Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

3 άκυρα μέσα σε μία μέρα


Αράξτε με τις ορμόνες σας κάρχιες!

Αυτό που έγινε τις προάλλες δεν έχει ξαναγίνει.

Το τελευταίο διάστημα έχω βάλει ως στόχο δύο γκόμενες. Η μία είναι 33άρα HB8 αλλά κρατιέται πολύ καλά, ξανθό με ωραία μάτια και σωματάρα. Η άλλη είναι 19 με πιασίματα HB 6.5 και έχει πει σε φίλη μου ότι γουστάρει!

Παρότι ψάχνομαι για σοβαρά, όσο είμαστε ελεύθεροι ισχύει το "περί ορέξεως...γαμήσι". Είχα κανονίσει πριν δύο εβδομάδες να βγω με μια 33άρα για ποτό. Πριν μία εβδομάδα μου το ακυρώνει λέγοντας "Α ξέρεις έτυχε αυτό" (που ακουγόταν σοβαρό). Σκέφτομαι "Οκ, δεν πειράζει, κανονίζουμε άλλη φορά". Τις στέλνω λοιπόν αυτές τις ημέρες, το διαβάζει και δεν απαντάει. Ότι να 'ναι!

Μιλημένο γαμήσι που χάθηκε
Η 19χρονη είναι HB 6.5 αλλά φαίνεται γκόμενα με πολλές καύλες. Έχει μιλήσει μάλιστα σε μια φίλη μου και της έχει πει ότι με γουστάρει και "να μάθει αν την γουστάρω". Είπα να μην της πει τίποτα για να την αφήσουμε να ψηθεί. Ωστόσο, της έστελνα κανονικά μηνύματα στο Facebook. Μιλούσαμε κλασικά περί ανέμων και υδάτων και βρίσκαμε κοινά σημεία.

Μέχρι και η πρώην δεν το σήκωνε
Θυμάστε την περίπτωση της γκόμενας Rebound Relationship που απλά έχω για να πηδιόμαστε, που δεν απαντούσε στο πόσες φορές έχει κερατώσει και που πήγε στη βδομάδα πάνω να μου πει να μείνει μόνη της και μετά παρακαλούσε με τηλέφωνα και μηνύματα στο Facebook; Τέλος πάντων η συγκεκριμένη με την οποία τραβήχτηκα ενάμιση μήνα και της είπα ότι με εχει πρίξει στα τηλέφωνα και στα σχετικά επέστρεψε το προπερασμένο σαββατοκύριακο στέλνοντας πάλι μηνύματα στο Facebook.

Ειλικρινά θα ήθελα να την ξεφορτωθώ επιτέλους ψάχνοντας μια σοβαρή γυναίκα που να ξέρει τι θέλει. Ωστόσο, από την στιγμή που είμαι μόνος και είχα να την δω κάνα 15ημερο, λέω "Δε γαμιεται, ας την πάρω ένα τηλέφωνο". Έτσι την παίρνω στο κινητό μεσοβδόμαδα. Δεν το σηκώνει. Προφανώς από το φτύσιμο που της έριξα γιατί την κατάλαβα πως είναι ότι να 'ναι, απηύδησε και είπε να ξεκόψει και να στραφεί αλλού. Και καλά έκανε.

Έκείνη την ημέρα είχα καύλες που δεν ικανοποιήθηκαν. Ευτυχώς μιλήσαμε λίγες μέρες μετά και μου τις ικανοποίησε. Κάτι είναι κι αυτό. Καλά το ότι έκλεισε το κινητό της είναι στανταράκι σημάδι ότι παίζει να γαμιέται με τον πρώην της αλλά πούτσα μας.

Καθίστε αγάμητες!
Αλλά ρε φίλε, 3 άκυρα μέσα σε μία ημέρα; Πόσο για τον πούτσο είστε ρε; Η μάλλον πόσο δεν είστε! Δηλαδή οι γκόμενες αυτές τι ακριβώς κάνετε; Κάθεστε παρέα με τις ορμόνες σας; Κι από εμάς τι θέλετε; Να σας προτείνουμε κι άλλη φορά μετά από το πρώτο άκυρο; Όχι ρε καριόλες, δεν ξαναπροτείνω! Αρκετά, ως εδώ ήταν.

Σας προτείνουμε μία φορά. Δεν μπορείς; Να προτείνεις μια άλλη ημέρα. Και να εκτιμήσεις κιόλας ότι σου πρότεινα παλιοκαργιόλα γιατί έχεις μάθει στη ζωή σου να μην την πέφτεις. Θα σου πέσουνε τα μούτρα αν αντιπροτείνεις; Σιγά μην σας παρακαλάμε κιόλας. Από που μάθατε την λογική "Εμείς έχουμε το μουνάκι και σας κάνουμε ότι θέλουμε"; Από την μαμάκα σας; Εμείς έχουμε το καυλί, εμείς είμαστε και το βραβείο. Έχετε περισσότερη ανάγκη το σεξ από εμάς και το έδειξαν και οι έρευνες. Άρα την επόμενη φορά που θα ρίξετε άκυρο, στον πούτσο μας. Θα είναι μετά σειρά σας να μιλήσετε πρώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου