Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Μπήκα mIRC και ΞΕΡΑΣΑ με τις κάρχιες!

 
15 χρόνια μετά το γαμήσατε κι αυτό.

Θυμάστε που πηγαίναμε σχολείο και μπαίναμε mIRC; Ναι, για εκείνη την εφαρμογή λέω στην οποία κάνεις chat και μπαίνεις σε διάφορα δωμάτια. Ε λοιπόν είπα να το εγκαταστήσω μετά από καιρό.

Τι το ήθελα; Διαπίστωσα πως η καριολίαση πάει σύννεφο. Να σας πω απλά ότι είχα κάνει μέχρι και σχέση από το mIRC όταν ήμουν μικρός. Με μια συνομίλικη και μάλιστα ήμουν ο πρώτος που φίλησε. Άλλες εποχές, ρομαντικές, χωρίς κάρχιες.

Πλέον και αυτό γαμήθηκε πατώκορφα. Για όσους δεν το ξέρουν όταν κατεβάσετε την εφαρμογή μπαίνετε στο gr.irc.gr και εκεί κάνετε chat στο #Hellas. Στήθηκα να δω τι παίζει.

Αφού πρώτα έστειλα σε περίπου 40 νέτα καθώς στήθηκα για ώρες, το αποτέλεσμα ήταν:
- Οι 30 να μην απαντήσουν ή στο ερώτημα πόλης να πουν Θεσσαλονίκη/Πάτρα και να σταματήσω να στέλνω.
- Απο τις άλλες 10, το 1 ανήλικο που είναι "αγοράκι που αισθάνεται κοριτσάκι", 1 escort και με τις άλλες 5 έπιασα κουβέντα.
- Από τις 8 που απομένουν, οι 3 ήταν 35-40 οπότε out of my league.
- Με τις 5 που απομένουν έπιασα κουβέντα. Η μία είχε γκόμενο ένα χρόνο, ο οποίος "τον είχε κανονικού μεγέθους" (δεν ήταν πουτσαράς σαν τον δικό μου, sorry κοπελιά) και αυτή ήθελε "Να κρατάει παραπάνω στο sex και να της λέει πρόστυχα στο κρεβάτι και να της ρίχνει ξύλο". Φυσικά ο γκόμενός της δεν ήξερε οτι μπαινει mIRC "γιατί είναι και ζηλιάρης". Σε κάποια φάση η γκόμενα έκανε disconnect.
- Με τις 4 που απομένουν έπιασα κουβέντα, σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε σε ασχολίες και όταν πρότεινα έξοδο με βάση κοινά ενδιαφέροντα η επικοινωνία σταματούσε. Και μάλιστα είχαμε ανταλλάξει περιγραφές και φάνηκε να υπάρχει ενδιαφέρον.

Άρα τι συμπεραίνουμε; Πολύ απλά ότι είστε ΓΤΠ και μαλακίζεστε, περνώντας την ώρα σας στο chat. Αυτό. Τελεία, δεν έχει κάτι άλλο που έχω να πω. Στο mIrc ο κόσμος μπαίνει για να γνωριστεί ρε ζωντόβολα. Αμα θελαμε να μαλακιστούμε θα μιλούσαμε σε κανενα ρομποτ. Δεν θελετε γνωριμίες; Καθίστε με τους δονητές σας παρέα και κα(υ)λή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου