Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

26χρονη μουνάρα πηδήχτηκε με 14χρονο μαθητή της.


Και έφαγε πρόστιμο 25.000 δολάρια.

Η 26χρονη καθηγήτρια Γυμνασίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ Stephanie Peterson, είχε σεξουαλική σχέση με ένα ν14χρονο μαθητή της. Αρχικά του έστειλε γυμνές φωτογραφίες της και στη συνέχεια λέγεται ότι του έδινε μαριχουάνα και την ανάλογη πίπα για να την καπνίσει (εδώ είναι φάουλ η τύπισσα γιατί μιλάμε για μικρό παιδί).




Ο νεαρός είχε σχέση μαζί της από τον Νοέμβριο του 2017 αλλά δυστυχώς σαν καλός μαλάκας ενημέρωσε τους γονείς του για τα πάντα, οι οποίοι τον παρέπεμψαν να τα καταγγείλει στην αστυνομία. Μία ημέρα πριν η Peterson παραιτήθηκε από την δουλειά της "για προσωπικούς λόγους". Έκαναν σεξ όταν τον έπαιρνε απ' το σπίτι του με το αυτοκίνητό της στις 23:00 και τον γυρνούσε 01:00-02:00.




Η Stephanie Peterson συννελήφθη από τις 28 Φεβρουαρίου και η ποινή της έχει οριστεί στα 25.000 δολάρια. Εντοπίστηκε μέσω ντετέκτιβ, αφού πρώτα ο μικρός τα ξέρασε όλα στους γονείς του. Εν τω μεταξύ η δασκάλα του του είπε ότι αν έλεγε για την σχέση τους τότε θα έμπλεκαν, αλλά αυτός την έκανε την μαλακία του. Η Peterson ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από έναν πυροσβέστη, τον 31χρονο Brandon Ferri, τον οποίο είχε παντρευτεί μόλις στις 5/12/2015. Στις 12 Φεβρουαρίου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.


ΥΓ. Σε λάθος χώρα ζούμε γαμώ το κέρατό μου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου