Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Γάμησα την ξανθιά νάρκισσο με βυζάρες αφού μου έριξε τρία άκυρα! (Μέρος 2/2)


HB 7.5 αλλά είχα μαζεμένες καύλες.

Θυμάστε την ιστορία με μία γκόμενα-νάρκισσο με την οποία βγήκαμε 3 φορές, φασωθήκαμε αλλά τελικά δεν γάμησα? Κι όλα αυτά επειδή ήθελε να ξυπνήσουμε πρωί με τις κότες και λόγω αυτής της διαφωνίας είπε "Εντάξει ας το αφήσουμε?" Ε λοιπόν κατάφερα να την γαμήσω!

Αφού χωρίσαμε και διαγράψαμε ο ένας τον άλλο από το Facebook, η γκόμενα έμπλεξε ένα χρόνο με έναν. Όταν έμαθα από την κοινή μας φίλη ότι ο τύπος την παράτησε, τότε της έστειλα να τα πούμε και να..."ολοκληρώσουμε" ότι είχαμε αφήσει στη μέση. Και μετά το βλέπαμε ρε παιδί μου. Είχε πάει διακοπές στο χωριό της και είπα ότι θα έρθω να την βρω. "Εντάξει, θα κατέβω Αθήνα, άραξε" μου λέει και το κανονίζουμε με το που γυρνάω από τις διακοπές. Μιλούσαμε και συχνά στο τηλέφωνο, με τις ώρες, άρα το είχα και σίγουρο. Ε λοιπόν τελευταία μέρα μου ρίχνει 1ο ΑΚΥΡΟ! Ξαναγύρισε στον πρώην της! Την πίεσε να τα ξαναβρουν, λογικά γιατί δεν θα είχε μουνί να γαμήσει. "Καλά ξαναγυρνάς σε γκόμενο που σε παράτησε; Πολύ που ενδιαφέρεσαι" της κάνω.

Περνάνε οι μήνες. Την πετυχαίνω σε φάση τελείως ελεύθερη, πάλι στο Facebook. Μου λέει "Καλά πως με μυρίζεσαι όταν χωρίζω?" Της λέω "Ε, έχεις γαμηθεί να ανεβάζεις story" (μαλακίες, όταν βλέπω πολλές selfie ρωτάω κοινούς γνωστούς μας κι αυτοί μου τα ρουφιανεύουν όλα για το τι κάνει). Πάμε να κανονίσουμε για καφέ και τι μου λέει ρε; "Α ξερεις, αν θα βγουμε, θα βγουμε φιλικά" και μου το λέει 3 ώρες πριν  βγούμε. Της λέω "Εγώ φιλικά δεν βγαίνω, μόνο ερωτικά αλλιώς ξέχνα το". Και το αφήσαμε εκεί! Φυσικά και της το ακύρωσα. Άκου..."φιλικά". 2ο ΑΚΥΡΟ! (θα μπορούσα να το πιάσω και από την μεριά μου, αλλά εφόσον είπε "φιλικά" το χρεώνω πάνω της.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Μιλούσαμε στο Facebook και λέγαμε να κανονίσουμε, αλλά δεν της πρότεινα, επίτηδες γιατί μου είχε πει για "φιλικά" και μαλακίες. Κάνει πάρτι ένας κοινός φίλος και μας φωνάζει. Εκεί την βλέπω να σκάει με μπούστο που να φαίνονται οι βυζάρες της, εμφανώς έτοιμη για πούτσο. Ήρθε  με μια φίλη της. Την αρπάζω και μπαίνω στο mindset ότι "Γουστάρει να γαμηθεί μαζί μου". Αυτό είναι PUA mindset και όντως πιάνει! Ε και με "πρώην" (έστω και πρώην γκόμενα που φάσωσα) είναι ακόμη πιο εύκολο. Την χαϊδεύω πότε στο λαιμό, πότε στη μέση, στην αρχή μου έκανε ότι σπρώχνει το χέρι "Έλα ξεκόλλα, ήρεμα, ε?" Ξανά Alpha male mindset "Δεν έχει ήρεμα με μένα". Βρίσκω αφορμή και την χορεύω ενώ την έπιανα και σε κάποια φάση της σκάω γλωσσόφιλο. Περιττό να σας πω για 2 ώρες φιλιόμασταν, μέχρι που την πήγα σπίτι της και την γάμησα ΕΠΙΤΟΠΟΥ! Μέσα στα υγρά, καυλωμένη όσο δεν φαντάζεστε.

Από εκεί και πέρα άρχισε η κατρακύλα. Μου είχε ΓΑΜΗΣΕΙ την ψυχολογία με την γκρίνια της. Εκτός από νάρκισος η γκόμενα είναι τίγκα στα ψυχολογικά. Εγώ όλη μέρα δουλεύω και δεν έχω πολύ χρόνο για chat και μαλακίες. Κι αυτή ήθελε να μιλάμε κάμερα και να βλεπόμαστε 3-4 φορές την εβδομάδα. Εγώ είμαι σε φάση ΠΣΚ και μια Τρίτη ενδιάμεσα (Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο είναι οκ). Και δώστου ζαλάδα στο chat και δώστου shit tests. "Δεν βλέπω να ενδιαφέρεσαι, μόνο για πήδημα με είχες?" (με τσαμπουκαλεμένο υφάκι). Εγώ τα ανεχόμουν, αν και της έλεγα ανά διαστήματα "Κόψε την γκρίνια, σου λέω έχω δουλειά! Και θα πρέπει να προσπαρμοστείς στους ρυθμούς μου".

Αλλά σε κάποια φάση με μπλοκάρει από το Facebook για μία εβδομάδα! Ε εκεί ξεπέρασε κάθε όριο! Στο πούτσο μου εγώ, ούτε τηλέφωνο δεν την πήρε. Με ξεμπλοκάρει και μου ξαναστέλνει από μόνη της μία εβδομάδα μετά. Η ψυχολογία της σίγουρα θα έπεσε και θα ήθελε επιβεβαίωση, την οποία δεν έπαιρνε από πουθενά. Το θέμα είναι ωστόσο ότι έδειξε σημάδια τοξικού ατόμου. Αφήστε δε και το άλλο. Όταν κάναμε βιντεοκλήση μπορεί να καθόμασταν μισή ή μία ώρα και δεν είχε να πει ΤΙΠΟΤΑ. Μηδέν ενδιαφέροντα, το κωλοβάραγε ΟΛΗ μέρα στο chat, είχε να δουλέψει ούτε κι εγώ ξέρω από πότε και είχε αδιάφορη καθημερινότητα. Βαριόταν να δουλέψει; Τι φάση, από έναν μαλάκα τα περίμενε; Με τα πολλά την ξαναγάμησα και ξεκόψαμε.

Γκόμενες με ψυχολογικά και εγωισμό, που το μόνο που θέλουν είναι να περνάει το δικό τους! Κι αν δεν περάσει...μπλοκ με υφάκι και "πάμε στον επόμενο μαλάκα". Που νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους, λες και είναι κανένα HB9. Αλλά ο χρόνος περνάει. Έφτασες 30 κι εσύ καριολάκι. Περιμένω τον επόμενο μαλάκα που θα σε παντρευτεί και θα γίνεις σαν την πουτάνα πρώην μου με τα τεκνά που παντρεύτηκε και χώρισε με παιδί.


12 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συγχυζεσαι. Η γυναίκα φαινόταν εξ' αρχής ότι ήταν προβληματική, οπότε και συ την κυνηγησες συνειδητά μόνο για το πηδημα. Δε νομίζω να πίστευες ότι θα μπορούσες να κάνεις σοβαρή σχέση με αυτό το άτομο. Ποιο όμως το αποτέλεσμα όλου αυτού? Χαμένος χρόνος και ψυχολογική φθορά. Εδώ λοιπόν τίθεται για σένα το εξής ερώτημα: μήπως στην ηλικία που έφτασες, δεν έχει νόημα να κυνηγάς εφημερες σχέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο κελεπούρι τι σχέση βλάκας είναι χα χα κλάμα φίλε πραγματικά ...

      Διαγραφή
    2. Η γυναίκα φαινόταν εξαρχής προβληματική κι εγώ απλά την γάμησα. Τι σχέση να κάνω ρε που λέει κι ο φίλος από κάτω? Να χάσουμε το κελεπούρι? Ρε πάτε καλά? ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΑ! Μήπως έχασα κανένα χρόνο από την ζωή μου και δεν το ξέρω? Κατάλαβα τι ΖΩΟ είναι η γκόμενα και πήγα παρακάτω! Ποιος χαμένος χρόνος και ποια ψυχολογική φθορά? Όταν έχω πηδηχτεί με καμιά 30αριά πλέον τι να με φθείρει ψυχολογικά? Αν δεν μιλάμε για σοβαρή γκόμενα...στ' αρχίδια μου. Έχω τόσο χρόνο ΣΚ και τριήμερα να ψάχνω κάποια αξιόλογη. Η μία βραδιά που χαλάσαμε και οι 2-3 ώρες μετά στις κλήσεις θα μας μαράνουν? Τόσο θέλει να πάω στο γήπεδο και να γυρίσω. Ασέξουαλ είστε και σκέφτεστε έτσι? Αν η γκόμενα είναι βλαμμένη την πηδάμε και φεύγουμε όπως οι γυναίκες αν δουν έναν να παίζει το μάτι του τον πηδάνε και φεύγουνε. Ισότητα έχουμε άλλωστε. Όταν θα βρεθεί σοβαρό άτομο χωρίς ψυχολογικά, με λίγο μυαλό, να έχει όρεξη για δουλειά και 1-2 ενδιαφέροντα και να θέλει να αγαπήσει χωρίς να ζηλεύει, θα το προχωρήσουμε. Με τα ζωντόβολα τι να προχωρήσουμε? Αυτά υπάρχουν στην ελεύθερη αγορά, αυτά πηδάμε. Τα καλά είναι πιασμένα και πρέπει να είσαι κωλόφαρδος.

      Διαγραφή
  2. Ρε φίλε πόσο είσαι μου κάνεις για πιτσιρίκι στο μυαλό πραγματικά τι μαλακίες κάθεσαι και γράφεις δηλαδή άμα είσαι πάνω από 30 πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Εσύ κυνηγάς τις σκάρτες φίλε θες σχέση σοβαρή(τουλάχιστον προς τα εκεί το πας σε πολλές δημοσιεύσεις) και να είναι και η άλλη μουνάρα αυτά δεν πάνε μαζί μακάρι να σου κάτσει το λαχείο αλλά τα κριτήρια για σχέση και κάτι σοβαρό πρέπει να είναι άλλα από το να είναι hb8(ούτε έχω καταλάβει τι είναι αυτή η μαλακία το hb τέλος πάντων) και πάνω που θες. φιλαράκο μην διαμαρτύρεσαι και κάνεις σαν κλαψομούνα γκόμενα αφού την βλέπεις την φάση και μπαίνεις εσύ τα προκαλείς στον εαυτό σου με όλες αυτές που γράφεις. Την μυρίζεις την γκόμενα βλέπεις ότι είναι σκάρτη και πας ε μην το παίζεις μετά ότι είναι γαμιόλες όλες όχι είσαι και εσύ πολύ μαλάκας και καθυστερημένος πραγματικά φιλέ είμαι 17 στα 18 πανελλήνιες δίνω και σκέφτεσαι σαν μωρό αυτά που γράφεις μετά από ένα σημείο δεν είναι αστεία είναι η άποψή σου για το γυναικείο φίλο κατά βάθος και πραγματικά έχεις πολύ κόμπλεξ. Ναι ισχύει με τα λεφτά γαμάς πιο πολλές αλλά εσύ έχει κόμπλεξ που δεν τα βγάζεις(τουλάχιστον όσα θα ήθελες) μάλλον και βρίσκεις πάντα να πιάνεσαι από εκεί και πως όλες αυτά θέλουν στο τέλος. Κλαίω φίλε πραγματικά περιμένω πότε θα ανεβάσεις να γελάσω με τις μαλακίες σου αναρωτιέμαι αν όντως τα μισά κείμενα σου είναι αλήθεια ή τα σκέφτεσαι ώρες και τα πλάθεις για να βγαίνουν οι γυναίκες σκάρτες τι να πω συνέχισε με κάνεις και γελάω. Αυτό που έχω καταλάβει στα 17 μου με τις γυναίκες είναι πως πρέπει να τις κάνεις να νομίζουν πως είσαι κάτι πολύ γαμάτο δεν έχει σχέση μόνο με τα λεφτά απλώς αυτά είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την κάνεις την άλλη να πιστεύει ότι μετράς. Τα διαβάζω με τους φίλους μου και γελάμε συνέχισε πέφτει κλάμα απαντάνε και οι άλλοι οι απογωητευμένοι fans σου ε τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κομπλεξικια αντε και γαμήσου και μην ξαναμπείς να σχολιάσεις εδώ μέσα τσοκαρο.
      Που το παίζεις και δεκαοχταχρονο μαλακιστηρι. Ποτέ έμαθες τις γυναίκες ρε βλαμμενο; Στο σχολείο;
      Όσο για τις πανελλήνιες που λες ότι θα δώσεις. Μην μπεις στον κόπο. Με τα ελληνικά που γράφεις ούτε έξω από το τει δεν περνάς.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη έθιξα τον γκουρού σου, ξέρω τι σκυλάκι είσαι και πόσο τον αγαπάς. Αν εδώ νομίζεις ότι μπαίνουν γυναίκες τότε φίλε είμαι σίγουρος ούτε το πουλάκι δεν σου έχουν παίξει. Δεν πειράζει θα βρεθεί κάποια και για εσένα μην σκας. Εγώ 18 είμαι και δίνω πανελλήνιες τώρα άμα θες πιστεύεις αν όχι στα αρχίδια μου τράβα να παίξεις καμιά μαλακία για τον συντάκτη που τον ονειρεύεσαι το βράδυ πριν κοιμηθείς. Καλύτερα που υπάρχουν τέτοιοι άντρες να πιστεύουν αυτές τις μαλακίες μειώνεται ο ανταγωνισμός πουστάρα.

      Διαγραφή
    3. Ρε 17χρονο πιτσιρίκι, όταν ήμουνα στην ηλικία σου οι γυναίκες ήταν πολύ πιο σωστές και ειλικρινείς. Δεν έπαιρναν επιβεβαίωση από το Messenger. Κάνε μου την χάρη τώρα τράβα δώσε πανελλήνιες και αυνανίσου λίγο που τα έχεις χάσει, γιατί όταν εγώ γαμούσα εσύ είχες Γλώσσα, Γλώσσα, Μαθηματικά. Ζώο.
      Όταν θα τελειώσεις την σχολή, δεν θα έχεις τα κονέ του σχολείου και της χχολής και θα καταλάβεις ότι οι σχέσεις είναι μουνί καπέλο στις μέρες μας γιατί κάποιες καριόλες φλερτάρουν με 100 άτομα κάθε εβδομάδα στο Messenger και μας απασχολούν χωρίς λόγο για να παίρνουν επιβεβαίωση, τότε θα σου γυρίσει. Ακόμα δεν έχει "πήξει" το σκατοκέφαλό σου μικρό.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο φίλε. Ωριμότατη άποψη. Άμα διαβάσεις τα παλιά του post είχε μια αυτοπεποίθηση τουλάχιστον. Τώρα μόνο κόμπλεξ και μισογυνισμός. Στον εαυτό του τα φέρνει. PUA και μαλακίες. Νομίζει πως είναι και alpha. Ό,τι θέλουν τον κάνουν και τρέφει αυταπάτες. Για γέλια όμως καλός είναι, όπως έγραψες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε το hb και το PUA τι είναι;

      Διαγραφή
    2. PUA είναι τα αρχικά του Pick Up Artist. Αυτοί οι 'έξυπνοι" νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα για το φλερτ και ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι καλά ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρουν την τύφλα τους και τα περισσότερα από τα "κατορθώματά" τους είναι στημένα με σκοπό να εκμεταλλευτούν τους ταλαίπωρους beta cucks που ψάχουν σαν τρελοί να βρουν σχέση.

      Διαγραφή
    3. @Dim Την αυτοπεποίθηση την έχω και τώρα, δεν περίμενα κουραμπιέδες σαν εσένα. Αφού με κάνουν ότι θέλουν πως την πήδηξα την παραπάνω και την άφησα, ενώ φλέρταρα και με άλλες? Τουλάχιστον εσύ που έχεις πιάσει αράχνες κουλουριάσου στην μπανιέρα σου και σύρε και γαμήσου. Σας σπάσαμε τον τσαμπουκά που αποδεικνύουμε ότι θέλετε τα κακά παιδιά που γαμάνε αριστερά και δεξιά? Γιατί αυτό απέδειξα με την παραπάνω ιστορία. Ότι ένα καριολάκι που μας το έπαιζε ιστορία και σηκωνόταν κι έφευγε, τελικά τον έφαγε. Τα καλύτερα fangirls του blog είστε εσείς. Διαβάστε και λιώστε σαν γνήσιες αγάμητες.

      Διαγραφή