Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δεν θέλουν να πάνε με πολλούς!

Η ωμή αλήθεια!

Για πάνω από ένα χρόνο που λειτουργεί το blog ψάχνω μαζί με τους συνεργάτες μου να βρούμε έναν από τους λόγους γιατί οι περισσότερες γυναίκες είναι ξενέρωτες, γιατί ρίχνουν χυλόπιτες την στιγμή που (τάχα μου) ενδιαφέρονται για την πάρτη μας και όλα τα συναφή.

Βρήκαμε λοιπόν έναν σημαντικό λόγο που μας ρίχνουν άκυρα. Πέρα από τις ανασφάλειες και τον φόβο που έχουν, ένα μεγάλο βάρος που τους απασχολεί είναι το να πάνε με όσο το δυνατόν λιγότερους άντρες ώσπου να παντρευτούν!

Ορισμός:
Ο φόβος μιας συνηδειτοποιημένης γυναίκας που έχει ως σκοπό να παντρευτεί, αυξάνεται ανάλογικά με τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει πάει στη ζωή της.

Πρακτικά, πολλοί θα έχετε ακούσει το ρητό "Οι καιροί άλλαξαν" και ότι οι γυναίκες απελευθερώθηκαν και δεν έχουν taboo κτλ. κτλ. Παπάρια μάντολες. Έχουν taboo και τους τα δημιουργεί τόσο η οικογένειά τους όσο και εμείς οι ίδιοι (κοινώς οι οπισθοδρομικοί της υπόθεσης). Δεν λέμε σε καμία περίπτωση να ξεφύγουμε στα άκρα και κάθε γκόμενα να παντρευτεί τον πρώτο με τον οποίο θα πηδηχτεί. Αυτό θα ήταν λάθος γιατί αν δεν δοκιμάσει έναν δεύτερο δεν θα έχει μέτρο σύγκρισης (και δεν εννοώ μόνο...πέους). Θα έχει δηλαδή πάντοτε την περιέργεια να δει πως θα ήταν να το κάνει με άλλους άντρες.

Με πόσες θέλουμε να έχουν πάει?
Εδώ συναντάμε τρεις κατηγορίες αντρών:
α)Οι μισογύνιδες: Θέλουν την γυναίκα τους παρθένα. Τέλος. Τους συναντάς συνήθως στα χωριά.
β)Οι παλαιομοδήτες: Θέλουν η γυναίκα τους να έχει πάει με 1-2 και να είναι (στην χειρότερη) ο 3ος. Το αν θα κάνουν σκόντο για 4ος συζητιέται.
γ)Οι ανεχτικοί: Δέχονται να έχει πάει η δικιά τους με κάμποσους αλλά θέλουν να είναι λιγότεροι απ' όσους έχουν πάει αυτοί.
δ)Οι αδιάφοροι: Δεν τους νοιάζει με πόσους έχει πάει η γυναίκα τους.

Εγώ ανήκω στην γ' κατηγορία. Συνήθως είναι σπάνιο να συναντήσεις άντρα στην α κατηγορία. Τους συναντάς σε β, γ και δ. Για το πως μοιράζονται τα ποσά αυτά δεν το γνωρίζω, θα πρέπει να κάνω γκάλοπ κάποια στιγμή. Φυσικά οι πιο επιθυμητοί άντρες είναι των κατηγοριών γ και δ, γιατί καμία δεν θέλει να την θεωρούν "πουτάνα" έστω και στα χαρτιά.

Γιατί όμως σκεφτόμαστε έτσι; Πολύ απλά γιατί ο άντρας θέλει να είναι ο αρχηγός της σχέσης. Είναι στο DNA του αυτό. Από τα αρχαία χρόνια που βγαίναμε για κυνήγι κι αυτές καθόντουσαν στη σπηλιά. Καθένας από τους προγόνους μας είχε από μία γυναίκα να τον περιμένει. Αν η γυναίκα ήταν ανάξια θα "το διαλάγανε". Κι αν αυτή το επαναλάμβανε και με άλλους, τότε θα την θεωρούσαν "ανίκανη να κρατήσει σπίτι". Όλα αυτά λοιπόν έχουν περάσει υποσυνείδητα στο μυαλό μας.

Πως πρέπει να σκέπτονται
Απ' τη μία έχουμε το "Θα πάω με τον επόμενο αν μου αρέσει" κι απ' την άλλη το "Δεν θα πάω μαζί του γιατί έχω πάει ήδη με πολλούς και μετά θα με λένε πουτάνα". Στη δεύτερη περίπτωση όμως θα σε λένε "Ξενέρωτη"! Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

Οι αλήθεια κοπελιές είναι μία. Τα καλά κορίτσια πάνε με τα καλά αγόρια και οι γαμήκουλες με τις πουτάνες. Αν δεν έχετε το μυαλό να κάνετε μια σωστή επιλογή, δεν σας φταίει κανένας επειδή "σας βγήκε μαλάκας". Ούτε υπάρχει κανένας "μαλακομαγνήτης". Είναι μόνο μια καραμέλα που την πιπιλάτε για να δικαιολογήσετε την μαλακία επιλογή σας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να δείτε κάποιον και μια 2η ή 3η φορά πριν προχωρήσετε μαζί του. Δεν σας έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να πηδηχτείτε με όποιον ωραίο δείτε και μετά να σας πατήσουν το σβέρκο η ανασφάλειες "Ωχ τι πουτάνα είμαι που πήγα με 10". Ο 11ος θα την πληρώσει μετά; Το θέμα είναι αν θέλετε κάτι σοβαρό, θα ψάξετε να βρείτε αν αυτός που βγήκατε είναι όντως σοβαρός. Αν θέλετε να περνάτε καλά, θα τον ρωτήσετε αν θέλει κι αυτός να έχει ελεύθερη σχέση. Κι όλα ωραία και καλά. Να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Απλά μην κάνετε το λάθος σε κάποιον που αξίζει να είναι μαζί σας, να τον απορρίψετε...λόγω προηγούμενων καταστάσεων. Γιατί όπως λέει κι ο τίτλος του blog, καλύτερα να σε πούνε πουτάνα παρά ξενέρωτη.

1 σχόλιο:

  1. Αυτο που λες οτι "καλυτερα να σε πουν πουτανα παρα ξενερωτη " πιστεψε με δεν ισχυει ...Σε Καμια κοπελα δεν αρεσει να τη θεωρουν πουτανα ή απλως αυτο να ειναι μια φημη .... Απο εκει κ περα ειναι αναλογως με το χαρακτηρα και την προσωπικοτητα της καθε κοπελας οι επιλογες που θα κανει κατα ποσο αυτες θα ναι σωστες και θα κανει σχεσεις καλες και οχι εφημερες και τη μια μετα την αλλη ωστε να της βγει το ονομα....Κατα τ´αλλα καλα τα λες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή