Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Island και τρίχες

Κρίση και μαλακίες.

Πήγα τις προάλλες στο Island.

15 ευρώ η είσοδος και δίνεις το χαρτάκι για ποτό. Αλλά αν θέλεις να πάρεις ποτό χωριστά τότε πάει 15 ευρώ μόνο του!

Δηλαδή για να το καταλάβω, με τα λεφτά που παίρνω ένα μπουκάλι από το σουπερ-μάρκετ, θα πάω να πιω ποτό...στο Island; Με τις ψωνάρες που σκάνε με τα ψυλοτάκουνα, τα gucci και τα prada και μια μύτη μέχρι εκεί πάνω;

Καλά δε λέω. Τις χειρότερες ψωνάρες της Αθήνας τις έχει πρώτα το Villa Mercedes και μετά το DC και το W. Εντάξει το Island δεν φτάνει τόσο πολύ σε ψώνια. Αλλά ρε φίλε, 15 ευρώ; Που φτάσαμε;

Αλλά δεν φταίνε αυτοί οι μαλάκες. Εμείς φταίμε που πάμε και τους τα ακουμπάμε. Γιατί εκεί έσκασα με παρέα γιατί μου το προτείνανε. Κι οι περισσότεροι από εμάς έτσι πάμε. Επειδή κάποιος μαλάκας από την παρέα το έβαλε σαν ιδέα κι οι άλλοι συμφώνησαν.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι μας πίνουν το αίμα. Άμα έχει κάποιος από εσάς τα άντερα, ας βγει σε μια παρέα να πει "Έλα μωρέ που θα πάω στο κολόclubο με τα ψώνια". Γιατί δεν το λέτε ρε; Τι φοβάστε; Μην τύχει και δεν σας ξαναμιλήσει η ψιλομύτα της παρέας που σπουδάζει στο Deree και την έχει δει Μαριάννα Βαρδινογιάννη; Η μήπως δεν θα φέρει την φίλη της μαζί που παρακαλάτε να κάνετε κονέ, γιατί αυτή πάει "μόνο σε clubs"; Στ'@@ μας και δυο αυγά Τουρκίας από αλανιάρη κόκκορα. Θα χάσετε τα κελεπούρια ρε μ-δούλοι; Πείτε "δε γουστάρω τα ψωνομάγαζα" και φινίτο.

Να στο θέσω αλλιώς. Είναι καλοκαίρι και θες να πιεις ποτό. Γιατί δεν πας σε ένα χαλαρό μέρος να μπορείς να κάνεις κουβέντα και να δεις καμιά σοβαρή γκόμενα; Όπως στη Βουλιαγμένη, μετά το λαιμό. Η στην Γλυφάδα, πλατεία Εσπερίδων. Καλά, εκεί θα μου πεις δε βλέπεις θάλασσα. Αλλά και στο Island που την έχεις από κάτω σου σάμπως την βλέπεις; Μούφα Island είναι. Στην αίθουσα δεξιώσεων κάτι μπορεί να δεις. Προς το παρόν εκεί την μυρίζεις μόνο.

Ούτε επειδή "θα δεις θάλασσα" πάει να πει ότι θα φτιαχτούνε οι γκόμενες παραπάνω. Αν ήταν έτσι τότε σε όλα τα beach party φεύγοντας θα έπαιρνες από μία στη μασχάλη. Σαν τον Hulk ένα πράμα. Αλλά δεν είναι έτσι. Δεν "μαστουρώνουνε" οι ξενέρωτες με τη θάλασσα. Η στη χειρότερη αν θέλεις θάλασσα πήγαινε στο Sea n City (παλιό Bo) αλλά στα έξω τραπέζια, γιατί μέσα πάλι τα ψώνια "μολύνουν" την πιάτσα.

Δεν υπάρχει κάποια στάνταρ τακτική που θα καταφέρεις να βρεις νορμάλ γυναίκες. Η λογική λέει ότι θα τις βρεις εκεί που ΔΕΝ συχνάζουν οι ξενέρωτες. Δηλαδή μπορεί να τις πετύχεις σε cinema, να κόβουν βόλτα στην παραλία, σε κάνα Friday's, οπουδήποτε. Στις διακοπές βλέπω πολλοί κάνετε το ίδιο λάθος. "Πάμε Ίο να καρφώσουμε" λέει ο άλλος. Που πας ρε καραμήτρο; Με ποσοστό 2/3 άντρες και τα ψώνια της Ιταλίδες πακέτο; Και που μου συχνάζεις στα clubάκια και ψάχνεσαι; Εκεί θα τις βρεις;

Το καλοκαίρι υπάρχουν άλλα που μετράνε. Κάνε παιχνίδι στην παραλία. Άμα έχεις σώμα παίξε καμια ρακετούλα. Άμα δεις ότι σε κοζάρει ρώτα την κάτι άσχετο για το νησί ή βρες αφορμή από κάτι που λένε να μπεις στην κουβέντα.  Η για να στο πάω κι αλλού. Αν θες να βγεις έξω πήγαινε και σε κανένα κότερο ή καϊκι. Ξέρεις πόσες μαζεύονται σε τέτοια για να δούνε παραλίες; Κι εκεί η κουβέντα ξεκινάει για πλάκα!

Για να μην τα πολυλογώ, άνοιξε τα στραβά σου και μη ξοδεύεις τα λεφτά σου σε "πασαρέλες".

Island και μαλακίες τώρα...

1 σχόλιο:

  1. Island πάνε αυτοί που έχουν φράγκα για να κάνουν επίδειξη φίλε μου, αν εσύ δεν είσαι του σιναφιού άρα δεν πας εκεί ΄-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή