Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μπήκα στο Twitter!

Τώρα κελαηδάω σαν πουλάκι...

Μετά το ban που έφαγα από το Facebook λόγω report των Admins του Greek Pua forum, τώρα πέρα από το Google+ θα με βρείτε και στο Twitter. Το προφίλ μου είναι το Twitter.com/kseneromenos και μπορείτε να με κάνετε Follow.

Πως δουλεύει το Twitter
Είναι πάρα πολύ απλό. Αφού φτιάξετε το account μπορείτε να κάνετε import τις επαφές σας από το email σας και να κάνετε Follow όλους τους φίλους σας. Σε αντίθεση με το Facebook στο Twitter όλα τα προφίλ είναι ανοιχτά αλλά δεν υποχρεούστε να βάλετε φωτογραφίες. Στην κεντρική σελίδα εμφανίζονται όλα τα status updates όσων έχετε κάνει Follow.

Η διαφορά του Twitter από το Facebook είναι ότι το Twitter έχει μόνο status updates, φωτογραφίες και (κάτι που δεν έχει το Facebook) μαζικές συζητήσεις. Για να συζητήσετε κάτι απλά βάζετε το # μπροστά από την λέξη (και γράφετε μία λέξη μόνο). Για παράδειγμα γράφετε στην αναζήτηση #euro2012 ή #euro12 και βλέπετε όσα συζητάει ο κόσμος για την διοργάνωση. Σε ένα μήνυμα μπορείτε να βάλετε όσα # θέλετε έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να δουν το μήνυμά σας στις συζητήσεις. Για παράδειγμα:
Χώρισα και μαζί εφαγα ξενέρωμα σήμερα με την εθνική #euro2012 #greece #ksenerotes #kolonaki

Αν θέλετε να απευθυνθείτε σε κάποιον βάζετε μπροστά το @. Για παράδειγμα εγώ είμαι ο Twitter.com/kseneromenos άρα θα πρέπει να γράψετε στο μήνυμά σας @kseneromenos . Παράδειγμα:
Τι δώρο να τις πάρω για του Αγίου Βαλεντίνου? #Valentine #gunaikes @kseneromenos

Του δε πόιντΓιατί σας κάνω σεμινάρια Twitter? Μα γιατί πρώτον κι εγώ τώρα έμαθα πως δουλεύει και δεύτερον σε όσους μου έχετε στείλει e-mail σας έστειλα invites! Αντε Follow-θείτε όλοι σας! Γιατί στο Facebook και ταυτότητα έστειλα αλλά δεν θα με δεχτούν, εκτός κι αν μπω στο σπίτι του Zuckerberg με ζωσμένος με εκρηκτικά! Οπότε επειδή θα πάει μακριά η βαλίτσα με το FB, ας τα πούμε μέσω Twitter (έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι είστε ήδη κι εκεί) κι ο Θεός βοηθός.

Σας χαιρετίζω ξενερωμένοι και ξενερωμένες. Σύντομα νέα άρθρα εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου