Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φτύσιμο που το θέλετε!

(email αναγνώστη)

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το blog. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ να τα λες γιατί πραγματικά νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που τα έβλεπε όπως εσύ.

Θα σου πω μια μικρή ιστοριούλα που μου έτυχε κι αν θέλεις την δημοσιεύεις.

Έτυχε να γνωρίσω μια πολύ ωραία γκόμενα, 20άρα, που δούλευε τότε στο *******. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα βέβαια γιατί έχω καιρό να περάσω. Όταν την πρωτοείδα της έριξα κάτι ματιές, αυτή λίγα πράγματα. Πήγα όμως 2 και 3 φορές έτσι από περιέργεια και την 3η της είπα να ανταλλάξουμε τηλ. Έτσι κι έγινε. Μόνο που όταν δοκίμασα να την πάρω δεν το σήκωσε. Δεν έστειλα βέβαια και μήνυμα αλλά σκέφτηκα ότι θα δει την κλήση άρα ψιλοχέστηκε.

Οπότε τι κάνω? Έτυχε εκείνες τις μέρες να παίζει κάτι με μια κοπέλα που γνώρισα από παρέα. Της λέω λοιπόν να πάμε για ποτό ένα Σάββατο σε εκείνο το μπαρ. Πηγαίνουμε, η άλλη για καλή μου τύχη δούλευε εκείνο το βράδυ. Φασώνομαι με τη δικιά μου, μετά την πάω σπίτι, πέφτει το γκολάκι. Σκάω όμως πάλι την Παρασκευή με άλλη γκόμενα! Φίλη αλλά δεν τα είχαμε πει πολλές φορές. Μην φανταστείς τίποτα τρελό, ψιλομέτρια πράγματα. Της λέω να δοκιμάσουμε κανένα φιλικό και φασώνομαι και με αυτή. Η άλλη εκεί να δουλεύει και να τα βλέπει. Μένω στο φάσωμα γιατί δεν έλεγε και πολλά και σκάω την επόμενη μέρα που ήταν Σάββατο ξανά με άλλη φίλη! Αυτή ήταν όντως φίλη και δεν έγινε τίποτα.

Ε λοιπόν για να μην τα πολυλογώ ξαφνικά μετά από 5 μέρες σκάει τηλ και ήταν η σερβιτόρα. "Έλα που χάθηκες. Σε βλέπω έρχεσαι από δω συχνά αλλά δεν μας μιλάς" και μαλακίες τέτοιες! Σκάλωσε η γκομενα σου λέω! Από εκεί που την είχα πάρει και μας είχε στο κλάσιμο ξαφνικά μπήκε στην μπρίζα! Κανονίζουμε λοιπόν ποτό επιτόπου για Παρασκευή. Βγαίνουμε απλά για γνωριμία. Δεν έγινε κάτι. Μου λέει φεύγοντας "θα σε πάρω αύριο να κανονίσουμε". Έρχεται η επόμενη μέρα δεν παίρνει. Πάει η ώρα 7, 8, παίρνω εγώ πρώτος. Τίποτα αυτή. Φτάνει η ώρα μεσάνυχτα και μου στελνει SMS οτι θα μπει Facebook να μιλησουμε και χιλια συγγνωμη αλλα ετυχε κατι στην κολλητη της και δεν μπορεσε. Και μαλακιες τετοιες. Μπαινει Facebook, μιλαμε και μου λεει οτι θα με παρει παλι αυριο το μεσημερι (Κυριακη) να κανονισουμε.

Ε για να μην τα πολυλογω και σε πριζω φτανει μεσημερι Κυριακης και κανενα τηλ. Το βράδυ λοιπόν την παίρνω εγώ και της ξηγιέμαι όπως πρέπει. Της κεω αν θέλεις να κανονίσεις κάτι κοπέλα μου κανόνισε το. Τάδε μέρος τάδε ώρα. Μην κάνεις ότι το ξεχασες και άλλα περίεργα. Απλά πράγματα. Αν θέλεις να τα πούμε το λες. Τελικά η κουβέντα έμεινε εκεί και δεν με ξαναπήρε.

Δε ξέρω άμα έπαιζε τίποτα άλλο στη μέση. Θα μου πεις τέτοια γκόμενα τόσοι την κηνυγάνε. Αλλά όταν η μικρή από εκεί που μας έγραφε έφαγε φτύσιμο και με είδε με άλλες, αμέσως ζήλεψε και πήρε τηλέφωνο. Θα σου πω λοιπόν ότι όταν τις φτύνεις στη μάπα τότε κολάνε. Αμα είσαι νορμάλ δεν τους κάνεις κλικ. Θελουν να τρεχουν από πίσω σου και να σε κυνηγάνε! Το αποτέλεσμα όμως τελικά είναι ότι όλες ή έστω οι περισσότερες δε ξέρουν τι θέλουνε.

2 σχόλια:

  1. φτυσιμο εχω δωσει σε πολλους που μου το παιζανε κατι ψευτοαντρακια και γκομενοι θελω να πω οτι εσεις δν ξερετε τη θελετε δηνετε τν εντυπωση οτι θελετε μια δυναμικη γυναικα και ταυτοχρονα μια υπο ε φτανει ποια δειξτε αγορια τη θελετε....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να ακούς από γυναίκα φράσεις του τύπου "φτάνει πια, δείξτε αγόρια τι θέλετε" μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί!
    Καθότι, όπως είναι ευρέως γνωστό, οι γυναίκες είναι 100% σταθερές στα "θέλω" τους ...
    Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή