Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα "φουσκωτά τρυπάνια"!

(email αναγνώστη)

Φίλε, συγχαρητήρια για το blog.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερώσει με έναν φίλο την καταδρομική Μυκόνου. 2-3 μέρες άδεια από τη δουλειά, επιβίβαση στο φουσκωτό και απόβαση στο νησί με συγκεκριμένο ΑΝΣΚ: γκόμενες.

Το γιατί στη Μύκονο δεν έχει τόση σημασία, απλώς έτυχε να μας κάτσουν κάποια καλά σκηνικά και το καθιερώσαμε εδώ και κάποια χρόνια, τουλάχιστον δις ετησίως.
Και φέτος πάλι εκεί.

Αφού σενιαριστήκαμε μέσα στη βάρκα (το σπίτι μας), δέσαμε στον ντόκο και βγήκαμε στη χώρα για έναν περίπατο πριν καταλήξουμε στο πρώτο μαγαζί της βραδιάς.

Κόσμος αρκετός και δίπλα μας ενδιαφέρουσα τριάδα με ποτό ανά χείρας. Tα βλέμματα παίζουν και δεν αργούμε να πιάσουμε κουβέντα. Οι κοπέλες ευγενέστατες και φιλικές, χωρίς κάτι το απροκάλυπτα ξεκωλέ στο ύφος και τη συμπεριφορά τους. Στο 10λεπτο πιάνουμε τις δύο για χορό, με την τρίτη σε ρόλο μπαλαντέρ, στο εικοσάλεπτο γίνεται η φάση. Τα ποτά πηγαινοέρχονται και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση πριν πιάσουν δουλειά τα τρυπάνια. Πριν τα ξημερώματα καταλήγουμε σε ζεύγη στη βάρκα, λύνουμε και δένουμε αρόδου έξω από το λιμάνι –την τρίτη της παρέας την είχαν βολέψει κάποιοι άλλοι θαμώνες. Η επιχείρηση ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Ξημερώματα απολαμβάνουμε παρέα την ανατολή του ήλιου με τις Αυστριακές γαλήνιες και αποκαμωμένες στην αγκαλιά μας.

Δεν κουράστηκαν δε, μέχρι να φύγουμε, να μας λένε πόσο ωραία πέρασαν συνολικά και να ξαναβρεθούμε.

Ούτε εγώ θα κουραστώ να λέω σε φίλους, μετά από κάμποσες τέτοιες καταδρομικές, «μακριά από Ελληνίδες». Οι στατιστικές μιλάνε ξεκάθαρα. Φέτος Αυστριακές, πέρσι Αμερικανίδες, πρόπερσι Αυστραλές και πάει λέγοντας. Κάπου στο ενδιάμεσο, και μερικές ψωνισμένες ελληνίδες, πάντα στο ίδιο μοτίβο, με το ζόρι να μιλήσουν, λες και σου κάνουν και χάρη, με τα ίδια ξυνισμένα μούτρα, πάντα εγκλωβισμένες στην ίδια υπαρξιακή αντίφαση μεταξύ φαίνεσθαι και επιθυμίας. Με βάση τον αξιακό τους κώδικα, οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή ερμηνεύεται ως αδυναμία. Το τραγικό είναι ότι όλα πάνω τους, από την κορφή μέχρι τα νύχια, μαρτυρούν ότι όχι απλώς ψάχνονται, αλλά ότι ψοφάνε για άντρα και φλερτ, απλές ανθρώπινες επιθυμίες.

Φταίνε οι μανάδες τους που τους έχουν πει ότι είναι οι καλύτερες και να μην μιλάνε στον "οποιονδήποτε"; Η τηλεόραση που τους έχει σαπίσει το μυαλό; Οι καληνυχτάκηδες που τρέχουν από πίσω τους και τις παρακαλάνε; Όλα αυτά μαζί; Στο μπούτσο μας, όσο θα υπάρχουν σε αφθονία θερμές αγκαλιές από τα πιο ψυχρά, βόρεια κλίματα. Ραντεβού στο νησί.

59 σχόλια:

  1. απορω τι σας βρισκουν οι βορειοευρωπαιες με τους θεογκομενους αντρες που εχουν εκει πανω...
    ξερετε εκεινοι οι πανω απο 1.80 με καλο σωμα κλπ κλπ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα! Μήπως το ότι οι βορειοευρωπαίες μας "προτιμούν" από τους "θεογκόμενους" σημαίνει κάτι;
    Η πιθανεπς εξηγήσεις είναι δύο:
    Α) Είναι η μαγεία του διαφορετικού, όπως οι ελληνίδες έχουν βαρεθεί τους μετριους-ψηλούς μαυρισμένους μαυρομάλληδες με καστανα μάτια (που είναι τρίτα πιο σπάνια στον κόσμο (μετά το κόκκινο και το μοβ) έτσι κι αυτές βαρέθηκαν τους θεογκόμενους.
    Β και πιθανότερα) ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ! Γουστάρουν όσο και οι ελληνίδες να γσμιούνται, και το κάνουν!
    Γ και ακόμα πιθανότερο) Όλα τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις διακοπες σας προτιμουν φιλε...πηγαινε στις χωρες τους να δουμε αν θα καταφερεις κατι..
    δεν ειπαμε οτι ειστε ασχημοι αλλα και το αρθρο ειναι πολυ πολυ απολυτο..οποτε απολυτη ειναι και η απαντηση μου..και οσο για τον πουτσο εσενα αυτο σαρεσει να γαμας οτι κολυμπαει , περπαταει και πεταει?να το κανεις αν το θελεις αλλα κρατα και τον αντρισμο και την αξιοπρεπεια σου..το να κερνας το ενα ποτο μετα το αλλο σε μαλακισμενες χαζοβιολες γυναικες μονο και μονο για να γαμισεις υποτιμαει μονο εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sorry ρε κοπελιά (υποθέτω) αλλά από που συμπέρανες όλη αυτη την ιστορία για εμένα;
    Χαζοβιόλες εννοείς ποιες γυναίκες ακριβώς;

    Αυτό που δεν μπορείς,-τε να καταλάβεις,-τε είναι ότι το σεξ, σε όλες σχεδον τις μορφες του, σε ικανοποιεί περισσότερο από οτιδήποτε αλλο. Γι'αυτό υπάρχει. Διόρθωση, "αυτό που δεν μπορείς,-τε να ΔΕΧΤΕΙΣ,-ΤΕ Πίστεψε με, ένα κακό (με την έννοια ασχημο, χειρότερο απ'ότι θα μπορούσε να είναι) σεξ είναι πιο ευχάριστο από τα 42 μύρια likes. Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Εκεί θέλω να καταλήξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνεις,-τε τόσο συχνα όσο θα μπορούσες,-τε (νομίζω καταντάει βαρετό, δεν το ξαναγράφω). Το σεξ βασίζεται κυρίως στις αισθήσεις, αλλά όταν εμπλέκεται ΚΑΙ το συναίσθημα, είναι ακόμα καλυτερο. Και περνάμε στο δεύτερο πιο ευχάριστο πράγμα στον πλανήτη. Η αγάπη. Η απόλαυση έγγυται, εξ'ορισμού, στη διέγερση των αισθήσεων και των συναισθημάτων. Το σεξ μπορεί να συνδυάσει και τα δυο. Γι'αυτό ξεπερνάει την αγάπη, τον αυνανισμό, τη φιλία και την τέχνη. Πχ εγώ απόλαμβάνω καλύτερα τον αυνανισμό με τη συνοδεία Metallica, το ένα διαγείρει αισθήσεις και το αλλο συναισθήματα. Παρ'όλα αυτά, το σεξ με ένα πρόσωπο που αγαπάς είναι καλύτερο, γιατί η τα συναισθήματα που προκαλεί η αγάπη ξεπερνούν αυτά που προκαλεί το One. (ακόμα καλύτερα σεξ με πρόσωπο που αγαπάς υπο τη συνοδεία Metallica, αλλά ξεφεύγω). Όπως και να' χει πρέπει όλοι να μάθουμε να χαιρόμαστε αυτά που αξίζουν στη ζωή. Να δεις ΤΟΤΕ πως θα πάει μπροστα ο κόσμος.
    Τωρα θα ξεφύγω, για να δεις την οπτική μου. Αν δε θες, πήγαινε στο ΥΓ. Φαντάσου έναν κόσμο οπου όλοι ξέρουν τι θέλουν. Δεν υπάρχει χρήμα, γιατί όλοι δουλεύουν τρεις το πολύ ώρες τη μέρα, με βάρδιες. Έτσι όλοι είμαστε πιο ξεκούραστοι και ο κόσμος παραγωγικότερος. Τα παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά απο τότε που μπορούν, ώστε να έχουν ζήσειτη ζωη τους και να είναι σε θέση να επιλέξουν σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής του στα 30-35 το πολύ. Έτσι έπρεπε να είναι ο κόσμος, αλλα δυστυχώς, το η εξουσία είναι ευχάριστη στην αρχή. Μετά δεν μπορεις να φυγεις, είναι εθισμός. Κι αν φύγεις, υπάρχει πάντα κάποιος χειρότερος αρχάριος έτοιμος να πάρει τη θέση σου. Ομοίως ισχύει για το χρημα. Γι' αυτό πάμε χάλια σαν είδος.


    ΥΓ. (ΔΕΝ είναι ειρωνικό) ελπίζω να συνεχίσουμε το διάλογό μας, διότι μ'αρέσει να ανταλάσσω απόψεις, ειδικά με γυναίκες. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που συχαίνεται να μην μπορεί να καταλάβει κάτι. Γι'αυτό συζητάω πολύ με γυναίκες. Δυστυχώς λίγες είναι ειλικρινείς. Ελπίζω ότι εσυ, πίσω από την ανωνυμία, θα είσαι

    Με κάθε φιλική διάθεση και εις αναμονή απάντησης,
    Master

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βρίσκεις σύμφωνο στο ότι δεν με τιμάει να κερνάω ποτά σε γκόμενες μόνο για να γαμήσω, ούτε θέλω να γαμάω ότι κινείται. Για να σου εξηγήσω όμως γιατί κερναμε ποτα σε γκομενες , πρέπει να γυρίσω εκατομύρια χρόνια πίσω, και είναι αργά όπως μπορείς να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. master toulaxiston ama kernas gynaikes apo alla eyrwpaika krath kati kerdizeis ama kernas ellhnides apla xaneis ta lefta sou kai to xrono sou filaraki to arthro p anevase to palikari einai akrws psagmeno epeidh loipn ta xw psaksei ki egw polu me gynaikes tou ekswtrikou se sygkrish me is ellhnides asto oi alles einai eygenikes anoixtomyales kai koinwnikes oi ellhnides einai akoinwnhta gidia eimai 100% ths idias apopshs me ton typo pou anevase to arthro kai mpravo tou gt thelei na anoiksei ta matia se pollous sto na mhn parakalane tis kryokwles ellhnides.

      Διαγραφή
  6. master of puppets?(χιουμορ ειναι για το ψευδωνυμο)
    ειμαι συμφωνη με οσα λες ρε παιδι μου..αλλα εμενα μαρεσει το wherever i may roam και δεν καταλαβιανω γιατι πρεπει να κατηγορουμαι γι'αυτο ..σιγουρα θα βρω καποιον να κολλαω (μπορει και να εχω βρει τωρα) και το πειρμενω, αλλα δεν μαρεσει να κατηγορει καποιος αντρες η γυναικες για τις επλογες τους.και τι ειναι τα Likes?
    α και δεν πιστευω οτι δεν το κανουμε..επισης δεν πιστευω οτι το σεξ συνδυαζεται με την αγαπη(δεν ειναι διπλη συνεπαγωγη αν ξεριες μαθηματικα, ειναι μονη).συμφωνω με την οπτικη σου αλλα θεωρω οτι σ'αυτο το blog Που τυχαια επεσα πανω οι αποψεις ειναι τελειως ακραιες.δηλαδη τι θα πει μακρια απο ελληνιδες??ειναι αφοριστικοτατο..εχω φιλους που εχουν πληγωθει απο γερμανιδες πχ και τους εχουν πεταξει με το χειροτερο τροπο..ολοι εχουμε το δικαιωμα της επιλογης...εδω βλεπω οτι κατηγορειτε γυναικες επειδη δεν σας καθονται και μου φαινεται αστειο, οπως αστειο μου φαινεται οταν ακουω γυαναικες να μειωνουν εναν αντρα επειδη ειτε δεν τους καθισε ειτε γιατι τις χωρισε ειτε για οτιδηποτε αλλο..
    οσο για τις χαζοβιολες δεν ξερω αν χρησιμοποιησα το σωστο χαρακτηρισμο ειναι αυτες που χαχανιζουν συνεχως οτι και αν γινεται γυρω τους (ναι συνηθως ειναι ωραιες κοπελες), κρινουν καποιον απο το αμαξι και ναι τριγυρνανε και στη μυκονο αλλα και γενικα παντου..ειναι ισως παραπανω απο αρκετες...
    και οσο για τα κερασματα τι να πω.εμενα δεν μου πολυαρεσει προσωπικα..αλλες κολακευονται..γουστα ειναι...θα ρθει και η ωρα να κερασιες οπως θα ρθει και η ωρα να σε κερασει κι εκεινη..
    και γενικα νομιζω εξουσια περα απο το χρημα εχει γινει και η εικονα για αυτο να προσεχετε λιγο κυριως τα αγορακια!

    φιλικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α και κατι για το ΥΓ..εγω ειμαι ο τυπος του ανθρωπου που εχω παψει να μπω στη διαδικασια να καταλαβω οτιδηποτε...ο,τι ειναι ειναι καθενας και τελος..no worries και Take it or leave it που λενε και οι αγγλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι πολυ απλα..και τα κανουμε πολυπλοκα..
    γουσταρεις καποιον του το λες η του το δειχνεις αν σε γουσταρει κι αυτος οκ αν οχι παρακατω..σ εγουσταρει καποιος στο λεει τον θελεις?ναι?εχει καλως συνεχιζετε δεν σου κανει κλικ ?το λες μην του τρως και το χρονο..
    επισης υπαρχει και η κατηγορια δεν ξερω αν μαρεσει..οπου κι εκει ασε τον ανθρωπο ησυχο στην τελικη ..
    αλλοι εχουν καρδια αγκιναρα αλλοι ειναι πιο κλειστοι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ααα και κατι αλλο?Γιατι λετε καληνυχτακηδες μερικους αντρες που τους αρεσει μια γυναικα και θα εκαναν τα παντα για εκεινη??
    δεν ειναι αρκετα αντρες κατα την αποψη σας??
    ειναι κακο να θελεις κατι και να το διεκδηκεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το να μην σου/μου μιλαει μια γυναικα η ενας αντρας σε ενα κλαμπ δεν ειναι ενδεικτικο της προσωπικοτητας του..και πιθανοτερο ειναι να μην γουσταρει να σου/μου μιλησει αυτος η αυτη..και δεν ειναι για να το κατακρινεις/ουμε..ειναι απολυτα φυσιολογικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Master απο το Master of Puppets... Εννοείται!!!

    Το μπλογκ αυτό, παρ'ότι όντως μερικές φορές είναι ακραίο, μην νομίζεις ότι στον κορμό του διαφέρει από τις απόψεις του μέσου άντρα. Το "μακριά από ελληνίδες (και ιταλίδες)" αφορά κυρίως τις γυναίκες 15-30 που την έχουν ψωνίσει, ασχολούνται με τους "φίλους" τους στο facebook (μπλιαααααχ) και νομίζουν ότι κάτι κάνουν στη ζωή τους. Τα κορίτσια 15-20 είναι ακόμα χειρότερα, γιατί στ'αλήθεια πιστεύουν ότι τα αγόρια που τους κάνουν like είναι φίλοι τους ή εκτιμάνε το χαρακτήρα τους!
    Καληνυχτάκιας είναι ο άντρας που κυνηγάει καποια,-ες που τον έφτυσε (και θα τον ξαναφτύσει) και κόλλησε για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του, δίνοντας της αξία. => αυτή νομίζει ότι έχει αξία και για άλλους άντρες. Το σεξ <=> αγάπη. Η αγάπη μπορεί να φέρει σεξ, το σεξ μπορεί να φέρει αγάπη. Αυτό όμως που ήθελα να πω είναι ότι το σεξ σε συνδυασμό με την αγάπη, δηλαδή το σεξ με κάποιον,-α που αγαπάς είναι καλύτερο απ'ότι τα δύο μόνα τους. Χαζοβιόλα για μένα είναι αυτή που της λες "δείξε λιγο μπούτι" και αυτή απαντά "εγώ δεν είμαι τέτοια" σηκώνοντας παράλληλα τη φούστα.
    Το θέμα των αντρών είναι ότ Οι γυναίκες α)δε δίνετε την ευκαιρία σε κάποιον να σας συγκινήσει και β) δε δείχνετε ποτέ το ενδιαφέρον σας. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία σας. Το β ειδικά, όταν το βλέπω σε κάτι "φεμινίστριες" μου έρχεται να τις σκοτώσω (βλέπε παλαιότερο σχόλιο)! Ο συντάκτης (οχι εγω, του μπλογκ) υποστηρίζει ότι οι ελληνίδες δεν ζουν τη ζωή τους. μέχρι τα 30 και θέλουν να ζήσουν μετά, και θέλουν και παιδιά, πράγμα αδύνατο.

    Σ'αφήνω, εχω πρόβα στις 6, πριν ένα τέταρτο δηλαδή. Πάω να παίξω το Master of Puppets, το Whenever I may Roam μου πεφτει πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειδες που το καταλαβα?
    οσο αφορα το facebook δεν εχω ασχοληθει καν γενικα διαφωνω ιδεολογικα και δεν συναναστρεφομαι με ατομα που εχουν Facebook.τα κοριτσια 15-20 νομιζω ειναι μικρα και ισχυει για αυτα οτι ισχυει και για τα αγορακια..
    τυποι καληνυχτακια νομιζω βγαινουν και στις 2 Version εννοω και σε γυναικειο και σε αντρικο...υπαρχουν κοπελες που για καποιο λογο κολλανε με τον πρωην και τον κυνηγανε απο πισω..
    γενικα εγω ριχνω το φταιξιμο πιο πολυ στον δεκτη που αφηνει τον αλλο να χανει την αξιοπρεπεια του..
    το να πεις σε μια γυναικα δειξε λιγο μπουτι η σε εναν αντρα σκισε το μπλουζακι η να δουμε κωλο(τελευταια μοδα για εμετο αρεσει ο αντρικος κωλος στις γυναικες)κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο ανοητο...
    νομιζω οτι δοκιμαζετε σε λαθος γηπεδα και γι αυτο εχουμε παρεξηγησεις...παντα θελετε να συγκινησετε κοπελες που θελουν να τις συγκινησουν αλλοι 10..ε τοτε θα συγκινηθουν απο αυτον που θεωρουν καλυτερο...πρωτογονο ενστικτο..απο τους πρωτογονους κραταει...και στα ζωα το ιδιο...δν λεω μα καταπιεζεστε με κοπελες η αντρες που δεν σας αρεσουν καν αλλα πλησιαστε μια κοπελα που μπορει να μην ειναι γκομεναρα ουτε καν ωραια αλλα να εχει κατι αλλο.
    νομιζω εκει το χανετε-το χανουμε...εγω τελευταια προσπαθω να αποβαλλω αυτο με την εικονα του αλλου και να μην με νοιαζει καθολου..και πιστεψε με γινεται!!αν ειναι ο αλλος η η αλλη τοσο καλος/η μαζι σου ειναι απο μονο του ελκυστικο αυτο και ας τους να κουρευονται...ειναι αληθεια οτι ακομα και οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι θυματα του Lifestyle αλλα δε νομιζω οτι ειναι μονοσημαντα ορισμενες..δηλαδη μονο γυναικες ειναι θυματα...αλλα και αρκετοι αντρες..φεμινιστρια δεν ειμαι νομιζω φαινεται.τις εχω φαει τις πιττες μου(και με αρκετα γυναικειο τροπο)..αλλα οκ δε μασαω οπως δεν πρεπει να μασατε κι εσεις..αν θελεις χαζοβιολες και χαζοβιολους βαλε star!
    καλη προβα...αν και αργησες!!

    υγ. τις ιταλιδες αστες γιατι ειναι αλλο το πακετο τους εχω ζησει αρκετα και εχουν αλλα θεματακια!!ειναι μυστηρια φρουτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φεμινιστρια δεν ειμαι ...μαρεσει ο αντρας να ειναι αντρας και η γυναικα γυναικα..και για αυτο το λογο δεν βρισκω τοσο "αντρικο" αν μου επιτρεπεις οι αντρες να βριζουν και να κλαιγονται σε ενα blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το βρίσιμο είναι τόσο η εκφραση κάποιου όσο και ένας τρόπος να κανεις κάτι πιο αστείο. Στο κάτω κάτω η λέξη "μαλάκας" είναι αυτό που είναι. Μια λέξη. Θα μπορουσε πχ πουατάνα να είναι η αγάπη και ανιστροφα. Οπότε θα παρεξηγιόσουν αν σε έλεγε κάποιος αγάπη. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε προκατάληψη προς το βρισιμο δεν θα χρησιμοποιούταν έτσι. Επιπλέον, όταν βρίζω σε κείμενα μου, το κάνω γιατί έτσι ικανοποιούμαι. Όπως είπα, μην πιάνεσι από τις λέξεις… Το μπλογκ "κλαίγεται" ως έκφραση απογοήτευσης. Ας πάμε λοιπον στα υποσυνείδιτα. Έχεις ακούσει το σύνδρομο Nightingale(σόρρυ αν ήταν ανορθόγραφα); Το κλάμα μπορεί να είναι πολυ πειστικό (δεν λέω ότι αυτο μου φαίνεται ότι κάνει το μπλογκ, απλα σου δίνω μια εξήγηση). Το ότι θέλουμε να συγκινήσουμε γυναίκες που θέλουν αλλοι 10(μόνο;) εγγυται σε ένα άλλο ένστικτο αυτο του κυνηγου. Επίσης στην ανάγκη να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας από τα άλλα αρσενικα. Βλέπεις τώρα που είναι νωρίς πήγα και εκατομμύρια χρόνια πίσω. Ούτε εγώ έχω facebook, για να μην είμαι αναγκασμένος να κάνω like στην κάθε ψωνάρα. Όντως τα δυο φύλα είναι διαφορετικά, και εκει στηρίζεται η βλακεία του σύγχρονου φεμινισμού. Όμως η ιδέα της ισότητας, οπως ξεκίνησε, ήταν σωστη. Παρ'ότι δεν μπορώ να αποβάλλω τελείως την εικόνα του άλλου, σίγουρα δεν ψάχνω τη Megane Fox, αλλά να βλέπεται. Και κοιτάω εξίσου το χαρακτήρα, μου αρκει δηλαδή να μην είναι καβαλημένη ψωνάρα και σκατόψυχη. Αν δε σου ακούγονται και πολλά, δυστηχώς είναι.
    Τέλος, βάλε ένα ψευδόνυμο, απλα πάτα όνομα/διεύθηνση URL και γράψε κάτι στο όνομα, βάλε πχ Roamer, Wanderer, Nomad, Vagapond, βάλε Faded Primadona, βάλε κάτι, να ξέρω που μιλάω και αν μου μιλάς εσύ τουλάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστός και Παναγία εγώ το έγραψα αυτό; Τς τς τς ορθογραφία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς αναγνώστρια: Παράκληση και από εμένα. Βάλε ΕΝΑ όνομα. Έστω το μικρό όνομα, ένα ψευδώνυμο, τα αρχικά (κι ας είναι ψεύτικα), κάτι τέλος πάντων.
    Και 2ον σκεφτείτε πολύ καλά τι θα γράψετε και βάλτε το σε ΕΝΑ μήνυμα.Όχι σε πολλά.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν σας χαλασε ελλεινιδες μου...ποιο συμπλεγματικες καχεκτικες κομπλεξικες σκατομιζερες..κουτοβλαχοπονηρες(ολα να πανε συμφωνα με το σχεδιο που απο μικρη η ξεφτυλισμενη επισης μαμακα μου,μου πιπιλιζε το κεφαλακι) μαλακισμενες γυναικες δεν εχω δει...σκοπος της ζωης τους ειναι να βρουν τον πλουσιο γαμπρο να τον καπαρωσουν και αυτος να ταιζει της μιζερες υπαρξεις τους..και μεχρι να τον γνωρισουν..θα περιμενουν...στωικα....καρτερικα.......καταπιεζωντας της φυσικες αναγκες και επιθυμιες για σεξ και γνωριμιες...τετοιες ξεφτυλισμενες...αθλιες...αλλα ελα ομως που εχουμε κριση..οποτε δυσκολος καιρος για πριγκηπες...

    υγ) εσυ που λες τι μας βρισκουν οι βορειες..προφανως πολλα περισσοτερα απο εσας της κοντες χοντρες αχλαδοκολες με τριχοφυια και αθλια βαμμενα κοκκινα ασυμετρα ποδαρονυχα(το 2 δαχτυλο μεγαλυτερο απο το πρωτο) να περιφερεστε σαν της αδικες καταρες καθε καλοκαιρι στα νησια γυναικοπαρεες..αγαμητες στην αθλια υπαρξη σας...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΚ boss, ένα μύνημα (η μήνυμα;). Εσύ κάνεις κουμάντο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. λοιπον δεν θα βαλω ψευδωνυμο..ζητω χιλια συγγνωμη απο το συντακτη δεν ξερω πως δουλευουν αυτα, δεν εχω ξαναγραψει..
    στον Master θα απαντησω και νομιζω ολα τα ειπε ο τελευταιος..δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω να γραφω εδω...νομιαω δεν ειναι χωρος για γυναικες..ειναι men's place..αλλα θα πω στον φιλο οτι αν παει στην Ολλανδια πχ την Ολλανδεζα δεν θα μπορεσει να την πλησιασει επισης λογω του υφους που εχει..οι βορειοι ειναι αλλιως στις διακοπες και αλλιως στην καθημερινοτητα..
    τελος παντων...
    Master εγω δεν ειπα να μην προσπαθειτε να συγκινειτε καλα κανετε και ετσι πρεπει..αλλα αν δεν πετυχαινει αυτο, ωραια παμε παρακατω..χωρις γκρινιες ομορφα κι ωραια..οπως δεν ειναι ωραιος ο νεοφεμινισμος και συμφωνω πσπ δεν φανταζεσαι(αλλο να ειμαστε ιδιας αξιας και αλλο να σας καβαλαμε) ετσι δεν μου αρεσει και η νοοτροπια των αντρων νεας κοπης!τοπ αντρα τον εχω στο μυαλο μου ως πιο περηφανο ον...ξερω οτι αυτο που καλειστε να κανετε ειναι τραγικα δυσκολο( το εχω κανει 2 φορες με μεγαλη αποτυχια σε αντρα και θα σκεφτω πολυ αν θα το ξανακανω..αλλα αυτοι ειναι οι ρολοι..ειστε κυνηγοι, περηφανοι και ετσι πρεπει να γινετε παλι..σχολια οπως το απο πανω ειναι λιγο κοομπλεξικο και γυναικουλιστικο..
    αυτα απο μενα!!ειναι καθαρα υποκειμενικες αποψεις...καλη συνεχεια..και συγγνωμη απο το συντακτη για το λαθος μου δεν ηξερα...
    και ναι φιλε απο πανω..αν παω καθε καλοκαρι με τις φιλες μου διακοπες η με την κολλητη μου δεν θα τις πουλησω επειδη βρηκα καποιον οπως δεν γουσταωρ κι εκεινος να πουλησει τους δικους του επειδη βρηκε καποια..τοσο απλο..αν μπορει να μοιραστει εχει καλως..αν οχι..λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρωην Master, νυν Γρηγόρης.31 Αυγούστου 2011 στις 5:48 μ.μ.

    Όνομα λοιπόν. Χάρηκα για την εποικοδομητική συζήτηση! Όσο για σχόλια σαν το απωπάνω σου, γεμάτα βρισιές, συνήθως δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω, είτε σε μπλογκ, είτε στη ζωή μου, είτε τα κάνει άντρας είτε γυναίκα. Βρισιές παντού κι επιχειρήματα μηδέν. Βρισιές με επιχειρήματα μπορεί να οδηγήσουν σε συζήτηση. Εγώ πάντως συνεχίζω πιστά να διαβάζω, γιατί μ'αρέσει και ο τρόπος έκφρασης και η πλειοψηφία των απόψεων που παρουσιάζονται. Και έχεις δίκιο, στις διακοπές είστε λίγο πιο εύκολες, όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι εγω χαρηκα! εισαι ευγενεστατος!!
    καλα κανεις και το διαβαζεις δεν ειναι τοσο χαλια τελικα (αν το δει κανεις με χιουμορ!!)
    να βρεις αυτο που ψαχνεις!!!(δεν ζητας και πολλα)

    και παλι χαρηκα Γρηγορη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με την ευκαιρία ανταλλάξτε και κανένα email μήπως αρχίσουν αν δουλεύουν τα "φουσκωτά τρυπάνια" :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μου ακουγόταν καλή ιδέα αν έμενα Αθήνα, ή έστω Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σουτ βρε!δεν χανετε ευκαιρια!!ετσι κι αλλιως ειμαι ελληνιδα(εχω και σχεση με Italy ακομα χειροτερα), ξενερωτη , ασχημη κοντη χοντρη αχλαδοκολη με τριχοφυια και αθλια βαμμενα κοκκινα ασυμετρα ποδαρονυχα(το 2 δαχτυλο μεγαλυτερο απο το πρωτο) και αλλα πολλα που εχω διαβασει εδω:)..παρ'ολα αυτα εχει βρεθει (στραβωθει)καποιος να με κοιταξει!
    καλο Φθινοπωρο ρε παιδια και μην μας μαλωνετε συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως, 25 σχόλια! Άντε και στο πρώτο πραγματικό troll! ;)
    Ξαναβάζω master γιατί έχω και άλλα σχόλια εδω μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. yes!!!!!!!!!!!! ειμαι πραγματικο troll!!με σαρκα και οστα!!βαλε παλι master.. Μην μας καταλαβουν κιολας..παιξτο και λιγο incognito...κι εγω θα βαλω παλι ανωνυμος..δεν εχω αλλα μηνυματα εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Paidia min to polupaidevete...kao esu Master kai esu anonimh...oloi exume tis idieterotites mas...o adras oti kai na leme gustarei sinexia na gamiete...h gineka einai pio romadikh,vlepei to sinesthima,to an odos thelei na einai me ton tade tipo kai outo kathe exis...adras kai gyneka alilosiblironode p ena kaliptei ta kena tou allou gia auto eimaste diaforetikoi adres kai ginekes!sto kato kato eki einai h glyka!ama apla gamas gomenes xoris na tis kinigas prota den exei noima...trava malakia kalitera!

    ysterografo:exerude oi tsoules kai oi gamiades pou allazun kopeles san ta poukamisa...anaferome stin pliopsifia pada...kai min tis vgalete oles tsoules giati den einai etc...kai ego exo pesei arketes fores se "XENEROTES" alla exo perasei omorfa kai me fusiologikotates kopeles ellinides...NAI ELLINIDES pou metaxi mas tora den axizoun auton ton "aforismo" opos egrapse kai h anonimh parapano.

    ysterografo 2:auth einai tora h dikh mou apopsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποπάνω, ειλικρινά, ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ, και εμείς και ο συντάκτης; Σε παραθέτω στα δεύτερο και τρίτο μύνημα μου, στις παραγράφους που αφορούν αισθήσεις και συναισθήματα. Αν εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για ένα από τα δυο, αυτό είναι δείγμα κατάρευσης της κοινωνίας, εξίσου με το ότι η πλειοψηφία των ελληνίδων νοιάζεται μόνο για το άλλο.
    Έχω μία ερώτηση, για όλους. Είμαι ο μόνος άντρας που νοιάζεται και για συναισθηματική ολοκλήρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ε.??και ποιος ειπε το αντιθετο?δεν μιλαω σε σενα Master Μιλαω στον απο πανω..και ποτε εγραψα αφορισμο για ελληνιδες?πλακα εκανα με τον τυπο που εγραφε οτι ειμαστε ολες ασχημες..ψιτ,,,διαβασε πρωτα αυτα που λεμε...και μετα μπορεις να λες οτι θελεις...μια χαρα αποψη εχεις.φυσιολογικοτατη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Bravo file gia to Blog polu oreos!se diavazo edo kai miso xrono!alla exo mia aporia...an boreis na me voithiseis.Giati den kanume oloi oi adres organomena mia kinish gia na xipnisoume tis xenerotes???Paradigma oloi MA oloi kathe fora pou vlepoun na tous snobarei mia gomena na tin krazoun brosta se oles tis files tis gia to poso apotiximenh einai pou nomizei oti einai kai kapia xoris na exei kanei kai tipota xrisimo sth zwh ths!leo ena aplo paradigma etc...h otidipote allo exei san kaliterh idea kapios...NA STAMATISEI EDO TO TSIRKO ME TIS XENEROTES!!!(milame pada gia ena sigekrimeno pososto...MIN VGITE OLES MAZI NA KRAZETE!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. oxi paliomalakes na pate na gamithite!den eimaste katholou xenerotes kai pragmatika den boro na katalavo apo pou ta vgazete ola auta pou grafete!proton:den ftanei pou sas kanume ti xarh kai sas kathomaste exete kai parapono pou eimaste pio romadikes apo esas kai deuteron:kala tha kanete na to diagrapsete to blog giati oloi sas edo mesa den tha vrite pote kopela etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μας κάνετε χάρη! Ώρα είναι να μου πεις ότι δεν περνάς καλά! Πάρτε το απόφαση, δεν είμαστε όλοι οι άντρες τόσο μαλάκες όσο θα θέλατε. Όταν όλες τρέχουν πίσω από το Briatore και αλλάζει 20χρονες θεογκόμενες κάθε δευτέρα και Παρασκευή, εσείς είστε οι ηλίθιες που α) του κάθεστε και μετά νομίζετε ότι είμαστε όλοι έτσι! Οι περισσότεροι είμαστε μια χαρά ρομάντικοι. Βλέπω κάτι σχόλια εδω μέσα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των ξενέρωτων. Είναι η γυναίκα που ψάχνει αντρα με μεγάλο πορτοφόλι και μπράτσο, προεραιτικά διάσημο και νομίζει ότι θα τον κρατήσει με το μουνί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμε 12:10, πολύ απλά θα της πεις "Ksenerotes.blogspot.com" και θα το πιάσει το νόημα.

    Ανώνυμη 12:18, και μόνο που λες "Χάρη σας κάνουμε που σας καθόμαστε" καταλαβαίνεις πόσο ξενέρωτη είσαι.

    Εγώ μια δεκαετία τώρα ρομαντικός είμαι. Αλλά προφανώς μια καριόλα σαν εσένα ποτέ δεν θα καταλάβει ποιοι είναι ρομαντικοί και ποιοι όχι. Γιατί ο ρομαντικός σαν εμένα θα βγει μαζί σου 2-3 φορές, θα στα κεράσει όλα και θα του πεις στο 2ο-3ο ραντεβού όταν θα στην πέσει "Δώσμου λίγο χρόνο" , "Μη βιάζεσαι" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

    Όμως τον άλλο που τον κυνηγάς 6 μήνες στη σχολή (και μπορεί να έχει και σχέση και σε φτύνει στη μάπα και στο παίζει ιστορίας), τον παρακαλάς να βγεις μαζί του για καφέ, σε φτύνει γιατί ξέρει ότι αυτό πιάνει κι όταν θα βγεις μαζί του επιτέλους και θα γίνεις χαλάκι, αυτός θα μετά σε γαμήσει 5-6 φορές, θα σε βαρεθεί, θα σε φτύσει και μετά θα πεις "Χάθηκαν οι ρομαντικοί άντρες!"

    Τον μαλάκα όμως που σε ήθελε πριν κάτι μήνες τον έφτυσες! Ε πάρε να 'χεις τώρα!

    Γιατί όταν βγαίνουμε για ποτάκι πάνω από 1 (ΜΙΑ) φορά, ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θέλουμε (και δεν εννοώ μόνο sex). Αντίθετα εσείς δεν έχετε ιδέα τι θέλετε. Γι' αυτό και το blog θα ανανεώνεται κάθε μέρα για να σας θυμίζει τι είστε. Μέχρι να γίνετε όλες σαν εμάς.

    Ο κόσμος θα ήτανε πολύ καλύτερος αν κόβατε τις πουτανιές. Αν εμένα δεν μου αρέσει μια χοντρή θα της πω "Είσαι 100 κιλά, κοίτα άλλον". Αν εσένα δεν σου αρέσει ένας με μεγάλη μύτη ή καμπούρα γιατί δεν του λες "Εχεις μεγάλη μύτη?" Για να τον σέρνεις από πίσω για "αυλή" και να σου πληρώνει τους καφέδες? Γι' αυτό και μετά θα σε λέει Ξενέρωτη.

    Πιάσε το νόημα ή Πιάσε αράχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. με συγχωρειτε κυριε συντακτα αλλα ειναι αγενεια να λες σε καποιον οτι εχει μεγαλη μυτη η οτι ειναι χοντρος..προσωπικα βγαινω με καποιον που μπορει να μην μου αρεσει εμφανισιακα(χωρις να μου πληρωνει τα παντα,δεν μου εχει τυχει ποτε) με σκοπο να δω αν αυτο μπορω να το παρακαμψω..εξηγεισαι πως νιωθεις και αν θελει ο αλλος συνεχιζει αλλα το να προσβαλλεις καποιον για τα φυσικα χαρακτηριστικα του ειναι αγενες και ρατσιστικο.νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νομίζεις
    "ετσι κι αλλιως ειμαι ελληνιδα ξενερωτη , ασχημη κοντη χοντρη αχλαδοκολη με τριχοφυια και αθλια βαμμενα κοκκινα ασυμετρα ποδαρονυχα..παρ'ολα αυτα εχει βρεθει (στραβωθει)καποιος να με κοιταξει!"
    "επισης δεν πιστευω οτι το σεξ συνδυαζεται με την αγαπη(δεν ειναι διπλη συνεπαγωγη αν ξερεις μαθηματικα, ειναι μονη)"

    Επειδή δεν ανήκεις στην κατηγορία των όμορφων γυναικών δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται σαν εσένα. Επειδή μια ζωή έχεις μάθει να αρκείσαι σε κάποιον με μέτρια εμφάνιση (γιατί οι όμορφοι κοιτούσαν τις όμορφες) δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.

    Επειδή τυχαίνει να ανήκω στους αντικειμενικά όμορφους, πάντοτε κοίταγα την εμφάνιση. Φυσικά δεν πήγαινα να χωθώ στα μοντέλα, αλλά έστω σε κοπέλες που ήταν κοντά στο δικό μου "level". Oι όμορφοι καλό είναι να κοιτάνε τις όμορφες, οι μέτριοι τις μέτριες και οι άσχημοι τις άσχημες. Για να μην βρεθούν να πουν σε κάποια "Πως είναι έτσι ο μπουχέσας που κυκλοφορείς" ούτε σε κάποιον "Που την βρήκες την φάλαινα". Δεν το λέω μόνο εγώ. Δες 2 αντίθετους εμφανισιακά να κυκλοφορούν έξω και θα σου πω μετά αν θα μπεις ή όχι στον πειρασμό να σχολιάσεις.

    Και για να στο πω κι αλλιώς να το ΝΙΩΣΕΙΣ, έχω θεία που ήταν τα κιλά του θείου x3 (κυριολεκτικά). Ο Θείος ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους στον πλανήτη. Δεν αισθανότανε καλά όμως στο γάμο του, είχε πάει μέχρι και σε ψυχολόγο. Όταν χώρισε με τη θεία γιατί δεν μπορούσε να πηδάει έναν ελέφαντα στο κρεβάτι του (!) και τα έφτιαξε μετά με άλλη, εκεί πραγματικά τον είδαμε άλλο άνθρωπο.

    Ηθικό δίδαγμα: Πρώτα παντρέψου ένα βόδι 150 κιλά να κάνεις sex μαζί του καθημερινά (αν τα καταφέρεις) και μετά βγες να μας κάνεις κήρυγμα για το αν μετράει ή όχι η εξωτερική εμφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εγω δεν ειπα οι ομορφοι να κοιτανε ασχημες ας κοιταει ο καθενας οτι θελει..δεν απαγορευεται.αλλα δεν μπορεις να λες μεσα στα μουτρα του αλλου εισαι ασχημη η εισαι ασχημος..ειναι αγενεια..το να ειναι καποιος υπερβαρος πρωτα απο ολα ειναι κακο για την υγεια του.αντικειμενικα ομορφος δεν υπαρχει στη φυση πουθενα..σημαινει οτι οποια σε δει θα σε πει ομορφο..=>αν υπαρχει μια που δεν της αρεσεις δεν εισαι αντικειμενικα ομορφος.γιατι αντικειμενικα σημαινει οτι ετσι σε αντιλαμβανονται ολοι(δηλαδη ειναι η πραγματικοτητα η απολυτη αληθεια).δεν σου επιτεθηκα ουτε σου εκανα κηρυγμα για κανενα λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα Γιώργος εδω.
    Θα μιλήσω με επιχειρήματα γιατί πιστεύω με το να βρίζεις χωρίς να επιχειρηματολογείς σε καθιστα "φιγούρα του μπερντέ"- κοινώς Καραγκιόζη.

    1) Κακώς αλλά Δυστηχώς ΣΠΑΝΙΑ θα δεις Ελληνίδα(Ελληνα) , ψηλή , όμορφη οχι ψωνισμένη πράγμα το όποίο δεν συμβαίνει με τις ξένες και δεν εννοώ Ρωσσίδες εννοώ Σουηδέζες , Ολλανδέζες .
    Και όποιος εχει αντίρρηση για αυτό ας πάει να ζήσει εξωτερικό να δει διαφορά ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ
    Η ευγένεια και η παιδεία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ !!!!

    2)Εχουμε και το άλλο το Απίστευτο αν κάποιος είναι πολύ ωραίος ή πολύ ωραία αντίστοιχα για Ελληνίδα κατ ανάγκη θα είναι gay ή πουτάνα αντίστοιχα !!!

    3) Μια άσχημούτσικη γυναίκα μπορεί πολλές φορές να είναι καλύτερη και πιο παθιαρα στο σεξ απο ένα μοντέλο πρώτης τάξης.


    Αυτά τα ολίγα απο ένα μη φουσκωτο ,κολυμβητη 1.93

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ βρίσκω δίκιο (όχι που δε θα 'παιρνα ΕΓΏ θέση) και στο συντάκτη και στη Βασιλικη. Γιατί ναι μεν δεν θα πω "είσαι άσχημη" αλλά σίγουρα το "δε με ενδιαφέρεις" θα το φέρω κάπως. Επειδή όμως τυχαίνω άντρας, και συγκεκριμένα μάλλον όχι στους πολύ ωραίους, θα σου πω ότι ελάχιστες έχουν ρίξει ξεκάθαρη χιλόπιτα, οι πιο πολλές στοχεύουν να με κρατήσουν αυλή. Ακόμα και Αρκετά πριν γίνει το μεγάλο μπαμ με το facebook, είχα ακούσει το "καλύτερα να μείνουμε φίλοι στην ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!! Από όχι-και-τόσο-ξενέρωτη (τότε, γιατί τώρα...). Θέλω να ακούσω τβ γνώμη σου (Βασιλική) για το σχόλιο της "χάρη σας κάνουμε"

    Αποπάνω, συμφωνω.
    Συντάκτη, αναμένουμε καινούριο άρθρο! Ο μαστερτζης το 'χει κλείσει από καιρό, φάε ενα μαλάκα δεν πρόκειται να δουμε update μέχρι τα τέλη του μήνα (αν και ξαναρχίζει μπραφ). Οι gest είναι στρατό... Για το δίσκο των metallica, δεν το συζητώ! Μόνο εσύ μου έμεινες!

    Στο τσακ το θυμήθηκα! Βασιλική το Take it or leave it είναι ο τίτλος του καίνουριου μου κομματιού. Αν και δεν έχει καμία σχέση με εδώ, μου έδωσε την έμπνευση! Αφιερωμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γεια σου Γιωργο!δικιο εχεις...εχω ζησει Ολλανδια κι εχεις δικιο.οι κοπελες ειναι πολυ πιο απλες..αλλα γενικα βορειοευρωπαιους μην μου αναφερεις δεν ειναι και το καλυτερο μου..μπορει να ειναι ευγενικοι κλπ κλπ αλλα η αποσταση που κρατανε απο τους συνανθρωπους τους για μενα ειναι ενδειξη πολλων ελλαττωματων...οπως ας πουμε ενω τους εχεις κερασει τους εχεις φιλοξενησει κλπ θα σου ζητησουν τα 1 ευρω γιατι σου πηραν τσιχλες..η θα σκασουν μυτη σε τραπεζι δεν θα κουνησουν το δαχτυλακι τους για τιποτα και στο τελος θα ζητησουν να μοιρασουμε δια 8 τα 2 κολοκυθακια και τη μια μελιτζανα που αγορασαν...δεν μπορουμε να κανουμε με τετοια νοοτροπια..
    ΜΑSTER!!τι κανεις??αυτο το "καπως" προσπαθουμε ολοι να φερουμε στις χιλοπιττες!!αλλοι το κανουν λαθος, αλλοι ψυχρα και αλλοι καθολου με σκοπο την αυτοεπιβεβαιωση τους..σωστο αυτο..εμενα την ατακα "η παρεα δεν σου κανει" μου την εχει πει αντρας και ημουνα οκ ...εννοειται μου κανει γιατι οχι..ενω αντιστοιχα αυτο δεν τολμαω να το πω σε αντρα..ειναι καθαρα του αλλου η μπαλα αν σε θελει για παρεα η οχι απο τη στιγμη που σε βλεπει ερωτικα...αν διαβασεις εδω μεσα ενα αρθρο για τις κατηγοριες γυναικων θα φρικαρεις..μπορει η κοπελα απο πανω να φρικαρε και γι'αυτο να μιλησε ετσι(δεν μιλησε καλα σιγουρα,δεν ειναι ολοι ιδιοι)..η αληθεια ειναι πως θυμωνεις λιγο οταν διαβαζεις τετοια λογια..ριξε μια ματια::
    "Αφού ρε κοπέλα μου είσαι σαν μπουχέσα, αφού δεν σταυρώνεις γκόμενο, αφού ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σε φτύνουνε γιατί είσαι σαν ανάποδο γαμώτο...τι σκατά κάνεις στη ζωή σου; Γιατί δεν κάνεις δίαιτα; Η αν σε μουτζώνει ακόμα κι ο καθρέφτης, γιατί δεν κάνεις καμιά διακριτική πλαστική μπας και στρώσει το πράμα;

    Αν δεν τα σκέφτεσαι όλα αυτά σοβαρά και κάνεις πλέον παρέα με αράχνες, ε αυτοκτόνα να μην πιάνεις και χώρο. Αλλά πριν το κάνεις τουλάχιστον ΞΥΠΝΑ."
    εχει σκεφτει αυτος που το εγραψε οτι τον διαβαζουν και ανρθωποι της παραπανω κατηγοριας?
    αμα ειναι να κανω κι αλλους διαχωρισμους..δεν καταλαβαινω λοιπον τον συντακτη ο οποιος διαχωριζει σε ομορφους και ασχημους τι προβλημα εχει οταν η αλλη εχει επιλεξει να διαχωριζει:πλουσιους φτωχους, μορφωμενους αμμορφωτους, καλλιεργημενους και μπαζα , χαζουνς κι εξυπνους..

    take it or leave it??ωραιος τιτλος ομως!!!ειμαι περηφανη τωρα!!!!!ευχομαι να παει καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αν και νομιζω υπαρχει τραγουδι των strokes με τετοιο τιτλο!!το δικο σου θα ειναι καλυτερο ομως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. α)Δεν θα του το πεις κατάμουτρα.
    β)Αν είναι κάποιος χοντρός ας βάλει δαχτυλίδι. Χιλιάδες το έχουν κάνει.
    γ)Ανέβασα σήμερα άρθρο. Δεν χάνομαι, απλά έτυχε και είχα πήξει με τις δουλειές. Μην ανησυχείτε. Βάλτε το blog στο RSS και κάντε εγγραφή στη σελίδα του Facebook ή στο Google Friend Connect.
    δ)Το έγραψα για να ξυπνήσουνε. Χοντρές και χοντροί. Γιατί κανείς δεν γυρνάει να τους κοιτάξει, μένουν γεροντοκόρες ή γεροντοπαλίκαρα και μετά παραπονιούνται κιόλας. Το παράδειγμά μου τα λέει όλα. Ας έχουμε όλοι σωστά σώματα (όχι απαραίτητα γυμνασμένα, τούμπανα κτλ. δεν λεω κατι τετοιο!) και μετα ας διαμαρτυρηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το διάβασα ήδη το άρθρο! Facebook οπως είπα καμιά δεκαριά... χιλιάδες μυνηματα πάνω, δεν έχω. Ούτως ή άλλως μπαίνω εδώ 3-4 φορές την ημέρα. Βασιλική ευχαριστώ. Α, και, μια και ανήκω στους ψιλοπαχουλούς (όχι χοντρός, αλλά σίγουρα όχι αδύνατος), σου λέω ότι έχεος δίκιο. Βέβαια μετά το πρώτο μου live μου την πέσανε 4-5 γνωστές μου ξ´ταν εκει τυχαία! Ξαναέχεις δίκιο, γιατί εκτος από μπασίστας είμαι και τραγουδιστής. Μμμουιχιχαχαχαχαχαχα! (<=master of puppets outro laughter)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μια που πέρασε σχεδόν μια μέρα, να σου πω και αυτά που ξέχασα χτες αλλά είπες όχι 2 μυνήματα... Α) Από δουλειές, όσο θες, σε καλό να σου βγουν! Καμιά γκόμενα μη βρεις και σταματήσεις να γράφεις!
    Β) Το θέλω να μείνουμε φίλοι είναι για εμένα ο χειρότερος τρόπος να ρίξεις χιλόπιτα. Και πιο μαλάκας είναι αυτός που δέχεται! Μόνο και μόνο με την ελπίδα ότι ο άλλος/η άλλη θα αλλάξει γνώμη! Κατ'αρχάς φιλία αν μπλεχτει ο έρωτας ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ! Και ναι, ειμαι απόλυτος!
    Γ) Όσο για το θέμα των ελληνίδων γενικά, αν σου ηχογραφίσω ένα διάλογο της αδερφής μου με την "κολλητή" της (εισαγωγικά γιατί φιλία μεταξύ γυναικών δύσκολα υφισταται, κι αν είναι και οι δυο ωραίες, είναι αδύνατη. Χαρακτηρίστικά αναφέρω το απωπάνω παράδειγμα. Η "κολλητή" είναι πιο ωραία και συνέχεια κάνει πουτανιές στην αδερφή μου, που δεν έχει ακόμα καταλάβει αυτό που είπα παραπάνω, σε αντίθεση με όλες που το μαθαίνουν πάνω κάτω μέχρι το λύκειο.)(κοίτα μια παρένθεση!) θα καταλάβεις γιατί είμαι τόσο απόλυτως όσο αφορά τις ελληνίδες. Η εμπειρία μου: Γεπννηση-4/5 δημοτικού. Φίλοι ανεξαρτήτως φύλου, γιατί η κοινωνία δεν έχει ακόμα αναγκάσει τα κορίτσια να κοψουν σχέσεις με τα αγορια για να μην πάρουν τον κρίνο στον ώμο. 4/5-6 δημοτικου (σπάνια 1 γυμνασίου) Ο διαχωρισμός έχει ξεκινήσει, αν και οι πρώτες σεξουαλικές ορμές είναι δυνατές και η κοινωνία όχι και τόσο επίμονη. Όλες κάθονταν να τις χουφτώνουν όλοι, κάνοντας ότι δε θέλουν, μόνο και μόνο για να το κάνουμε ξανά, από αντίδραση. 1-3 γυμν. Ο διαχωρισμός ριζώνεται για τα καλά. Οι παρέες με τα αγόρια επιτρέπονται και οι σχέσεις δίνουν και παίρνουν, όμως με κάθε τρόπο επιβάλεται η συνέχεια. Λυκειο. Ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών. Και οι άντρες είναι απλά εργαλεία για την εκλογη της νικήτριας. Ηλικία 19-22 οι παρθένες τελειώνουν και ξεδίνουν τώρα που κατάλαβαν τι έχαναν απο τα 15. Η κόντρα συνεχίζεται. 22-... Σχεδόν όπως περιγράφει το μπλογκ. Να σε ρωτήσω κάτι, μη γίνω ρεζίλι σε κανένα live. Από που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πες στην αδερφουλα σου με την πρωτη τζιριτζατζουλα που της κανουν αυτες οι δηθεν φιλες της να τις στελνει απο κει που ηρθαν..και τι θα πει η κολλητη ειναι πιο ωραια?στα @@ μας!!
    φιλικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εννοώ ότι σε δυο φίλες όμορφες, η πιο όμορφη πάντα κάνει μαλακίες στην άλλη. Αν και είπα ψέματα, μίλησαν και 5/60 λεπτα για τη σχολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αστα να πανε...τα ξερω!!απλα αν η αδερφη σου δεν καταλαβαινει και εσυ βλεπεις τετοιες συμπεριφορες μιλα της γιατι μπορει να στεναχωρηθει!!για παρεα και χαβαλε πες της καλη ειναι...μην ανοιγεσαι κιολας...ετσι πληροφοριακα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μωρ' τα λέω, κι όχι μόνο εγώ, αλλά και οι αρρένες "κολλητοί" της, που έχουν ΌΛΟΙ, 1 προς 1 φάει χιλόπιτα (βλέπε τελευταίο αρθρο) και παρ'αυτα κολλάνε ακόμα, ενώ αποκλείεται να "της τα ζητήσουν" ξανά, και αποκλείεται να αλλάξει αυτή γνώμη. Κάτι τέτοια βλέπω και λέω είμαστε κι άντρες όμως ΜΑΛΑΚΕΣ με το Μ και το ΑΛΑΚΕΣ κεφαλαία. Άντε συντάκτη γράφε να γίνουμε πολλοί. Δεν θα πω ακριβώς ότι μου "ανοιξε τα μάτια", σίγουρα όμως έχει λέγειν και χρησιμοποιόντας αποσπάσματα από εδω μέσα ωθώ και άλλους στον αγώνα κατα των ξενέρωτων (αντρών και γυναικών)!
    Αν δεν υπήρχαν και οι metallica και η μινόρε θλιμμένη μουσική γενικότερα θα σκεφτόμουν πολυ πιο σοβαρα την αυτοκτονία! Ο κόσμος είναι σκατα, αλλά είμαστε τόσο χωμένοι στα σκατά που δεν προσπαθούμε καν να βγούμε. Οι επαναστάτες (όχι οι αριστεροι επαναστάτες του κόλου, μιλάω για τους σοβαρούς) αυξάνονται. Για τα παιδιά των άλλων ρε γαμότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ένας δοκιμασμένος και εξασφαλισμένος τρόπος είναι πάντα να χρησιμοποιήσεις το ποτό ως μέσω "πίεσης" αν θες για σεξ κάποια που θα συναντήσεις για πρώτη φορά.Μάλιστα σε έρευνα που έχει γίνει από επιστήμονες έχει δείξει ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στο αλκοόλ και μεθούν πιο εύκολα. Έτσι με 2-3 βαριά ποτά μπορείς να πάρεις εύκολα πίπα-ινμιού-κώλο όποια καταφέρεις να τη μεθύσεις. Καλες γεωτρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλα αυτα που λετε ακουστε και αυτο ειχα εναν κολητο καλο παιδι βγαιναμε πηγαιναμε παντου ολλα καλα ενα βραδυ μου λεει θα ερθω σπιτι σου εν τω μεταξυ ητανε περιοδος που ειχα χωρισει και τν ειχα αναγκη να του μηλησω οταν ημασταν οι δυο μας μου ειπε οτι πρεπει να τα ξαναφτιαξω με το παιδι που ημουνα εγω δεν ηθελα να ξαναγυρησω πισω τλπ επινα και ειχα γινει γκολ τυφλα με εβλεπε χαλια και σιγα σιγα με πλησιαζε μου ριχτηκε με χυδαιο τροπο αλλα επειδη δν ημουνα νηφαλια το εκμεταλευτηκε εκεινη την ωρα ειχε ερθει και ο πρωην μου και μας επιασε ενιωσα ασχημα ηθελα να φυγω να του εξηγουσα οτι δν φταιω για αυτο.................πειτε μου γνωμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δε φταις εσυ το ποτο φταιει!!!
    ρε κοπελια τι μας λες τωρα.αν φασοθηκατε η κανατε κατι εννοειται οτι φταις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. συγνωμη αλλα ο κολητος μου φταιει εγω δεν το προκαλεσα αυτος μπερδεψε την αδυναμια μου και το ειδε αλλιως αλλα δεν σεβαστηκε την φιλια μας.................ο μλκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ε τι λες τωρα?Αμα στην πεφτει καποιος κι εσυ τον φιλας τοτε δεν φταιει μονο αυτος.Φταις κι εσυ!Αμα σε βιασει τοτε μονο φταιει αυτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συγνωμη αμα σε βρισκει σε φαση και χωρισμου και αδυναμιας και δεν κανεις κινιση δηλαδη δεν μπορεις να το σταματησεις επειδη ημουνα και γκολ τυφλα δν ξερω ποσο κατεβασα τι κανεις αμα ο αλλος αρχιζει γλυκα γλυκα να σε φιλαει και κανει ταυτοχρονα και αλλα εμενα ο κοινος μας κολητος ειπε αυτος φταιει τωρα με γυναικα μηλαω η αντρα για να ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Με αντρα.
    Εγω και τυφλα να ειμαι μαλακιες δε κανω.
    Μια φορα ειχα κανει και το μετανιωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. βλεπεις και που και εσυ αναλογη περιπτωση σαν την δικια μου για αυτο μην με κρινεις σαν να μου λες εισαι πτνκ και εγω το μετανιωσα...................................ητανε κολητος μου...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δηλαδη και εσενα o κολητος σου την επεσε;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή