Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και βλέψεις κυριαρχίας


Η μουνοδουλίαση φταίει για όλα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου θα ήθελα να επισημάνω κάποια πραγματάκια. Έτσι σε ένα έκτακτο Σαββατιάτικο άρθρο.

Γνωρίζετε όλοι εσείς πότε είναι η ημέρα της γυναίκας; Την έχετε στο μυαλό σας ας πούμε όταν πλησιάζει; Επίσης ξέρετε ότι υπάρχει παγκόσμια ημέρα του άνδρα στις 19 Νοεμβρίου;

Το 95% των ανθρώπων στάνταρ ξέρουν ότι ο Άγιος Βαλεντίνος πέφτει στις 14 Φεβρουαρίου. Είναι μια καθαρά εμπορική γιορτή. Ωστόσο, καθαρά εμπορικό χαρακτήρα έχουν και οι παραπάνω γιορτές και αφορμή για άρθρα-αφιερώματα απο δημοσιογράφους. Η παγκόσμια ημέρα του παιδιού είναι στις 20 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την παγκόσμια ημέρα του άνδρα (λες και βάλαμε την δικιά μας γιορτή επίτηδες μια μέρα πριν για να "την πούμε" με παιδιάστικο ύφος στις γυναίκες ενώ στην ουσία καρφωνόμαστε) αλλά στην Ελλάδα για κάποιον πούστη λόγο γιορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου.

ΜΜΕ: "Η γυναίκα είναι πιο σημαντική"
Αυτό μας τρίβουν στη μάπα τα ΜΜΕ εδώ και χρόνια αλλά με έμμεσο τρόπο. Σταματήστε για μισό λεπτό να διαβάζετε το άρθρο και σκεφτείτε πόσα άρθρα-αφιερώματα διαβάσατε για την ημέρα της γυναίκας αυτή την εβδομάδα και πόσα για τις άλλες παγκόσμιες ημέρες.


Η γυναίκα "πονάει", "αδικείται", "γεννάει"...α και by the way στη Βόρεια Αφρική οι γυναίκες είναι "προϊόν κακομεταχείρισης" από τους άντρες (στη Σαουδική Αραβία πλέον, στις άλλες χώρες μια χαρά ίσα δικαιώματα έχουν και τους χωρίζουν, αλλά βάζουμε μια "βόρεια ήπειρο" για να εντυπωσιάσουμε). Παραβλέπουμε βέβαια το ότι βάσει DNA έχουμε φτιαχτεί ως κυνηγοί, πολεμιστές, στρατηγοί, οργανωτές κι αυτές για να γεννάνε και να μεγαλώνουν παιδιά.

Δυστυχώς με την μουνοδουλίαση που υπάρχει και με τις "αντοχές" που έχουν στο να πιάνουν αράχνες σε σχέση με εμάς που δεν κρατιόμαστε, το φαινόμενο εξύμνισής τους από τον κάθε μουνόδουλο που κάνει το παν για να γαμήσει, έχει περάσει κάθε προηγούμενο. Πολύ MGTOW μου βγήκε σήμερα, ε; Ναι, το ξέρω. Αλλά συνεχίζω να βλέπω καθημερινά γκόμενες να κωλοτρίβονται σε λεφτάδες και να τους τα παίρνουν και να ακούω ιστορίες και από άλλους φίλους που έφαγαν κέρατο όπως κι εγώ για τους ίδιους λόγους. Και για κάποιο λόγο στο μυαλό μου έχει μπει το "μικρόβιο" ότι στο μέλλον θα πρέπει να τις πληρώνουμε όλες για να γαμήσουμε και ότι θα αρχίσουν να πιάνουν έτσι σιγά-σιγά όλα τα κέντρα εξουσίας.

Δείτε τα δύο βίντεο που παραθέτω από τον John (MGTOW is Freedom), ο οποίος χώρισε και πληρώνει την πρώην γυναίκα του, ενώ έχει μαρτυρίες και από άλλους ότι εξαπατήθηκαν με τον ίδιο σκοπό.


Η φωτογραφία προέρχεται από το Instagram της Γαλλίδας τραγουδίστριας Joyce Jonathan. Γυναίκες με επιρροή ανά τον κόσμο "φουσκώνουν" τα μυαλά του φύλου τους, με αποτέλεσμα στο τέλος να πρίζουν μπάλες και να καταλήγουν να θεωρούν τον εαυτό τους "ανώτερο" και ότι "Δεν θα παντρευτούν γιατί ο άντρας θα τις κάνει ότι θέλει". Λες και δεν τους φτάνει η εύνοια του χωρισμού όπου ο άντρας δίνει διατροφή σχεδόν πάντα κι αυτές κάθονται. Λες και όταν χρειαστεί να επιλέξουμε σπίτι, να κάνουμε αμφότεροι οικονομίες για αγορές επίπλων, αυτοκίνητων ή οικοπέδων θα τις ρωτήσουμε κιόλας. Που θα πάνε στο πρώτο Donna Karan και Zara να αδειάσουν τον μισθό τους. Αλλά είπαμε, είναι μέχρι να σας βρει το ράφι.

Για την ακρίβεια, η ζωή σας ξενέρωτες είναι κυλιόμενες σκάλες προς τα πάνω. Είτε θα κατέβετε σε κάποιον όροφο, είτε στο τέλος της διαδρομής θα σας περιμένει το ράφι. Διαλέξτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου