Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Γυναίκες με μεγάλα γυαλιά ηλίου

Άμα θέλω τέτοια θα τα φτιάξω με την κόρη του Terminator.

Κάποιος πρέπει επιτέλους να πει στις γυναίκες που πηγαίνουν στην παραλία το εξής:

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω ποιος μαλάκας ανακάλυψε αυτή τη μόδα, αλλά όπως κι αν έγινε η δουλειά, είναι απλά...tragic!

Οτιδήποτε καλύπτει το πρόσωπο κάποιου είναι τραγικό. Είτε φοράς καπέλο, είτε μαζεύεις τα μαλλιά σου, είτε -ακόμα χειρότερα- φοράς γυαλιά, χαλάς την εικόνα σου. Πόσο μάλλον αν φοράς μεγάλα γυαλιά. Γιατί άντε -πάει στο διάολο- θες να προστατευτείς από τον ήλιο. Την ίδια δουλειά κάνουν και τα πιο...σικ γυαλιά μικρού μεγέθους. Πολύ περισσότερο δε από αυτά τα κυάλια που πήγες και χρυσοπλήρωσες!

Κάποιες γκόμενες βέβαια φοράνε απλά ένα μαγιώ, κάθονται στην ξαπλώστρα, φοράνε και το γυαλί από πάνω και τραβάνε φωτογραφίες για το Facebook. Και συχνά πυκνά θέλουν να καλύψουν τα μικροσκοπικά ματάκια τους (που δεν βλέπονται) με τα γυαλιά και να αναδείξουν την κορμάρα τους. Κι αν έχουν κάτω απ' το μάτι κάτι σακούλες σούπερ-μάρκετ για κυλίδες νομίζουν ότι είμαστε στραβάδια και μασάμε κουτόχορτο. Λες και δεν βλέπουμε τις ρυτίδες σας στις photos των άλλων albums. Λες και θα πέσει το μάτι μας πάνω στον κώλο ή το βυζί σας και θα παραβλέψει ότι είστε σαν ζόμπι στο Resident Evil. Αμ δε!

Το γυαλί για μένα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Άμα π.χ. έχει βραδιάσει και μου είσαι με το γυαλί έξω για μαγκιά, το 'χασες το παιχνίδι. Γυαλάκι, τσιγαράκι και υφάκι. Και η μύτη στον ουρανό. Δε μασάμε ρε. Παίρνουμε κι εμείς ένα ακριβό Calvin Klein και πουλάμε κι από 'δω μεριά μούρη. Γιατί να πουλήσει τη μούρη του ο άντρας με το γυαλί το ακριβό το καταλαβαίνω, θέλει να δείξει ότι το έχει το χρήμα. Θέλει να δείξει κανένα αξεσουάρ για να παίξει τη μέθοδο peacocking του mystery (και με armbrand στο χέρι άμα λάχει), οπότε πάει σε άλλη κατηγορία. Εσείς δεν το χρειάζεστε. Θέλουμε να βλέπουμε τα ματάκια σας. Τέλος.

Καταλήγοντας λοιπόν και για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα, πιστεύω ότι το γυαλί ειδικά σε όσες έχουν ωραία μάτια, είναι κάτι το περιττό. Το μεγάλο γυαλί δε, είναι απλά αηδιαστικό. Σταματήστε λοιπόν να ψωνίζετε τζαμαρίες ολόκληρες κι αγοράστε κανένα μικρό γυαλάκι της προκοπής, τουλάχιστον για να προστατευτείτε από τον ήλιο

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, για να καταλάβω..
    Δεν σου αρέσουν τα μεγάλα γυαλιά.
    Δεν σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά.
    Δεν σου αρέσει οτιδήποτε δεν ειναι γλόμπος απο το κρανίο και κάτω.
    Ψειρίζεις τις 30 και βάλε.
    Ξυνίζεις με τις 22 και κατέβα.

    Χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή