Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Αλλάζουμε παιχνίδι!

Όσο είμαστε ελεύθεροι δεν δείχνουμε κανένα έλεος. Φουλ επίθεση σε όλες!

Θα το πω σε όλους μία φορά και καλά θα κάνετε να το εμπεδώσετε. Το κυριότερο όπλο μας απέναντι στις ξενέρωτες είναι ένα. Ότι χτυπάμε πάντοτε πολλούς στόχους. Ασταμάτητα!

Δανείζομαι τον ορισμό "Αλλάζω παιχνίδι" απ' το Slang.gr:

Αλλάζω παιχνίδι
Ο όρος είναι δανεισμένος από τον αντίστοιχο ποδοσφαιρικό «αλλαγή παιχνιδιού» και δηλώνει την πρόθεση κάποιου να αλλάξει το ενδιαφέρον του και να στραφεί σε άλλη γκόμενα προκειμένου να σκοράρει.
(Παραδείγματα)
1. - Να πάρω τηλέφωνο την Κατερίνα και την Ηλιάνα να βγούμε;
- Άλλαξε παιχνίδι ρε μαλάκα, όχι με τις ψωνάρες πάλι. Πάρε την Εύα καλύτερα... έχει ωραίες φίλες.

2. - Θα χωθείς στη Γιώτα; Πως το βλέπεις απόψε;
- Την βλέπω να μου κάνει τη δύσκολη και την έχει δει, δεν ξέρω. Εσένα σου αρέσει η φίλη της;
- Όχι. Γάμα το, έλα να αλλάξουμε παιχνίδι. Πάρε εσύ τη Νάντια να χωθώ εγώ στη Γιώτα.

Το σύστημα δουλεύει ως εξής. Δεν δείχνετε κανένα έλεος. Την πέφτετε σε όποια γκόμενα HB8-10 καλύπτει τα γούστα σας. Δεν κλαίγεστε για καμία και για κανένα λόγο. Για κάθε γκόμενα που σας έριξε χυλόπιτα υπάρχει πάντοτε μία καλύτερη.

Την τακτική αυτή την χρησιμοποιώ από τότε που μου...πρωτοσηκωνότανε και αποδίδει άριστα. Για να το πω πιο απλά όμως να το καταλάβετε, οποιαδήποτε γκόμενα δεν σας σηκώσει το τηλέφωνο ή σας γειώσει αν της προτείνετε καφέ τρώει Χ.

Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβετε εξ αρχής. Αν κάποια σας γουστάρει, είτε σας γνώρισε για 10 λεπτά, είτε για 2 ώρες ή ακόμα κι αν σας έχει δει απ' το Facebook, δεν πρόκειται να σας το παίξει ιστορία. Εξαιρούνται φυσικά οι ξενέρωτες που το παίζουν ιστορία στο 99% του αντρικού πληθυσμού.

Με την παραπάνω μέθοδο δείχνουμε ότι πραγματικά τις έχουμε όλες γραμμένες στα παπάκια μας κι ότι ακόμα κι αν φάμε άκυρο στην πρόταση για καφέ, "πηγαίνουμε αλλού", "το χάσανε το τρένο" και πάει λέγοντας. Δεν σημαίνει επίσης ότι όποια μας φιλήσει απ' το πρώτο ραντεβού ότι ταυτόχρονα είναι εύκολη. Αυτό είναι μύθος. Το πότε θα μας κάτσει σίγουρα είναι παρεξηγήσιμο. Δηλαδή αν κάποια θέλει απ' το πρώτο ραντεβού να έρθει σπίτι μας για DVD δεν πρόκειται να την πάρουμε στα σοβαρά. Ίσα-ίσα που ακόμα κι αν θέλουμε κάτι σοβαρό θα ξενερώσουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Η μέθοδος
Πως λοιπόν θα αξιοποιήσετε την αλλαγή παιχνιδιού; Πολύ απλά φλερτάρετε ταυτόχρονα με πολλές γκόμενες και δεν σκαλώνετε σε καμία. Δεν περιμένετε καμία. Όποια σας πρόλαβε, σας πρόλαβε! Άντε στη χειρότερη να δώσετε μικρή προτεραιότητα σε κάποια που είναι πιο ωραία ή πιο ευχάριστος χαρακτήρας από κάποια άλλη και την άλλη να την "φρενάρετε". Αλλά μέχρι εκεί.

Αλλαγή παιχνιδιού γίνεται αν αξιοποιούμε τα εξής:
- Κοινωνικός κύκλος (φίλοι, σχολή, σχολείο, δουλειά)
- Γκόμενες φίλων (αρκεί να έχουν ελεύθερες φίλες)
- Χατήρια ("θα γίνω κουμπάρος σου/θα βρω δουλειά στη δικιά σου, αλλά θέλω κονέ")
- Facebook, Hi5 και λοιπά social networks

Προσωπικά φροντίζω πάντοτε να κρατάω επαφές και στις τέσσερις παραπάνω κατηγορίες και να αλλάζω παιχνίδι συχνά. Δεν παρακαλάμε καμία, δεν περιμένουμε καμία. Θα "αράξουμε" με όποια μας γουστάρει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν το σκέφτονται...αφήστε τις απλά να αναρωτιούνται. Ξέρω ότι έχετε δει πολλά παραδείγματα με ζευγάρια που ο άντρας κυνήγαγε την γυναίκα συνέχεια να βγουν για καφέ, της την έπεφτε επιμένωντας κτλ. αλλά λυπάμαι που το λέω οι καιροί πρέπει να αλλάξουν.

Καιρός λοιπόν να τους δείξουμε ότι εμείς θα αλλάζουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε. Κι απλά αφήστε τις να κυνηγάνε την μπάλα.