Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η LGBT κοινότητα στην Ελλάδα


Δεν μας έφταναν οι μειώσεις πληθυσμού τώρα έχουμε άλλη μία "μόδα" με οπαδούς που αυξάνονται.

Πριν πείτε οποιαδήποτε μαλακία κάποια trollάκια στα σχόλια, θα πω από την αρχή ότι δεν πιστεύω σε καμία ιδεολογία, ούτε αριστερή, ούτε δεξιά. Δεν χαλιέμαι όταν βλέπω ξένους από οποιαδήποτε χώρα, δεν με χαλάει επίσης να δω gay ή λεσβίες να φιλιούνται. Έχω μπει μια φορά και σε gay bar χωρίς να το ξέρω και μέχρι εκεί. Έχω πάει και στη Μύκονο και την Μυτιλήνη κάμποσες φορές και έχω φίλους bi. Σας τα έλυσα; Πάμε παρακάτω.

Έχω μια γνωστή 30 χρονών, η οποία είναι πλέον λεσβία. Τα είχε με μία παντρεμένη, η οποία την φιλοξενούσε. Ο άντρας της δεν γνώριζε τίποτα για το τι παίζει πίσω από την πλάτη του. Οι δυο τους κάνανε...ψαλιδάκια στα κρυφά. Όχι ότι αν τις έπιανε θα πηδούσε και την γνωστή μου μαζί. Χλωμό γιατί είναι μπάζο. Αλλά δείτε τι γίνεται παραέξω και να είστε πάντα υποψιασμένοι. Αλήθεια αυτό θα το πιάνατε για κέρατο;

LGBT κοινότητα
Σύμφωνα με την Wikipedia, ο gay πληθυσμός στην Αυστραλία την περίοδο 2006-2008 ήταν στο 2,4%, ενώ την περίοδο 2012-2014 έφτασε το 3.4%.
Στον Καναδά είχαμε 1,7% το 2003 και 2.1% το 2007. Έκτοτε δεν υπάρχει καταμέτρηση.
Στη Γαλλία έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά LBGT κοινότητας, εξού και όσα έχουμε δει από τον Μακρόν. Το 13% των ανδρών είναι gay και το 1% των γυναικών είναι λεσβίες, ενώ 6% των ανδρών και 4% των γυναικών είναι bisexual.
Στη Γερμανία η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το 63% των ατόμων είναι straight και το 13% δηλώνουν ότι "δεν γνωρίζουν", άρα σύνολο 76%. Τα υπόλοιπα ποσοστά είχαν έστω μία φορά στη ζωή τους σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου.

Τι παίζει στην Ελλάδα
Το μέρος όπου συχνάζουν είναι κυρίως το Γκάζι και σε κοντινές περιοχές. Θα τους/τις βρείτε κυρίως στα: S-Cape, Sodade2, Rooster, Μαγκαζέ, Μυροβόλος, Big Bar, Δυάρι, Πολύχρωμο, Κίρκη, Shamone, Noiz Club, Κούκλες,, Almaz, Fou Club, Moe After Club, VIP cafe club, και λιγότερο τα Del Sol Cafe.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούνται συχνά σε τηλεόραση, Youtube ή σε ότι έχει να κάνει με μόδα, αισθητική ή χορό. Ως νοοτροπία οι άντρες gay συχνά το δηλώνουν δημόσια...με τρόπο μέσω κοινοποίησης gay friend άρθρων και οι bi ενίοτε παντρεύονται γυναίκες, ενώ καμιά φορά τις παρατούν...για άλλους. Οι δε γυναίκες, αν είναι λεσβίες τρώνε το παστέλι μία φορά στο τόσο, είτε απλά για να δουν πως είναι και να ικανοποιηθούν όπως πρέπει, είτε για να φάνε λεφτά από sugar daddies. Οι bi γυναίκες είναι αλλιώς. Κάνουν σχέσεις και με τα δύο φύλα και ενίοτε κρύβουν την..."παράνομη" σχέση τους από τον βασικό γκόμενο, είτε απλά τα έχουν μαζί του, είτε είναι αρραβωνιασμένες ή παντρεμένες.

Γιατί όλα αυτά;
Με μια πρώτη σκέψη δεν θα πρέπει να μας πέφτει λόγος για το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του.

Με μια δεύτερη σκέψη όμως, η αύξηση των ομοφυλόφιλων επηρεάζει και την δική μας σεξουαλική ζωή για τους παρακάτω λόγους:
1)Γενιούνται λιγότερα παιδιά, άρα ο πληθυσμός (ειδικά των Αμερικάνικων και Ευρωπαϊκών χωρών) μειώνεται, άρα έχουμε λιγότερες επιλογές να βρούμε σύντροφο που να ταιριάζει στο χαρακτήρα μας. Άλλωστε, στη χώρα μας, όπως και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, οι γυναίκες θυμίζω ότι είναι περισσότερες από τους άντρες.
2)Πέφτουμε θύματα εξαπάτησης. Οι λεσβίες μπορούν να μας κοροϊδέψουν, όπως αυτή που ανέφερα στην αρχή του άρθρου, να κάνουμε παιδιά μαζί τους και μετά να μας χωρίσουν για να παίρνουν διατροφή και να μεγαλώνουν το παιδί παρέα με την λεσβία φίλη τους. Αυτές κυρίες κι εμείς να πληρώνουμε σαν τα κορόιδα επειδή "το λέει ο νόμος". Αντίστοιχα, οι gay που αφήνουν τις γυναίκες τους για άλλους άντρες, τους δίνουν πάτημα να μας λένε "ξενέρωτους".
3)Οι γυναίκες που με μεγαλύτερη ευκολία φιλιούνται έτσι "στο φιλικό", από την στιγμή που είναι ήδη ξενέρωτες και με taboo, αποκτούν κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερη τάση να φασώνονται με φίλες και να μην μπλέκουν..."με εμάς τους άντρες που είμαστε γουρούνια και τις πρίζουμε" (και λοιπές μαλακισμένες δικαιολογίες).


Ελπίζω μετά από το σημερινό άρθρο να μην πέσουν οι "ταλιμπάν" της LGBT κοινότητας. Βασικά στα παπάρια μου κιόλας, αλλά ήθελα να βγάλω κάποια απωθημένα καιρό τώρα. Άργησα 7 χρόνια αλλά έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου