Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μουνάκι Σιβηρίας HB9 σε transit


Γαμώ τις βίζες και τα ταξίδια σας.

Πρόσφατα επέστρεψα από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ουκρανία. Αρχικά να αναφέρω ότι στο αεροπλάνο πριν απογειωθούμε μου έπιασε την κουβέντα μία HB7 κοκκινομάλα με σώμα πολύ αδύνατο φέτες ετών 35-40 (δεν έμπαινα, είσαι γριά για μένα) που είχε πάθει πλάκα μαζί μου και στο διπλα καθισμα μια 55αρα μου μιλούσε για τα παιδιά της που ήρθε Αθήνα να τα δει.

Όλοι οι διάλογοι που ακολουθούν είναι στα αγγλικά.

Μετά βλέπω στο κάθισμα ακριβώς από πίσω μου ένα θεόμουνο 22 χρονών HB9 με γαλάζια μάτια. Η φάτσα της ήταν αυτή κλασικής Ρωσίδας.  Σώμα με κωλάρα και βυζάρες. Ύψος 1.78-1.79. Δεν υπήρχε η γκόμενα, διαστημική, μοντέλο. Την ανοίγω με opener και με αφορμή το language gap "Μαζί με την κυρία είσαι?" , μου λέει "Όχι, γιατί?" (χαμογελάει). "Απλά η κυρία δίπλα μου μου μιλούσε για την κόρη της και νόμιζα ότι είσαι εσύ, δεν κατάλαβα καλά". Γελάει πάλι. Μου λέει "Λες να μοιάζουμε και να μπορούσα να είμαι κόρη της"? Με τα πολλά πιάνουμε την κουβέντα.

Ξ: Από που είσαι?
HB9: Από Σιβηρία (μου λέει την πόλη).
Ξ: Και πως και πας Αθήνα? Ταξιδεύεις μόνη σου?
HB9: Θα κατέβω σε ενδιάμεσο σταθμό γιατί πάω στη (χώρα βόρειας Αφρικής) σε ξενοδοχείο να δουλέψω για 3 μήνες.
Ξ: Έχεις τελειώσει τουριστικά;
HB9: Ναι. Εσύ με τι ασχολείσαι;
Ξ: (Της λέω, με ρωτάει για το επάγγελμά μου, της δείχνω δείγμα δουλειάς, της αρέσει).
HB9: Πόσο είσαι (IOI)
Ξ: Πόσο με κάνεις; (γελάει)
HB9: Εμ...30?
Ξ: Το βρήκες. Εσύ? Για μικρή σε κάνω. 19-20.
HB9: 21 στα 22.
Ξ: Ε βασικά μικροδείχνεις γιατί σαν χαρακτήρας φαίνεσαι αρκετά αθώα (cold reading). Βέβαια πίσω από μια αθώα ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται.

Μιλούσαμε αρκετή ώρα μέχρι να έρθει το γεύμα αλλά και μετά. Την ρώτησα πότε φεύγει και μου είπε "Σε έξι ώρες". Της είπα να κάτσουμε για καφέ στο αεροδρόμιο. Κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο. Αυτή όμως είχε πτήση transit και το χειρότερο απ' όλα δεν είχε Visa και δεν επιτρεπόταν να βγει από το αεροδρόμιο!

Περνάει τις βαλίτσες της από την πτήση Transit. Ευτυχώς μου κόβει και της ζητάω Facebook και Instagram και την κάνω Add. Ανέβηκε για check-in αλλά εγώ δεν μπορούσα να περάσω από τον έλεγχο. Έτσι, της έστειλα μήνυμα και στα δύο προφιλ ώστε να γυρίσει πίσω από εκεί που μπήκε και να με βρει. Ευτυχώς που είχε δεδομένα και είδε το μήνυμά μου στο Instagram και μου είπε "Έρχομαι".

Έπρεπε να συννενοηθώ με 3 υπαλλήλους του αεροδρομίου για να την αφήσουν να γυρίσει και να μας αφήσουν και τους δύο να κάτσουμε στον ενδιάμεσο χώρο πριν από το transit, εκεί όπου δεν υπάρχει καν καφετέρια. Μου είπε αρχικά ένας υπεύθυνος "για 15 λεπτά". Φύγαμε μετά από 45 λεπτά.

Στο διάστημα αυτό και τι δεν είπαμε. Μου είπε για την ζωή στη Σιβηρία, για την οικογένειά της, ότι έχει τελειώσει τουριστικά και ότι της αρέσουν τα ταξίδια (σ.σ. κακό αυτό) και να δουλεύει σε ζεστές χώρες και να γνωρίζει ωραία μέρη. Της είπα ότι κατάγομαι από νησί κι ότι έχω εξοχικό κι εκεί κι ότι καλό θα ήταν να δει γενικά την Ελλάδα σαν χώρα όπου αξίζει να δουλέψει. Μου είπε ότι θέλει οπωσδήποτε να έρθει Ελλάδα αλλά ότι δεν διαθέτει multi-visa κι είναι δύσκολο για αυτήν. Και όπου κι αν πάει να δουλέψει έχει ένα θέμα με την multi-visa που είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Της έκανα το ψυχολογικό τεστ με τις τέσσερις πόρτες. Μου έβγαλε ότι είναι απ' τη μία ρομαντική κι από την άλλη δυναμική και φλοβερή με τις σχέσεις της (είδα δηλαδή και φωτιά μέσα σε όλα τα άλλα). Γενικά δεν ήξερε καλά αγγλικά οπότε δυσκολευόμασταν λίγο. Επίσης στο προφίλ της στο Instagram παρότι διέθετε λιγους followers και γενικά είχε όλα τα προφίλ της κλειστά είδα πως είχε επαγγελματικές φωτογραφίες μοντέλου, σχετικά πρόσφατες.  Είδα αργότερα στο Instagram μία φίλη της που πρέπει να ήταν βίζιτα-stripper σε club. Λενε "Δείξε μου τις φίλες σου να σου πω ποιος είσαι"...ή μήπως όχι;

Μου έκανε εντύπωση ότι όσο μιλούσαμε για σχεδόν μια ώρα μου χαμογελούσε συνέχεια και με κοιτούσε στα μάτια. Μου είπε ότι θέλει να με ξαναδεί, ανταλλάξαμε και τηλέφωνα (Viber) και από τότε μιλάμε μία στο τόσο. Παραλίγο εκείνη την ώρα πριν φύγει να κάνω και kiss close. Αν είχα δουλέψει καλά το game μου θεωρώ ότι ίσως τα κατάφερνα, αλλά δεν είχε νόημα καθώς ως εγκλωβισμένοι στον ενδιάμεσο χώρο πριν το transit σε 120 τ.μ. δεν θα υπήρχε πιθανότητα για τίποτα, ούτε καν για φάσωμα. Το θέμα είναι λοιπόν ότι για να έρθει Ελλάδα θα πρέπει να βρει αντίστοιχα και δουλειά σε ξενοδοχείο όπου θα ζητάνε υπαλλήλους από Ρωσία...μιας και με τα αγγλικά της θα έχει θέμα. Δεν έχει βρει κάτι. Και όχι ρε μαλάκες, δεν της έχω στείλει dickpick ούτε έχουμε πει κάτι προχώ. Αν δεν έρθει δεν προχωράω κουβέντες.

Πάντως αντικειμενικά ήταν μία από τις μεγαλύτερες μουνάρες που έχω γνωρίσει ποτέ σε αεροπλάνο και μου το ψήναμε και οι δύο. Κρίμα γιατί οι ελληνίδες σε αεροπλάνο δεν υπάρχει περίπτωση να έκαναν ότι έκανε αυτή. Στην καλύτερη θα σας απαντούσαν μονολεκτικά αν καθόσασταν στο αεροπλάνο δίπλα τους, για να μην τις πείτε αγενείς και να κυλίσει ομαλά η πτήση. Αλλά κουβέντα σε χώρο transit; Και από θεόμουνο HB9; Σοβαρά σε λάθος χώρα ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου