνει "Ξέρεις πόσοι μου την πέφτουν και τι ωραία πράγματα μου λένε κι εσύ δεν τα λες?" Αλλά μετά αν μας δουν να κανουμε chat με άλλες "Θελεις να γαμησεις; Ολοι έτσι είστε! Εμεις οι  γυναίκες απλα μιλαμε, δεν κανουμε κατι". Λες και δεν εχουμε ισα δικαιωματα, ε? Σύρε και γαμήσου απλά.

2)Αν παίζει κάτι:
Α)Αν φασώνεται ή γαμιέται με κάποιον: Ε εδώ απλά κοιτάει και για κάτι καλύτερο, αλλά έχεις ήδη ανταγωνισμό. Κι αν δεν είσαι μοντέλο και με λεφτά και ο άλλος σε περνάει έστω σε ένα από τα δύο...χλωμό σε κόβω.
Β)Αν δεν έχει γίνει κάτι: Αν απλά έχει βγει ραντεβού με κάποιον χωρίς να γίνει το παραμικρό, τότε έχεις ελπίδες. Αλλά να ξέρεις ότι το να έχεις ανταγωνιστή δεν είναι καλό. Εκτός κι αν είσαι καλύτερός του.

3)Αν είναι μόνη της:
Ε εδώ παίζουν πολλοί υποπαράμετροι. Θέλω να ξέρετε ότι μία γκόμενα μπορεί να έχει και συνδυασμό άνω του ενός στοιχείων από τα παρακάτω.
Α)Είναι ασέξουαλ: Περνάει μήνες έως και χρόνια μόνη της. Και στο μουνί της κιόλας. Και μιλάει μαζί σου ΜΟΝΟ για επιβεβαίωση! Για να αισθανθεί καλύτερα και μετά θα βγει με την γυναικοπαρέα. Όχι σχέσεις, μην δεσμεύεται κι ερωτεύεται κιόλας. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό γυναικών σαν αυτές. Φοβούνται να κάνουν κάτι με κάποιον γιατί φοβούνται την απόρριψη. Ούτε καν να το συζητήσουν όμως να βγουν μαζί σου, έτσι? Τι περιμένουν? Να προσγειωθεί ο γκόμενος στο κρεβάτι τους?
Β)Έχουν υπερβολικές απαιτήσεις: Εδώ το Β συνδυάζεται συχνά με το Α. Στο Β έχουμε γκόμενες που μένουν χρόνια κολλημένες με κάποιους υπεργκόμενους που τους θέλουν πολλές, όπως τραγουδιστές, επιχειρηματίες με λεφτά, influencers κτλ. κτλ.  Μπορεί να είναι HB7 και στο σκατοκέφαλό της να περνιέται για HB9 και HB 9.5.
Γ)Δεν της αρέσεις: Αν δεν της αρέσεις καθόλου τότε συνήθως θα σταματήσει να μιλάει μαζί σου από την πρώτη ώρα. Για να μιλάει μαζί σου για ώρες πάει να πει ότι της αρέσεις...έστω για λίγο. Αυτό το λίγο όμως πολλές φορές δεν φτάνει για να συναντηθείτε.
Δ)Είναι κολλημένες: Όλες αυτές οι καριόλες που τις χώρισε ένας και κόλλησαν ή απλά κόλλησαν ξέρω γω με παντρεμένο ενώ δεν πρέπει κτλ. Απλά κολλάνε σε έναν και λόγω απειρίας, γιατί το μουνί έχει μια ζωή αράχνες, αφήνουν ένα σωρό τυπάδες (σαν εσένα) που μπορεί να είναι και καλύτεροί του.

Ελπίζω να τα κάλυψα όλα. Αν θέλετε να προσθέσω κι άλλα πείτε μου στα σχόλια.

2 σχόλια:

  1. Ποτε οι γκομενες δεν ειχαν προσβαση σε τοσα αρσενικα ταυτοχρονα οποτε δεν μπορουν να συγκεντρωθουν σε ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει και μια Ε υποκατηγορια κατω απο την 3 : ειναι η γκομενα η οποια μετα απο κανενα χρονο παρακαλια, μπορει και να σου κανει την χαρη να βγεις εξω μαζι της...αρκει η παρεα να ειναι απο 3 ατομα και πανω, κατα προτιμηση να ειναι η μονη γυναικα στην παρεα και ολοι οι αλλοι να ειναι αντρες, για να της τα πληρωσουν ΟΛΑ και μετα να τους φιλησει εναν-εναν σταυρωτα και να τους καληνυχτισει! Την επομενη μερα για να το παιξει και λιγο drama queen και επειδη εκανε την καλη στη προηγουμενη εξοδο...θα τραβηξει και ενα καραμπινατο shit-test, λεγοντας οτι ολοι ηταν αδιαφοροι, επειδη δεν την πηραν απ'το χερακι να τη γυρισουν σπιτι (σε περιπτωση που γυρισει πισω μονη της με ταξι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή