Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μακριά από τις μικρές!

It's official. Απλά μαλακίζονται.

'Εχοντας για παρέα δύο έμπειρους PickUp Artists, έκατσα και κατέγραψα τα ποσοστά επιτυχίας στα πεσίματα. Διαπίστωσα λοιπόν ότι όσες ήταν από 20 και κάτω δεν ανταποκρίνονταν με τίποτα. Στατιστικά, με πολύ καλό game, 1 στις 5 θα σου δώσει τηλέφωνο και κατά 3/4 το πιθανότερο είναι να μην στο σηκώσει. Θα μου πείτε "Οκ μεγάλε τους ρίχνεις κοντά μια δεκαετία". Όχι, το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και πέρυσι και πρόπερσι, όπου από την 20άρα απείχα 6 χρόνια. Οπότε η διαφορά ηλικίας δεν είναι δικαιολογία. Η ηλικία που έχουν, αν την δούμε ξεχωριστά, είναι αυτή που "γαμάει" την κατάσταση.

Για κάποιον ηλίθιο λόγο, οι μικρές και ειδικά οι φοιτήτρες, θέλουν μονίμως να έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τον υποψήφιο γκόμενο. Γι' αυτό και κάνουν φάσεις κυρίως με αγοράκια της σχολής τους. Δε πα να τραβάς εσύ τις κολότριχές σου ότι τάχα μου είσαι ο επιτυχημένος στη δουλειά σου, ότι βγάζεις λεφτά, ότι έχεις παρέες και είσαι social, θα πάρεις τ' @@ σου πανηγυρικά. Θα έρθει ο φοιτητιτάκος που θα την βλέπει καθημερινά, θα σου πάρει την αέρα και θα στη φάει. Κι αν είναι και ντεμέκ-celebrity (π.χ. τραγουδάει σε συγκρότημα ή παίζει ηθοποιός) τα νιαμου θα μαζεύονται γύρω του όπως οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα όταν μοιράζουν τζάμπα λαχανικά.

Θα σας πω το παρακάτω περιστατικό ως χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είμαστε σε γνωστό γκομενομάγαζο του κέντρου όπου γίνεται της καριόλας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Θέση δεν έχει ούτε για δείγμα και καθόμαστε στη σκάλα που είναι μεταξύ πρώτου ορόφου και ισογείου. Είμαι με ένα φίλο μου, έμπειρος PUA εδώ και 6-7 χρόνια. Ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο, δεν βλέπουμε προκοπή και κατεβαίνουμε κάτω, περίπου στο ξεκίνημα της σκάλας. Αφού κατεβαίνουμε βλέπουμε τρεις γκόμενες, γύρω στα 19, να περνάνε από τον πρώτο όροφο προς τα κάτω ψάχνοντας θέση. "Μας είδανε ρε και κατεβήκανε" μου λέει ο φίλος μου. Του λέω "Μεγάλη ιδέα έχεις, δεν παίζει". Μου λέει "Ναι ρε, πάνω είχε θέσεις κι εδώ που είναι στριμοξίδι είπαν να κάτσουν όρθιες και ακριβώς μπροστά μας, δεν βλέπεις;"

Πράγματι οι γκόμενες πήγαν για 5 λεπτά να πάρουν ποτό κι αμέσως γυρίσανε. Και να σου τα eye contact και να σου τα ψου-ψου μεταξύ τους. Πραγματικά δεν είχα ιδέα τι Opener να χρησιμοποιήσω, γιατί έχω καταρρίψει τελείως τα Opinion Openers ("Ποιος ζηλεύει περισσότερο, οι άντρες ή οι γυναίκες?" , "Γκάλοπ κάνεις?") και πάω με Opener αφορμής. Αλλά για να είναι ρεαλιστικό το opener εδώ όντως υπήρχε αφορμή. Από τις 3 έχουμε HB9 (το target), HB 7.5 και HB 6.5. Εγώ πάω στο 9 κατευθείαν που είναι το target μου, γιατί είχα εύκολο opener.

Ξ: Η Βιολέτα?
HB9: Όχι.
Ξ: Ξέρεις κάτι; Είσαι ολόιδια με μια φίλη μου, δεν το πιστεύω.
HB9: (Γελάει) Δηλαδή σε τι μοιάζουμε;
Ξ: Έχετε ίδια μάτια και ίδια μαλλιά. Αλλά τώρα που σε βλέπω εσύ είσαι μικρή, αυτή είναι γύρω στα 30. Οπότε δεν παίζει. (κάνω ότι φεύγω) Θα μπορούσες πάντως να είσαι η μικρή της αδερφή. Μήπως ξέρεις μια Βιολέτα; (μπήκα με 2 negs μαζεμένα όπως καταλάβατε)
HB9: Όχι. Δηλαδή πόσο με κάνεις; (έπιασε το neg και θέλησε να με κρατήσει στο set)
Ξ: Ε 19;
HB9: Ανέβα λίγο
Ξ: 21;
HB9: Κι άλλο.
Ξ: Ε κουράστηκα. Θα πω 22 και τέλος.
HB9: Καλά είσαι.... δεν σου λέω ότι είμαι 22.
Ξ: Ότι θες.
HB 7.5: Εσύ πόσο είσαι;
Ξ: Πόσο με κάνεις;
ΗΒ 7.5: 24.
Ξ: Α σ' ευχαριστώ μου έφτιαξες τη βραδιά. 28 είμαι.
HB 9: Μάλιστα. Και με τι ασχολείσαι; (εδώ έχουμε IOI, ρωτάει από μόνη της τι κάνω δείχνοντας οικειότητα. Αφού λοιπόν είπαμε με τι ασχολούμαστε, αυτές σπουδάζανε, η κουβέντα προχωράει. Της λέω για την δουλειά μου και μου λένε ότι τους αρέσει πολύ. Μετά η κουβέντα προχωράει...).

Ξ: Πάντως δείχνεις ντροπαλό κορίτσι (cold reading)
ΗΒ 9: Γιατί το λες;
Ξ: Γιατί όσο σου μιλάω κοιτάζεις το ποτό σου και κοκκινίζεις.
HB 9: Ναι, είμαι λίγο. Είναι κακό, το ξέρω.
Ξ: Μπα, καλό είναι. Πιστεύω ότι είναι καλό να είσαι ντροπαλή. (στη συνέχεια της κάνω τις πόρτες, μου απαντάει τι βλέπει, την ψυχολογώ αλλά όταν της λέω αν ισχύουν αυτά που βρήκα μου λέει "Δεν ξέρω, εσύ το λες". Κοινώς, μου κάνει shit test και δεν αποκαλύπτεται)

HB 9: Τι άλλα; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου;
Ξ: (της λέω, μου λέει)
ΗΒ 9: Και που βγαίνεις συνήθως για ποτό;
Ξ: (επίσης της λέω και μετά μου λέει. Εδώ λοιπόν φαίνεται ότι το νέτο ενδιαφέρεται καθώς έκανε η ίδια ερωτήσεις. Μιλήσαμε και για διακοπές και έπαιξα λίγο NLP με τις παραλίες των νησιών που έχω πάει κτλ.)

Σε κάποια φάση έχει περάσει ένα μισάωρο κι ο φίλος μου, ως έμπειρος, έχει καταλάβει ότι το πράμα δεν τραβάει. Δεν μπορούσε να απασχολεί κι άλλο τα obstacles τα οποία γυρίσανε προς εμάς. Κι εγώ βέβαια (κακώς) ήμουνα μόνο με το target μου χωρίς να δίνω σημασία στις άλλες ώστε να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός. Έχοντας κάνει connection με κοινά ενδιαφέροντα της προτείνω να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να τα πούμε κάποια στιγμή. Και τι μου απαντάει;

HB9: Ξέρεις κάτι; Καλύτερα να τα πούμε εδώ το ερχόμενο Σάββατο, στις 9.
Ξ: Δεν δίνω τυφλά ραντεβού. Αν θέλεις γράφεις το τηλέφωνό σου. Αν δεν θέλεις δε πειράζει.
ΗΒ9: Πες μου εσύ το δικό σου.
Ξ: Το σημειώνει (ακόμα παίρνει).

PickUp: Failed

Όσο καλά κι αν είναι τα πιπινάκια στην όψη, θεωρώ ότι είναι μεγάλη μαλακία μας να καθόμαστε και να τους δίνουμε αξία. Κυνηγήστε πιο ώριμες γυναίκες με τις οποίες θα έχετε το πολύ 5-6 χρόνια διαφορά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να βρεθεί μια 20άρα σοβαρή. Αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Εννοώ απλά ότι αν τα μόνα δύο set στο μπαρ είναι απ' τη μία 20άρες κι απ' την άλλη 25άρες (ίδιας αξιολόγησης σε εμφάνιση), προσωπικά θα προτιμούσα το δεύτερο. Απλά πράγματα.

Άσε που άμα τους δίνεις θάρρος από μικρές μετά καβαλάνε ολόκληρη καλαμιά. Και την ξεκαβαλάνε στα 30 βέβαια.

6 σχόλια:

  1. Έλα ρε τώρα που οι αγανακτισμένοι μαζεύονται στο σύνταγμα όταν έχει τσάμπα λαχανικά! Κακεντρεχείς άνθρωποι... Τς τς τς...

    Κατά τα άλλα, μάλλον συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά κατάλαβα μετά από καιρό γιατί τα θηλυκά θα διαλέξουν το μαλάκα-παλιοχαρακτήρα:
    Οι περισσότερες από αυτές θεωρούν υπεραρσενικά τυπάδες όπως Orlando Bloom κλπ, γενικά όποιον έχει prestige και λεφτά. Μόνο τότε θα πουν ότι είναι ιδανικός ή όμορφος. Πολλές είναι της άποψης ότι ο "άντρας" που τους αξίζει πρέπει να έχει αυτά τα λεφτά, τη δόξα κλπ, ενώ αυτές είναι μπάζα και παλιοχαρακτήρες. Τι κατάλαβα λοιπόν: Ότι κανένα νοήμον αρσενικό δε θα τις έπαιρνε στα σοβαρά έτσι και ήταν τόσο επιτυχημένος. Θα τις έφτυνε με το τσουβάλι.
    Αυτό μπορεί να έμεινε εξελικτικά και τα περισσότερα ηλίθια θηλυκά να θεωρούν ότι το φτύσιμο από το αρσενικό είναι ένδειξη ότι το αρσενικό αξίζει (παραπάνω από όσο αξίζουν οι ίδιες, εξ ου και το φτύσιμο). Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις, πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. der kanzler αυτο που λες στην τελευταια παραγραφο ειναι αποδειξη γυναικας με χαμηλη αυτοεκτιμηση. αν την κανεις γκομενα μετεξελισεται σε πρηχτρα και φορτικη. κακη επιλογή αν εισαι εργατικος ανθρωπος.

    τωρα για τον συντακτη.. νιωθω ενα εχθρικο βαιμπ στο μπλογκ αυτο. σαν να νιωθω ενα μισος. αν το μισος αυτο ειχε στοχο εμενα δεν θα εμπαινα σε αυτο το μπλογκ. ισως οι γυναικες να πιανουν καπως οτι εχεις και αρνητικα συναισθηματα για αυτες και να φευγουν.

    επισης βγαλε τον ελεγχο για το αν ειμαι ρομποτ. οχι δεν ειμαι ρομποτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας εχεις πει ισα με 10 φορες σε αυτο το blog για τη δουλεια σου και ποσο καλη ειναι. Ή μηχανικός είσαι ή κανα ΜΒΑ εχεις. Τι απο τα δυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίποτα από τα δύο. Επειδή δεν μπορώ να το γράψω εδώ στείλε email για να σου απαντήσω εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε μεγάλε, ψαρώνουν οι γκόμενες με ατάκες του στυλ γνωριζομαστε απο καπου, καποια μου θυμιζεισ κτλ? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή