Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

34.500 ευρώ το μήνα διατροφή ρουφάει η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη


Τον πέταξε και από την έπαυλη για μιάμιση δεκαετία!

"Χρυσή" θα την πληρώσει την Τζίνα Αλιμόνου ο Παύλου Βαρδινογιάννης, αφού μετά το διαζύγιό τους η απόφαση του δικαστηρίου είναι ότι ο επιχειρηματίας θα τις δίνει 34.500 ευρώ το μήνα!

Θυμίζουμε στο αρχικό άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει η Αλιμόνου ζητούσε 7.388€/μήνα και 6.500€/χρόνο για τα έξοδά της. Το άρθρο λέει αναλυτικά όλα όσα "χρειαζόταν" λες και για να ζήσουν 4 ανήλικα παιδιά χρειάζεται προϋπολογισμός βιομηχανίας να πούμε. Το πως κατάφερε και του άρπαξε 34.500 ευρώ το μήνα ενώ ζητούσε λιγότερα είναι απορίας άξιο. Βασικά αν χρειαστώ ποτέ δικηγόρο θα ψάξω κατευθείαν να βρω της Αλιμόνου.

Η ηθοποιός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια των παιδιών τους. Τώρα θα τα βλέπει σπανιότερα και θα τα χρυσοπληρώνει. Το Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία όρισε σε απόφασή του να καταβάλεται μηνιαία διατροφή 34,500 ευρώ, για την ίδια και τα παιδιά. Το ποσό αυτό μάλιστα θα το παραλαμβάνει απευθείας η Tζίνα Αλιμόνου, όπως είχε ζητήσει εκείνη εξαρχής για να τα διαχειρίζεται σε ότι αφορά τα έξοδα των παιδιών. Τέλος,οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και ανυπόστατες. Να κάνω εγώ μια ερώτηση; Της έκαναν εξέταση αίματος και τις απέρριψαν; Τι σκατά δηλαδή; Δεν το είδα να γράφεται πουθενά αν έγινε πλήρης εξέταση αλλά είμαι περίεργος.

Επιπλέον ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης -οπου θα παραμείνει εκείνη και τα παιδιά- "προς αποφυγή τεταμένων καταστάσεων για την διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας των παιδιών τους". ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ δηλαδή! Τον πέταξε και από το σπίτι. Και θα μπορέσει να επιστρέψει ξέρετε πότε; Όταν θα γίνει και το τελευταίο παιδί 18 χρονών! Και καλά αυτό έγινα "για να μην αλλάξουν περιβάλλον".

Δείτε την ιστορία όπου τον χώρισε στα 45 της και του πήρε το παιδί, την σύνταξη και το σπίτι μέχρι και εκείνο το παιδί να γίνει 18. Επειδή κάποιοι έχετε την απορία, τα βλέπετε που γίνονται στην πράξη; Και ο πιο άχρηστος δικηγόρος που υπάρχει μπορεί να βγάλει μια διατροφή στην πρώην γυναίκα σας και να σας πετάξει έξω για να ζείτε με 3,60 στο πατρικό σας! Ποια δικαιοσύνη; Ποια ισότητα; Άντε γαμηθείτε ρε. Φτιάξατε νόμους για να ταϊζετε τις καριόλες και να τις πληρώνουμε χρυσές; Για να αλωνίζουν μετά, να αφήνουν το παιδί στη μαμάκα τους και να γαμιούνται με πιτσιρικάδες και να τις πλερώ εμείς τα κορόιδα; Να πάτε να γαμηθείτε. Γυναίκες νομοθέτες τα έβγαλαν αυτά ή παντοφλάκηδες; Παγκόσμιοι νόμοι που γαμάνε τις ζωές αντρών. Ακόμα κι αν την πιάσεις καβάλα να σε κερατώνει όοοχι, θα δώσεις έστω μια διατροφή. Θα πρέπει να την δεις να πληρώνεται ως πουτάνα με πελάτη στο σπίτι σου για να βγει το διαζύγιο 100% κατά. Δηλαδή μόνο εγώ με την πρώην μου που έγινε πουτανάκι θα την γλίτωνα, αλλά βέβαια θα χώριζα και το παιδί θα μεγάλωνε με προβλήματα και το γνωστό "μπαλάκι" μεταξύ μαμάς και μπαμπά.

Τζαμπα λεφτά. Που για τον Βαρδινογιάννη είναι όντως τζάμπα, αλλά δεν τα χέζει. Τα δουλεύει και τα βγάζει. Πάνω από 400.000€ το χρόνο δηλαδή περίπου 5.000.000€ μέσα σε μιάμιση δεκαετία όταν θα ενηλικιωθεί και το τελευταίο παιδί. Τα 34.500 ευρώ το μήνα που αποτελουν τη διατροφή περιλαμβάνουν: 8.000 ευρώ το μήνα για τη μεγάλη τους κόρη , 7.500 ευρώ για κάθε ένα από τα τρίδυμα και 4.000 ευρώ για την ίδια, τα οποία θα λαμβάνει μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου. Με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις άλλη μία επιχείρηση με υποδομές που θα σου κάνει απόσβεση το ποσό ακόμα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Και αντ' αυτού θα τα φάει ποιος; Η Αλιμόνου;

Τέλος, ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα και δύο 15ήμερα το καλοκαίρι, ενώ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες κάθε φορά, αν το επιτρέπει το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Δηλαδή μόνο "Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαιρινές διακοπές"! Μιλάμε για παράνοια! Ο άνθρωπος δεν θα μπορεί να βλέπει κανέναν από τα τέσσερα παιδιά του! Ο κανόνας "Αν το επιτρέπει το ημερίσιο πρόγραμμά τους" είναι άλλο ενα ΓΤΠ επιχείρημα, γιατί μπορεί η Αλιμόνου να τα γράψει ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιππασία, χορό, καράτε, κολύμβηση και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα και να δηλώσει ότι "δεν το επιτρέπει το πρόγραμμά τους". Δεν θα μπορεί καν να επισκεφθεί το σπίτι του. Μπορείτε να το διανοηθείτε;

Ο Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου, είπε για λογαριασμό της πελάτισσάς του: «Είναι μια απόφαση με ιδιαίτερη ηθική ακτινοβολία, που τιμά την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Τιμά και τον φεμινισμό να προσθέσω εγώ. Οπότε μετά από αυτή την ψυχρολουσία, να πούμε όλοι οι συναγωνιστές ένα τεράστιο ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ και πάμε για MGTOW όπως είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου