Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

47χρονη MILFάρα μέθυσε τον 15χρονο φίλο του γιου της και τον βίασε δύο φορές!


Η θερμόαιμη γυναίκα, γνωστή στο χώρο του Αμερικανικού ποδοσφαίρου, φέρεται να βiασε αvήλικο αγόρι, αφού πρώτα έκαμψε τις αντιστάσεις του με τη βοήθεια αλκοόλ, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο εξοχικό της για ένα Σαββατοκύριακο!

Πριν από 3 χρόνια, η 50χρονη σήμερα Mollly Shattuck έβαλε τον γιο της να στείλει μήνυμα στο φίλο του, προκειμένου αυτός «να της απαντήσει καθώς είχε εμμονή μαζί του», αφού είδε φωτογραφίες του στο Instagram.

Τελικά συναντήθηκαν έναν μήνα αργότερα, όταν το αγόρι επισκέφθηκε έναν άλλο φίλο του στη γειτονιά της Shattuck. Και μπορεί τότε απλά να αγκαλιάστηκαν, ωστόσο η σχέση τους δεν άργησε να γίνει πιο… πιπεράτη. Η ασυγκράτητη μητέρα ζητούσε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ συνήθιζε να του… ορμά ακόμα και στο πάρκινγκ του σχολείου του κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος!

Οι σοβαρότερες ωστόσο κατηγορίες που αντιμετωπίζει η 47χρονη αφορούν ένα Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καλέσει φίλους των παιδιών της, ανάμεσα στους οποίους και το «θύμα», στο εξοχικό της στην παραλία. Τότε, αφού μέθυσε με μπύρα τον 15χρονο, τον βίασε δύο φορές, μετά την άρνησή του να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της!

Λίγες ημέρες αργότερα, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της Shattuck, μετά από καταγγελία της οικογένειας του αγοριού. Κατέσχεσαν τον υπολογιστή της, το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και ένα σετ ροζ εσωρούχων που περιέγραψε ο 15χρονος ότι φορούσε όταν του επιτέθηκε σεξουαλικά στο υπνοδωμάτιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου