Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Προσφορά και Ζήτηση

Είναι θέμα κοινωνικού κύκλου.

Πολλοί από εσάς έχετε πετύχει αρκετές φορές γκόμενες οι οποίες είναι ελεύθερες, είναι καραγκομενάρες και συν τις άλλοις είναι ξενέρωτες. Απ' την άλλη, μπορεί να πετύχετε την ίδια γκόμενα με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά να με το τελευταίο να διαφέρει. Δηλαδή να μην είναι ξενέρωτη. Προς τι η διαφορά;

Ορισμός:
Ο βαθμός της ξενέρωτης επηρεάζεται άμεσα από τον παράγοντα ανασφάλεια, ο οποίος εξαρτάται επίσης άμεσα κυρίως από τους παράγοντες κοινωνικός κύκλος και τύχη.

Για να γίνω λοιπόν πιο σαφής, το πόσο ξενέρωτη είναι μια γκόμενα δεν εξαρτάται μόνο από το πως μεγάλωσε και πόσο τέλεια μπορεί να είναι εξωτερικά. Αν η ανασφάλεια μεγαλώσει μέσα της τότε την κάνει πιο ευάλωτη. Πως μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε λιγότερες ξενέρωτες στην κοινωνία; Μα φυσικά να τις κάνουμε να νιώθουν περισσότερο ανασφαλείς.

Η ανασφάλεια στις γυναίκες έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Ανεβαίνει όταν δεν βρίσκονται σε σχέση, όταν δεν λαμβάνουν κοπλιμέντα κι όταν δεν έχουν προτάσεις για έξοδο.
- Πέφτει όταν βρίσκονται σε σχέση, όταν δέχονται κοπλιμέντα κι όταν έχουν πολλές προτάσεις για έξοδο.
- Όπως προαναφέραμε, η ανασφάλεια επηρεάζεται κυρίως από τον κοινωνικό κύκλο και την τύχη.

Ο κοινωνικός κύκλος επηρεάζει την ανασφάλεια πολύ απλά ως εξής. Άλλες προτάσεις έχει μια γκόμενα με πολλές φίλες και φίλους κι άλλες μία που μένει σε χωριό ή που δεν κάνει κάτι στη ζωή της (π.χ. σπουδές, σχολή κτλ.) ώστε να έχει κοινωνικό κύκλο. Για τσιμπήστε 2 παραδείγματα

1ο)Έστω ότι την πέφτετε σε ένα HB10, μια Κηφησιώτισσα που σπουδάζει Πάντειο, ντύνεται καλά, έχει λεφτά κι έχει μάθει να βγαίνει για καφέ Κηφησιά και για ποτό Ν. Ερυθραία. Γουστάρει να βγαίνει με τις φίλες τις, με βοσκούς και να περνάει καλά. Βρίσκεται στο 3ο έτος της σχολής, βγαίνει με φοιτητές από όλα τα τμήματα, είναι γραμμένη και σε μια νεολαία κόμματος, έχει αναπτύξει τον κοινωνικό κύκλο κι ακόμα καλύτερα δουλεύει κι ένα 4ωρο σε καφετέρια.

Υπάρχει περίπτωση αυτό το HB10, που δέχεται 10 προτάσεις τη μέρα (από τους ίδιους παπάρες, από διαφορετικούς, δεν έχει σημασία) να γυρίσει να σας κοιτάξει; Πόσο % πιθανότητα δίνετε;

2ο)Έστω ότι την πέφτετε στο ίδιο HB10, το οποίο όμως γεννήθηκε σε ένα χωριό στη Πελοπόννησο με 200 κατοίκους. Δεν πέρασε σε καμία σχολή παρότι έδωσε 2 φορές, είναι 20 χρονών, οι γονείς της την πιέζουν να σπουδάσει αλλά βαριέται, της την έχουν πέσει καμιά 10αριά κάγκουρες απ' το χωριό και τους έχει απορρίψει κι έναν Φεβρουάριο έρχεται στο καρναβάλι της Πάτρας σε μια φίλη της και σας γνωρίζει τυχαία ή ακόμα καλύτερα έρχεται στην παρέα σας.

Τώρα πως το βλέπετε; Ανέβηκε το ποσοστό σας; Ναι, σαφώς και ανέβηκε. Αν αυτή η γκόμενα έχει ρίξει μερικές χυλόπιτες κι έχει να δει καμάκι ένα χρόνο, δεν έχει κοινωνικό κύκλο, βαριέται όλη μέρα και ξαφνικά βρεθείτε εσείς μπροστά της ενώ έχει να κάνει σχέση π.χ. ενάμιση χρόνο, θα έρθει και θα έρθει τρέχοντας.

Αυτά περί κοινωνικού κύκλου. Όσο για τον παράγοντα τύχη, αν έχεις...κωλοφαρδία διάβαινε. Αν μια γκόμενα τύχει να γνωρίσει έναν ωραίο απ' την παρέα της, κάνει σχέση κι αυτός της φερθεί καλά και την κρατήσει, τότε μπράβο του, πέτυχε κελεπούρι. Αν όμως δεν πέσει πάνω σε αυτόν που θέλει, τότε θα περιπλανιέται σαν την άδικη κατάρα. Και η ανασφάλεια θα μεγαλώνει γιατί δεν θα έχει προτάσεις, άρα θα πιστεύει ότι "δεν μετράει" σαν γκόμενα.

Πως μπορούμε να μεγαλώσουμε την ανασφάλεια
Και πάμε στην ταμπακιέρα. Για να μεγαλώσουμε την ανασφάλεια μιας γυναίκας και να την κάνουμε ευάλωτη (άρα λιγότερο ξενέρωτη) χρησιμοποιούμε τα εξής:
Negs: Τα ξέρετε αν ψάξετε λίγο για τους PickUp Artists. Βασικό εργαλείο. Αν χρησιμοποιήσετε 2-3 στην αρχή και με μέτρο, πιάνουν πάντα αποτελεσματικά. Μόλις δείτε ενδιαφέρον τα σταματάτε επίσης διακριτικά.
Λιγότερο καμάκι: Κάνουμε καμάκι μόνο στις πολύ ωραίες. Όχι σε ότι κινείται. Ακόμα κι αν είναι HB10 με τόνο η άλλη και περνάει από μπροστά μας στα γρήγορα ώστε να μην προλάβουμε να της ανοίξουμε συζήτηση, δεν πέφτουμε σαν τα λιγούρια. Την πέφτουμε πάντα όταν έχουμε πιθανότητες και πάντα σε γκόμενες HB8-10, άντε στη χειρότερη HB7-10. Αν την πέσετε σε πιο μπάζα θα χαλαστείτε και θα τους δώσετε κι αξία. Με το να την πέφτουμε μόνο όπου πρέπει και πολύ διακριτικά (χωρίς καν κοπλιμέντα) δεν τους τονόνουμε την αυτοπεποίθηση, τους ρίχνουμε την ανασφάλεια, άρα τις κάνουμε λιγότερο ξενέρωτες.
Προτάσεις εξόδου: Αν δεν είμαστε έστω 50% σίγουροι ποτέ δεν κάνουμε πρόταση σε κάποια για καφέ/ποτό. Θα πρέπει να έχει δείξει έστω ένα σημάδι ενδιαφέροντος. Αν δεν το δείξει τότε θα περιμένετε κι άλλο μέχρι να το δείξει, διαφορετικά αλλαγή παιχνιδιού. Επίσης μην παίρνετε άσκοπα τηλέφωνα, μην κάνετε άσκοπες προτάσεις και μην τις κυνηγάτε για να βγείτε μαζί τους. Όπως έχω ξαναγράψει στο blog θα κάνετε μόνο ΜΙΑ πρόταση. Κι αν γουστάρει έχει καλώς. Διαφορετικά να περάσει η επόμενη και δεν ξανασχολούμαστε.

Να θυμάστε πάντα ότι κάθε ενδιαφέρον θα πρέπει να το δείχνετε με μέτρο. Αυτό θέλουνε. Διακριτικότητα πάνω απ' όλα.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα πες ειλικρινα... Αυτο με την χωριατισσα που την γνωριζεις στο καρναβαλι απο την Πατρα... Ρε ΘΕΕ Ξενερωμενε πως εισαι ΤΟΣΟ ευστοχος σε ο,τι λες! Ρε ακριβως αυτο, καρμπον ρε φιλε μου ετυχε φετος τις αποκριες, τι να πω απιστευτο!

    Παντως το θεμα που θιγεις κινειται στην σωστη κατευθυνση. Ειδικα οι πολυ ωραιες, απο 8 και πανω εχουν ΠΑΡΑ πολλες προτασεις, ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις σε αυτες, οποτε τις ''ριχνουμε'' οσο μπορουμε.

    Και ηθελα να τονισω κατι: το ''τις ριχνουμε'' και το ''αυξανουμε την ανασφαλεια τους'' δεν ειναι μονο τακτικη ή κατι κακο. Απλα τις βαζουμε στη θεση τους, ωστε να παρουν αυτο που αξιζουν. Διοτι πολλες ωραιες ξεχνανε οτι εχουν και χαρακτηρα που πρεπει να προσεχουν. Γιατι ΠΑΝΤΑ, καλλιο ενα ΗΒ8 με σωστο χαρακτηρα και φιλοτιμο, παρα ενα ξινο, ψωνισμενο και αμυαλο ΗΒ10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή