Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Παντρεμένη μουνάρα HB9, κερατώνει και ταράζει στα shit tests τον άντρα της


Και μετά διαμαρτύρεται γιατί δεν κάνει παιδί μαζί της.

Πριν από αρκετά χρόνια τα είχα με ένα θεόμουνο HB9, από τα καλύτερα που έχω γαμήσει. Η γκόμενα ήταν υπερτούμπανο. Μελαχρινή, με προσωπάρα, ματάρες, βυζάρες και κωλάρα. Επίσης έμοιαζε πολύ με την Πολωνέζα HB 8.5 που γάμησα το καλοκαίρι.

Δεν συνεχίσαμε σοβαρά γιατί μου έριχνε κάτι χρόνια και όταν τα είχαμε (παίζει να ήταν 27-28 τότε) είχε φάει ίσα με 40 καυλιά τουλάχιστον. Σήμερα είναι 34 χρονών και έχει παντρευτεί έναν 44άρη. Ο τύπος δουλεύει διευθυντής σε πολυεθνική και βγάζει τρελά φράγκα. Ότι πρέπει για provider και για να την πηγαίνει ταξιδάκια.

Με τα πολλά με έχει φίλο στο Facebook αλλά δεν έχουμε μιλήσει για χρόνια. Ώσπου την είδα να ανεβάζει κάτι φωτογραφίες για να δειχθεί και κάτι memes και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γάμο της. Είπα να της στείλω να δω τι φάση παίζει. Και μου λέει "Άσε τραβάω ένα δράμα". Πιάνουμε την κουβέντα και την επόμενη ημέρα κανονίζουμε για καφέ. Είχα και καύλες άλλωστε και ήθελα να την ξεσκίσω.

Δεν θέλει να κάνουν παιδί
Μου είπε λοιπόν μέσες άκρες ότι τα έχει με έναν, με τον οποίο αρχικά τα είχαν ενάμιση χρόνο χρόνο, αρραβωνιάστηναν, αυτή ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τον κεράτωσε με έναν άλλο και του την έκανε και ύστερα αφού χώρισε με τον άλλο, τα ξαναβρήκε μαζί του. Οπότε αφού τα ξαναβρήκανε, είπαν να παντρευτούν για να "δέσει" το γλυκό.

Το θέμα είναι ότι αυτός έχει ξενερώσει με την πάρτη της γιατί η γκόμενα γουστάρει φουλ πειράγματα και shit tests. Της κάνει πάντως ένα σωρό χατήρια. Ρούχα, καλλυντικά, ταξίδια και άλλα πολλά. Είναι λεφτάς. Γι' αυτό άλλωστε τον παντρεύτηκε. Κι αυτή να τον τεστάρει διαρκώς. "Έλα μωρέ, ολόκληρος άντρας και να κάνεις αυτό;" και άλλα τέτοια πειράγματα. Ρε δεν κάθεται ο κώλος τους λέμε. Shit tests και στο γάμο.

Αυτή έχει δυνατό προφίλ στο Facebook και σίγουρα θα μιλάει με διάφορους. Ανεβάζει φωτογραφίες και φαίνεται ότι θέλει να τραβήξει την προσοχή. Οπότε στάνταρ ο τύπος έχει καταλάβει πως έχει μπλέξει. Το θέμα είναι βέβαια ότι τώρα πια δεν θέλει να κάνει παιδί! Και είναι και το άλλο. Ότι μέχρι πέρυσι έκαναν σεξ και προσπαθούσαν να πιάσουν παιδί και δεν μπορούσαν! Τώρα πια έχουν να κάνουν σεξ...για κάτι μήνες!

Όταν αυτή του λέει "Πότε θα κάνουμε παιδί" και "Πότε θα κάνουμε σεξ" και "Γιατί με αποφεύγεις;" αυτός αποφεύγει να απαντήσει και κλείνεται στο δωμάτιο για να μην μιλήσουν. Σίγουρα αυτό δεν σας ακούγεται σωστό αλλά την άποψη του τύπου την ξέρουμε; Όχι. Επειδή ψάρεψα λοιπόν την πρώην μου, κατάλαβα ότι προφανώς θα έχει ξενερώσει για το κέρατο που έφαγε. Εκεί λοιπόν τον καταλαβαίνω.

Κέρατο=Τέλος
Πως να δικαιολογήσεις ρε μαντάμ τα αδικαιολόγητα; Κεράτωσες. Τον πρόδωσες. Παίζει επειδή σε αγαπούσε να σε διεκδίκησε πίσω από εγωισμό. Σε παντρεύτηκε απλά για να σε "κλειδώσει" μαζί του. Ωστόσο πως θα ξεπεράσει την προδοσία; Ακόμα είσαι σε ηλικία καύλας και μετράς (γιατί για 34 δεν την κάνεις, για την ακρίβεια δεν την κάνεις ούτε για 30). Οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να του τα φορέσεις.

Το κέρατο δεν συγχωρείται εύκολα από έναν άντρα. Βασικά "ξεπλένεται μόνο με κέρατο" της είπα. Κατά τα άλλα τον δικαιολογώ απόλυτα. Ήταν σαν να μου ζήτησε η πρώην μου 3,5 χρόνια να τα ξαναβρούμε και να περιμένει να κάτσω προσοχή. Θα γαμήσω ότι κινείται ρε. Βασικά την πηδούσα όταν το περυσινό καλοκαίρι πήγα διακοπές (μία φορά μαζί της 3-4 μέρες και μία με φίλο 10 μέρες) και την "κεράτωσα" με την Πολωνέζα, αν μπορεί να πιαστεί κέρατο το να τα ψιλοέχεις με κάποια που στα έχει ήδη φορέσει και να ψάχνεσαι να της τα φορέσεις για να "ισοφαρήσεις".

Όταν είναι κάποια σωστή απέναντί μου είμαι το καλύτερο παιδί. Αν μου παίξει πουστιά ας με ξεχάσει. Κι έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε όλες. Για να έχουν να λένε αριστερά-δεξιά πως τις τιμωρεί η ζωή και να μάθουν όλες να μας τρέμουν. Στα 80% έχει φτάσει το κέρατο και για τα δύο φύλα. Σε λίγα χρόνια ετοιμαστείτε. Θα χτυπήσουν πάνω από 90% οι κάρχιες. Είμαι σίγουρος.

Εν τω μεταξύ της είπα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να δει αν θα κάνει παιδί ή αν θα το λήξουνε, για να ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Μην περάσουν τα χρόνια και χάσει την ευκαιρία. Γιατί θέλει άλλωστε να κάνει παιδί. Πάντως θα την ξεπάτωνα ως fuck buddy ευκολότατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου